BREAKING: California governor signs bill protecting abortion providers in the state who undertake procedures for patients from states where abortion is banned

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
BREAKING: California governor signs bill protecting abortion providers in the state who undertake procedures for patients from states where abortion is banned
Mijenjam redovno a i uvijek sam dobro obučen. Ko bi rekao da od stajanja može toliko problema bit...
Ovako nešto?
Ja sam radio i fizicke poslove a sad radim posao u kancelariji, ne mogu se odluciti sta je teze ali imam osjecaj da sam sad vise iscrpljen nego tad nakon kraja radnog dana, iako sad imam normalno radno vrijeme, tj osam sati dnevno. Kad mi neko kaze briga tebe, samo sjedis na poslu dodje mi da ga nokautiram. Stres i mentalni umor se bas podcjenjuju kod nas, naravno ne kazem da je fizicki umor bezazlen, evo marsal ima problema sa ledjima a mlad momak, znam par osoba koje su na operaciji zbog toga zavrsile a i dalje problem nije rijesen.
Ja sam također u kancelariji većinom, ali 100% sam siguran da bih bio manje umoran da radim neki normalan fizički posao. Pri tome ne mislim kopati kanale cijeli dan.enobarca je napisao/la: ↑25 jun 2022, 08:38Ja sam radio i fizicke poslove a sad radim posao u kancelariji, ne mogu se odluciti sta je teze ali imam osjecaj da sam sad vise iscrpljen nego tad nakon kraja radnog dana, iako sad imam normalno radno vrijeme, tj osam sati dnevno. Kad mi neko kaze briga tebe, samo sjedis na poslu dodje mi da ga nokautiram. Stres i mentalni umor se bas podcjenjuju kod nas, naravno ne kazem da je fizicki umor bezazlen, evo marsal ima problema sa ledjima a mlad momak, znam par osoba koje su na operaciji zbog toga zavrsile a i dalje problem nije rijesen.
Ja sam u idealnoj poziciji , malo kancelarija malo fizika .bavarian_bk je napisao/la: ↑25 jun 2022, 08:51Ja sam također u kancelariji većinom, ali 100% sam siguran da bih bio manje umoran da radim neki normalan fizički posao. Pri tome ne mislim kopati kanale cijeli dan.enobarca je napisao/la: ↑25 jun 2022, 08:38Ja sam radio i fizicke poslove a sad radim posao u kancelariji, ne mogu se odluciti sta je teze ali imam osjecaj da sam sad vise iscrpljen nego tad nakon kraja radnog dana, iako sad imam normalno radno vrijeme, tj osam sati dnevno. Kad mi neko kaze briga tebe, samo sjedis na poslu dodje mi da ga nokautiram. Stres i mentalni umor se bas podcjenjuju kod nas, naravno ne kazem da je fizicki umor bezazlen, evo marsal ima problema sa ledjima a mlad momak, znam par osoba koje su na operaciji zbog toga zavrsile a i dalje problem nije rijesen.![]()
Oni ne mogu gradom nikad prošetat osim danas, pogotovo ne sa djetetom.dachodachoni je napisao/la: ↑25 jun 2022, 10:19fuj ne mogu sa djetetom otici prosetati gradom radi paradera, sve zakrcili ko da samo oni postoje
Pojedini iz ove države se odavno već okupljaju za te navedene kategorije...nisam primijetio da ti posebno smeta.dachodachoni je napisao/la: ↑25 jun 2022, 10:24a polako prijatelju za par godina cemo se ovako okupljati i za pedofile ubice i lopove
Ma mogu, nikom to ne smeta nit ce ih ko napasti u Sarajevu vise nek rade sta hoce samo nemoj da se obustavlja sve zbog njih bogatiMarsal je napisao/la: ↑25 jun 2022, 10:29Oni ne mogu gradom nikad prošetat osim danas, pogotovo ne sa djetetom.dachodachoni je napisao/la: ↑25 jun 2022, 10:19fuj ne mogu sa djetetom otici prosetati gradom radi paradera, sve zakrcili ko da samo oni postojePojedini iz ove države se odavno već okupljaju za te navedene kategorije...nisam primijetio da ti posebno smeta.dachodachoni je napisao/la: ↑25 jun 2022, 10:24a polako prijatelju za par godina cemo se ovako okupljati i za pedofile ubice i lopove
Kakva glupost, izjednacavati pedofile, ubice sa lgbt populacijom, druze jesil normalandachodachoni je napisao/la: ↑25 jun 2022, 10:24a polako prijatelju za par godina cemo se ovako okupljati i za pedofile ubice i lopove
I Željkana sa njima.tuzlak1987 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 10:38Treba na celo kolone staviti Borela, Satlera i Einhorst pa da ih probaju provodati ulicama Z.Mostara kod svog prijatelja.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.