Da je dosao u BHT ligu dosao bi u ljoze,al jbg..
Ps.Sastav zelje
Celik
Celik-Celik-Celik-Celik
Celik-Celik
Celik-Stilic-Celik
Lendric
Jbg nas je odbio da bi dosao kod vas

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 feb 2020, 16:47Moze neko naci potpis novog ugovora sa Turkishem?
Mrsko mi traziti,a treba mi za ove debile u PL PREPUCAVANJA
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 feb 2020, 16:43Meni jedino zao sto Zaka ode u Tobol..
Ps.Sastav zelje
Celik
Celik-Celik-Celik-Celik
Celik-Celik
Celik-Stilic-Celik
Lendric
Jbg nas je odbio da bi dosao kod vas![]()
Radmilo87 je napisao/la: ↑07 feb 2020, 16:50GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 feb 2020, 16:43Meni jedino zao sto Zaka ode u Tobol..
Ps.Sastav zelje
Celik
Celik-Celik-Celik-Celik
Celik-Celik
Celik-Stilic-Celik
Lendric
Jbg nas je odbio da bi dosao kod vas![]()
![]()
Štilić 30'
Krpić 46'
Štilić 70'
![]()
Krpić 7'
Krpić 38'
Bojo 59'
Sadiković 77'
Alispahić 90+
![]()
![]()
![]()
mohikanac12 je napisao/la: ↑07 feb 2020, 16:49GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 feb 2020, 16:47Moze neko naci potpis novog ugovora sa Turkishem?
Mrsko mi traziti,a treba mi za ove debile u PL PREPUCAVANJA
![]()
![]()
![]()
Nedajte ovome da ulazi na prepucavanja, vidi sta vam radi.
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 feb 2020, 16:59https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/odvanja/5264
Eto,sta cemo sad?Koju ce te sad laz izmisliti
Bravo,najveci uspjeh u zadnjih 7 godina,masala ponosim se vama!Mozda jednog dana i europu zaigrate
Nece meni niko zabraniti da pisem ovdje,pogotovo ne vi..
Al nikako da prebolim Zakarica,sve dogovorio sa zeljom,ali propalo jer ode u inostranstvo
Njegov nedostatak se vidno osjeti na forumu. Taj sto je znao potegnut glupost, malo je reci !mohikanac12 je napisao/la: ↑07 feb 2020, 16:39Što više ne piše ona žuta Olovska škevrija?
Sada je Đipke najveći brnjo na temi.
Radmilo87 je napisao/la: ↑07 feb 2020, 17:00GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 feb 2020, 16:59https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/odvanja/5264
Bravo,najveci uspjeh u zadnjih 7 godina,masala ponosim se vama!Mozda jednog dana i europu zaigrate
Al nikako da prebolim Zakarica,sve dogovorio sa zeljom,ali propalo jer ode u inostranstvo![]()
![]()
Stavio tri tacke pa nije radio linkRadmilo87 je napisao/la: ↑07 feb 2020, 17:00GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 feb 2020, 16:59https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/odvanja/5264
Al nikako da prebolim Zakarica,sve dogovorio sa zeljom,ali propalo jer ode u inostranstvo![]()
![]()
Morto ne kontam šta ti je ba smiri se malo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.