San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
Nisam imao vremena da detaljno analiziram al bit ću sretan sa Sarr/Castle/Risacher/Reed na #4.
Neko će biti tu, bez da uzmemo u obzir trejd gore ili dole što je uvijek opcija.
Sarr djeluje kao čudan fit al ne bi ga otpisao.
Nemam nekog ko mi se ističe ispred drugih.Obožavam profil Castle igrača al svjestan sam mogućnosti da može uvijek biti ofanzivno limitiran bez šuta i da Reed sa svojim elitnim šutanjem će uvijek biti superiorniji igrač.U teoriji ja Castle igrač kojeg obožavam, koji su jaki defanzivno/mogu više uloga odradit.Naučit ćemo da šuta kao Kawaj i DeJounte al nije to uvijek tako.Risacher je "dosadniji" pik al poprilično jednostavan.Uskočio bi momentalno u jasnu rolu.Ogromno krilo koje bi počelo kao 3D i vremenom možda postalo nešto više.
Za 8 pik mi je manje bitno, ne možeš se tu ljutit za bilo koga.
Onaj koji je impresionirao tokom workouta i čisti skauting pik.
Ako imaju nekog evidentno ispred ostalog neka trejdaju prema gore, oni znaju vala.
Shepparda sam ignorisao u startu al statistički modeli su ludi.Možda će jednostvno biti igrač koji će bez mnogo USG biti toliko fucking učinkovit u napadu gdje će biti opasan podjednako s loptom u rukama i bez lopte, dok u odbrani za razliku od drugog beka Kentakia može biti dovoljno dobar da nije slaba karika.
Castle mi je favorit (bar mislim) al bit ću zadovoljan sa bilo kojim od ove četvorice.
Bit ćemi zanimljiviji #8 pik kojeg bi analizirao detaljno.
Neko će biti tu, bez da uzmemo u obzir trejd gore ili dole što je uvijek opcija.
Sarr djeluje kao čudan fit al ne bi ga otpisao.
Nemam nekog ko mi se ističe ispred drugih.Obožavam profil Castle igrača al svjestan sam mogućnosti da može uvijek biti ofanzivno limitiran bez šuta i da Reed sa svojim elitnim šutanjem će uvijek biti superiorniji igrač.U teoriji ja Castle igrač kojeg obožavam, koji su jaki defanzivno/mogu više uloga odradit.Naučit ćemo da šuta kao Kawaj i DeJounte al nije to uvijek tako.Risacher je "dosadniji" pik al poprilično jednostavan.Uskočio bi momentalno u jasnu rolu.Ogromno krilo koje bi počelo kao 3D i vremenom možda postalo nešto više.
Za 8 pik mi je manje bitno, ne možeš se tu ljutit za bilo koga.
Onaj koji je impresionirao tokom workouta i čisti skauting pik.
Ako imaju nekog evidentno ispred ostalog neka trejdaju prema gore, oni znaju vala.
Shepparda sam ignorisao u startu al statistički modeli su ludi.Možda će jednostvno biti igrač koji će bez mnogo USG biti toliko fucking učinkovit u napadu gdje će biti opasan podjednako s loptom u rukama i bez lopte, dok u odbrani za razliku od drugog beka Kentakia može biti dovoljno dobar da nije slaba karika.
Castle mi je favorit (bar mislim) al bit ću zadovoljan sa bilo kojim od ove četvorice.
Bit ćemi zanimljiviji #8 pik kojeg bi analizirao detaljno.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
@Mig to bi mogao biti i jedini razlog zasto mozda nece doci do tradea, a sto se tiče igre suvišno je sta reci.
Being second is to be the first of the ones who lose.
BREAKING: OG Anunoby is declining his player option and entering free agency, per @FredKatz.
Kako bi volio vidjeti ovog igrača u SA, on je točno ono sto ekipi treba, ali pitanje je isplatili ga se platiti s obzirom da je jako često ozlijeđen,ali bi ekipi sjeo kao kec na desetku.
