FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo i na oficijalnoj stranici info za dres. Stvarno je predobar, ne sviđa mi se zlatna boja oko grba, al sve ostalo je perfektno! 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Dres

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Odličan vam je dres.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
jos sto se na ovim slikama ni ne vidi lijepo, dok to obuce neki igrac dresovi haos i ostale garniture su vrh... iznenadit cete se itekako
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
High je napisao/la:Odličan vam je dres.

Pravo osvjezenje nakon ove sezone.
Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
dresovi su mraka 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Dres je odlican i bice nas lijepo vidjeti u ovim garniturama u predstojecoj sezoni.
Smjena Dine je nelogicna,covjek niti je selektirao ekipu,niti diktitirao pojacanja,niti bio u potpunosti sam kada je u pitanju postavka ekipe i igraca koji igraju,niti bilo sta zbog cega bi trebao dobiti otkaz.Po meni je jedino imao smijesnih izjava. Amarova je ovo odluka,a ne odluka uprave.U medijima se potencira upravni odbor,koji upravni odbor,ko,sta,zar mi to imamo??
Sta da kazem za Adzema jer je on novi trener sigurno? Iskreno nisam zadovoljan,Edis bi bio znatno bolji izbor barem za mene,Adzem je jako cudan,ali i puno blizi Amaru i od svih trenera u Zelji u omladinskom pogonu daleko ga najvise Amar voli.Rezultat cemo vidjeti,necu da pametujem nista.Bolje i Adzem,nego Jovic,Jagodic ili neko drugi iz nase lige.
Smijali smo se pitarima i vecini ostalih klubova kada su svu krivicu prebacivali na trenera i mijenjali ih po trojicu ili cetvoricu u sezoni,a sad smo to isto mi uradili.Puno drugih stvari ne stima i fali u klubu,a sve se rijesava onim najlaksim putem bez puno znoja(smjenom neduznog trenera) ljudi koji bi trebalo da napokon urade nesto korisno. Zanima me igracki kadar u kojem cemo nastaviti iducu sezonu jer mnogi igraci najavljuju odlazak i imaju zelju za istim.Pojacanja su neophodna i zadrzavanje Stanica i Tomica ako je ikako moguce odnosno ako dodju smijesne cifre za te igrace koji su uz Aru nasa najveca snaga definitvno.
Pitari opleli po temi i pape po obicaju,prave nekakve tabele,iskrivljuju historiju,a Sir Amar Osim ima vise trofeja od citavog im vjestackog kluba starog 64 godine.Niti imaju dusu,niti stadion,a niti ono najbitnje trofeje da bi mogli kompetentno pricati i stavljati se u isti kos sa najvecim klubom u drzavi.
Smjena Dine je nelogicna,covjek niti je selektirao ekipu,niti diktitirao pojacanja,niti bio u potpunosti sam kada je u pitanju postavka ekipe i igraca koji igraju,niti bilo sta zbog cega bi trebao dobiti otkaz.Po meni je jedino imao smijesnih izjava. Amarova je ovo odluka,a ne odluka uprave.U medijima se potencira upravni odbor,koji upravni odbor,ko,sta,zar mi to imamo??

Smijali smo se pitarima i vecini ostalih klubova kada su svu krivicu prebacivali na trenera i mijenjali ih po trojicu ili cetvoricu u sezoni,a sad smo to isto mi uradili.Puno drugih stvari ne stima i fali u klubu,a sve se rijesava onim najlaksim putem bez puno znoja(smjenom neduznog trenera) ljudi koji bi trebalo da napokon urade nesto korisno. Zanima me igracki kadar u kojem cemo nastaviti iducu sezonu jer mnogi igraci najavljuju odlazak i imaju zelju za istim.Pojacanja su neophodna i zadrzavanje Stanica i Tomica ako je ikako moguce odnosno ako dodju smijesne cifre za te igrace koji su uz Aru nasa najveca snaga definitvno.
Pitari opleli po temi i pape po obicaju,prave nekakve tabele,iskrivljuju historiju,a Sir Amar Osim ima vise trofeja od citavog im vjestackog kluba starog 64 godine.Niti imaju dusu,niti stadion,a niti ono najbitnje trofeje da bi mogli kompetentno pricati i stavljati se u isti kos sa najvecim klubom u drzavi.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Sejo brate znas ko sam davo sam ti info desavanja oko klubaa .. zeljo ima duzan dini platit 50.000 km ondaAsharaK je napisao/la:Evo i na oficijalnoj stranici info za dres. Stvarno je predobar, ne sviđa mi se zlatna boja oko grba, al sve ostalo je perfektno!
jutros u gradu kod BBI sretnem jednog covjeka koji je tetak od jednog igraca koga necu imenovat , kaze mi ovako
Da se zelji nude capljic i Radmilo Mihajlovic da budu skupaa u zelji da vode ekipu , ali problem je Amar Osim sto se nemogu da sa njim dog, da vjerovatno nece zbog njega prihvatit se posla ... ovo super nezna isto kosto nema naznaka da ce bit nekih pojacanja , prosle sezone nudio se nam joco stokic al amar ga nece kao i vecinu pozz

