FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 06 jun 2014, 09:46

za jedno milion i trista (u KM-ovima) mislim da itekako možemo priuštiti da odu. znači jedno pola miliona KM za tomu i osamsto hiljada za zolu. ispod toga bi ipak bilo podcjenjivanje, naročito zole koji je tri godine mlađi a ima duži ugovor.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 06 jun 2014, 09:57

Alipasino je napisao/la:Ima li kakvog napadaca na vidiku.Ja stvarno nevidim ko u nas moze onako lagano da uskoristi sansu.Napadaca pod hitno makar ga i kindapovali ako se nema para
Zna li iko šta bi od one priče o napadaču iz Jedinstva.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 06 jun 2014, 10:08

JosipBukal je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Ima li kakvog napadaca na vidiku.Ja stvarno nevidim ko u nas moze onako lagano da uskoristi sansu.Napadaca pod hitno makar ga i kindapovali ako se nema para
Zna li iko šta bi od one priče o napadaču iz Jedinstva.
Koliko sam shvatio a i pročitao onaj Nuspahić iz Jedinstva dolazi 100%. I sam je to izjavio. Što se tiče ostalih strpite se malo ljudi. Znate da Amar to uvijek iznenada. Vjerujem da se pregovar na više strana. Prošle godine se na pripremam pojavio Mladen. Rijetku su ga i primjetili u Borcu, a ispade naš najstandardniji igrač prošle godine. Trreba sačekati početak priprema i mislim da će se pored Nuspahića (koji je krilo ako sam dobro shvatio) pojaviti još neki igrač.

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 06 jun 2014, 10:10

Nazalost, najgora stvar od svega je sto smo u situaciji da najbolje igrace, koji su uz to jos mladi, a na kojima smo gradili igru, moramo prodati da bi iole smirili finansijsku situaciju, koja je realno i vise nego grozna. Onda se svakako i to odrazi na kvalitet igre. Naravno, ne govorim nista sto neko od nas vec nije skontao, ali se nadam da ce takvih situacija biti sve manje. Juce sam maksuz otisao do pomocnog, izgleda u najmanju ruku lijepo. Jos srediti onu ogradu, pa evo cujem pravice se i tereni sa umjetnom travom, bice uz Boziju pomoc dobro. Malo po malo, sve dobija svoj dobar izgled. U ovom mladjim kategorijama ocito nemamo premca, tako da se nadam da ce iz tih kategorija izlaziti (uz sve bolje uslove koje klub pravi), i vise novih Zeljovaca, koji ce biti okosnica naseg prvog tima. Sada nam treba strpljenja, a rezulati ce doci. TREBAMO PODRZATI NASU DJECU, VRATICE NAM DOBRIM IGRAMA. Nekako sam pun optimizma, iako znam da je teska situacija, a sebi mozemo najbolje pomoci. Nije isti motiv igrati pred polupraznim, i pred punim tribinama, PA SE KONACNO NADAM DA CEMO SE PROBUDITI IZ OVE LETARGIJE, I POCETI MASOVNIJE DOLAZITI NA UTAKMICE. Rat vodim u komsiluku sa rajom da pocnu dolaziti na utakmice, a zaje.. vise Fulam vs Everton, Real vs Malaga, PSG vs Monaco, itd ... Bilo je svega ove sezone, ali REALNO, bilo je i lijepih utakmica. Nas domet nije 3500 do 4000 gledalaca, TO JE ZA NAS NAVIJACE I SIMPATIZERE, I ZA RENOME KLUBA PORAZNA CINJENICA. Ko gaod dosao (mimo kona sa Hadisona), uvijek ista raja, sve ih po imenu znam :D :D :D :D , pa bio to Siroki, Zrinjski, Obarska, ili Branitelj... Hajmo ljudi poceti dolaziti na utakmice, igracima je to veci motiv, nama satisfakcija kad pobjede, a direktno uticemo na klupsku kasu. BUDI ZELJO.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 06 jun 2014, 10:33

zaboljisportuBiH je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Ovo u subotu je vrlo vazno, trebamo to maksimalno podržati.
Posebno je važno za juniore. Prvo, treba im pobjeda za duplu krunu, a drugo, igraju protiv vrlo dobre ekipe Prijedora (peti na tabeli). Uz našu pomoć će lakše do pobjede.
Drugo, ovo je prilika da vidimo na djelu momke koji ce u narednim godinama ciniti okosnicu prvog tima.
Naravno da treba podržati. Trebalo bi biti i lijepo vrijeme. Nego, znaš li ti ko je od ovih udarnih 13-14 juniora izlazno goddište? Znam da su Sadiković, Kjosevksi, Hasković, Grebenar i Kašić izlazna a da Memija, Beganović mogu igrati još godinu za juniore. Šta je sa ostalima? Ko je po tebi još dobar od ovih 95. Ovi 96 će vjerovatno biti i sljedeće godine uglavnom juniori i možda će se ovoj dvojici nabrojanih davati šansa ali interesuju me izlazna? Koji su još dobri?
Ja mislim da Grebenar moze jos godinu za juniore igrati..a mekic mali je isto dobar

