Husref.Elegant je napisao/la:Ja samo cekam da neko kaze kako se treba zahvaliti Safetu, a da nas neko drugi vodi do kraja kvalifikacija.

Husref.Elegant je napisao/la:Ja samo cekam da neko kaze kako se treba zahvaliti Safetu, a da nas neko drugi vodi do kraja kvalifikacija.
Vjerujem da ih ima nekolicina, samo nemaju mu'da da isto kažu. Što je u neku ruku bolje, nego da se blamiraju.Elegant je napisao/la:Ja samo cekam da neko kaze kako se treba zahvaliti Safetu, a da nas neko drugi vodi do kraja kvalifikacija.
sine susic je najbolji trener u historiji Bosne i Hercegovine, koga moze to zamjeniti kockar barbarez, komentator tulic, glavasYucca je napisao/la:SUSICU ODLAZI![]()
![]()
Pa da bude "nismo imali srece".Cartman je napisao/la:Husref.Elegant je napisao/la:Ja samo cekam da neko kaze kako se treba zahvaliti Safetu, a da nas neko drugi vodi do kraja kvalifikacija.
Papetova taktika i Cirina su dvije razlicite dimenzije, nije pape osim vecine igraca nista Cirino ostavio u ekipi. Umjesto tri stopera igra za dvojicom, umjesto na polukontre, igra na preisng i na posjed lopte (izuzmi ovu utakmicu), umjesto senzacionalizma je nametnuo neku smirenu atmosferu itd.gringobih je napisao/la:Budi posten i reci dok treba da se mijenja ona Cirina ekipa i taktika, nastaju problemi...adriano_leite je napisao/la:Nije forum moj, a tako nije ni tvoj. Kao sto ja ne mogu nekome narediti nesto, tako ne mozes ni ti.
Kada si toliko pametan i toliko se drzis te svoje price, zasto ta ekipa koja igra 100 godina zajedno, ponekad izgleda kao grupa amatera? Glupa je prica da je za poraz kriv Pape, a da su pobjede zasluge tih nasih igraca svjetske klase.
Posteno odgovori jeli vidis da kad treba doci nesto iz Safetove glave da u tom momentu i nastaju problemi, svaki ali bas svaki put kad on uradi neke izmjene u timu mi pocnemo liciti na Cevljanovicku koridu gdje apsolutno nema ni truna homogenosti ni pravila, on sve nekako izmjesa ali bas uvijek pogresno po defultu...
Ne znam ali treba biti dobro slijep da se ne uvidi njegovo ne poznavanje materije...
Svrsko mu igrao Krilo, Bicakcic isao u napade ka D bek, da je pratio nastupe ovog momka znao bi da je upravo ta pozicija d beka Bicu otjerala iz Stutgarta, Stevan mu igrao negdje nigdje, Visca mu bio Lijevi bek, Medunjanin mu se nalazio x puta u situaciji da spasava gol kao stoper itd itd...Ovo ovako nebi izmixao niko ni iz JAGOMIRA...
Henderson je napisao/la:14.08.13. Bosna i Hercegovina - SAD 3 : 4
07.06.13. Latvija - Bosna i Hercegovina 0 : 5
22.03.13. Bosna i Hercegovina - Grčka 3 : 1
06.02.13. Slovenija - Bosna i Hercegovina 0 : 3
14.11.12. Alžir - Bosna i Hercegovina 0 : 1
16.10.12. Bosna i Hercegovina - Litva 3 : 0
12.10.12. Grčka - Bosna i Hercegovina 0 : 0
11.09.12. Bosna i Hercegovina - Latvija 4 : 1
07.09.12. Lihtenštajn - Bosna i Hercegovina 1 : 8
15.08.12. Wales - Bosna i Hercegovina 0 : 2
01.06.12. Meksiko - Bosna i Hercegovina 2 : 1
Tačno sam neke likove poželio vidjeti na ovoj temi, nisam ih vidio od juna prošle godine. Danas je za njih prvi maj, praznik ponovnog uzimanja tastature u ruke. Treba ih razumjeti, nije lahko skupljati bijes u sebi 14 mjeseci i onda napokon dočekati taj dan bez da se šta napiše.
