Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Cartman » 17 apr 2011, 19:19

Majko mila, odakle vise ove plave bagre. Barem odyebite na svoju temu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 apr 2011, 19:20

Bit` ce strasno tesko protiv Newcastlea, njima gori pod nogama utakmica im je bitna kao i nama a mi van Old Trafforda igramo ocajno, izuzev one protiv Chelsea, uvijek moramo ganjati rezultat a tako nesto ocekujem i u utorak, oni vode a mi ganjamo. :(

Raduje me povratak Rooneya jer nam je sada potreban kao nikada prije a necu da se uzdam u Tottenham, na nama je da pokazemo dali zasluzujemo titulu ili ne.

P.S: mcfc_32 sjecas se Rooneya? :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

mcfc_32
Kontakt:

Post Postao/la mcfc_32 » 17 apr 2011, 19:31

@ Rooney88

Sjećaš se Yaye? :)
C'mon City !

Per Ciljan Skjelbred
Kontakt:

Post Postao/la Per Ciljan Skjelbred » 17 apr 2011, 19:34

Rooney88 je napisao/la:Bit` ce strasno tesko protiv Newcastlea, njima gori pod nogama utakmica im je bitna kao i nama a mi van Old Trafforda igramo ocajno, izuzev one protiv Chelsea, uvijek moramo ganjati rezultat a tako nesto ocekujem i u utorak, oni vode a mi ganjamo. :(

Raduje me povratak Rooneya jer nam je sada potreban kao nikada prije a necu da se uzdam u Tottenham, na nama je da pokazemo dali zasluzujemo titulu ili ne.

P.S: mcfc_32 sjecas se Rooneya? :D
Kako misliš gori pod nogama? Pa nemamo se više za što boriti, za Europu više nemamo šanse, a od zone 'sumraka' smo na +6 bodova, jedino nam ostaje još borba za plasman, eto da bi ljepđe zvučalo na kraju sezone, jer nije nisto završiti npr 7. ili 15., tako da...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 apr 2011, 19:41

mcfc_32 je napisao/la:@ Rooney88

Sjećaš se Yaye? :)
Yayu cu brzo zaboraviti jer nije neki gol a i nama je najvaznija titula u Ligi za koju ti nemas pojma kako ju je osvojiti. Dok gol Rooneya ti neces nikada moci izbiti iz glave kao ni Micah Richards koji je u cudu stajao i posmatrao maestra. ;)

Krivo mi je sto se s tobom moram raspravljati zbog drugih a oni znaju itekako koji su, ti si se registrovao samo zbog provociranja na sta nisam lud da vise ostajem imun. ;) :mrgreen: :twisted:

@Per Ciljan Skjelbred
Vidi jarane ako Newcastle izgubi od Uniteda nece vam biti bas svejedno, mislim da cemo se tu sloziti. Jer u zadnje vrijeme nista igrali bas bajno a do kraja imate gostovanja Liverpoolu, Blackpoolu i Chelseau a kuci cekate Birmingham i West Brom ako se dobro sjecam ovog zadnjeg. Pogresno sam se izrazio da vam "gori pod nogama" ali nista bas osigurali opstanak 100%, da se razumijemo nisam od onih koji navijaju da Svrake ispadnu. Nadam se da se sada malo bolje razumijemo. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 17 apr 2011, 19:50

Pa ne možemo se cijelu sezonu patiti na strani. Zašto ovo ne bi bila jedna rutinska pobjeda?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 apr 2011, 19:52

Thunderstruck je napisao/la:Pa ne možemo se cijelu sezonu patiti na strani. Zašto ovo ne bi bila jedna rutinska pobjeda?
Nije bila nijedna rutinska, pa nece ni ova.

haris334
Kontakt:

Post Postao/la haris334 » 17 apr 2011, 19:56

Cartman je napisao/la:
Thunderstruck je napisao/la:Pa ne možemo se cijelu sezonu patiti na strani. Zašto ovo ne bi bila jedna rutinska pobjeda?
Ne mora bit rutinska, bilo kakva dobra je :) Može i tipa protiv West Hama :lol:
FC Manchester United

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 apr 2011, 20:01

haris334 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Ne mora bit rutinska, bilo kakva dobra je :) Može i tipa protiv West Hama :lol:
Nesto tako i ocekujem.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 17 apr 2011, 20:02

Jest protiv Wigana bilo rutinski ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 apr 2011, 20:04

Thunderstruck je napisao/la:Jest protiv Wigana bilo rutinski ;)
Uh, jest u drugom poluvremenu, ali sjecas li se prvog jarane? Imali su oni dosta prilika. Ali istina da je to najlaksa pobjeda u gostima ove sezone. Ma uvijek je bilo veselo pratit United, navikli smo mi na lude povratke i dramaticne zavrsnice. Takve pobjede su najsladje. Kao protiv West Hama, Blackpoola i Stokea. A dobar je bio i onaj bod protiv Ville. Zlata vrijedan, a izgledalo je kao da je sve izgubljeno.

