Safet Sušić - Pape

Cartman
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cartman » 15 avg 2013, 14:06

Elegant je napisao/la:Ja samo cekam da neko kaze kako se treba zahvaliti Safetu, a da nas neko drugi vodi do kraja kvalifikacija.
Husref. 8-)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 15 avg 2013, 14:06

Elegant je napisao/la:Ja samo cekam da neko kaze kako se treba zahvaliti Safetu, a da nas neko drugi vodi do kraja kvalifikacija.
Vjerujem da ih ima nekolicina, samo nemaju mu'da da isto kažu. Što je u neku ruku bolje, nego da se blamiraju. :geek:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 15 avg 2013, 14:08

SUSICU ODLAZI :lol: :lol: :oops:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 15 avg 2013, 14:22

Yucca je napisao/la:SUSICU ODLAZI :lol: :lol: :oops:
sine susic je najbolji trener u historiji Bosne i Hercegovine, koga moze to zamjeniti kockar barbarez, komentator tulic, glavas

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 avg 2013, 14:24

Cartman je napisao/la:
Husref. 8-)
Pa da bude "nismo imali srece". :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 15 avg 2013, 14:26

gringobih je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Nije forum moj, a tako nije ni tvoj. Kao sto ja ne mogu nekome narediti nesto, tako ne mozes ni ti.

Kada si toliko pametan i toliko se drzis te svoje price, zasto ta ekipa koja igra 100 godina zajedno, ponekad izgleda kao grupa amatera? Glupa je prica da je za poraz kriv Pape, a da su pobjede zasluge tih nasih igraca svjetske klase.
Budi posten i reci dok treba da se mijenja ona Cirina ekipa i taktika, nastaju problemi...
Posteno odgovori jeli vidis da kad treba doci nesto iz Safetove glave da u tom momentu i nastaju problemi, svaki ali bas svaki put kad on uradi neke izmjene u timu mi pocnemo liciti na Cevljanovicku koridu gdje apsolutno nema ni truna homogenosti ni pravila, on sve nekako izmjesa ali bas uvijek pogresno po defultu...

Ne znam ali treba biti dobro slijep da se ne uvidi njegovo ne poznavanje materije...
Svrsko mu igrao Krilo, Bicakcic isao u napade ka D bek, da je pratio nastupe ovog momka znao bi da je upravo ta pozicija d beka Bicu otjerala iz Stutgarta, Stevan mu igrao negdje nigdje, Visca mu bio Lijevi bek, Medunjanin mu se nalazio x puta u situaciji da spasava gol kao stoper itd itd...Ovo ovako nebi izmixao niko ni iz JAGOMIRA...
Papetova taktika i Cirina su dvije razlicite dimenzije, nije pape osim vecine igraca nista Cirino ostavio u ekipi. Umjesto tri stopera igra za dvojicom, umjesto na polukontre, igra na preisng i na posjed lopte (izuzmi ovu utakmicu), umjesto senzacionalizma je nametnuo neku smirenu atmosferu itd.

Nemoj pricati stvari koje nemaju veze s vezom. Nije bitna ova prijateljska isto kao sto nisu bile bitne ni cirine provale protiv rijeke i irana. Pape makar izgubi s rezervnim timom i protiv jedne jake reprezentacije, a i njima uvalismo 3 gola. Nemoj ti po papet naustrb cire, ciro je kao sto vidimo dovoljno imao svojih provala tako da...

Jucer sam rekao da ce biti problema i da su ameri top fizicki spremni. To je presudilo jer nismo radili presing, jer smo im olako prepustali sredinu, a odbrana koliko je kriva, toliko i nije jer nisu imali kvalitetnu podrsku veznog reda. Potrebno je dakle vece zalaganje na terenu,a ne sumnjam da ce ga biti na kvalifikacijskim tekmama. Naravno, neki igraci nisu dorasli kvalitetom ali sta da se radi. Koliko god zahirovic bio los, on je nas jedini pravi razbijac koji moze igrati u visokom ritmu, a takvi nam trebaju kad drzis pjanu i misketa u timu, pogotovo ovog drugog koji je mag s loptom, ali ne doprinosi u odbrani. Pa nije on slucajno grijao klupe, takvi igraci su unatoc magiji cesto balast za ekipu.

Sve u svemu, nema razloga za paniku, niti za pljuvanje. Vjerujem da cemo izboriti sp, a do tada ce tu biti i kolasinac, tako da ce biti dovoljno igraca da se sve to poslozi.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 15 avg 2013, 14:38

Na ove ,,dezurne,, cekace poraza tipa @gistro banco i ostali ne treba se obazirati,oni istu pricu imaju kako god mi odigrali,uvijek 3 iste recenice pisu.

