FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jel to nesto ozbiljno ili je zahebancija u vezi grede
Ja sam pisao o kratkorocnoj strategiji kluba.Nisam rekao da para nece biti,vec sam rekao da se nece trositi na dovodjenje igraca. I nece sigurno.Nisam rekao da nece biti novih igraca,vjerovatno hoce,ali mladih za koje se nece davati znacajne cifre.Pare,ako bude vanrednih priliva,ce se usmjeriti na daljnje saniranje dugova,popravljanje uvjeta za treniranje i, eventualno,prijevremeno vracanje barem dijela glavnice duga drzavi po osnovu poreza.super je napisao/la:samo cu reci da se ocekuje oko 600k eura da dodje u klub,znaci te price da se mora neko prodati da bi se prezivjelo padaju u vodu,@fkz1921 i tebi da kazem da ce biti sigurno 3-4 igraca sa strane uz ovih par omladinaca iz naseg pogona bit cemo sigurno kvalitetni za prva 4 mjesta,Adzem 100% sef struke
sex afera u banci 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- SarajlijaTM
Jel ko amara i pitarku samru sto ga je nagovarala da odstupi sa klupe zelje?Da bi njen osmogodisnji sin konacno bio sretav i vidio titulu prvaka bih? NA te tabloide mislis?licencirani je napisao/la:haj dobro, nemojte se onda zaliti kad ga budu razvlacili po zutoj stampi...
Mozda je i greda potkacio kakvu pitarku

A kako ti znas iz prve ruke?

-
- Kontakt:
Pa dobro sta fali, hebo covjeka koji ne iskoristi prilikuRule_hz je napisao/la:sex afera u banci
Ako je to u pitanju od mene mu je

- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
stipu ga to je nas stari troll BACELONAFAN bez RSarajlijaTM je napisao/la:Jel ko amara i pitarku samru sto ga je nagovarala da odstupi sa klupe zelje?Da bi njen osmogodisnji sin konacno bio sretav i vidio titulu prvaka bih? NA te tabloide mislis?licencirani je napisao/la:haj dobro, nemojte se onda zaliti kad ga budu razvlacili po zutoj stampi...
Mozda je i greda potkacio kakvu pitarku![]()
![]()
![]()
A kako ti znas iz prve ruke?![]()

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- SarajlijaTM
cirkus su,komotno mogu u prvih 11 trolova da se ubroje,pa da tekmu odigramo 

-
- Kontakt:
i od mene ali menadzment unicredita ne misli tako.lafomamone je napisao/la:Pa dobro sta fali, hebo covjeka koji ne iskoristi prilikuRule_hz je napisao/la:sex afera u banci
Ako je to u pitanju od mene mu je
a sto se tice nekog prozivanja oko kloniranja, administracija slobodno neka provjeri.
Pa od ovih pitara covjek ne može ni ****. Kakva je to perverzna i bolesna rasa.
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Al njih dvojica odmah dotrcali da nam javi "lijepe" vijesti. Ko prave dobre komsije.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Isto i vi pisete na nasoj temi i nama vi dosadite tako da nemate pravo pricat da mi vas gusimo itd.

04.10.2009 !!
-
- Kontakt:
Klinton-Gredić
šta ima veze, hebo ba novine i fol priče. Ona budala u sudu na Skenderiji gola vježbala na prozoru..eno je vratili na poso. Ako je, neka je..hebo te budalaštine
šta ima veze, hebo ba novine i fol priče. Ona budala u sudu na Skenderiji gola vježbala na prozoru..eno je vratili na poso. Ako je, neka je..hebo te budalaštine
Tih 600000 sto treba doci u klub koliko je to pouzdano i odakle? Sehic??
Pitari ako vam nije frka da mi objasnite sta Tan dobija od vas za svoje ulozene novce??
Pitari ako vam nije frka da mi objasnite sta Tan dobija od vas za svoje ulozene novce??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
zeljocity je napisao/la:Tih 600000 sto treba doci u klub koliko je to pouzdano i odakle? Sehic??
za milion ulozen dobija akademiju na otetoj zemlji od njihove legende i talente koje ce moci prodavati, odnos dobijenog i datog 80-20
al eto donio im je titulu njima je to jace od bilo cega
i pitari i mi i svako u ovoj ligi neće moć prodati igrača za velke pare još relativno mnogo godina, spas je u tome da prodaš igrača što prije u dobar inostrani klub gdje bi mogo da se razvije u relativno dobrog igrača od kojeg ces moc ubirati onaj prihod iz daljih njegovih transfera, a da mi prodajemo igrače po 5-10 miliona to necemo gledat za dugo
Pa i vama je Amar donio titule ,pa ste u crnom mulju...vama je to jace od bilo cega..jug-onostalgicar je napisao/la:zeljocity je napisao/la:Tih 600000 sto treba doci u klub koliko je to pouzdano i odakle? Sehic??
za milion ulozen dobija akademiju na otetoj zemlji od njihove legende i talente koje ce moci prodavati, odnos dobijenog i datog 80-20

e fkt nije bolest sve sto boli.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Hajrovat ce i klub i igraci i navijaci i veliki gospodin Tan, svi su na dobitku. Vidis sta se desava i na sta to lici nakon samo 6 mj, i onda cujes nekoga kako pokusava da pronadje manu ovomejug-onostalgicar je napisao/la:zeljocity je napisao/la:Tih 600000 sto treba doci u klub koliko je to pouzdano i odakle? Sehic??

Što se tiče hajrovanja pokazuju samo djela a ne šuplja priča po forumu. To što vi pišete biće ovo ili ono je sve u domenu science fiction. Samo rezultati, pehari, veliki transferi mogu to pokazati. Zato osvojite nešto, plasirajte se negdje u evropi pa onda pišite šta želite. 

-
- Kontakt:
Izvini sto te uvrijedih, a sta bi tebe konkretno zadovoljiloteletext je napisao/la:Što se tiče hajrovanja pokazuju samo djela a ne šuplja priča po forumu. To što vi pišete biće ovo ili ono je sve u domenu science fiction. Samo rezultati, pehari mogu to pokazati. Zato osvojite nešto, plasirajte se negdje u evropi pa onda pišite šta želite.

Tebi science fiction to sto klub nema dugova, sto kupuje igrace, sto ste pravi komplex akademije od par miliona maraka, sto se ide na pripreme u Tursku, to ti je science fiction

Izvini, nekima je to realnost
Gori si od proliva.