AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ma vala ja ne bi nijednog , ali ako se vec mora onda Tahremi. Jednostavno covjek ima bolju zavrsnicu. Takodjer mnogo radi za tim kao i Morata , ali bolje imati igraca kojem trebaju 2-3 prilike za gol nego igraca koji upropasti 7-8 sansi po utakmici.
Ovaj Taremi bio odličan kad je tek stigo u Porto. Dao bruku nakvih golova prve dvije sezone. Realno ovo su najbolje godine za napadača. Ako ga mogu za neke male pare dovesti, to bi bilo više nego dobro.
Pa da je igrao vise minuta dao bi i vise golova logicnomilanist je napisao/la: ↑18 jul 2023, 15:27Otkud sad Hojlund da kosta oko 60M, pa taj nije gola dao u danskoj ligi, u Austiji je doduse bio malo bolji, dao je desetak golova, tako nekak i u Atalanti, cak i drtina kao Giroud ili Sanabria, Orsolini ili Beto dali vise od njeg golova. Isti kur kao i Jonathan, ne valjaju 5 para![]()

Zadnja izmjena: meepo, dana/u 18 jul 2023, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Eto i Axel Jimenez iz Reala nam dolazi na suhu pozajmicu valjda. Tek mu 18 godina, vjerovatno ce vise u Primaveri igrati pa ako dokaze talenat i izbori se eto ga i u prvi tim.
Poznavajuci Piolija nece ovaj meda laznut sve i da rasturi u Primaveri i na treninzima sa prvim timom, imaju Calabria, Florenzi, Kalulu...
Poznavajuci Piolija nece ovaj meda laznut sve i da rasturi u Primaveri i na treninzima sa prvim timom, imaju Calabria, Florenzi, Kalulu...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Koja je poenta njegovog dovodjena ? Mislim u Spaniji moze igrati u B timu Reala. Primavera je korak unazad i to ogroman. Moguce da nece biti nista od Singa i da je ovo backup za Calabriu.Beduin je napisao/la: ↑18 jul 2023, 16:05Eto i Axel Jimenez iz Reala nam dolazi na suhu pozajmicu valjda. Tek mu 18 godina, vjerovatno ce vise u Primaveri igrati pa ako dokaze talenat i izbori se eto ga i u prvi tim.
- Beduin
- Kontakt:
Ko ce ga znati, mozda je mali nekakav potencijal pa mu nasi daju garanciju da ce imati vise prilike i minutaze za dokazivanje i prebacaj u prvi tim. Vjerovatno suha pozajmica uz mogucnost kupovine.meepo je napisao/la: ↑18 jul 2023, 16:10Koja je poenta njegovog dovodjena ? Mislim u Spaniji moze igrati u B timu Reala. Primavera je korak unazad i to ogroman. Moguce da nece biti nista od Singa i da je ovo backup za Calabriu.Beduin je napisao/la: ↑18 jul 2023, 16:05Eto i Axel Jimenez iz Reala nam dolazi na suhu pozajmicu valjda. Tek mu 18 godina, vjerovatno ce vise u Primaveri igrati pa ako dokaze talenat i izbori se eto ga i u prvi tim.
Nikad ne znas gdje ces ubosti, kao i sa Kaluluom. Mada i Kalulu opasno stagnira u zadnje vrijeme, zrtva lose sezone cijelog tima i raznih rotacija od strane trenera.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Vidim i Danjuma se dosta povezuje sa nama, jesmo poceli brstiti Holandjane, a i u Viljarealu (pored njega i Chukwueze je opcija).
Samo sto Danjuma nema sanse na lijevom krilu pored Leaoa, ali je kao njegova zamjena TOP. Sa druge strane ne znam koliko je on za napadaca, jeste brz i odlican tehnicar, ali zato i jeste za krila.
Samo sto Danjuma nema sanse na lijevom krilu pored Leaoa, ali je kao njegova zamjena TOP. Sa druge strane ne znam koliko je on za napadaca, jeste brz i odlican tehnicar, ali zato i jeste za krila.
075 ❤
075 ❤
Pise se da je univerzalac sto se tice napada, moze igrati i lijevo i desno i iza napadaca, a cak i umjesto napadaca, tako da ako je neka pozajmica uz razumnu otkupnu cijenu onda moze.Beduin je napisao/la: ↑18 jul 2023, 16:28Vidim i Danjuma se dosta povezuje sa nama, jesmo poceli brstiti Holandjane, a i u Viljarealu (pored njega i Chukwueze je opcija).
Sto se tice Chukwuezea, ako dovedu Taremia onda na Chukija mozemo zaboraviti

