FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Tarpi do bagro
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Tarpi do bagro » 05 okt 2010, 21:58

KARL HAJNC je napisao/la:Upravo sam stigao iz Gradačca..RAZOČARAN
Ma nemozemo mi sa Jahovicem i Avvdicem bilo sta,nama treba jedan napadac koji je visok,jak,brz,prodoran
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 05 okt 2010, 22:00

Pa da li ste vi normalni !?!? kako mozete pricat o rezultatu u ovom trenutku ?

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 05 okt 2010, 22:01

Avdic danas bio uz kojasevica i ledeta najbolji po meni,bas se borio,zabio gol,pogodio stativu,namjestio jahovicu mrtvu sansu.**** ti zivot,pa sta je ovo vise,ne mogu da vjerujem,da smo izgubili jos jednog momka.Nek mu je laka zemlja bosanska.R.I.P
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 05 okt 2010, 22:02

Koji se **** vise desava nama... PROKLETI OKTOBAR

RIP A.B.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 05 okt 2010, 22:03

A jbt pa zar opet smrt. Neka mu dragi Allah podari lijepi Dzennet a roditeljima poginulom iskreno saucesce.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 okt 2010, 22:04

Rahmet ti dusi brate
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 05 okt 2010, 22:05

Je*em ti oktobar !

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 05 okt 2010, 22:06

Covjece :

R.I.P
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 05 okt 2010, 22:06

Oojjj Jebote nisam Vidio ovoo !!!!!! :o :o :( :( :evil: :evil:

Pa dokad vise ove nesrece !!!

R.I.P.
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 05 okt 2010, 22:07

rob do bagro je napisao/la:A jbt pa zar opet smrt. Neka mu dragi Allah podari lijepi Dzennet a roditeljima poginulom iskreno saucesce.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 05 okt 2010, 22:10

Razultatom nisam zadovoljan ali i nezadovoljan. Zvjezda ima jako finu ekipu. Pobjedili su Velez u Mostaru sa 1:4. Imaju 13 bodova sto je jako dobro za njih. Ali kad covjek skonta da smo imali 2 stative i jos 2 10000% bude mu krivo. Nesto slicno kao u Prjedoru. Ali drago mi je da igramo na gostovanjima. Da dajemo golove sto je najbitnije . Bolje i to nego da nas jedna Modrica na primjer kanta sa 3 - 4 gola razlike.
Fali nam **** realizacija.

Pa dokle vise ? Nasi navijaci ginu samo tako. Vedran,pa danas ovo se desilo,pa sin od naseg navijaca poginuo u nesreci..ne znam dokle...

RIP BRATE

DakaZdici
Kontakt:

Post Postao/la DakaZdici » 05 okt 2010, 22:10

RIP
Hala Madrid!

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 05 okt 2010, 22:13

Kratak rezime utakmice u Gradačcu-odigrali smo fenomenalnu utakmicu,najmanje 10 mrtvih šansi,od toga 2 stative( Kojašević i Avdić)ali ne mogu prežaliti šansu Jahovića oko 80 minute,sa 3-4 metra je fulio prazan gol,definitivno nemamo napadača.Da smo u današnjoj utakmici imali Škoru slavili bi sa 5 razlike.Ekipa Zvijezde me razočarala ili smo mi prejaki ili oni ništa ne vrijede,dali su nam go iz jedine prilike u prvom poluvremenu,a u drugom pol su uspjeli dvaput da predzu centar.A što se tiče policije to je posebna priča,ovakav neprofesionalizam još nisam vidio a prošao sam puno,puno gostovanja.Hordi je bilo oko 150-200,a drotova najmanje stotinjak.Od samog našeg dolaska pred stadion vidjelo se da ćekaju najmanji povod da nas pretuku.Kulminiralo je na samom kraju tekme,kad nekoliko momaka nije htjelo da ranije napusti stadion dok ne završi tekma.Udarali su sve koji su im se našli na putu,čak i djecu od 15-tak godina i nekoliko momaka je brutalno pretučeno do ulaska u autobus,nevidzena brutalnost i bruka

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 okt 2010, 22:14

sa SA X
Pozivamo navijace Sarajeva kao i sve one koji hoce da pomognu u ovoj teskoj situaciji da sutra ujutro posjete transfuziologiju kantonalne bolnice u Zenici. Potrebna je krv za nastradale u teskoj saobracajnoj nesreci koja se dogodila danas. Situacija je jako ozbiljna.