- Tekma je dobro dosla jer cemo protiv Slovacke sigurno biti naspanovani i oprezniji nakon ovog poraz i to je dobra
stvar.
-Prijateljske i sluze da se vidi na koga mozes racunati,ko u nuzdi moze pokriti sebi ,,neprirodnu,,poziciju, a ne samo da bi nabio nekoga
- Vidjelo se koji igraci su tu da popune broj i udju ako bas nema druge solucije.
- Tek sad vrijednost dobija uspjesno vrbovanje Kolasinca i Hajrovica.
- Ako je neko sumnjao u kvalitete Pandje i Ogija bar kao prvih alternativa u odbrani,sigurno je sinoc pomislio ,,da su oni bar spremni,,
- Prvih 11 bi do kraja tekme sigurno uvecali prednost da nije bila prijateljska tekma.
- Opet smo naucili da protiv jakih ekipa utakmica traje do ,,ulaska u tunel,, (Brazil,Mexiko,Grcka,SAD)-sreca pa su ove 3 prijateljske,a Grci su dali pocasni,ali bez obzira treba se nesto nauciti.

Uglavnom dobra provjera i korisna,ne treba lupati glavom,Hrvati jedva Lihtu uzese,a kazu dobra pobjeda za samopouzdanje.
Za plasman u Brazil bih potpisao 20 poraza od 3-0 u prijateljskim tekmama....

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 avg 2013, 14:42

Da smo sinoc imali sve igrace i posvecenost kao protiv Grcke pa mi bi Amerima dali brat-bratu 5-6 golova.

Malo je reci da bi ih unistili, ali super je ovo poraz u pravo vrijeme. Slovacka ce nastradat.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 avg 2013, 14:52

Henderson je napisao/la:14.08.13. Bosna i Hercegovina - SAD 3 : 4
07.06.13. Latvija - Bosna i Hercegovina 0 : 5
22.03.13. Bosna i Hercegovina - Grčka 3 : 1
06.02.13. Slovenija - Bosna i Hercegovina 0 : 3
14.11.12. Alžir - Bosna i Hercegovina 0 : 1
16.10.12. Bosna i Hercegovina - Litva 3 : 0
12.10.12. Grčka - Bosna i Hercegovina 0 : 0
11.09.12. Bosna i Hercegovina - Latvija 4 : 1
07.09.12. Lihtenštajn - Bosna i Hercegovina 1 : 8
15.08.12. Wales - Bosna i Hercegovina 0 : 2
01.06.12. Meksiko - Bosna i Hercegovina 2 : 1

Tačno sam neke likove poželio vidjeti na ovoj temi, nisam ih vidio od juna prošle godine. Danas je za njih prvi maj, praznik ponovnog uzimanja tastature u ruke. Treba ih razumjeti, nije lahko skupljati bijes u sebi 14 mjeseci i onda napokon dočekati taj dan bez da se šta napiše.

Uživajte u prazniku još 3 sedmice a onda opet sve po starom.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 15 avg 2013, 14:56

gringobih je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:Ruku na srce, ko god od nas da je selektor, sinoc bi izveo otprilike prvih 11 koje je i Susic izveo! Ali kada je pocelo sa izmjenama, onda se vdjela sva raskos safetovog neznanja (nesto kao u revans utakmici u portugalu). Stevanovic nesto ko lijevo krilo, vrsajevic na desno krilo, bicakcic ostaje na desnom beku, pa hajmo sada vani zukanovic, pa bicakcic na stopera, pa vrsajevic na desnog beka, pa stevanovic na desno krilo, co'jek zamislio u svojoj glavu ko mu treba igrati poluvrijeme, a pozicija najmanje bitna. I nije odbrana izgubila utakmicu, nego sredina, koje nije bilo, a kako ce i biti kad sve isti tipovi igraca, vrsajevic, visca, stevanovic, daj im samo linije, a o zahirovicu je stvarno suvisno trositi rijeci, taj igrac ne moze igrati u pola bosanskih klubova, a igra u reprezentaciji.
Sve u svemu, imamo limitiranih igraca, to je samo dokaz koliko nam trebaju 'stranci' - hajrovic(i), kolasinac, hadzic,..ozbiljno razmisljati o husejinovicu, cinjenica je da uz najboljemozemo krpati jednog-dvojicu ovih losijih, ali Bogami sa vise tih sa klupe mi ne mozemo odigrati ozbiljnu utakmicu..
Moras shvatiti da mi nemamo trenera...
Sve sto igramo dobro je zasluga dugogodisnjeg igranja zajedno kostura tima, dok dodje potreba da se uvede neko novi nastaje katastrofa jer nemamo trenera koji treba napraviti taktiku...Valjda je ovo jasno vise i pticama na grani...
ja sam to i shvatio, davno, otuda i ovo moje 'pametovanje'..
Volim te Bosno!!!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 15 avg 2013, 15:24

