FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@Megamon: uradio sam to, ali nece mi opet.Je li to moram uraditi dok sam logovan ili moze i ovako?
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- Megamon
- Kontakt:
Moras biti logovanButmiran je napisao/la:@Megamon: uradio sam to, ali nece mi opet.Je li to moram uraditi dok sam logovan ili moze i ovako?

btw

Jaha,Jaha

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Steta ovdje stea ondje jbg tako mi cemo zaostajat za vodecim i na kraju ne stize ti vise ja fakat nemogu da shvatim kakve napadace imamo ,jaha proslu da sa 30 metara a sad sa 2 metra fulio go od 7 metara
ja sam stvarno razocaran jer kad na ova gostovanja nismo donijeli vise sta ocekivat od mesarskih gostovanaja i gostovanaj gdje su dobri domacini,sta
titula je izgubljena a evropa ako se ovako nastavi i ona ce doci u pitanje 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- theprodigy
- Kontakt:
pa izvini molim te jel ti mislis da sa avdicem i jahovicem mozemo do titule?? usotalom ove sezone to i nije ciljadnanhz je napisao/la:Steta ovdje stea ondje jbg tako mi cemo zaostajat za vodecim i na kraju ne stize ti vise ja fakat nemogu da shvatim kakve napadace imamo ,jaha proslu da sa 30 metara a sad sa 2 metra fulio go od 7 metara![]()
![]()
![]()
ja sam stvarno razocaran jer kad na ova gostovanja nismo donijeli vise sta ocekivat od mesarskih gostovanaja i gostovanaj gdje su dobri domacini,sta
Eeeeeeeeee "moj" jahovicu.Sacekat zimu i URGENTNO dovesti napadacE.
mozda ipak nije bio nas dan sto se tice prilika mada ovo masiti
ali eto sada pobijediti kuci najvaznije ne prosipati bodove kuci a sa strane sta se ugrabi mada 2 puta zbog nesmotrenosti ili greski napdaca/odbrane gubimo po 2 boda

ali eto sada pobijediti kuci najvaznije ne prosipati bodove kuci a sa strane sta se ugrabi mada 2 puta zbog nesmotrenosti ili greski napdaca/odbrane gubimo po 2 boda
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- theprodigy
- Kontakt:
pa kad ce bti nas dan..ne mozemo mi sa ovim igracima nista..imam osjecaj da bi ja u nekim situacijama pogodio..kako me iznerviraju..
valjda na polusezoni uprava nesto dovede i onda ce sigurno biti glat nadma se
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- kupus army
- Kontakt:
Samo vi tu piskarajte,a niko pojma nema sta se desavalo danas u Gradaccu,ovo je vise preslo svaku mjru,policija bez ikakavog povoda pocela da batina navijace Sarajeva koji apsulutno nisu dali povod za to.Ja sam iz Janje dosao da bodrim Sarajevo i ocekivao sam korektno ponasanje i jednih i drugih navijaca i tako je i bilo,al ova policija pa sta oni misle da smo mi navijaci stoka neka.molim presednika blekica da ucini nesto,jer zaista par momaka su brutalno pretuceni,ponavljam bez ikakvog povoda.Sto se igre tice,Sarajevo nikad bolje nije igralo i vise prilika fulilo.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- theprodigy
- Kontakt:
e nek si nas ti prosvjetlio...nije ovaj forum mjesto da se pisu tkave stvari..kupus army je napisao/la:Samo vi tu piskarajte,a niko pojma nema sta se desavalo danas u Gradaccu,ovo je vise preslo svaku mjru,policija bez ikakavog povoda pocela da batina navijace Sarajeva koji apsulutno nisu dali povod za to.Ja sam iz Janje dosao da bodrim Sarajevo i ocekivao sam korektno ponasanje i jednih i drugih navijaca i tako je i bilo,al ova policija pa sta oni misle da smo mi navijaci stoka neka.molim presednika blekica da ucini nesto,jer zaista par momaka su brutalno pretuceni,ponavljam bez ikakvog povoda.Sto se igre tice,Sarajevo nikad bolje nije igralo i vise prilika fulilo.
- Megamon
- Kontakt:
Sta napadas koji kur. momka,on je za razliku od mene i tebe otisao da gleda Sarajevotheprodigy je napisao/la:e nek si nas ti prosvjetlio...nije ovaj forum mjesto da se pisu tkave stvari..kupus army je napisao/la:Samo vi tu piskarajte,a niko pojma nema sta se desavalo danas u Gradaccu,ovo je vise preslo svaku mjru,policija bez ikakavog povoda pocela da batina navijace Sarajeva koji apsulutno nisu dali povod za to.Ja sam iz Janje dosao da bodrim Sarajevo i ocekivao sam korektno ponasanje i jednih i drugih navijaca i tako je i bilo,al ova policija pa sta oni misle da smo mi navijaci stoka neka.molim presednika blekica da ucini nesto,jer zaista par momaka su brutalno pretuceni,ponavljam bez ikakvog povoda.Sto se igre tice,Sarajevo nikad bolje nije igralo i vise prilika fulilo.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- KB-TM87
- Kontakt:
Čestitke komšije ! 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- husein veličanstveni
- Kontakt:
E vidiš jarugo, nije policija pretukla vaše navijače, pitari su se sami međusobno potukli a ovi ih samo izveli. I to ti je tako bilo ( nemoj pisati ono što ne znaš i ono što nisi vidio) jer sam baš stojao blizu njih i sve vidio.kupus army je napisao/la:Samo vi tu piskarajte,a niko pojma nema sta se desavalo danas u Gradaccu,ovo je vise preslo svaku mjru,policija bez ikakavog povoda pocela da batina navijace Sarajeva koji apsulutno nisu dali povod za to.Ja sam iz Janje dosao da bodrim Sarajevo i ocekivao sam korektno ponasanje i jednih i drugih navijaca i tako je i bilo,al ova policija pa sta oni misle da smo mi navijaci stoka neka.molim presednika blekica da ucini nesto,jer zaista par momaka su brutalno pretuceni,ponavljam bez ikakvog povoda.Sto se igre tice,Sarajevo nikad bolje nije igralo i vise prilika fulilo.
Zadnja izmjena: husein veličanstveni, dana/u 05 okt 2010, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
- kupus army
- Kontakt:
Hajd dobro ti i dalje sjedi za svojim racunarom i drzi predavanja gdje sta treba pisati,a stadion vidim svakako i zaobilazis.
Procitaj ponovo sta sam napisaotheprodigy je napisao/la:pa izvini molim te jel ti mislis da sa avdicem i jahovicem mozemo do titule?? usotalom ove sezone to i nije ciljadnanhz je napisao/la:Steta ovdje stea ondje jbg tako mi cemo zaostajat za vodecim i na kraju ne stize ti vise ja fakat nemogu da shvatim kakve napadace imamo ,jaha proslu da sa 30 metara a sad sa 2 metra fulio go od 7 metara![]()
![]()
![]()