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 06 jun 2014, 11:19

''Lijep posao već je urađen. Sve bi trebalo biti gotovo do 10. jula, a vrlo vjerovatno ćemo napraviti i rekonstrukciju glavnog terena kako bi naši prvotimci imali još bolje uvjete za treninge i igranje utakmice'', rekao je Šiljak.
Svaka čast gospon Šiljak!

Mahalska je, da je navodno sve ovo oko pomoćnog terena urađeno bez ijedne klubske marke tj. zahvaljujući njegovim poznanstvima i da sve zasluge pripadaju mister Šiljku. Obzirom da sam znao kritikovati rad uprave pošteno bi bilo i da pohvalim, pema tome, bravo gospon Šiljak.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 06 jun 2014, 11:22

Ovaj Aletic je izgleda samo ljut na Amara
NO PYRO NO PARTY

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 06 jun 2014, 11:32

Ja ne znam sta bi nasi ljudi htjeli - da se iz niceg rodi neka rekonstrukcija Grbavice? Pa nisu g.Siljak i G.AO milijarderi da to tek tako mogu izganjat i uletit koji milioncic za to..Treba strpljenja, svaki uradjen posao treba pohvaliti jer do sada toga uopste nije bilo kod nas od strane razni uprava..

A sutra u sto vecem broju u 15h doci u Dolinu, sigurno da ce se moci pogledat dvije dobre utakmice..Treba to nasim omladincima, i svaka im cast kao i trenerima..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 jun 2014, 11:32

pa u nas se to i piše na ličnoj osnovi, jal lijepo jal ružno. ti nemaš u državi novinara da je iznad tog mentalnog sklopa.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 06 jun 2014, 11:35

Adviser je napisao/la:
''Lijep posao već je urađen. Sve bi trebalo biti gotovo do 10. jula, a vrlo vjerovatno ćemo napraviti i rekonstrukciju glavnog terena kako bi naši prvotimci imali još bolje uvjete za treninge i igranje utakmice'', rekao je Šiljak.

Mahalska je, da je navodno sve ovo oko pomoćnog terena urađeno bez ijedne klubske marke tj. zahvaljujući njegovim poznanstvima i da sve zasluge pripadaju mister Šiljku. Obzirom da sam znao kritikovati rad uprave pošteno bi bilo i da pohvalim, pema tome, bravo gospon Šiljak.
Hvala ti za jučerašnju slikicu ali svakako ću otići. Smjestio sam i ja onako mali teren kao i ti ali mislim da bi ovaj trbao biti veći. Onako ispada da će biti iste veličine kao onaj betonski iza istoka:)

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 06 jun 2014, 11:53

Adviser je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la: Sve pohvale za pomoćni mada moram otići da vidim jer nikako ne mogu u glavi smjestiti ondje dva terena a vjerujem da mogu stati.
slika

Mislim da bi to ovako trebalo biti. Namjerno sam označio i betonski kako bi se mogli ravnati po njemu. Kako govore, navodno će postaviti "balon" i plastičnu travu na betonski teren a na njemu će trenirati pjetlići dok će na ovom novom igrati svoje utakmice. Tako će rasteretiti ostale terene starijim generacijama i omogićiti svim kategorijama da igraju domaće utakmice na terenima sa prirodnom travom, ima smila ...

Nikad dočekati 10-ti, prozivku ... kuknjava
Mišljenja sam da bi pomoćni teren trebao biti "postavljen" kao i glavni i tako bi dobili više prostora za drugi manji travnati teren - skroz tamo do "11 plavih".

Na osnovu ove fotke to mi je nekako logičnije. Možda griješim.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 06 jun 2014, 12:01

Nemojte vi tu skicu za ozbiljno uzimati! To je samo moje mišljenje ... Nisam nikakav insajder niti tačno znam kako će biti! ;)
zaboljisportuBiH je napisao/la:Hvala ti za jučerašnju slikicu ali svakako ću otići. Smjestio sam i ja onako mali teren kao i ti ali mislim da bi ovaj trbao biti veći. Onako ispada da će biti iste veličine kao onaj betonski iza istoka:)
Nema na čemu! Drago mi je da si shvatio da je to samo moje mišljenje ... vjeruj da i meni dođe da odem i sam se uvjerim u poziciju i veličinu terena. Ništa dok se sam ne uvjeriš! :thumbup:
avlami97 je napisao/la:Mišljenja sam da bi pomoćni teren trebao biti "postavljen" kao i glavni i tako bi dobili više prostora za drugi manji travnati teren - skroz tamo do "11 plavih".