Kako bi volio vidjeti ovog igrača u SA, on je točno ono sto ekipi treba, ali pitanje je isplatili ga se platiti s obzirom da je jako često ozlijeđen,ali bi ekipi sjeo kao kec na desetku.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sjeo bi nam samo tako i meni je isto drag, ali ne znam koliko je realno!? Mi nismo ekipa koja je spremna za napad na titulu, on ce traziti ogromnu cifru, a i stalno je povrijedjen.Kugla3 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 04:36BREAKING: OG Anunoby is declining his player option and entering free agency, per @FredKatz.
Mislim da je to previse u ovom trenutku.
Ma svjestan sam ja toga svega, samo kad sam vidio ovu vijest, jbte zamisli njega, Jeremya i Wembya na defanzivnoj strani. Ali kao sto kazes nerealno je, em sto nismo jos contenderi em sto je svako malo ozlijeđen. Ali opet mislim da bi se trebao vratit u Knickse za dosta vecu cifru s obzirom koliko su dali za njega i ako ih na kraju ispali onda su stvarno u banani.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 jun 2024, 13:01Sjeo bi nam samo tako i meni je isto drag, ali ne znam koliko je realno!? Mi nismo ekipa koja je spremna za napad na titulu, on ce traziti ogromnu cifru, a i stalno je povrijedjen.Kugla3 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 04:36BREAKING: OG Anunoby is declining his player option and entering free agency, per @FredKatz.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da se ja pitam, dao bi mu sta pozeli samo da dodje.Kugla3 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:08Ma svjestan sam ja toga svega, samo kad sam vidio ovu vijest, jbte zamisli njega, Jeremya i Wembya na defanzivnoj strani. Ali kao sto kazes nerealno je, em sto nismo jos contenderi em sto je svako malo ozlijeđen. Ali opet mislim da bi se trebao vratit u Knickse za dosta vecu cifru s obzirom koliko su dali za njega i ako ih na kraju ispali onda su stvarno u banani.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 jun 2024, 13:01Sjeo bi nam samo tako i meni je isto drag, ali ne znam koliko je realno!? Mi nismo ekipa koja je spremna za napad na titulu, on ce traziti ogromnu cifru, a i stalno je povrijedjen.Kugla3 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 04:36BREAKING: OG Anunoby is declining his player option and entering free agency, per @FredKatz.

Salu na stranu, on ce testirati FA zato sto su mu NYK dali mnogo manju ponudu od one koju on ocekuje, a prica sew da ocekuje blizu 40mil po sezoni.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ode Risacher 1.pikom. Castlea zelim kao nasu 1.opciju 4.pikom sada!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ispunila ti se željaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑27 jun 2024, 02:14Ode Risacher 1.pikom. Castlea zelim kao nasu 1.opciju 4.pikom sada!!

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To je to. Samo 2 way igraci. Sad cekamo 8.pik jos.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 02:32Ispunila ti se željaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑27 jun 2024, 02:14Ode Risacher 1.pikom. Castlea zelim kao nasu 1.opciju 4.pikom sada!!Neka je sa srećom!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ode Salaun u CHA i to 6.pikom.Rekoh ja da ce draft pozicija ovog decka rasti i evo, dogodilo se to.
Posto njega sad nema, zelim novog Whitea 8.pikom- CARTER! Izvjestaji govore da on, nazalost ima torn labrum u ramenu i da se povrijedio tokom workouta, ali to ne mijenja moju zelju.
Posto njega sad nema, zelim novog Whitea 8.pikom- CARTER! Izvjestaji govore da on, nazalost ima torn labrum u ramenu i da se povrijedio tokom workouta, ali to ne mijenja moju zelju.
Ma krilo uzimaju 100%NEZALAGANJE je napisao/la: ↑27 jun 2024, 02:51Ode Salaun u CHA i to 6.pikom.Rekoh ja da ce draft pozicija ovog decka rasti i evo, dogodilo se to.
San Antonio is selecting Rob Dillingham at No. 8 -- he could be on move to Minnesota, **** say.
Sad me zanima sta dobijamo od Minnesote za ovaj trade.
