FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neymar11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neymar11 » 05 jun 2014, 13:42

Baja_Zvjerka je napisao/la:Naravno da mozemo, nigdje veze... Ali treba prvo doci do 3 pretkola, to bi bilo vrh... A sumnjam da smo pehovi da od 30 ekipa opet bas njih dobijemo...

http://****.com/samir-bekric-period ... -rijecima/" onclick="window.open(this.href);return false;

nece nam se tivra bekrija :D
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 jun 2014, 13:46

Neymar11 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Naravno da mozemo, nigdje veze... Ali treba prvo doci do 3 pretkola, to bi bilo vrh... A sumnjam da smo pehovi da od 30 ekipa opet bas njih dobijemo...

http://****.com/samir-bekric-period ... -rijecima/" onclick="window.open(this.href);return false;

nece nam se tivra bekrija :D
Nije postojalo ni 1 % sanse da se vrati sada na ljeto ;)

admirbreza
Kontakt:

Post Postao/la admirbreza » 05 jun 2014, 14:11

Omladinci u subotu u 5 sati igraju na glavnom terenu, za duplu!
Zadnja izmjena: admirbreza, dana/u 05 jun 2014, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 05 jun 2014, 14:12

admirbreza je napisao/la:Juniori u subotu u 5 sati igraju na glavnom terenu, za duplu!
treba doći u što većem broju da ih podržimo,i njih i kadete..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 05 jun 2014, 15:10

@Adviser - E to je taj problem sa nasim razmisljanjem. Pa sta ako je Plizen moze doci. Mislim, ne napadam tebe vec iznosim samo videnje svoje!

Pa majka mu stara, mi smo jedini tim sa ovih bivsi ex-yu prostora koji u startu skine gace. Da se razumijemo, jaci i bolji jesu, ali su se dobro namucili prosle godine. Nasa amaterske greske su ih odvele dalje.

Zasto se sada ne osvetiti tom istom Plizenu.

Zasto da ne. Znamo kako je to bilo prosli put. Izvuci pouku pa ko koga, muskom i jakom igrom i pokusati maksimo da pripremiti ekipu da ne pravi amaterske greske, mada za to trebaju godine igranje protiv jakih ekipa, ali koliko god, dobro je!

Vjeruj mi da kada vidim kako svi kod nas razmisljaju kada je EVROPA u pitanju, i QR1 je upitno kod nas! Pocevsci od Amara, i to je jedini stvar sa kojem se ne mogu sloziti sa njim.

ZASTO?

jer mnogi drugi outsajderi tipa mi se ne mogu nadigravati sa jakim ekipa, a opet svake godine bude dosta iznenadenja. Jedino mi sami sebe ubijemo u pojam, tj ako se ne mozemo nadigravati ne mozemo nista.

Pa onda treba napraviti i spremiti ekipu koja ce bunkerisati svih 90 min, pa ako sta pogodi, dobro je. Ako ne, makar nece gace skinuti bez borbe!

EDIT: Sto se tice ove prodaje igraca.
Mislim da momke koju su to najvise zasluzili treba pustiti, tj prodati za cifre koje se nude za njih.
Jbg, nisi prvak vec si 4 u amater ligi. Nisi osvojio ni kup cak. Prema tome, ne treba sada izigravati nekoga, jer kada si prvi bio, jedna su isli ti transferi a ne sada.

Tako, Jamak, Svraka i Tomic i Stanic ako imaju ponude, neka im je sretno od srca, momci su vise nego korektni bili.

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 05 jun 2014, 16:36

@Dzole
Amar to tako radi da se ne bi dizala euforija,jer da se kojim slucajem ispadne na pocetku veliki pritisak bi bio na klubu od struke i igraca..
Ovako se lopta spušta na zemlju,naravno da nam je cilj preci prvo i drugo kolo a trece jer si i nosioc a trece sta Bog da(na žrijeb mislim)..
Ugl doza opreza i rada u tišini nece nikako škoditi..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 jun 2014, 16:44

Da li postoji lista mogućih protivnika u 3. pretkolu?