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Re: Odg: FK Željezničar
Dobar si mirso, dobarNeymar11 je napisao/la:Sejo brate znas ko sam davo sam ti info desavanja oko klubaa .. zeljo ima duzan dini platit 50.000 km ondaAsharaK je napisao/la:Evo i na oficijalnoj stranici info za dres. Stvarno je predobar, ne sviđa mi se zlatna boja oko grba, al sve ostalo je perfektno!
jutros u gradu kod BBI sretnem jednog covjeka koji je tetak od jednog igraca koga necu imenovat , kaze mi ovako
Da se zelji nude capljic i Radmilo Mihajlovic da budu skupaa u zelji da vode ekipu , ali problem je Amar Osim sto se nemogu da sa njim dog, da vjerovatno nece zbog njega prihvatit se posla ... ovo super nezna isto kosto nema naznaka da ce bit nekih pojacanja , prosle sezone nudio se nam joco stokic al amar ga nece kao i vecinu pozz

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- 7aprildomemoj
Dres je mrak al još kad bi sami dresovi igrali to bi bilo ekstra. 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Re: Odg: FK Željezničar
AsharaK je napisao/la:Dobar si mirso, dobarNeymar11 je napisao/la:Sejo brate znas ko sam davo sam ti info desavanja oko klubaa .. zeljo ima duzan dini platit 50.000 km ondaAsharaK je napisao/la:Evo i na oficijalnoj stranici info za dres. Stvarno je predobar, ne sviđa mi se zlatna boja oko grba, al sve ostalo je perfektno!
Sve sto znam sve sto sam reko ti tako je bilo, isto osim se nije dog sa Arezinom iako su pricali , Vrijeme ce pokazat da sam u pravu za Siljka slozio bi se sa ovim momkom iznad oko izbora trenera Adzem nemoze vodit ekipu al pokaza ce vrijeme gdje smo sta smo
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 30 maj 2014, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
- Kontakt:
apelujem da ostavite ovu maskotu foruma.
-
- Kontakt:
Ne znam,meni opetmnogo toga govori tajming ovih medijskih napada i uopste sama potreba za njima. Kad si jak ne zanima te koliko je konkurenciji "lose".
Ali s ovim primjedbama oko odnosa s javnoscu se apsolutno slazem. Da se vise pravio pritisak ne bi se klosari igrali s nasim klubom i rezultatima. Al et.
Ali s ovim primjedbama oko odnosa s javnoscu se apsolutno slazem. Da se vise pravio pritisak ne bi se klosari igrali s nasim klubom i rezultatima. Al et.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Neko bi kao dosao ali nece zbog Amara? A zbog cega bi neko dolazio? Je li neko iz rukovodstva kluba nekoga zvao?
Znaci,normalno je da kad neko smatrada treba doci u klub,fino dodje. Znaci,sad je to nesta jako negativno sto u klubu ima neko ko se pita,neko ko je odgovoran za odredjene segmente funkcionisanja kluba. Naravno da nije. Normalno je sto je tako i normalno je da ce trenera kluba postaviti sportski menadzer u saradnji sa upravom kluba.
Znaci,normalno je da kad neko smatrada treba doci u klub,fino dodje. Znaci,sad je to nesta jako negativno sto u klubu ima neko ko se pita,neko ko je odgovoran za odredjene segmente funkcionisanja kluba. Naravno da nije. Normalno je sto je tako i normalno je da ce trenera kluba postaviti sportski menadzer u saradnji sa upravom kluba.
-
- Kontakt:
Kako vama nije jasno ...da si interesantan medijima dok imas para. Ista stvar je bila sa nama kad smo bili kokuzi. Svaka shuga se medijski izivlavala. Vi ste sada kokuzi i kar.ju vas kako hoce...niste im interesantni. Kad dodjete do para i njihova prica ce se promjeniti
Pa nismo mi bas ni toliki kokuzi kako se to predstavlja vidjece se ubrzo istini za volju duznici jesmo ali nije nerjesivo nista.fcsforever je napisao/la:Kako vama nije jasno ...da si interesantan medijima dok imas para. Ista stvar je bila sa nama kad smo bili kokuzi. Svaka shuga se medijski izivlavala. Vi ste sada kokuzi i kar.ju vas kako hoce...niste im interesantni. Kad dodjete do para i njihova prica ce se promjeniti
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Svi ti koje hoće da dođu a pod ovim mislim na naše legende( u ovom slučaju Radmilo i Čapljić ) mogli su doći i ranije i pomoći klubu na bilo koji način,sadašnja garnitura ljudi u klubu radi,i to je ključna riječ, za razliku od prijašnjih uprava i ljudi u klubu koji su pravili dugove(Žujo,Telibećirević,onda onaj direktor Ahmedbegović i ima ih još..),sad se u klubu zna ko šta radi, i mnogima to ne odgovara ali Bože moj njihov problem.. Sve ovo što ljudi iz našeg kluba rade je jedan dugotrajan proces i mi navijači moramo podržati našeg Želju i biti strpljivi jer nikad preko noći se ne može nešto napraviti,a prave se jaki temelji kluba..FKZ1921 je napisao/la:Neko bi kao dosao ali nece zbog Amara? A zbog cega bi neko dolazio? Je li neko iz rukovodstva kluba nekoga zvao?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Da li se zna koliko ce otprilike biti para novi dres ?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
90-100 KM kao i svaki do sadzeljeznicar1 je napisao/la:Da li se zna koliko ce otprilike biti para novi dres ?