Sad me zanima sta dobijamo od Minnesote za ovaj trade.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Birali Dillinghama 8.pikom. Srce me strefi dok ne vidjeh da smo ga trejdovali u MIN.Vidicemo sta smo dobili zauzvrat!?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
The Timberwolves are trading a 2031 unprotected first and a protected 2030 pick swap to the Spurs for Dillingham, **** tells ESPN.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- BosniaBoston
- Kontakt:
Otkud Edey ovako visoko, mislio sam da će krajem prve runde
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ovo skupljanje pikova mi miriše na neki veliki trade. Bez krila na ovom draftu a to nam je preko potrebno.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 03:06The Timberwolves are trading a 2031 unprotected first and a protected 2030 pick swap to the Spurs for Dillingham, **** tells ESPN.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da, ali ne na trejd ove godine. Ima logike i ovaj potez i to je ono da smo bili spremni na sve sa 8.pikom. Vjerovatno je logika da se da prostora barem jos jednu godinu igracima koji su tu (Branham, Champagnie, Wesley, Cissoko), jer sa jos jednim lutrijskim pikom, neko bi otpao, posto ne mozes ne igrati lutrijski pik koji je top 10.Ovako tog problema nema.Ne treba zaboraviti ni silne pikove naredne godine.Ne mogu se svi draftovati.Kugla3 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 03:09Ovo skupljanje pikova mi miriše na neki veliki trade. Bez krila na ovom draftu a to nam je preko potrebno.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 03:06The Timberwolves are trading a 2031 unprotected first and a protected 2030 pick swap to the Spurs for Dillingham, **** tells ESPN.
Ovo je i potez koji govori da vjerujemo i u Cissokoa i iskreno bi volio minute ovog decka.Pokazao je potencijal na kraju sezone.Takodje, vjerovatno ce se i dovesti neko iskusnije krilo preko FA. Vidicemo sve.
Najbitnije da je Castle tu!

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Castle je igrač kojeg sam želio od starta.
Eh sad, dugo nije bila veća razlika u tome da Castle može biti zvijezda sa pouzdanim šutom il neće biti starter vremenom bez pouzdanog šuta.Pa vidjet ćemo kako će završit to.No profil ogromnog beka koji defanzivno je čudovište i ima barem sekundarni playmaking kvalitet je nešto što ću uvijek željeti.
Vidjet ćemo da li ćemo ga koristit kao čistog PG od prvog dana.Poželjno bi bilo pronaći neke šutere na krilu kroz FA.Puntovanje osmog pika za buduće je okej ako već nisu voljeli nijednog prospekta.Nije zabavno nama, jer 2031 možda budemo mrtvi već al vjerovatno nećemo čekati te pikove već ćemo iskoristit ih za neki veliki trejd vremenom.
Vidjet ćemo FA , no i ako Wembi djeluje spreman, vjerovatnije i ove godine je da budemo u lutriji.Barem još jednu.A onda ovisno od Castla i ostalih, vrijeme da se povuku veliki potezi.Ne znači da ćemo tankat no ako imaš rukia na PG i nisi uložio novca na drugim pozicijama, teško ćeš biti playoff ekipa i pored Wembi čudovišta.
Ako bi Castle se pokazao kao prava stvar, to bi toliko ubrzalo ovaj proces.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Felixians4
- Kontakt:
Mudro zborite. SAS će oplemeniti NBA uvelike ponovno. E šbb da vas Lutrija nije opet kao s Duncanom nagradila lani i da li bi Wemby negdje u Portlandu ili Detroitu tako lako ispunjavao očekivanja, isto apstraktno naklapanje. I meni se tip ala Castle sviđa iako takvi često u ovoj ligi ne uspiju baš zbog manjka go to rješenja i nepostojećeg( nije baš slučaj) vanjskog šuta. Kladi se Buford i na shooting trainers jopet??
Očekivano trejdan drugi top10 pick. U free agencyu ćete izići jači za 5-6 pobjeda koje vode do play ina
Očekivano trejdan drugi top10 pick. U free agencyu ćete izići jači za 5-6 pobjeda koje vode do play ina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.