FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Odlican za protivnika 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ova pobjeda protiv kupusara mi je baš sjela, hvala mu za ovo:
- Beduin
- Kontakt:
3 asista i 2 gola u 46 tekmi, tu je negdje sa Smajicem. Hvala mu sto je otisao, iako je dosta utakmica ulazio s' klupe i kao takav bio bolji, nego kao starter.
Uceraj im, svake godine se borimo za opstanak, njihova statiatila ko rinaka, a mi sve nesto ocekujemo da prorade. Zao mi je Bekica jer su imali dobru statistiku, a ove sto cekamo da prorade daleko im kuca od Tusnja. Bolje onda cekat juniore da prorade, barem su jeftiniji i mozda se proda neko od njih.
Uceraj im, svake godine se borimo za opstanak, njihova statiatila ko rinaka, a mi sve nesto ocekujemo da prorade. Zao mi je Bekica jer su imali dobru statistiku, a ove sto cekamo da prorade daleko im kuca od Tusnja. Bolje onda cekat juniore da prorade, barem su jeftiniji i mozda se proda neko od njih.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
boga mi izgleda da situacija nije dobra. Svi igraci koji idu (a to su ovi ozbiljniji) pricaju kako je kod nas korona pocela u decembru...
nadati se da ce se momci izvuci iz svega ovoga, prventstveno jer druge opcije nemamo. Ako ovo cucne mislim da je i nama Celik scenario, ali da je dobro- nije ni malo. Cak sta vise po pricama direktno involviranih, nikad gore. Ali eto nemamo drugog izbora nego da podrzimo i poguramo koliko god mozemo.
nadati se da ce se momci izvuci iz svega ovoga, prventstveno jer druge opcije nemamo. Ako ovo cucne mislim da je i nama Celik scenario, ali da je dobro- nije ni malo. Cak sta vise po pricama direktno involviranih, nikad gore. Ali eto nemamo drugog izbora nego da podrzimo i poguramo koliko god mozemo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Sto unosis nemirultrasstyle_tz je napisao/la: ↑21 jun 2020, 14:42boga mi izgleda da situacija nije dobra. Svi igraci koji idu (a to su ovi ozbiljniji) pricaju kako je kod nas korona pocela u decembru...

Ovaj podforum je rak rana kluba
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
da znas koliko ne znas...Sviuodbranu je napisao/la: ↑21 jun 2020, 14:46Sto unosis nemirultrasstyle_tz je napisao/la: ↑21 jun 2020, 14:42boga mi izgleda da situacija nije dobra. Svi igraci koji idu (a to su ovi ozbiljniji) pricaju kako je kod nas korona pocela u decembru...
nadati se da ce se momci izvuci iz svega ovoga, prventstveno jer druge opcije nemamo. Ako ovo cucne mislim da je i nama Celik scenario, ali da je dobro- nije ni malo. Cak sta vise po pricama direktno involviranih, nikad gore. Ali eto nemamo drugog izbora nego da podrzimo i poguramo koliko god mozemo.![]()
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑21 jun 2020, 14:52da znas koliko ne znas...Sviuodbranu je napisao/la: ↑21 jun 2020, 14:46Sto unosis nemirultrasstyle_tz je napisao/la: ↑21 jun 2020, 14:42boga mi izgleda da situacija nije dobra. Svi igraci koji idu (a to su ovi ozbiljniji) pricaju kako je kod nas korona pocela u decembru...
nadati se da ce se momci izvuci iz svega ovoga, prventstveno jer druge opcije nemamo. Ako ovo cucne mislim da je i nama Celik scenario, ali da je dobro- nije ni malo. Cak sta vise po pricama direktno involviranih, nikad gore. Ali eto nemamo drugog izbora nego da podrzimo i poguramo koliko god mozemo.![]()

Zayebavam se bu dalo.
Ko god ima veze sa klubom zna da smo vec pred gasenjem godinama. Grad dadne infuziju prezivimo jedva. Ali klub je na samrti.
Stvari koje se trenutno desavaju ne bi iznosio ovdje.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
- Beduin
- Kontakt:
Kao i uvijek, prvo pocne po medijima kako nova Uprava pocela raditi dobar posao, pa onda krenu insajderske kako je uzasno stanje u klubu ali se suti o tome, onda mediji dodju do saznanja kako je gore nego se i mislilo i tako iz godine u godinu. A mi ko ovce blejimo, nadamo se necemu i mastamo...
Vrijeme ce pokazati na cemu smo, ako je dug dobrano smanjen onda isplata ovih igraca ce biti najmanji problem u klubu. Ali bez novog, unosnijeg generalnog sponzora mi nemamo sta traziti u PL.