Vec su bile slike sir Osima par stranica unazad. :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 15 avg 2013, 15:26

Svihu cemo mi jos gledati i Vrsajevica , Sunjica , Zahirovica . htjeli mi ili ne , tako nam je ja navijati moram za takvu repku gdje bih mogao rvi invalid sa jednom nogom igrati , da ima jaku pozadinu ili lovu. Kud ubuduce valjda i Sesar i Svraka opet , doci ce hajrovic i kolasinac i taj hadzic a ispast ce nakon SP Rahimic , Miske ( vjerovatno ce sam reci zbogom , ma da bih ga ja jos 10 godina volio gledati u repci) , I mozda cak Spahic ( i sam je rekao podavno poslije SP napustam repku najvjerovatnije zbog godina ) to znaci da on nikog ne mora izbacivati vec ce mu se samom otvoriti prostor , kud onda i TIno sven Susica moramo gledati :lol: :lol:

Repka nakon SP u brazilu.

------------------------Begovic------------------
Mujdza---Bicakcic---Kolasinac---Zukanovic (Mozda i zamjena Zukanovic kolasinac objica su stoperi koji mogu beka)
------------------Zahirovic--------------------
T.S. Susic-----Pjanic------Hajrovic---------
---------Ibisevic----------Dzeko---------------

Klupa: Fejzic
Vrsajevic
Sunjic
Hadzic
.... i tako odprilike ce izgledati repka 2015 poslije SP ... ako nedaj boze i gore

a za husejinovica nema mjesta mamu ti nosatu pape...
>>No body likes us but we dont care<<

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 avg 2013, 15:58

Sušić je sinoć mogao vidjeti na koga više ne treba ozbiljno računati a to su bez dvojbi Vršajević i Šunjić.Moram ipak priznati da me najviše razočarao Zahirović za koga sam mislio da može uspješno zamjeniti Rahimića al' ipak ne.Čovjek sa 40 g više pokazao od ovog omladinca.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 avg 2013, 18:23

stokton je napisao/la: Haj ne znaš za tu riječ, uredu, ali govorit da ni jedna osoba ne privrijeđuje na svijetu, pa kako bi onda ovi lezihljebovići poput tebe životarili da ljudi ne rade i ne privrijeđuju.
Tu rijec ne zna niko, jer kao takva ne postoji. De makar u svom zivotu nesto korisno nauci, nauci kako se nesto pise, pa onda prosipaj pamet, za koju samo ti mislis da je imas.

Vozdrica i trazi sebi nekog da ti istisce bubuljice mimo foruma, moras nekako da utolis tu glad za muskim dodirom, nemoj prosipati nervozu po forumu jer muskarci ne zele da te pipkaju.

Adio...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 15 avg 2013, 20:18

Safet je covjek svakako moze I fuliti I pogrijesiti.nitiima mjesta da ga se napada niti da ga se brani.
Kockao se I probavao I zato je trpio rezultat.
Safetu sam zamherio narusavanje dobre atmosfere I malo zajebancija koje je priredio,ali boze moj desilo se,jest.safet izjebao igrace rokadama ali ni oni nisu bili pravi.
Iz ovog poraza.niko ne treba da izvuce pouku do safet.
Ja volim papeta sto ima muda I sto ce igrat hrabro,zna nekad kiksat,ali uglavnom u prijateljskim,hajde sva steta u tome nek bude,ali ja mislim da je I on svijestan da je njegovim odlukama sinoc nas tim izgubio I ok,htio saacuvat igrace,htio probat,rizikovat....
Meni je prvom digao pritisak jer je bilo neozbiljno I narusila se atmosfera,ali sad zasukat rukave I pokazat kvalitet ,sad nema opravdanja.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 avg 2013, 21:48

Ovaj Delux nije normalan. Eto smak svijeta kad se ovi oproste, fakat ne znam sta cemo. Husejinovic je idiot, nije on za ove reprezentacije kao ni Vrsajevic.
Celik!3,2,2.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 avg 2013, 22:23

Henderson je napisao/la:14.08.13. Bosna i Hercegovina - SAD 3 : 4
07.06.13. Latvija - Bosna i Hercegovina 0 : 5
22.03.13. Bosna i Hercegovina - Grčka 3 : 1
06.02.13. Slovenija - Bosna i Hercegovina 0 : 3
14.11.12. Alžir - Bosna i Hercegovina 0 : 1
16.10.12. Bosna i Hercegovina - Litva 3 : 0
12.10.12. Grčka - Bosna i Hercegovina 0 : 0
11.09.12. Bosna i Hercegovina - Latvija 4 : 1
07.09.12. Lihtenštajn - Bosna i Hercegovina 1 : 8
15.08.12. Wales - Bosna i Hercegovina 0 : 2
01.06.12. Meksiko - Bosna i Hercegovina 2 : 1

Tačno sam neke likove poželio vidjeti na ovoj temi, nisam ih vidio od juna prošle godine. Danas je za njih prvi maj, praznik ponovnog uzimanja tastature u ruke. Treba ih razumjeti, nije lahko skupljati bijes u sebi 14 mjeseci i onda napokon dočekati taj dan bez da se šta napiše.
Uživajte u prazniku još 3 sedmice a onda opet sve po starom.

