Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Pogba
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Pogba » 22 dec 2012, 17:46

JTS je napisao/la:Sinoć je sudija napravio cirkus, više je oštetio Cagliari nego Juve. A ne znam zašto su se iz Juventusa bunili i nisu htjeli igrati na njihovom stadionu, ni druge ekipe se nisu bunile :roll:
Moraš se šaliti, nisi ozbiljan, je li tako?
Čak i Sky, GDS tvrde da je Juve drastično oštećen, nepostojeći penal Cagliaria, čist penal nad Asamoahom, Muru trebao pocrveniti, Astori je svakako trebao dobiti crveni zbog mora prekršaja, možda ne u onoj situaciji u kojoj je dobio, ali je zaslužio.
Odbijanje lopte koja je napucana od Vidala do Matria je nenamjerno i sa 1m je bilo, čak i sve novine antiJuve nastrojene su ovako pisale.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 22 dec 2012, 17:51

IlCapitano je napisao/la:
adointer je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Kao što sam i rekao, Inter na petom mjestu na polusezoni, divota. :!:
gdje je tu ista "kao sto si ti rekao"?
Pa upravo to, Inter na petom mjestu, tj. čitav poredak prvih pet na polusezoni, jedino sam Napoli precijenio, ostalo je sve bod gore-dole.
pa nit je kraj nit je Inter 5ti
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 22 dec 2012, 17:54

Pogba je napisao/la:
JTS je napisao/la:Sinoć je sudija napravio cirkus, više je oštetio Cagliari nego Juve. A ne znam zašto su se iz Juventusa bunili i nisu htjeli igrati na njihovom stadionu, ni druge ekipe se nisu bunile :roll:
Ok, prvo je vas oštetio (penal za Cagliari, nedosuđen penal za Juve, ne isključen igrač Cagliarija, ali zašto kompenzacije (crveni karton i penal) ? Da li bi Lazio dobio te kompenzacije ? Ne bi.

A de mi reci zašto niste htjeli igrati na njihovom stadionu ?

Zašto Bergonzi nije dao kompenzaciju Laziju protiv Fiorentine ? Zato što nismo Juve ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 22 dec 2012, 17:56

a sjeti se vase pobjede protiv parme pa onda prigovaraj na sudjenje i prosle sedmice vas protiv intera sudije poguraju, niste ne spominjes

ne ofiraj se svega ti
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 22 dec 2012, 17:57

JTS je napisao/la:A de mi reci zašto niste htjeli igrati na njihovom stadionu ?
:lol:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 22 dec 2012, 17:58

Prescritto je napisao/la:a sjeti se vase pobjede protiv parme pa onda prigovaraj na sudjenje i prosle sedmice vas protiv intera sudije poguraju, niste ne spominjes

ne ofiraj se svega ti
Jarane, navikli smo da uvijek neka ekipa bude oštećena, ali ne dobivaju sve ekipe kompenzaciju ..šta protiv Intera, ne spominjem ni ja penal nad Kloseom ..kaže, nije igrač gledao u njega. Kakve veze ima, penal je penal, namjerno ili slučajno skrivljen.

NON MOLLARE MAI

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 22 dec 2012, 17:59

Teško da si ti gledao utakmicu :roll: , nije se Juventus ništa bunio, pa ne određuje Juventus gdje će se utakmice igrati, nego FIGC :lol: :roll: .Njihov stadion svako malo pod upitnikom.

Zna on organizovati tekmu, nego nije htio da igraju bez publike (takva odluka je donešena), pa su zbog toga izgubili službenim rezultatom.
Da je znao organizovati ne bi prodavao karte, iako je bio upozoren da to ne radi, čist amaterizam (klaun), samo što je mislio da će mu savez popustiti.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 22 dec 2012, 18:00

JTS je napisao/la:
Pogba je napisao/la:
Ok, prvo je vas oštetio (penal za Cagliari, nedosuđen penal za Juve, ne isključen igrač Cagliarija, ali zašto kompenzacije (crveni karton i penal) ? Da li bi Lazio dobio te kompenzacije ? Ne bi.

