Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Šta to tebe briga i tvoj klub pa mi igramo glavno takmičenje ne neka sporedna i to se ne može porediti uopšte, od tud i veći broj utakmica moguće vama jer igrate drugorazredno takmičenje, pa i to doživite nezapmćenu bruku od Zete i Kukesia nakog boga ti poljubim nikad čuo, a o promjenama po 30 igrača da ne pričamo sve nešto na silu i na blic takvi ste od samog isprdka.ultrahell24 je napisao/la:Daleko ste dogurali sa tim vasi, nivoom,posebno u evropu gdje vam je prolazak jednog kola naucna fantastikajahija je napisao/la:Vama Vaše, ako ga imate bilo šta vašeg nama naše, nama ne treba kinez daa bi bili šampioni mi imamo svoju strategiju proizvodnje i prodaje igrača, i oslanjamo se na naše snage u klubu i oko kluba i baš ste nam VI interesantni kao lanjski snijeg ako ga je i bilo eto i bilo bi fino da te frontove podastireš naa svojoj temi, jer to nas ne zaanima nit nas zanimte Vi, još trebate pure pojesti da bi dostigli naš nivo.ultrahell24 je napisao/la:![]()
klasicna prica suplja kao vaseg ajfela,kojem vjerujete a znate nista od toga
vi ste ubjedljivo najljubomorniji i toliko zlobni da to nije normalno,i licno najvci dusmani koje mozemo imat,pored vas dusmani nam netrebaju! Slavite zubandan il kako vec to zovete ovdje bas onako smijeno i jadno,i da upravu ste nasa akademija je ocajna svi hoce u Zelju a realnost cete vidjeti uskoro na svim frontovima
Lilestorm je sila hahha dozovi se malo,Genk je za te timove institucija,necemo pricati o nerijesenom sa Clujom pobjedom nad Rapidom,LEvskim itd pa nemate par pobjeda u evropibagrcavi je napisao/la:Pa normalno da ćete prolaziti kad ste igrali sa amaterima po Malti, San Marinu i sličnim vukoyebinama. Ispadali od Smederevaca, primali 5-6 golova za dvomeč sa onim amaterima sa Malte, i tako dalje i tako dalje... A ligu prvaka ste jednom igrali i zna se kako ste prošli. Dok smo mi puno više igrali ligu prvaka, ova slabija takmičenja rijetko. Ispadali jesmo, ali uvijek od jačih, i uvijek od šampiona. Tako da ako znaš onu od Čole produuuži daaaaaljeeeee![]()
bagrcavi je napisao/la:Pa normalno da ćete prolaziti kad ste igrali sa amaterima po Malti, San Marinu i sličnim vukoyebinama. Ispadali od Smederevaca, primali 5-6 golova za dvomeč sa onim amaterima sa Malte, i tako dalje i tako dalje... A ligu prvaka ste jednom igrali i zna se kako ste prošli. Dok smo mi puno više igrali ligu prvaka, ova slabija takmičenja rijetko. Ispadali jesmo, ali uvijek od jačih, i uvijek od šampiona. Tako da ako znaš onu od Čole produuuži daaaaaljeeeee![]()
kako smo prosli de nam pojasnibagrcavi je napisao/la:Pa normalno da ćete prolaziti kad ste igrali sa amaterima po Malti, San Marinu i sličnim vukoyebinama. Ispadali od Smederevaca, primali 5-6 golova za dvomeč sa onim amaterima sa Malte, i tako dalje i tako dalje... A ligu prvaka ste jednom igrali i zna se kako ste prošli. Dok smo mi puno više igrali ligu prvaka, ova slabija takmičenja rijetko. Ispadali jesmo, ali uvijek od jačih, i uvijek od šampiona. Tako da ako znaš onu od Čole produuuži daaaaaljeeeee![]()
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, NazorUso, Proximic i 22 gosta.