Zalihe koje bolnica ima su dovoljne za veceras, ali sutra ce se osjetiti nedostatak. Kantonalna bolnica Zenica se nalazi u naselju Crkvice.

http://zenica.jevtic.net/zenica1/mapa_zenice.gif

Transfuziologija se otvara u 07:30.

Ukoliko neko zeli da pomogne a nema prevoz neka se javi na slijedeci broj telefona SAD ili UJUTRO:

062 214 518
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 05 okt 2010, 22:16

RIP :cry:

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 05 okt 2010, 22:16

Zna li se koja krvna grupa je potrebna

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 okt 2010, 22:19

KARL HAJNC je napisao/la:Kratak rezime utakmice u Gradačcu-odigrali smo fenomenalnu utakmicu,najmanje 10 mrtvih šansi,od toga 2 stative( Kojašević i Avdić)ali ne mogu prežaliti šansu Jahovića oko 80 minute,sa 3-4 metra je fulio prazan gol,definitivno nemamo napadača.Da smo u današnjoj utakmici imali Škoru slavili bi sa 5 razlike.Ekipa Zvijezde me razočarala ili smo mi prejaki ili oni ništa ne vrijede,dali su nam go iz jedine prilike u prvom poluvremenu,a u drugom pol su uspjeli dvaput da predzu centar.A što se tiče policije to je posebna priča,ovakav neprofesionalizam još nisam vidio a prošao sam puno,puno gostovanja.Hordi je bilo oko 150-200,a drotova najmanje stotinjak.Od samog našeg dolaska pred stadion vidjelo se da ćekaju najmanji povod da nas pretuku.Kulminiralo je na samom kraju tekme,kad nekoliko momaka nije htjelo da ranije napusti stadion dok ne završi tekma.Udarali su sve koji su im se našli na putu,čak i djecu od 15-tak godina i nekoliko momaka je brutalno pretučeno do ulaska u autobus,nevidzena brutalnost i bruka
Pa sto niste izasli kad su vam fino rekli.. :roll:

Zao mi je zbog vaseg navijaca, tako je sa nasim cestama, ne zna se koja je gora.. :(
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 okt 2010, 22:20

Evo sa Fksinfo,molba i ovima iz Zenice koji imaju krvnu neka se jave
Prije današnje utakmice desila se saobračajna nesreća kod Žepča u kojoj je nažalost život izgubio još jedan od nas a više ih je teško povrijeđeno i u Kantonalnoj bolnici u Zenici bore se za njih.

Obavještavamo sve koji su u mogućnosti da daju krv da je potrebna AB+ krvna grupa za momka koji je na intenzivnoj i u najtežem stanju. Svi koji imaju tu krvnu grupu i mogu sutra ujutro ići u Zenicu neka se jave na pm nicku Ofanziva da se dogovore oko odlaska. Ukoliko sami imate mogućnost odlaska javite se u Kantonalnu bolnicu u Zenicu na odjel transfuziologije.

Ovim putem naša ekipa izražava najdublje saučešće porodici poginulog. Rahmet mu duši.

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 05 okt 2010, 22:23

KARL HAJNC je napisao/la:Zna li se koja krvna grupa je potrebna
AB+
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 05 okt 2010, 22:24

Nece mi FKSinfo :twisted: :twisted:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lavcina, ristagrad i 55 gostiju.