Vrijeme ce pokazati na cemu smo, ako je dug dobrano smanjen onda isplata ovih igraca ce biti najmanji problem u klubu. Ali bez novog, unosnijeg generalnog sponzora mi nemamo sta traziti u PL.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Niti u jednom klubu ne cvjetaju ruže, svi klubovi do jednog u PL imaju finansijske probleme, ali nigdje ponavljam NIGDJE se kao u Tuzli o tome ne priča. Prošle godine Sarajevo s pripremama kasnilo zbog neisplaćenih plata, Željo isto tako redovno ima probleme sa isplatama, itd itd... ali uvijek o tim problemima javno pričaju samo igraći Slobode... Zbog čega je to tako ja ne znam , ali sam mišljenje da bi u ovoj situaciiji svaki ugrač trebao staviti ruku na srce i odreći se određenog dijela plate, jer pobogu za šta da se dobije plata kad 3 mjeseca nisu radili to je van svake pameti i mislim da bi konkretno savez trebao zauzeti zvaničan stav po tom pitanju plata za period mart-juni, ili eventualno i sindikat profesionalnih fudbalera na čelunsa ublehom Dzidicem.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
- Kontakt:
**** me ako je gore nego prosle godine za vrijeme strajka i svih sranja.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑21 jun 2020, 14:42boga mi izgleda da situacija nije dobra. Svi igraci koji idu (a to su ovi ozbiljniji) pricaju kako je kod nas korona pocela u decembru...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Slazem se da je isto problem u tome sto igraci narusavaju atmosferu standardno pricama sa strane, stvaranjem traceva, primaju u nekom drugom klubu 1000 KM i sute, a kada dodju u Slobodu onda zele sve u fulu dok u pola klubova fudbaleri oproste 50% za vrijeme Korone. U nekim klubovima ne smiju ni pricati kakvo je stanje. Ocito isto da medije nikada ne podmazujemo pa onda imamo proljeve od vijesti kakve prave Sinan Sinan novine.
Vjerujem isto da ima problema sa isplatama i da dosta toga kasni ali smo i svjedoci da od 2016. standardno u ekipi imamo igrace koji tracaju i ponasaju se izuzetno nekorektno dok im je ucinak na terenu jedna 0.
S obzirom da ce sve firme do kraja godine stici tek posljedice Korone meni nije ni cudno sto nemamo para. Zato mi je i jasno koji su klosari igraci Slobode, dok kod Zeljkovica ne bi imali hrabrosti da muknu.
Dotuzilo je vise slusati te price ljudi koji zive samo za to da dobiju platu, a na terenu ne odigraju nista, trenera koji nemaju pojma, administrativnih sluzbenika koji ne rade nista jer na kraju svi dobiju pare, ali prije nego sto dobiju pare popljuju naokolo sve i stvaraju losu atmosferu. I u konacnici ostanu u klubu jer znaju da nemaju pojma raditi bilo gdje drugo. Klasicni paraziti..
Mislim da je cilj jasan, a to je bilo da se ociste neki stari repovi, da se kontalo uci u ovu sezonu sa vise para ali nas je presjeklo ovo i sada gledamo da se finansijski rasteretimo te nam odgovara liga 14 koja bi bila slabija kako bi mogli obezbjediti opstanak sa slabijom i jeftinijom ekipom dok se sve ne normalizuje. Uprava zna da ovi igraci ne vrijede 2 marke i zato im na kraju nece dati nikad full pare, dobiti ce pola kada se nagode i daleko im kuca zato i im i ne treba davati nikada redovno kao sto ni drugi ne daju niti im isplate sve.
Vjerujem isto da ima problema sa isplatama i da dosta toga kasni ali smo i svjedoci da od 2016. standardno u ekipi imamo igrace koji tracaju i ponasaju se izuzetno nekorektno dok im je ucinak na terenu jedna 0.
S obzirom da ce sve firme do kraja godine stici tek posljedice Korone meni nije ni cudno sto nemamo para. Zato mi je i jasno koji su klosari igraci Slobode, dok kod Zeljkovica ne bi imali hrabrosti da muknu.
Dotuzilo je vise slusati te price ljudi koji zive samo za to da dobiju platu, a na terenu ne odigraju nista, trenera koji nemaju pojma, administrativnih sluzbenika koji ne rade nista jer na kraju svi dobiju pare, ali prije nego sto dobiju pare popljuju naokolo sve i stvaraju losu atmosferu. I u konacnici ostanu u klubu jer znaju da nemaju pojma raditi bilo gdje drugo. Klasicni paraziti..