Uživajte u prazniku još 3 sedmice a onda opet sve po starom.
ja sam to i shvatio, davno, otuda i ovo moje 'pametovanje'..gringobih je napisao/la:Moras shvatiti da mi nemamo trenera...xavi26 je napisao/la:Ruku na srce, ko god od nas da je selektor, sinoc bi izveo otprilike prvih 11 koje je i Susic izveo! Ali kada je pocelo sa izmjenama, onda se vdjela sva raskos safetovog neznanja (nesto kao u revans utakmici u portugalu). Stevanovic nesto ko lijevo krilo, vrsajevic na desno krilo, bicakcic ostaje na desnom beku, pa hajmo sada vani zukanovic, pa bicakcic na stopera, pa vrsajevic na desnog beka, pa stevanovic na desno krilo, co'jek zamislio u svojoj glavu ko mu treba igrati poluvrijeme, a pozicija najmanje bitna. I nije odbrana izgubila utakmicu, nego sredina, koje nije bilo, a kako ce i biti kad sve isti tipovi igraca, vrsajevic, visca, stevanovic, daj im samo linije, a o zahirovicu je stvarno suvisno trositi rijeci, taj igrac ne moze igrati u pola bosanskih klubova, a igra u reprezentaciji.
Sve u svemu, imamo limitiranih igraca, to je samo dokaz koliko nam trebaju 'stranci' - hajrovic(i), kolasinac, hadzic,..ozbiljno razmisljati o husejinovicu, cinjenica je da uz najboljemozemo krpati jednog-dvojicu ovih losijih, ali Bogami sa vise tih sa klupe mi ne mozemo odigrati ozbiljnu utakmicu..
Sve sto igramo dobro je zasluga dugogodisnjeg igranja zajedno kostura tima, dok dodje potreba da se uvede neko novi nastaje katastrofa jer nemamo trenera koji treba napraviti taktiku...Valjda je ovo jasno vise i pticama na grani...
Vec su bile slike sir Osima par stranica unazad.Elegant je napisao/la:Ja samo cekam da neko kaze kako se treba zahvaliti Safetu, a da nas neko drugi vodi do kraja kvalifikacija.
Tu rijec ne zna niko, jer kao takva ne postoji. De makar u svom zivotu nesto korisno nauci, nauci kako se nesto pise, pa onda prosipaj pamet, za koju samo ti mislis da je imas.stokton je napisao/la: Haj ne znaš za tu riječ, uredu, ali govorit da ni jedna osoba ne privrijeđuje na svijetu, pa kako bi onda ovi lezihljebovići poput tebe životarili da ljudi ne rade i ne privrijeđuju.
Henderson je napisao/la:14.08.13. Bosna i Hercegovina - SAD 3 : 4
07.06.13. Latvija - Bosna i Hercegovina 0 : 5
22.03.13. Bosna i Hercegovina - Grčka 3 : 1
06.02.13. Slovenija - Bosna i Hercegovina 0 : 3
14.11.12. Alžir - Bosna i Hercegovina 0 : 1
16.10.12. Bosna i Hercegovina - Litva 3 : 0
12.10.12. Grčka - Bosna i Hercegovina 0 : 0
11.09.12. Bosna i Hercegovina - Latvija 4 : 1
07.09.12. Lihtenštajn - Bosna i Hercegovina 1 : 8
15.08.12. Wales - Bosna i Hercegovina 0 : 2
01.06.12. Meksiko - Bosna i Hercegovina 2 : 1
Tačno sam neke likove poželio vidjeti na ovoj temi, nisam ih vidio od juna prošle godine. Danas je za njih prvi maj, praznik ponovnog uzimanja tastature u ruke. Treba ih razumjeti, nije lahko skupljati bijes u sebi 14 mjeseci i onda napokon dočekati taj dan bez da se šta napiše.
Uživajte u prazniku još 3 sedmice a onda opet sve po starom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.