cuo sam je bilo nekog sranja al ne znam tacno sta, neki kazu da nas je murija napala neki tvrde da smo se medjusobno zakacila,

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pa bolan ne bio ima jos 63 boda je u opticaju,sjeti se nas prosle godine zaostajali ko Albanija a na kraju pobjegli ko Irskaadnanhz je napisao/la:Steta ovdje stea ondje jbg tako mi cemo zaostajat za vodecim i na kraju ne stize ti vise ja fakat nemogu da shvatim kakve napadace imamo ,jaha proslu da sa 30 metara a sad sa 2 metra fulio go od 7 metara![]()
![]()
![]()
ja sam stvarno razocaran jer kad na ova gostovanja nismo donijeli vise sta ocekivat od mesarskih gostovanaja i gostovanaj gdje su dobri domacini,sta
titula je izgubljena a evropa ako se ovako nastavi i ona ce doci u pitanje
istinatheprodigy je napisao/la:zna li neko jel tacna informacija da smo ostali bez jos jednog naseg navijaca ?![]()
Momak iz vogošće u Saobraćajnoj nesreći poginuoCuspajz je napisao/la:istinatheprodigy je napisao/la:zna li neko jel tacna informacija da smo ostali bez jos jednog naseg navijaca ?![]()
R.I.PLjoŽe PionŠam je napisao/la:Momak iz vogošće u Saobraćajnoj nesreći poginuoCuspajz je napisao/la:istinatheprodigy je napisao/la:zna li neko jel tacna informacija da smo ostali bez jos jednog naseg navijaca ?![]()
Zavidovićanin je napisao/la:Ovako, moj otac radi u Hitnoj zavidovici (odma do Zepca) i on je odvezo momka iz Vogosce u Zenicu, za tog lika znam da je prezivio.. Kaze stari, da misli da su poginule neke dvije zenske il je muz i zena, dakle 70% je siguran da nije neko od navijaca koji su bili u kombiju.. ovo nije nikakva laz, stari sad doso, ima jedna curica u upasnom stanju i 3 odraslih tako kaze stari.. pa eto cisto da znate
iako sam veci simpatizer zelje ovo se ne tice nikakvog fudbala, navijanja i sl. nego ljudskog zivota
ma opet mi je zao tih cura ili koga vec.samo da nije nista ozbiljno i da svi prezive,a za malu curicu posebno puno srece u borbi za zivot..Colorado je napisao/la:Zavidovićanin je napisao/la:Ovako, moj otac radi u Hitnoj zavidovici (odma do Zepca) i on je odvezo momka iz Vogosce u Zenicu, za tog lika znam da je prezivio.. Kaze stari, da misli da su poginule neke dvije zenske il je muz i zena, dakle 70% je siguran da nije neko od navijaca koji su bili u kombiju.. ovo nije nikakva laz, stari sad doso, ima jedna curica u upasnom stanju i 3 odraslih tako kaze stari.. pa eto cisto da znate
iako sam veci simpatizer zelje ovo se ne tice nikakvog fudbala, navijanja i sl. nego ljudskog zivota![]()
![]()
![]()
![]()
![]()