FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Može li neko napisati ukratko listu igrača koji su u skorije vrijeme (sporazumno) raskinuli ugovor sa Sarajevom?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
BarićTracy3McGrady je napisao/la:Može li neko napisati ukratko listu igrača koji su u skorije vrijeme (sporazumno) raskinuli ugovor sa Sarajevom?
Oštraković
Tatomirović
Puzigača
Ikande
Stepanov
Kobiljar (bio na posudbi)
Protić (bio na posudbi)
Burović (bio na posudbI)
Očekuje se još sporazumni raskid sa Hebibovićem i možda Alispahićem.
SRETAN BROJ - 1725
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Tatomirovic, Hebibovic, Puzigaca, Stepanov, Ostrakovic, Kobiljar, Ikande...Tracy3McGrady je napisao/la:Može li neko napisati ukratko listu igrača koji su u skorije vrijeme (sporazumno) raskinuli ugovor sa Sarajevom?
Nek neko nastavi

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ma ne brate, Stepanov i Benko igraju za 8 000 KM, o Delacu da ne pricam.pitic je napisao/la:Svi kriju plate jer je to rak rana svih uprava posebno u ovim velikim klubovima jer u slučaju neuspijeha, a da se javno prizna da su plate visoke lete glave pod pritiskom navijača, zato to svi i kriju. Jednostavno je niko ne trpi visoke plate, a rinaku rezultate to je tako danas u fudbalu posebno u BiH.muhamedhulk je napisao/la:Moguce da je najveca plata 8k maraka, ali onda su im bonusi dzinovskipobjeda, remi, gol, asistencija clean sheet, minute na terenu itd. Plus, ono nase 'na ruke', koje se vecinom daje u nekoliko rata, ne odmah sve. Ne vjerujem da bi Dino lagao za plate...
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sto se tice BiH, plate se kriju zbog poreza.pitic je napisao/la:Svi kriju plate jer je to rak rana svih uprava posebno u ovim velikim klubovima jer u slučaju neuspijeha, a da se javno prizna da su plate visoke lete glave pod pritiskom navijača, zato to svi i kriju. Jednostavno je niko ne trpi visoke plate, a rinaku rezultate to je tako danas u fudbalu posebno u BiH.muhamedhulk je napisao/la:Moguce da je najveca plata 8k maraka, ali onda su im bonusi dzinovskipobjeda, remi, gol, asistencija clean sheet, minute na terenu itd. Plus, ono nase 'na ruke', koje se vecinom daje u nekoliko rata, ne odmah sve. Ne vjerujem da bi Dino lagao za plate...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ako smo probilo budzet, TAN je moro dat zeleno svjetlo zato.
Mi smo morali dovodit igrace koje smo dovodili radi sirine jer nismo imali igracki kadar ni za 8 mjesto. Drugo, titula je bila inperativ radi dosta stvari a posebno radi TANA i TA.
Cinjenica je da ovde niko nezna koliko je cija plata i ko kakvav ugovor ima. Al cu reci da niko ne podpisuje ugovor bez uslova. Npr. Voliko para dobijas nema veze igro ne igro. Mozes da pijes mozes da se svadas mozes da radis sta god zelis al pare ces dobijat iste.NEMA OTOG NISTA. Ovih 7 raskida nas nije kostalo vise od 100k km.
Plata se mora zaradit. Neznam za DELACA posto on je CELZIJEV igrac e u njegovom slucaju bi mogli gubit velke pare ako placamo i 30% njegove plate.
Mi smo morali dovodit igrace koje smo dovodili radi sirine jer nismo imali igracki kadar ni za 8 mjesto. Drugo, titula je bila inperativ radi dosta stvari a posebno radi TANA i TA.
Cinjenica je da ovde niko nezna koliko je cija plata i ko kakvav ugovor ima. Al cu reci da niko ne podpisuje ugovor bez uslova. Npr. Voliko para dobijas nema veze igro ne igro. Mozes da pijes mozes da se svadas mozes da radis sta god zelis al pare ces dobijat iste.NEMA OTOG NISTA. Ovih 7 raskida nas nije kostalo vise od 100k km.
Plata se mora zaradit. Neznam za DELACA posto on je CELZIJEV igrac e u njegovom slucaju bi mogli gubit velke pare ako placamo i 30% njegove plate.
- PitarBordo
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Mojne zayebavat covjekaPitarBordo je napisao/la:Pitar6785 je napisao/la:NEMA OTOG NISTA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ZZ
Ja sam citao interviju i nigdje nisam procitao da je on rekao 8.000,pitarlOOk je napisao/la:Kaže Dino u tariguzu današnjem da je največa plata fudbalera kod nas 8.000 maraka

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Hvala, fakat puno zvucnih imena. Steta za Ikandea, ocekivalo se puno od njega. Sretno vampitic je napisao/la:BarićTracy3McGrady je napisao/la:Može li neko napisati ukratko listu igrača koji su u skorije vrijeme (sporazumno) raskinuli ugovor sa Sarajevom?
Oštraković
Tatomirović
Puzigača
Ikande
Stepanov
Kobiljar (bio na posudbi)
Protić (bio na posudbi)
Burović (bio na posudbI)
Očekuje se još sporazumni raskid sa Hebibovićem i možda Alispahićem.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Sretna nova godina bordo braci i svim dobrim ljudima. Uzivajte veceras. Zelim vam mnogo srece , uspjeha i zdravlja u narednoj godini. Da ostvarite sve ciljeve koje ste zacrtali. I naravno, da nam Sarajevo bude prvo i da nam da puno golova .
Ljubi vas Alpasinac
Ljubi vas Alpasinac

Svi pricaju da je gomilanjem igraca i pritisak osvajanje titule,kostalo probijanje budzeta.Ali niko ne rece da smo prodajom igraca osvajanjem titule zaradili 4-5 mil km.Da smo dobrim igrama,atraktivnim transferima privukli najjace sponzore.Da smo ima li najvecu posjetu na domacim utakmicama.Da imamo najvise clanova u drzavi.Da je fan shop radio kao lud.Da smo placali najskuplje ulaznice u drzavi itd itd.
Silna je to lova I za jake firme,a kamoli za fudb.klub.
Pa koliki je naš budzet?.
Silna je to lova I za jake firme,a kamoli za fudb.klub.
Pa koliki je naš budzet?.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sretna nova godina svima, zahvaljujem braci na lijepim zeljama. Neka nas nase SARAJEVO obraduje i naredne godine.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Sretna nova svima kojima je bordo boja u srcu da nam klub napreduje i osvaja titule a i vama svima u privatnom životu sve najbolje. Pozdrav iz kraljevskog grada.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Da ste mi zdravi i zivi jos puno godina te da se zajedno radujemo novim uspjesima omiljenog nam kluba 

ZZ
-
- Kontakt:
ma ne slavim nishta,samo titule rajva i uspjehe u ligi evrope,tarashima koji slave sretan praznik i josh mnogo titula a ostalim puno kitula
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sretna nova godina! Da vam Bog podari puno zdravlja, sreće i veselja i FKS titulu šampiona BiH! 

Re: RE: Re: FK Sarajevo
LazpitarlOOk je napisao/la:Kaže Dino u tariguzu današnjem da je največa plata fudbalera kod nas 8.000 maraka
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
DRAGI PITARI I HORDE ZLA PUNO SREĆE I ZDRAVLJA U NASTUPAJUČOJ GODINI I DA ZAJEDNO SLAVIMO POBJEDE NAJDRAŽEG NAM KLUBA
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 22 gosta.