A ja licno nikad nisam ni pricao ni pisao o nekoj tituli ipak treba stabilozovat tim i klub al evropa se mora izborit jer kako da klub funkcionise bez evrope i prihoda od samo nje zar ne

Mi se ne furamo mi smo furka.
- kupus army
- Kontakt:
Pa majstore ja sam bio s hordama,a vidim da si ti nesto pogresno vidio,policija nas je pocela da udara jer nisu svi(medju kojima sam i ja bio) izasli odma kad je trazila policija i onda su poceli bukvalno svakog koje im na putu bio da mlate.
o cemu tihusein veličanstveni je napisao/la:E vidiš jarugo, nije policija pretukla vaše navijače, pitari su se sami međusobno potukli a ovi ih samo izveli. I to ti je tako bilo ( nemoj pisati ono što ne znaš i ono što nisi vidio) jer sam baš stojao blizu njih i sve vidio.kupus army je napisao/la:Samo vi tu piskarajte,a niko pojma nema sta se desavalo danas u Gradaccu,ovo je vise preslo svaku mjru,policija bez ikakavog povoda pocela da batina navijace Sarajeva koji apsulutno nisu dali povod za to.Ja sam iz Janje dosao da bodrim Sarajevo i ocekivao sam korektno ponasanje i jednih i drugih navijaca i tako je i bilo,al ova policija pa sta oni misle da smo mi navijaci stoka neka.molim presednika blekica da ucini nesto,jer zaista par momaka su brutalno pretuceni,ponavljam bez ikakvog povoda.Sto se igre tice,Sarajevo nikad bolje nije igralo i vise prilika fulilo.

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- theprodigy
- Kontakt:
zna li neko jel tacna informacija da smo ostali bez jos jednog naseg navijaca ?

to ona saobracajna ili ?theprodigy je napisao/la:zna li neko jel tacna informacija da smo ostali bez jos jednog naseg navijaca ?![]()
- theprodigy
- Kontakt:
da too..ako nesto znas posalji mi na ppCoDe je napisao/la:to ona saobracajna ili ?theprodigy je napisao/la:zna li neko jel tacna informacija da smo ostali bez jos jednog naseg navijaca ?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.