Postao/la DzoleZeljo » 05 jun 2014, 15:10
@Adviser - E to je taj problem sa nasim razmisljanjem. Pa sta ako je Plizen moze doci. Mislim, ne napadam tebe vec iznosim samo videnje svoje!
Pa majka mu stara, mi smo jedini tim sa ovih bivsi ex-yu prostora koji u startu skine gace. Da se razumijemo, jaci i bolji jesu, ali su se dobro namucili prosle godine. Nasa amaterske greske su ih odvele dalje.
Zasto se sada ne osvetiti tom istom Plizenu.
Zasto da ne. Znamo kako je to bilo prosli put. Izvuci pouku pa ko koga, muskom i jakom igrom i pokusati maksimo da pripremiti ekipu da ne pravi amaterske greske, mada za to trebaju godine igranje protiv jakih ekipa, ali koliko god, dobro je!
Vjeruj mi da kada vidim kako svi kod nas razmisljaju kada je EVROPA u pitanju, i QR1 je upitno kod nas! Pocevsci od Amara, i to je jedini stvar sa kojem se ne mogu sloziti sa njim.
ZASTO?
jer mnogi drugi outsajderi tipa mi se ne mogu nadigravati sa jakim ekipa, a opet svake godine bude dosta iznenadenja. Jedino mi sami sebe ubijemo u pojam, tj ako se ne mozemo nadigravati ne mozemo nista.
Pa onda treba napraviti i spremiti ekipu koja ce bunkerisati svih 90 min, pa ako sta pogodi, dobro je. Ako ne, makar nece gace skinuti bez borbe!
EDIT: Sto se tice ove prodaje igraca.
Mislim da momke koju su to najvise zasluzili treba pustiti, tj prodati za cifre koje se nude za njih.
Jbg, nisi prvak vec si 4 u amater ligi. Nisi osvojio ni kup cak. Prema tome, ne treba sada izigravati nekoga, jer kada si prvi bio, jedna su isli ti transferi a ne sada.
Tako, Jamak, Svraka i Tomic i Stanic ako imaju ponude, neka im je sretno od srca, momci su vise nego korektni bili.