Crveni karton uopste nije bila kompenzacija, lik je lomio kao i ostali jarani mu, cijelu utakmicu.Nainngolan je trebao dobit direktan crveni zbog guranja Asamaoaha kad sutira na prazan gol glavom, sa ledja ga je gurnuo rukama.Onaj lik Murru sto izadje minutu nakon sto je trebao dobit crveni bas izadje jer zna da mu je svaki naredni prekrsaj "hajmo napolje".Likovi sa sky-a su oba penala nazvala validnim i ukazali na nedousdjen jos jedan penal nad Quagom pored onog Asamoinog, gdje je Astori u "lock" hrvackom zahvatu drzao Quagliarelu za vrat dok ovaj trci prema lopti te ako se sudija drzao blagog kriterija kod penala sto je bilo evidentno onda je po njima trebao svirat jos dva za Juve i jos dva crvena(Murru i Nainggolan) za Cagliari, cisto ko suza.I ovo nismo mi pisali navijaci Juventusa nego dobro poznati "mrzitelji" istog.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 22 dec 2012, 18:00

JTS je napisao/la: A de mi reci zašto niste htjeli igrati na njihovom stadionu ?
Zašto roma nije igrala, dobila je 3-0 za stolom, nisam vidio nikakvu polemiku ovdje, logično kada Juve razori Cagliari, kriv je stadion jer bi nas oni deklasirali na Sardiniji. :(

Neka naprave stadion pa neka igraju gdje hoće, zaboravljaš da su i lani imali iste probleme pa je Juve u predzadnjem kolu ovjerio titulu na granici sa Slovenijom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 22 dec 2012, 18:01

JTS je napisao/la:
Prescritto je napisao/la:a sjeti se vase pobjede protiv parme pa onda prigovaraj na sudjenje i prosle sedmice vas protiv intera sudije poguraju, niste ne spominjes

ne ofiraj se svega ti
Jarane, navikli smo da uvijek neka ekipa bude oštećena, ali ne dobivaju sve ekipe kompenzaciju ..šta protiv Intera, ne spominjem ni ja penal nad Kloseom ..kaže, nije igrač gledao u njega. Kakve veze ima, penal je penal, namjerno ili slučajno skrivljen.
jarane ovo ti penal? :shock:

slika
Lancio lungo di Mauri per Klose. Sulla corsa contatto tra l'attaccante biancoceleste e Pereira, con il primo che cade a terra e chiede il calcio di rigore. L'arbitro lascia correre. Cesari: il contatto c'è, è danno procurato e quindi è fallo, ma avviene fuori area. Non è sicuramente rigore, ma manca la punizione dal limite
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 22 dec 2012, 18:03

Pogba je napisao/la:
JTS je napisao/la: A de mi reci zašto niste htjeli igrati na njihovom stadionu ?
Zašto roma nije igrala, dobila je 3-0 za stolom, nisam vidio nikakvu polemiku ovdje, logično kada Juve razori Cagliari, kriv je stadion jer bi nas oni deklasirali na Sardiniji. :(

Neka naprave stadion pa neka igraju gdje hoće, zaboravljaš da su i lani imali iste probleme pa je Juve u predzadnjem kolu ovjerio titulu na granici sa Slovenijom.
Već sam napisao, frajer nije htio da se igra pred praznim tribinama i zbog toga je Roma dobila službenim rezultatom. Mislim da se moglo igrati na tom stadioni, a mogli su naći i drugi stadion.

NON MOLLARE MAI

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 22 dec 2012, 18:05

JTS je napisao/la:
Montažne tribine ... koliko ovo puta treba objasniti ljudima? Ko god ima malo veći broj navijača može tražiti ovo što smo mi tražili. Ne možeš ugostiti 5 hiljada gostujućih navijača na montažnoj tribini. A Celino je htio baš to, da ne dođu naši navijači.

