P.S.kvalitet je napisao/la:Stvarno nikad nisam odgovarao na ovakve stvari, ali kako te nije stid pričati protiv velikog Ivice Osima? Znaš dobro kako ste osnovani, ko je sve prošao kroz tvoj voljeni klub, pa kakvi su bili vaši "stavovi" nekad, a kakvi sad, kakve sad igrače imate u klubu. Molim te, i tebe i sve ostale simpatizere FK Sarajevo, da o ovome ne otvarate diskusiju, jer, zaista, sramota je.Lik je napisao/la:Sjeti se dvojice svojih igrača koji su 1992. godine obukli uniforme i terorisali građane naselja Vraca, sjeti se trenera koji vas je skoro vodio, a koji je u ratu pucao po nama, sjeti se vaše legende koji je u sred BG proslavljala kup dok je u gradu trajala Pofalićka bitka... ( predpostavljam da nisi ni čuo za Poafalićku bitku NAŽALOST )joey je napisao/la:Radovan Karadzic ti bio u klubu, smrdis.
I prije svega čitaj, ne kažu džaba historija je učiteljica životaVjerovatno si još vrlo mlad i zelen i čuo si neke stvari pa želiš ispasti faca. Za raspravu su potrebni argumenti i znanje, a ti očigledno ne poznaješ povijest svog nogometnog kluba i nemaš dovoljno znanja, čitaj uči pa bacaj komentare.
P.S.
Molim neka mi niko ne replicira samo sam dječaku pokušao objasniti neke stvari da se ne bi išlo u dalju i bezveznu raspravu.
Uzdravlje
Molim neka mi niko ne replicira samo sam dječaku pokušao objasniti neke stvari da se ne bi išlo u dalju i bezveznu raspravu.
Uzdravlje