Eh, zasluzio je i PSG, ali ybg imas male i velike timovelet3 je napisao/la:Gledaj onog mrmota Benzeme, uđe i odmah zabi![]()
Šteta, Betis je zaslužio bod.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Eh, zasluzio je i PSG, ali ybg imas male i velike timovelet3 je napisao/la:Gledaj onog mrmota Benzeme, uđe i odmah zabi![]()
Šteta, Betis je zaslužio bod.
Stid me kad se sjetim koliko se plakalo za klaunčinom.Blejzer10 je napisao/la:Znači Barcini bivši igrači pokopali Betis. Tello ušao, usrao napad za izjednačenje, poslije asistirao Benzemi
Dobili su ih na Bernabéu u prvom dijelu sezone.sljivo je napisao/la:Sa ovom igrom, pristupom i stavom vrhunac ovakve jedne ekipe je ovaj rezultat protiv Reala. Za nešto više ipak treba individualne kvalitete. Što se tiče ovog trenera Betisa mislim da je to to što igrom može napraviti a rezultat može podebljati ukoliko i iduće godine ostane na istom mjestu.
Upravo to. Betis je zaslužio bod po prikazanom.tajger je napisao/la:Haha cuj zasluzio bod,pa sto je zasluzio jer su lijepo igrali i kombinovali,jel ko i sinoc Eibar sto je lijepo igrao i primio dva,mozda su i oni zasluzili bod
Govorio sam o dometima ove igre u ovoj sredini. Igrači Betisa sve odrade po knjizi ali džaba kad je Carvajal brži i jači u duelu, bolje "čita" igru (jer ga drila Realov sistem, sistem kluba koji košta 3 milijarde) i tu ti nikakav tvoj sistem ne može pomoći.HankMoody je napisao/la:Dobili su ih na Bernabéu u prvom dijelu sezone.
Jesu i eibar i betis odigrali lijepo. Jesi li ti svjestan kolika je razlika u individualnoj kvaliteti između ovih timova, a o financijskoj ne treba ni pricati.tajger je napisao/la:Haha cuj zasluzio bod,pa sto je zasluzio jer su lijepo igrali i kombinovali,jel ko i sinoc Eibar sto je lijepo igrao i primio dva,mozda su i oni zasluzili bod
Shvatio sam da ona defincija kvalitete fudbala po xG omjeru koju sam iznio neku noć, osim u slučaju timova podjednake kvalitete, nije zadovoljavajuća. xG je i dalje previše ovisan o individualnom kvalitetu koji je na raspolaganju. Betis je idealan primjer. Fudbal iz udžbenika, ali statistika ne bilježi ništa jer je zadnji pas pogrešan radi tehničke greške u predaji lopte koja je posljedica toga da pas odigrava Tello, a ne Messi.sljivo je napisao/la:
Vjerovatno si puno slušo Pepa kako priča da je on ništa a da su igrači sve. Na početku sam mislio da njake ali sve više što to pratim sve više mislim da je u pravu. Zato je i bitno da se isprati kadrovski, zato je bitno da ne igra Hart a da igra Bravo (zaboravi, poenta je bitna), da igra Lahm u vezi...Feldmarschall je napisao/la:Citiram te jer si bio uključen u tu diskusiju, a inače ti nije mrsko napadati vjetrenjače.
Pa naravno da nije zadovoljavajuca kad fudbal ne cini samo broj stvorenih, i broj dopustenih prilika.Feldmarschall je napisao/la:Shvatio sam da ona defincija kvalitete fudbala po xG omjeru koju sam iznio neku noć, osim u slučaju timova podjednake kvalitete, nije zadovoljavajuća. xG je i dalje previše ovisan o individualnom kvalitetu koji je na raspolaganju. Betis je idealan primjer. Fudbal iz udžbenika, ali statistika ne bilježi ništa jer je zadnji pas pogrešan radi tehničke greške u predaji lopte koja je posljedica toga da pas odigrava Tello, a ne Messi.sljivo je napisao/la:
Evaluacija sistema igre izolovanog od okoline se na kraju svodi na poznavanje materije.
Citiram te jer si bio uključen u tu diskusiju, a inače ti nije mrsko napadati vjetrenjače.
Cruyff kaže da tim sastavljen od jedanaest najboljih igrača na svijetu uvijek pobjeđuje. Na najvišem nivou, gdje u konačnici vrijediš onoliko koliko trofeja osvojiš, put do uspjeha je puno jednostavniji vozeći Ferrari, nego vozeći Fiat. Vjerujem da je na to Guardiola aludirao.sljivo je napisao/la:
U poređenju s mišljenjem da ga čine isključivo trofeji, teza je ravna onoj o heliocentričnom sistemu. Samo se bojim da na kraju ne završim kao Giordano Bruno.Jeftha je napisao/la: Pa naravno da nije zadovoljavajuca kad fudbal ne cini samo broj stvorenih, i broj dopustenih prilika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.