FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lafomamone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lafomamone » 01 jun 2014, 20:34

Jel to nesto ozbiljno ili je zahebancija u vezi grede

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 01 jun 2014, 20:35

super je napisao/la:samo cu reci da se ocekuje oko 600k eura da dodje u klub,znaci te price da se mora neko prodati da bi se prezivjelo padaju u vodu,@fkz1921 i tebi da kazem da ce biti sigurno 3-4 igraca sa strane uz ovih par omladinaca iz naseg pogona bit cemo sigurno kvalitetni za prva 4 mjesta,Adzem 100% sef struke
Ja sam pisao o kratkorocnoj strategiji kluba.Nisam rekao da para nece biti,vec sam rekao da se nece trositi na dovodjenje igraca. I nece sigurno.Nisam rekao da nece biti novih igraca,vjerovatno hoce,ali mladih za koje se nece davati znacajne cifre.Pare,ako bude vanrednih priliva,ce se usmjeriti na daljnje saniranje dugova,popravljanje uvjeta za treniranje i, eventualno,prijevremeno vracanje barem dijela glavnice duga drzavi po osnovu poreza.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 01 jun 2014, 20:35

sex afera u banci ;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 01 jun 2014, 20:36

licencirani je napisao/la:haj dobro, nemojte se onda zaliti kad ga budu razvlacili po zutoj stampi...
Jel ko amara i pitarku samru sto ga je nagovarala da odstupi sa klupe zelje?Da bi njen osmogodisnji sin konacno bio sretav i vidio titulu prvaka bih? NA te tabloide mislis?

Mozda je i greda potkacio kakvu pitarku :lol: :lol: :lol:
A kako ti znas iz prve ruke? :clap: :pinokio:

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 01 jun 2014, 20:38

Rule_hz je napisao/la:sex afera u banci ;)
Pa dobro sta fali, hebo covjeka koji ne iskoristi priliku
Ako je to u pitanju od mene mu je :bow:

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 01 jun 2014, 20:38

SarajlijaTM je napisao/la:
licencirani je napisao/la:haj dobro, nemojte se onda zaliti kad ga budu razvlacili po zutoj stampi...
Jel ko amara i pitarku samru sto ga je nagovarala da odstupi sa klupe zelje?Da bi njen osmogodisnji sin konacno bio sretav i vidio titulu prvaka bih? NA te tabloide mislis?

Mozda je i greda potkacio kakvu pitarku :lol: :lol: :lol:
A kako ti znas iz prve ruke? :clap: :pinokio:
stipu ga to je nas stari troll BACELONAFAN bez R :D
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 01 jun 2014, 20:40

cirkus su,komotno mogu u prvih 11 trolova da se ubroje,pa da tekmu odigramo :P

licencirani
Kontakt:

Post Postao/la licencirani » 01 jun 2014, 20:40

lafomamone je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:sex afera u banci ;)
Pa dobro sta fali, hebo covjeka koji ne iskoristi priliku
Ako je to u pitanju od mene mu je :bow:
i od mene ali menadzment unicredita ne misli tako.

a sto se tice nekog prozivanja oko kloniranja, administracija slobodno neka provjeri.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 jun 2014, 21:16

Pa od ovih pitara covjek ne može ni ****. Kakva je to perverzna i bolesna rasa.
NO PYRO NO PARTY

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 01 jun 2014, 21:32

Al njih dvojica odmah dotrcali da nam javi "lijepe" vijesti. Ko prave dobre komsije.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 01 jun 2014, 21:41

Isto i vi pisete na nasoj temi i nama vi dosadite tako da nemate pravo pricat da mi vas gusimo itd. :D :tralala:
04.10.2009 !!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 01 jun 2014, 21:44

Klinton-Gredić
šta ima veze, hebo ba novine i fol priče. Ona budala u sudu na Skenderiji gola vježbala na prozoru..eno je vratili na poso. Ako je, neka je..hebo te budalaštine

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 01 jun 2014, 22:34

Tih 600000 sto treba doci u klub koliko je to pouzdano i odakle? Sehic??

Pitari ako vam nije frka da mi objasnite sta Tan dobija od vas za svoje ulozene novce??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 01 jun 2014, 23:11

zeljocity je napisao/la:Tih 600000 sto treba doci u klub koliko je to pouzdano i odakle? Sehic??

Pitari ako vam nije frka da mi objasnite sta Tan dobija od vas za svoje ulozene novce??

za milion ulozen dobija akademiju na otetoj zemlji od njihove legende i talente koje ce moci prodavati, odnos dobijenog i datog 80-20
al eto donio im je titulu njima je to jace od bilo cega

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 jun 2014, 23:14

i pitari i mi i svako u ovoj ligi neće moć prodati igrača za velke pare još relativno mnogo godina, spas je u tome da prodaš igrača što prije u dobar inostrani klub gdje bi mogo da se razvije u relativno dobrog igrača od kojeg ces moc ubirati onaj prihod iz daljih njegovih transfera, a da mi prodajemo igrače po 5-10 miliona to necemo gledat za dugo

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 jun 2014, 23:19

jug-onostalgicar je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Tih 600000 sto treba doci u klub koliko je to pouzdano i odakle? Sehic??

za milion ulozen dobija akademiju na otetoj zemlji od njihove legende i talente koje ce moci prodavati, odnos dobijenog i datog 80-20
Pa i vama je Amar donio titule ,pa ste u crnom mulju...vama je to jace od bilo cega.. :lol: :lol:
e fkt nije bolest sve sto boli.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 01 jun 2014, 23:22

jug-onostalgicar je napisao/la:

Hajrovat ce i klub i igraci i navijaci i veliki gospodin Tan, svi su na dobitku. Vidis sta se desava i na sta to lici nakon samo 6 mj, i onda cujes nekoga kako pokusava da pronadje manu ovome :crazy:

teletext
Kontakt:

Post Postao/la teletext » 01 jun 2014, 23:33

Što se tiče hajrovanja pokazuju samo djela a ne šuplja priča po forumu. To što vi pišete biće ovo ili ono je sve u domenu science fiction. Samo rezultati, pehari, veliki transferi mogu to pokazati. Zato osvojite nešto, plasirajte se negdje u evropi pa onda pišite šta želite. ;)

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 01 jun 2014, 23:41

teletext je napisao/la:Što se tiče hajrovanja pokazuju samo djela a ne šuplja priča po forumu. To što vi pišete biće ovo ili ono je sve u domenu science fiction. Samo rezultati, pehari mogu to pokazati. Zato osvojite nešto, plasirajte se negdje u evropi pa onda pišite šta želite. ;)
Izvini sto te uvrijedih, a sta bi tebe konkretno zadovoljilo :?: Mozda neki evropski pehar, neko finale i sl. samo reci da Amidza sredi :crazy:
Tebi science fiction to sto klub nema dugova, sto kupuje igrace, sto ste pravi komplex akademije od par miliona maraka, sto se ide na pripreme u Tursku, to ti je science fiction :?:
Izvini, nekima je to realnost

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 jun 2014, 23:45

Gori si od proliva.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], MrkiMedo i 9 gostiju.