Imao je rok od sedam dana da ili riješi spor s upravom grada oko Sant'Elie ili da bira grad u kojem će igrati utakmicu. Međutim, on to nije uradio i ovi iz FIGC-a su odlučili da to bude Parma.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 22 dec 2012, 18:06

L'Avvocato je napisao/la:
JTS je napisao/la:
Montažne tribine ... koliko ovo puta treba objasniti ljudima? Ko god ima malo veći broj navijača može tražiti ovo što smo mi tražili. Ne možeš ugostiti 5 hiljada gostujućih navijača na montažnoj tribini. A Celino je htio baš to, da ne dođu naši navijači.

Imao je rok od sedam dana da ili riješi spor s upravom grada oko Sant'Elie ili da bira grad u kojem će igrati utakmicu. Međutim, on to nije uradio i ovi iz FIGC-a su odlučili da to bude Parma.
Pa jarane, nisu se bunili ni iz Napolija, ni iz Chieva. Njih ne prati veliki broj navijača na gostovanja, kao vas, al' ipak ..nema smisla.

NON MOLLARE MAI

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 22 dec 2012, 18:09

Stadion nije prosao sigurnosne provjere zato je Lega serie A odlucila da se igra u Parmi. I to je to. Nista Juventus. Zar i to na nas mora da ide jbg :roll:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 22 dec 2012, 18:11

Ima smisla zmaju moj. Ima itekako. U pravilniku lege calcio fino piše da domaćin i organizator mora pružiti sve uslove potrebne za održavanje utakmice na svom terenu, kako od terena, svlačionica, svečanih loža, tako i do tribina, parking prostora, reflektora, mjesta za novinare i sl.

Ako nešto od toga domaćin ne može osigurati, gost ima svako pravo da se žali i traži novu lokaciju za održavanje utakmice.
★★★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 22 dec 2012, 18:14

Mda moglo je i poginuti 5.000 ljudi, ali šta je to bitno, bitno da se Celinu udovolji, kako ste pojednici smiješni, ali gdje god da se igralo oni ne bi dobili, da nije bilo penala bilo bi 1,2-0 za Juventus i haj ćao.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 22 dec 2012, 18:14

IlPrincipino je napisao/la:Stadion nije prosao sigurnosne provjere zato je Lega serie A odlucila da se igra u Parmi. I to je to. Nista Juventus. Zar i to na nas mora da ide jbg :roll:
A prošao je sigurnosne provjere protiv Napolija i Chieva ..dobro, nećemo dalje da diskutujemo. Možemo ovako u beskonačnost.

NON MOLLARE MAI

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 22 dec 2012, 18:17

JTS je napisao/la:
IlPrincipino je napisao/la:Stadion nije prosao sigurnosne provjere zato je Lega serie A odlucila da se igra u Parmi. I to je to. Nista Juventus. Zar i to na nas mora da ide jbg :roll:
A prošao je sigurnosne provjere protiv Napolija i Chieva ..dobro, nećemo dalje da diskutujemo. Možemo ovako u beskonačnost.
Jel ti čitaš šta pišemo? Ko je kriv upravi Napolija i ostalih klubova što nisu tražili drugu lokaciju ... imali su pravo na to.

Pa jbt ne smijem ni pomisliti kakva bi se hajka digla da su i nama ko i Romi dali 3 boda za stolom.
★★★

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 22 dec 2012, 18:17

a sta je sa Romom? Jel i kod njih prosao provjere :?
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 22 dec 2012, 18:20

Ma kao u stara vremena, za sve je Juve kriv :lol: ...Svatsa se moze ovdje nacitati, Cagliari vise ostecen :lol: ,,
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: lol89, zamorano1plus8 i 2 gosta.