Mada je to na dugom štapu i treba doći do toga, ali čisto me zanima s kim bi se mogli sastaviti jer ako smo nosioci u prva dva pretkola normalno je očekivati prolaz u treće, barem za mene.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 jun 2014, 16:58

lyon, psv, plzen, brugge, hapoel, spartak moskva, cluj, sociedad, hull, lech poznan, mainz... itd :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 jun 2014, 17:13

fedeltafrotta je napisao/la:lyon, psv, plzen, brugge, hapoel, spartak moskva, cluj, sociedad, hull, lech poznan, mainz... itd :mrgreen:
Ma svi ti za nas su svemirski brod realno, jedini sa kojima bi mi možda mogli da se "hrvamo" su Cluj, Lech i Brugge mada i oni su u svemu dosta bolji od nas ali to je dobra prilika da se napuni stadion i pukne neka kampanja :)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 05 jun 2014, 17:16

mi bi trebali za pocetak da mislimo o prva dva pretkola... a ne sanjati ko bi mogao doci od velikana u trecem pretkolu... zato polako...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 jun 2014, 17:23

Znam da treba ići kolo po kolo, ali nekako očekujem da ćemo doći do tog trećeg pa me onako čisto informativno zanima ko su i koliko su ustvari jaki protivnici.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 05 jun 2014, 17:28

zaboljisportuBiH je napisao/la: Sve pohvale za pomoćni mada moram otići da vidim jer nikako ne mogu u glavi smjestiti ondje dva terena a vjerujem da mogu stati.
slika

Mislim da bi to ovako trebalo biti. Namjerno sam označio i betonski kako bi se mogli ravnati po njemu. Kako govore, navodno će postaviti "balon" i plastičnu travu na betonski teren a na njemu će trenirati pjetlići dok će na ovom novom igrati svoje utakmice. Tako će rasteretiti ostale terene starijim generacijama i omogićiti svim kategorijama da igraju domaće utakmice na terenima sa prirodnom travom, ima smila ...

Nikad dočekati 10-ti, prozivku ... kuknjava
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 jun 2014, 17:39

jovanmaksimovic je napisao/la:mi bi trebali za pocetak da mislimo o prva dva pretkola... a ne sanjati ko bi mogao doci od velikana u trecem pretkolu... zato polako...
A jos vaznije da do tada ostanemo po pitanju igrackog kadra kompletni, jer ako nam ode ovih par momaka a ne bude adekvatne zamjene za njih mozemo se slikati sa ova prva dva pretkola.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 05 jun 2014, 18:12

Omladinci rutinski protiv Mladosti, u subotu slavlje na Grbavici

http://fkzeljeznicar.ba/omladinci-rutin ... vici/8946/" onclick="window.open(this.href);return false;

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 05 jun 2014, 18:33

Ovo u subotu je vrlo vazno, trebamo to maksimalno podržati.
Posebno je važno za juniore. Prvo, treba im pobjeda za duplu krunu, a drugo, igraju protiv vrlo dobre ekipe Prijedora (peti na tabeli). Uz našu pomoć će lakše do pobjede.
Drugo, ovo je prilika da vidimo na djelu momke koji ce u narednim godinama ciniti okosnicu prvog tima.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 05 jun 2014, 19:11

Šta smo doživjeli ... :( :wtf: :evil:
Vujović: Poželjan i „Željezničar“ :oops: :oops: :oops:

I u rukovodstvu kluba saopštili su prve želje vezane za uvodnu kvalifikacionu rundu Lige Evrope. Sportski direktor „Lovćena“ Vaso Vujović, koji je svojevremeno sudio u međunarodnim klupskim takmičenjima, takođe dijeli Tatarov stav da naš tim u ovom momentu može odgovoriti većini rivala iz prvog ’šešira’.

Za razliku od kapitena, Vujović je među poželjnim rivalima naveo i sarajevski “Željezničar”, sa kojim “Lovćen” već ima četiri međusobna okršaja, doduše iz pedesetih godina prošlog vijeka.

- Ako govorimo o ’poželjnim’ protivnicima, u toj grupi vidim ekipe poput „Željezničara“, „Birkirkare“ ili „Ženesa“ ...
http://www.fklovcen.me/?p=2016
07. juni 2014. godine (SUBOTA)

- IV Malonogometni turnir „Hrasno Brdo 2014”, mjesto održavanja je pomoćni teren FK “Željezničar”,
-11.00 sati otvaranje turnira,
-18.00 sati zatvaranje turnira i uručenje nagrada.
http://www.novosarajevo.ba/stream/press ... 3&pid=4541
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 jun 2014, 19:16

Amin da nam dođu, kad nas već toliko žele. :thumbup:
DRUG NEBI TI PUNCA

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 05 jun 2014, 19:37

Volio bih i ja njih, blizu nam, mali troškovi i lijepo gostovanje :D Svakako bismo ih prošli, nisu Real da su nepobjedivi...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 05 jun 2014, 20:55

slika

Braćo sretan vam zubandan !
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 05 jun 2014, 21:05

:bow: :bow:
slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.