Svi ćemo biti veoma radosni!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na kraju proljeća 2025 godine,druge će se price pisati!

Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
Sve floskule su ispucali.Uigravanje, prelazne rokove,rat sa savezom,mafiju u klubu...e ova sezona će im se obiti o glavu nastave li po starom.Evander je napisao/la: ↑22 jun 2024, 15:06Forum je nebitan, treba pratiti stanje na tribinama, kad krenu utakmice.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2024, 15:04Ako je do sad negativa bila da vidimo tek nakon idućih potpisa stanje na forumu![]()
-
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Kakvi se potpisi spominju?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2024, 15:04Ako je do sad negativa bila da vidimo tek nakon idućih potpisa stanje na forumu![]()
Nadam se da nećemo tako nisko pasti da nas sudije guraju.
- robertkosar
- Kontakt:
Evander je napisao/la: ↑22 jun 2024, 15:06Forum je nebitan, treba pratiti stanje na tribinama, kad krenu utakmice.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2024, 15:04Ako je do sad negativa bila da vidimo tek nakon idućih potpisa stanje na forumu![]()
Ni 5 % forumasa nema na tribinama![]()
![]()
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
robertkosar je napisao/la: ↑22 jun 2024, 15:42Na forumu pise max 50 ljudi, tako da je taj broj zanemariv, dolazili ili ne. I od tih 50, imas bar 15 ljudi koji i ne zive u BiH.Evander je napisao/la: ↑22 jun 2024, 15:06Forum je nebitan, treba pratiti stanje na tribinama, kad krenu utakmice.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2024, 15:04Ako je do sad negativa bila da vidimo tek nakon idućih potpisa stanje na forumu![]()
Ni 5 % forumasa nema na tribinama![]()
![]()
![]()
Duralovic nevalja doso iz igmana.. nekazem da je roberto karlos ali do povrede momak je bio sve bolji i bolji i da je nastavio onim tempom da bi ovde pisali da je medju 2 najbolja beka
Doso kapetanovic nevalja kurcu ovo ono mali igro sasvim ok nazalost povrijedio se
Mujkic nevalja bio dobar u slobodi zato sto je sloboda kupila sve utakmice.. EVO CITAM BIO U DINAMU BIO U ISTRI ITD. Nekazem da je on igracina samo zato sto je bio u dinamu
Zeinjskije doveo Naseg ramica diveo onog malog iz stupcanice ljudi standardni. Borac doveo vratio sa posudbe Mrkaljica iz laktasa nakbolji im igrac
Imamo trenera koji zna sa mladjim igracima, dosad kad smo god dovodili CV zvjezde vazda pusiona..
Krste stojcev niko ziv zanjih nije znao, jedino BENKO JE BIO MEHA ZVJEZDA I OPRAVDO
DROBAROV ANCIC NURDIN PUSA
REBANA VIVAROS PENIS PUSA
JULARDZIJA HASIC KRDZALIC PUSA
Doso kapetanovic nevalja kurcu ovo ono mali igro sasvim ok nazalost povrijedio se
Mujkic nevalja bio dobar u slobodi zato sto je sloboda kupila sve utakmice.. EVO CITAM BIO U DINAMU BIO U ISTRI ITD. Nekazem da je on igracina samo zato sto je bio u dinamu
Zeinjskije doveo Naseg ramica diveo onog malog iz stupcanice ljudi standardni. Borac doveo vratio sa posudbe Mrkaljica iz laktasa nakbolji im igrac
Imamo trenera koji zna sa mladjim igracima, dosad kad smo god dovodili CV zvjezde vazda pusiona..
Krste stojcev niko ziv zanjih nije znao, jedino BENKO JE BIO MEHA ZVJEZDA I OPRAVDO
DROBAROV ANCIC NURDIN PUSA
REBANA VIVAROS PENIS PUSA
JULARDZIJA HASIC KRDZALIC PUSA
Evo bacio Sinan za Kristijana Lovrica, ide svrsavanje na max
http://****/clanak/bomba-sa-kose ... riji-lige/?
http://****/clanak/bomba-sa-kose ... riji-lige/?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ako ne moramo plaćat' transfer, bujrum, pa taman imao Peninu platu, bar je provjeren i u takmičarskoj formi. Instant upgrade što bi rekli. 

Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 22 jun 2024, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Mogla bi neka posudba past uz pravo otkupa
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nije ni to loše. Kakva mu je stranica na Wiki?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Trenutak istine je sezona pred nama sto se tice naseg H8Z7. Ako se pokazu ovi dobro tvoja menadzer karijera je pod upitnikom 

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Po cemu je on najvece pojacanje u historiji lige?
Ako me sjecanje dobro sluzi, nama je Benko dosao kao aktuelni najbolji igrac HNL-a (nakon polusezone u Kini).
Jajalo iz Kelna. Pa i Penaranda ima dosta jaci CV, nastranu sto je pokazao kurcinu.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Ma pusti Sinđin senzacionalizam. Kakvo najveće pojačanje u historiji qrac palac, al' svejedno je igrač koji je plaćen 2 miliona ojra nedavno.
-
- Kontakt:
Kakav Lovric ba
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Prvo Sarajevo ima najvećeg nogometnog talenta u regionu i sada BOMBA SA KOŠEVA: Zekić dovodi najveće pojačanje u historiji lige?
Jeb. Sinan
Jeb. Sinan