Mislim da je cilj jasan, a to je bilo da se ociste neki stari repovi, da se kontalo uci u ovu sezonu sa vise para ali nas je presjeklo ovo i sada gledamo da se finansijski rasteretimo te nam odgovara liga 14 koja bi bila slabija kako bi mogli obezbjediti opstanak sa slabijom i jeftinijom ekipom dok se sve ne normalizuje. Uprava zna da ovi igraci ne vrijede 2 marke i zato im na kraju nece dati nikad full pare, dobiti ce pola kada se nagode i daleko im kuca zato i im i ne treba davati nikada redovno kao sto ni drugi ne daju niti im isplate sve.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 21 jun 2020, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Mrka kapa nam je ocigledno...Kako god Bekice smo trebali zadrzati, jer sada ocigledno cemo se uzdati u Smajica i Salihovica a i ptice na grani znaju kakav je njihov kapacitet...Sve u svemu kako je krenulo neka nam je bog na pomoci ovu sezonu
Ma od ove komplet ekipe samo je steta za Bekice.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Sta je sa onih 60 hiljada sto Savez treba dati klubovima.
Nista, proglasiti bankrot sto su Bekici otisli i ovih par fudbalskih velicina i poceti od opstinske lige.....djaba ljudi radili na drasticnom smanjenju duga kad ovi polovnjaci ne mogu uzimati vise onoliko para koliko im je potrebno....Yebote onaj nas poredi sa Celikom, uvijek je bio optimista i kad je Husic bio nesto mu falilo.....Nek idu, koji ce nam vise izyebani, povredjeni, ponizeni, unizeni fudbalski giganti....eno im ovi fudbalski giganti sto ce igrati Evropu pa nek se prodaju u drugu tursku ako i tamo mogu......imal koji prelazni rok da se ne gasimo od ovih insajdera, izgleda ovi poceli odyebavati hostaplere, menadzere i ostalu gamad, pa se zbog toga gasimo....
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Moje skromno mišljenje:Skver je napisao/la: ↑21 jun 2020, 18:17Nista, proglasiti bankrot sto su Bekici otisli i ovih par fudbalskih velicina i poceti od opstinske lige.....djaba ljudi radili na drasticnom smanjenju duga kad ovi polovnjaci ne mogu uzimati vise onoliko para koliko im je potrebno....Yebote onaj nas poredi sa Celikom, uvijek je bio optimista i kad je Husic bio nesto mu falilo.....Nek idu, koji ce nam vise izyebani, povredjeni, ponizeni, unizeni fudbalski giganti....eno im ovi fudbalski giganti sto ce igrati Evropu pa nek se prodaju u drugu tursku ako i tamo mogu......imal koji prelazni rok da se ne gasimo od ovih insajdera, izgleda ovi poceli odyebavati hostaplere, menadzere i ostalu gamad, pa se zbog toga gasimo....
Lakić i Fejzić - hvala Bogu pa odoše
Marinković i Stojanović - nedovoljno igrali da bi za njima mogli žalit, možda bi bili dobri, možda ne
Bekrić - lik puni u oktobru 36 godina, hvala mu na svemu i doviđenja
Livančić - nije to to, hvala i doviđenja
Oba Bekića - dobri, ali staklenih nogu, samo strahuj hoće li im ko uklizat u noge, hoće li se uhvatit za zadnju ložu i sl.
Zaključak: nismo na nekom gubitku, sad je glavno pitanje šta će dovesti, jer svi nabrojani su itekako zamjenjivi...
Nismo n gubitku s ovim odlascima,s obzirom da smo poprilicno rastereli budzet.epilog njihovih igara znamo,pitaj boga da li bi opstali do kraja da se nastavilo,treba malo realnosti samo.mi smo samo bili jednu steoenicu od ispadanja.ako treba zaliti za njima i za njihovim platama koje nisu male,eto provjerite insajderi koliko su mjesecni kostali bekric i bekici pa vidicete da to nisu male cifre.sta smo dobili od toga?da ne nabrajam ostale koji su otisli.ko god ide treba mu se zahvaliti.sretno prijatno.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
a to da ne pričam, cifre su posebna pričaHPCompaq je napisao/la: ↑21 jun 2020, 20:04Nismo n gubitku s ovim odlascima,s obzirom da smo poprilicno rastereli budzet.epilog njihovih igara znamo,pitaj boga da li bi opstali do kraja da se nastavilo,treba malo realnosti samo.mi smo samo bili jednu steoenicu od ispadanja.ako treba zaliti za njima i za njihovim platama koje nisu male,eto provjerite insajderi koliko su mjesecni kostali bekric i bekici pa vidicete da to nisu male cifre.sta smo dobili od toga?da ne nabrajam ostale koji su otisli.ko god ide treba mu se zahvaliti.sretno prijatno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.