FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa dobro, ako već veliki niz dana, mjeseci i godina ne možete osjetiti slast pobjede nas seniorima FK Sarajeva (što je već prešlo u tradiciju) onda bar sada slavite. Ne kaže se bezveze bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Male klubove i vrabac u ruci zadovolji.
SRETAN BROJ - 1725
i ovo kad čovjek koji ne zna pročita zvuči k'o da sarajevo rutinski dere želju sa po 4-0 svaki put. a od zadnjih 10 duela ima čitavu jednu pobjedu, kao i željo.
Čime se vi ponosite ... da nije smiješno bilo bi žalosno!pitic je napisao/la:Pa dobro, ako već veliki niz dana, mjeseci i godina ne možete osjetiti slast pobjede nas seniorima FK Sarajeva (što je već prešlo u tradiciju) onda bar sada slavite. Ne kaže se bezveze bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Male klubove i vrabac u ruci zadovolji.

Vi nas derete kako vidimo ...

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Ah što ste se odmah upalili
, al haj malo zezancije nije na odmet
. Gledao sam vam one malce 2000 godište ima tu talentirane djece. Valjda će neki iskoristiti svoj talent, ako ih kafana i djevojke ne uhvate u svoja usta prije seniorskog pogona. 

SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
ne pratim bas ove mladje lige al citam olimpic prvi kadeti ,ovi nasi se fale da su oni prvi ,zeljo kaze prvi u svim selekcijama .ko tu koga laze
.i ne kontam otkud danas igraju juce su nasi neki kadeti u splitu bili ovi neki u rijeci pa ko danas to igra 

Mi smo svama u zadnje vrijeme igrali kup utakmice i jednu prvenstenu.Pobjeda nam ni u jednom slucaju nije preko trebala, i izbacili smo vas iz utrke za obje titule.I umjesto da nam se zahvalite, sto smo vam Evropu osigurali,vi se ko nesto kurcite.
SRAM VAS BILO
SRAM VAS BILO

Hebo lud zbunjenog i normalnogbordobijeli je napisao/la:ne pratim bas ove mladje lige al citam olimpic prvi kadeti ,ovi nasi se fale da su oni prvi ,zeljo kaze prvi u svim selekcijama .ko tu koga laze.i ne kontam otkud danas igraju juce su nasi neki kadeti u splitu bili ovi neki u rijeci pa ko danas to igra

SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
toliko pjenite da sami sebe citirate od muke, e moje jufke jufke, osvojicete ba vi titulu, sabura samo 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Hajmo pitari idemo na naš pdf (takozvanu tašun-tašun-ta na na temu). Pustimo ih neka razviju konstrutivan dijalog, valjda bude novih dešavanja osim novih dresova.fedeltafrotta je napisao/la:toliko pjenite da sami sebe citirate od muke, e moje jufke jufke, osvojicete ba vi titulu, sabura samo
SRETAN BROJ - 1725
Postoji samo jedna premier liga BiH.Igraju je najbolji klubivi u državi, ito u tri kategorije:seniorskoj, juniorskoj i kadetskoj.
Seniori su završili i to je poznato.
Kadeti Zelje su prvaci, kolo prije kraja, uvjerljivo.
Juniori upravo igraju, treba im pobjeda da, uz osvojeni kup, osvoje i titulu. Imamo bod manje i utakmicu manjr od Zrinj.
Eto to je hvanicmo, a to šta ko kaže, ko je najbolji....moze pricati sta god ko hoce.
Juniori upravo igraju, treba im pobjeda da, uz osvojeni kup, osvoje i titulu. Imamo bod manje i utakmicu manjr od Zrinj.
Eto to je hvanicmo, a to šta ko kaže, ko je najbolji....moze pricati sta god ko hoce.
Dobili ste kadete i sta sada...fedeltafrotta je napisao/la:toliko pjenite da sami sebe citirate od muke, e moje jufke jufke, osvojicete ba vi titulu, sabura samo

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
druže znaš li koliko juniori igraju,skoro ce poluvrijeme ?FKZ1921 je napisao/la:Postoji samo jedna premier liga BiH.Igraju je najbolji klubivi u državi, ito u tri kategorije:seniorskoj, juniorskoj i kadetskoj.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Omladinska liga - Juniori (BiH)bordobijeli je napisao/la:ne pratim bas ove mladje lige al citam olimpic prvi kadeti ,ovi nasi se fale da su oni prvi ,zeljo kaze prvi u svim selekcijama .ko tu koga laze.i ne kontam otkud danas igraju juce su nasi neki kadeti u splitu bili ovi neki u rijeci pa ko danas to igra
http://www.nfsbih.ba/bih/tabela.php?idN ... ih_juniori
Omladinska liga - Kadeti (BiH)
http://www.nfsbih.ba/bih/tabela.php?idN ... bih_kadeti
Omladinska liga Centar (Juniori i Kadeti) (Federacija)
http://www.nsfbih.ba/stranica/omladinska-liga-centar
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
-
- Kontakt:
Pa zar ne kontate da dzaba objasnjavate? Zaostali su oni za nama kao i njihov klub za nasim.Da vas pitam jufkice, od kad se to fudbal igra za titule? Zar moramo biti konkurenti za nesto sto nije vazno u ovom sportu, pf.
Svaka cast omladincima, nadam se jos da ce i juniori to rijesit..
Svaka cast omladincima, nadam se jos da ce i juniori to rijesit..

Ma ne znam cemu tolika euforija,inako ce vam Gracić pokupiti ono sto bude valjalo. 

- jug-onostalgicar
- Kontakt:
amypitar je napisao/la:Ma ne znam cemu tolika euforija,inako ce vam Gracić pokupiti ono sto bude valjalo.
povrijedio si nas djecace pravo
sve se svodi da niste talenta imali kako treba u posljednjih 5 godina, plus radije gurate tudje poluproizvode nego da istrpite malo svoju djecu.... kad se nazor gura

idi na svoju stranicu bgti
Juniori vode 3:0
bilo kojem timu u našoj zemlji može doći neki čovjek i kupiti igrača od 16 godina,jer je zakonska regulativa što se tiče toga jako loša, kako kod nas tako i u svijetu..amypitar je napisao/la:Ma ne znam cemu tolika euforija,inako ce vam Gracić pokupiti ono sto bude valjalo.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- IlProfessore
- Kontakt:
joj kad vidim na kojem su stepenu evolucije ostali pitari 

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”