milanist je napisao/la: ↑17 jul 2023, 16:35
@meepo
Kazes nije visok, nije brz, nije neki dribler, nije dao gola na SP
Pa ti ja reko kakve veze ima visina. Evo ti primjer Lautara koji je iste visine kao David, nije ni on neki dribler niti je dao bruku golova na SP, ne znam da li je ijedan dao, a hara lik u Italiji.
Dalje kazes bolji bio Lacazete sa 30 i kusur. Pa ako cemo tako i Benzema je sa 34 ili 35 harao u Spaniji jel to znaci da ovi ispod njeg nista ne valjaju. Samo zato sto ti nisi za Davida pises da nije to to. Ja kazem sasvim OK napadac koji bi nam godio, cijena od 45 do 50 M. Znamo i ja i ti da Milan nece dati te pare ni za jednog igraca ali kad vidis kako se krecu cijene onda ovo i nije puno. Doduse ja znam da bi ti sa Colombom krenuo u sezonu ali otom potom.
Pa imas razlicite tipove napadaca. Ili imas brzinu ili imas visinu ili si iole dobar dribler. Kod J.Davida je to sve prosjek. Lautaro je i brzi igrac od Davida i bolji dribler, ali opet i Lautaro je meh. Ovo za Benzemu

ti valjda shvatas da je Benzema uz Lewandowskog najbolja 9ka zadnjih 5-6 godina ? I ne znam kako mozes dovesti njega u bilo kakav kontekst s J. Davidom. Lacazzete dodje iz EPL-a i odmah zabije 25+ golova a J. Davidu treba 3 sezone da prebaci 20+ ili Balogun koji to uradi u debitantskoj sezoni.
I sigurno da je Lacazzete bolji sa 30+ godina.
Lacazzete 39 utakmica 31 gol
J.David 40 utakmica 27 golova
Ali poenta nije ko je bolji ili losiji vec da je Francuska liga smijesna. Lacazette koji je flopo u EPL-u vrati se u Ligue 1 i zabije skoro 30 golova. Alexis Sanchez u zadnjoj sezoni u interu dao par golova, a prosle sezone u Ligue 1 skoro 15.Balogun koji je Midlesbroughu dao par golova sezonu prije zabije 20+ u Ligue 1.
Vidim ne spominjes CDK vise i golove , ali napadac kojeg spominjes je imao gori start u Ligue 1 od CDK u Seria A. Uzasan start za Lille i u prvih 10 utakmica u svim takmicenjima niti je imao upisan niti gol niti asistenciju. Polusezonu sa preko 1500 minuta je zavrsio sa 2 gola i 4 asistencije. U EL nije uspio cak ni Celticu da zabije gol u 180 minuta.