haris334
Kontakt:

Post Postao/la haris334 » 17 apr 2011, 20:07

Cartman je napisao/la:
Thunderstruck je napisao/la:Jest protiv Wigana bilo rutinski ;)
Uh, jest u drugom poluvremenu, ali sjecas li se prvog jarane? Imali su oni dosta prilika. Ali istina da je to najlaksa pobjeda u gostima ove sezone. Ma uvijek je bilo veselo pratit United, navikli smo mi na lude povratke i dramaticne zavrsnice. Takve pobjede su najsladje. Kao protiv West Hama, Blackpoola i Stokea. A dobar je bio i onaj bod protiv Ville. Zlata vrijedan, a izgledalo je kao da je sve izgubljeno.
Da, upravo tako, jest da se prvo nasikiram, i izivciram pravo, ali na kraju bas bude slatko :mrgreen: I Bolton tu treba dodat ;)
FC Manchester United

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 17 apr 2011, 20:09

Nesto lijepo da se desi ovaj vikend, eto scousersi proslu sezonu kod kuce podbacili protiv plavaca sada su nam ucinili uslugu veliku!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 17 apr 2011, 20:11

Ma dobro moraju i protivnici ponekad opaliti na gol, sve u svemu to je rutinski :D

Ova sezona je za nas bila više nego luda.

A bilo je i onih koji su se vraćali protiv nas. Jedni takvi nam dolaze u subotu - Everton.
Moraju zaplatiti :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 apr 2011, 20:18

Uh kad se sjetim onih utakmica sa pocetka sezone protiv Fulhama i Evertona. Pogotovo protiv Evertona, htio sam razbit TV kad je uso onaj treci gol. Vrijeme je za revans.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 17 apr 2011, 20:25

Manchester United captain Nemanja Vidic says he wants to see out the rest of his career at Old Trafford.

Vidic was handed the armband by Sir Alex Ferguson at the start of the season after he signed a new four-year contract amid speculation Real Madrid were preparing a bid for him.

And despite rumoured interest from AC Milan, the 29-year-old defender insists he has no intention of leaving the club: "I hope to spend the rest of my career here at United," said Vidic.

"I heard the speculation about me maybe leaving last year, but I know where I want to be and I have shown my commitment to the club. I have given the best years of my career to this club and the talk about me leaving here was never correct.

"I always give my best. Of course, sometimes you have good and bad days, but I think I always try to give 100 per cent and especially now I have that armband and the responsibility that goes with it.

"I'm definitely here for the rest of my career now. It never came from my mouth that I would be leaving United. I love it here and I think I show that on the pitch."

Vidic has enjoyed another solid season at the back as United look to bounce back from their FA Cup semi final defeat to Manchester City by claiming the Premier League and Champions League titles, reflected by his nomination for the PFA player of the year award.

He added: "The boss told me at the start of the season he was giving me the captaincy. Then after a few games he said that I would be captain for the season, which was great news. Being captain of United is a big honour and I am really enjoying the role."

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 17 apr 2011, 20:28

Cartman je napisao/la:Uh kad se sjetim onih utakmica sa pocetka sezone protiv Fulhama i Evertona. Pogotovo protiv Evertona, htio sam razbit TV kad je uso onaj treci gol. Vrijeme je za revans.
Zato smo mi veliki. Nama se to dešava na početku sezone, ali i tad je bilo teško za gledat.

Kad nam se L'pool vratio na OT-u bio sam si rek'o da neko vrijeme neću gledati utakmice. Sreća pa me do kraja tekme Berba spasio :D

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 17 apr 2011, 20:28

Ferguson je znači napravio novog vođu tima za narednih 10 godina i izbio mu svaku želju da ode u neki drugi tim, ako je takvog čega uopšte i bilo... nije moglo bolje...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 17 apr 2011, 20:33

Hawking je napisao/la:Ferguson je znači napravio novog vođu tima za narednih 10 godina i izbio mu svaku želju da ode u neki drugi tim, ako je takvog čega uopšte i bilo... nije moglo bolje...
Upravo tako, Nemanja je 60% nase odbrane, samo se sjetim gostovanja na Anfildu i one nase tzv "odbrane" bez njega sama tuga!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 apr 2011, 20:39

Sada nam slijede dvije zaj.ebane utakmice. Nisu protivnici po mjeri al lako se na njima moze izgubiti poneki bod. Ako pobjedimo prekosutra Newcasttle u gostima a nakon toga Everton kod kuce,mozemo reci komotno da je titula nasa bez obzira sta god se do kraja desavalo. Takodjer vazno nam je i da vratimo pouzdanje.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.