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ali ako prodaju Messiasa onda moze i Chuki ili ?
Nemoze, dva su mjesta i to je to.
Ne-EU igrači?
Milan will have to make careful evaluations as they only can register one non-EU player without restrictions. Two are possible, but then one of the current non-EU players must leave.
Devis Vasquez is destined to leave and Messias could depart as well, which would allow Milan to make the second non-EU signing. However, it should be noted that they cannot register more than two, even if several non-EU players were to leave. The other players currently in the squad are Tomori, Krunic, Messias and Lazetic.
Nakon ovog članka je i Loftus potpisao, tako da....
Lično bih vrlo rado zaobišao sve ove napadače koji su navodno aktuelni, nadam se da će neku bolju opciju isčupat idućeg mj.
Milan will have to make careful evaluations as they only can register one non-EU player without restrictions. Two are possible, but then one of the current non-EU players must leave.
Devis Vasquez is destined to leave and Messias could depart as well, which would allow Milan to make the second non-EU signing. However, it should be noted that they cannot register more than two, even if several non-EU players were to leave. The other players currently in the squad are Tomori, Krunic, Messias and Lazetic.
Nakon ovog članka je i Loftus potpisao, tako da....
Lično bih vrlo rado zaobišao sve ove napadače koji su navodno aktuelni, nadam se da će neku bolju opciju isčupat idućeg mj.

Ako me pamcenje dobro sluzi, Vaskez bi trebo onda potpisati za ekipu van Italije.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Moze otici i Vaskez i Krunic i Lazetic, mi imamo jos jedno Non EU mjesto slobodno i to je to.
Dva su ukupno, jedno je uzeo RLC a drugo da li ce to biti Taremi ili Chukwueze ili neko treci vidjeti cemo
Dva su ukupno, jedno je uzeo RLC a drugo da li ce to biti Taremi ili Chukwueze ili neko treci vidjeti cemo

Pa valjda taj drugi moze bez restrikcija biti registrovan samo ako jedan trenutni napusti. Mozda ovo uopste nije istina, nez.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Kako stvari stoje, mogli bi i Danjuma i Musah doći ove sedmice. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jedan se moze registrovati bez restrikcija, a drugi moze ako neko od ovih trenutni non EU napusti. Sve u svemu imamo samo jos jedno Non EU mjesto 'slobodno' jer vjerujem da ce neko od ovih trenutno otici ( Vasquez, Messijas, Lazetic i Co). Sve u svemu i da ih ode vise mi bi opet mogli samo jos jednog registrovati jer tako je pravilo, jer jedno mjesto nam je zauzeo Loftus.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Danas pročitah na Twitteru da Chuck ima francuski pasoš. Da li je istina taj podatak ne bih znao.
Naši rade da isporuče Pioliju dva igrača do polaska u Ameriku, Musah i Danjuma.
Ovaj drugi je univerzalac i igra sve pozicije u napadu. Nadasve odličan back up za Leao-a umjesto mrtvog Rebića.
Naši rade da isporuče Pioliju dva igrača do polaska u Ameriku, Musah i Danjuma.
Ovaj drugi je univerzalac i igra sve pozicije u napadu. Nadasve odličan back up za Leao-a umjesto mrtvog Rebića.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Kamo srece da dovedu Chukwuezea da to desko krilo rijesimo. Upravo nam treba igrac koji 1v1, koji ima dribling i uspjesno ga koristi, a jos i odlicna ljevica.
A otvoreno popricas sa Elektricarom, objasnis mu da je pomogao koliko je mogao, ali da klubu sa takvom tradicijom i zeljom za uspjesima jednostsvno treba nesto vise, da treba to non-EU mjesto i da treba ici. Daj ga posto-po to i kreni uigravati ovo sto imas.
A onda imas dovoljno prostora i vremena da jos neke probas prodati/posuditi pa nadograditi tim ako izleti konkretna opcija.
A otvoreno popricas sa Elektricarom, objasnis mu da je pomogao koliko je mogao, ali da klubu sa takvom tradicijom i zeljom za uspjesima jednostsvno treba nesto vise, da treba to non-EU mjesto i da treba ici. Daj ga posto-po to i kreni uigravati ovo sto imas.
A onda imas dovoljno prostora i vremena da jos neke probas prodati/posuditi pa nadograditi tim ako izleti konkretna opcija.
075 ❤
075 ❤
Pa zar nije Pulisic desno krilo ? Ne znam sto bi dovodili jos jedno, a ovamo nemas centarfora ili prednjeg veznogBeduin je napisao/la: ↑19 jul 2023, 09:24Kamo srece da dovedu Chukwuezea da to desko krilo rijesimo. Upravo nam treba igrac koji 1v1, koji ima dribling i uspjesno ga koristi, a jos i odlicna ljevica.