:mrgreen:

Evo i jedan slikoviti prikaz koji pokazuje gdje su pljuvaci bili tokom prethodnih 14 mjeseci:

slika

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 15 avg 2013, 22:46

sta bi vi rekli da imamo igrace kao Brazil pa da nas Svica kresne ,hehe...
Ovo je samar i fino upozorenje pred Slovake.
Kritikovat nekog ko ima rezulatate je van pameti i nije vrijesno paznje.
SAfete sve sam,puna podrska ..

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 15 avg 2013, 23:11

Meni je samo krivo i žao što jednom ta nazovi nacija Bosanaca ili Bošnjaka ako ćete tako ne umije iza nekog BH projekta, iza nečeg što se u BiH gradi, nastaje, stati svim svojim bićem bez obzira na sve razlike koje imamo, uključujući i klupske.

Kroz A reprezentaciju je prošlo desetak trenera i ni jednom riječ nikad progovorio nisam. Mi postojimo, ovakvi odgovorni sami za sebe i moderni, tek dvadesetak godina. Tek dvadesetak. Neka ljudi grade i prave.

Ovo je nešto što sam ja. Bosna i Hercegovina u koloru. Gleda je cijeli svijet. Hoćemo da nas poštuju, da nam se dive. Sa kojekakvim smicalicama i podvalama ljudima koji vode naš savez možemo samo ostati siroče kojem treba dati malo sadake.

Mislim... boli me ona stvar šta ko ima protiv Sušića al' nikako da budem pametan pa da uspijem protabiriti kako takvi ljudi razmišljaju. Nemamo nacionalnu svijest, to ti je. Ništa oko ove države nam nije sveto.

Ako vam je lakše zamišljajte uredjene zemlje kao ujedinjene. Kod njih svako svakog podržava. I mi ako hoćemo biti uredjeni bi trebali tako da radimo.

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 16 avg 2013, 07:41

Nije to nikakvo ''pljuvanje'' nego zdrav razum.Vidjelo se da Klinsman ima mnogo vise mozdane mase.Njemacka disciplina je uradila svoje sto se tice Amerike, otkako ih je Klinsman preuzeo.A, tu se je i pokazala sposobnost.Uvodjenje igraca odmah nakon 1 poluvremena, i izbacivanje Pjanica je ogromna greska.Nisi vidio da ''srlja'' toliko Klinsman, ali nema veze

Mi mozemo da igramo tako s Baltickim drzavama.I to je to.Svaka brza ekipa bi nas poderala, tipa Portugal.Ah, da.Portugal nas je poderao, mora se priznati.Nismo znali sta je sta.Jedno je biti u grupi s Spanijom i Francuskom, a drugo s Litvanijom koja je izgubila od Luksemburga inace.Lihtenstajnom, Latvijom.Grcka je ozbiljnija ekipa ali mora se priznati da smo imali vise srece nego pameti protiv Grka, i samo nas je sreca spasila i Begoviceve odbrane dole.Ali, to je sve nevazno

Ukoliko slucajno Susic ne uspije da se plasira u ovakvoj grupi s Latvijom, Lihtenstajnom, Litvanijom, Grcima i Slovacima.Grcima koji se uzdaju u K-K sredinu Karagunis i Katsuranis.S, dva tri defanzivna igraca i koji umrtve igru, ali igraju sporije i Balkanski, sto nama i moze da pogoduje.

Nema se tu sta reci.Uspjeh je nesto sto je tu.Nije vazno jesmo li imalo bod manje od Francuza.Makar za neke.Ipak, Francuzi su isli dalje, a nas je cekao PORTUGAL

Porazom ili nerijesenim rezultatom u Zenici.Ceka nas Portugal ili neka super ozbiljna ekipa, i sve svoje znanje ce Susic reci tad.Ali, ako mi slucajno izgubimo od Slovaka.Necemo vidjeti baraza, i opet ce neki pricati bajke i balade da je Susic neki trener

Nisam ljut na Susica.Prijateljska je sto se mene tice mogli smo 5:0 da izgubimo.Ali, ako se ne plasiramo u Brazil i ako izgubimo puno bodova protiv Slovaka.Onda zna se.Otkaz i to dok kvalifikacije traju

No

Sacekajmo do 6 Septembra

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.