Nesto mi ublijedio. Bolje na Tierneyu izgledao. Da nije kakva kineska kopija?
Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Koji je pokusaj od fudbalera na poledjini?
Moze li tko izvaditi popis koliko nasih ide na euro..nikad slabiji nismo bili..
Leno, Xhaka, Saka,Tierney i ne mogu skontat ima li jos ko
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I bolje, manje povreda i skoro svi će bit na okupu za predsezonu.
Jel nam prva pripremna utakmica 11 jula ili ima šta ranije?
Jel nam prva pripremna utakmica 11 jula ili ima šta ranije?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bundava panj sa jednim golom u PL, Odson Edvards kojeg je Dupovac u džep strpao i ostali poluproizvodi koji su navodno igračine teške.
Onda kad dođu počneš se ibretiti kolike su ka.rine.
Činjenica da se ne povezujemo sa normalnim talentima poput Vlahovića, En Nesyria, Grealish je dovoljan pokazatelj o kakvoj ublehi od kluba se radi.
O ovim imenima gore ni u snu ne možeš zamisliti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Sa Arsenal direct, ali sa tabletom slikano, a ne sjecam se lozinke da ulazim sa telefonom.
Nema imena, znaju da sam davno presto uzimati dresove sa imenima.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Kako sam ja spljugao sa Wilshereom, a brijao da tu nemrem pogrijesiti

ARSENAL4ever
Opa, ipak bi Edu mogao nagrajisati zbog svojih veza sa korumpiranim Marcom Polom del Nerom. Lik koji je doživotno suspendovan je imao u Eduu vjernog saveznika i nakon suspenzije.
Otišao Luiz, Willianu se sprema noga, još ostaje Edu iz klana sumnjivih brazilskih bitangi.
Otišao Luiz, Willianu se sprema noga, još ostaje Edu iz klana sumnjivih brazilskih bitangi.
Dani Ceballos will leave Arsenal after his loan spell, he’ll be one of the many players leaving the club. There’s no chance to stay - he’s coming back to Spain. Flag of Spain #AFC
Real Madrid are open to sell him on a permanent deal this summer, waiting for new proposals.
D.Suarez 2.0
Real Madrid are open to sell him on a permanent deal this summer, waiting for new proposals.
D.Suarez 2.0
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Gori. Denis nas nije mucio 2 sezone ko ovaj. Izjem ti i Real Madrid i njihove kvazitalente...anell je napisao/la: ↑22 maj 2021, 15:02Dani Ceballos will leave Arsenal after his loan spell, he’ll be one of the many players leaving the club. There’s no chance to stay - he’s coming back to Spain. Flag of Spain #AFC
D.Suarez 2.0
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Marsal
- Kontakt:
JOŠ JEDAN ODLAZAK!
Charles Watts javlja nam da je klub napustio i Bruno Mazziotti. Brazilac je u Arsenal stigao iz PSGa i nakon manje od godinu dana napušta klub. Njegov ugovor nije obnovljen, a dodatne detalje pokušati ćemo doznati.
Doznajemo da je problem bio sa samim metodama rada i beskompromisni način rada nisu uvijek bili odobravani i favorizirani od ostatka ljudi u Colneyu.
Ovaj klub treba ugasit.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ljudi nam se oporavljali od ozlijeda kao na traci, covjaka otpustili i Bould dobio nogu, samo Arteta i Efu ko polarni medjedi zasticeniMarsal je napisao/la: ↑23 maj 2021, 10:59JOŠ JEDAN ODLAZAK!
Charles Watts javlja nam da je klub napustio i Bruno Mazziotti. Brazilac je u Arsenal stigao iz PSGa i nakon manje od godinu dana napušta klub. Njegov ugovor nije obnovljen, a dodatne detalje pokušati ćemo doznati.
Doznajemo da je problem bio sa samim metodama rada i beskompromisni način rada nisu uvijek bili odobravani i favorizirani od ostatka ljudi u Colneyu.
Ovaj klub treba ugasit.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Leno, Chambers, Holding, Gabriel, Tierney, Xhaka, Partey, Smith Rowe, Odegaard, Pepe, Aubameyang
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Dje bellerin
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pazi navijača, borimo se za konferencijsku ligu a prazna tema 

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Hajmo naši!
A Boga mi i ostali!

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.