Na osnovu ove fotke to mi je nekako logičnije. Možda griješim.
I ja sam u početku tako mislio! Ali kada sam "isjekao" kompletan glavni teren sa ove slike i postavio ga tako kako ti govoriš, on je zauzeo kompletnu "šumu" :mrgreen: . Tako da mi je ta opcija izgledala kao nemoguća misija, ali ko zna ...
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 06 jun 2014, 12:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 06 jun 2014, 12:05

puno smo dobili sa Šiljkom, već polak odokazuje da je sposoban za razliku od violine :rol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 06 jun 2014, 12:16

Frajer je bruku posla odradio,pogotovo oko licenciranja,a mora još toliko je je predhodnik toliko zabrljao,unazadio nas je 10 god kreten.
Einigkeit und Recht und Freiheit

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 06 jun 2014, 13:25

Ja ne znam ko moze za dirktora govoriti ruzno :crazy:

Pa covjek je napravio stvari za ovo malo vremena :clap:

Kad se terbalo mjenjati na klupicama za igrace krov ili strucnije kako se zove,radnici su jedva uradili jer se to NIKAD nije renoviralo halo nikad...jedna od stvari koja pokazuje da covjek radi i ukazuje na neke stvari pa makar i sitnice,a Boga mi pomocni teren nije sitnica :clap: :clap:
Željeznicar za život cijeli !

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 06 jun 2014, 14:14

Šiljak je gospodin samo takav,čovjek radi fantastično,boljeg direktora nismo imali dugo a i ostali rade odlično,svašta će se još raditi,to vam mogu reći :cool:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 jun 2014, 14:34

Adviser je napisao/la:

Nije druze mahalska,pronadji negdje intervju s njim,sam on kaze da rekonstrukcija ide preko firme njegovog prijatelja,koji je inace veliki zeljovac.I da sve troskove on snosi.
Btw,sreca pa se ne zna sve i nije ni za pricu,ali dzelo i predhodne uprave su napravile takva sra.nja,najblaze receno,da su siljak,osim i kompanija ovu polusezonu morali dobro ledja da podmetnu.Iskreno sam ostao zabezeknut kad sam cuo neke djelove price,al sad je sve ok :thumbup:
Buu je napisao/la:Ovaj Aletic je izgleda samo ljut na Amara
Od kad je dobio nogu iz fan shopa gdje je glumio hostesu jedno vrijeme :lol:
Ta ce pap.cic mali...

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 06 jun 2014, 14:59

Željooooo je napisao/la:Šiljak je gospodin samo takav,čovjek radi fantastično,boljeg direktora nismo imali dugo a i ostali rade odlično,svašta će se još raditi,to vam mogu reći :cool:

Ako vec toliko hvalis i volis tog Siljka gdje je obecani sponzor , vrijeme ce vam pokazat da on nije nista bolji od cvike, Bukija i Dzele legende .. Sto se tice izbora trenera ima boljih trenera od Adzema , ako ostane ova ekipa uz bar 5 do 6 igraca ravnopravno se mozemo nosit sa svakim bez jakih pojacanja ne vidim da mozemo parirat jednom sarajevu sirokom ili svinjskom :D
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 06 jun 2014, 15:05

Neymar11 je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Šiljak je gospodin samo takav,čovjek radi fantastično,boljeg direktora nismo imali dugo a i ostali rade odlično,svašta će se još raditi,to vam mogu reći :cool:

Ako vec toliko hvalis i volis tog Siljka gdje je obecani sponzor , vrijeme ce vam pokazat da on nije nista bolji od cvike, Bukija i Dzele legende .. Sto se tice izbora trenera ima boljih trenera od Adzema , ako ostane ova ekipa uz bar 5 do 6 igraca ravnopravno se mozemo nosit sa svakim bez jakih pojacanja ne vidim da mozemo parirat jednom sarajevu sirokom ili svinjskom :D
Rekonstrukcijom pomocnog terena je vec u par mjeseci premasio sto je onaj bilmez radio godinama,eto dokaza da je bolji.
SLOBODA NAVIJAČIMA

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 06 jun 2014, 15:10

Neymar11 je napisao/la:
Ima li išta da valja?
Polako prijatelju, samo polako.
Sve će to doći na svoje mjesto.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.