Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Chat
Dobro jutro (ne)radni narode.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Blago tebi>>>>>>>>>>>>B0SANAC je napisao/la:Danas praznik u Austriji, pa danas hvala bogu nema skolealfarouqaminu je napisao/la:Dobro jutro, nisi u skoli ili fakultetu????????

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@alfa, jesi li ti neko od starije garde sa foruma, ili si baš 25. Nov napravio svoj prvi account ? 

- alfarouqaminu
- Kontakt:
Bas tada,sto pitas????OTNYS_YNWA je napisao/la:@alfa, jesi li ti neko od starije garde sa foruma, ili si baš 25. Nov napravio svoj prvi account ?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Onako, rekoh da nisi na nekom accountu možda banovan pa...alfarouqaminu je napisao/la:Bas tada,sto pitas????OTNYS_YNWA je napisao/la:@alfa, jesi li ti neko od starije garde sa foruma, ili si baš 25. Nov napravio svoj prvi account ?
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Prihvatio sam te za prijatelja, jer ti stvarno imas 36 godina, ili samo farbas forumase????
- majestic24
- Kontakt:
Idemo danas do 1000 stranice na temi chat..vrijeme je vise za to
P.S Sabahajrla,jeste li se naspavali.

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Prihvatio si me za prijatelja ?alfarouqaminu je napisao/la:Prihvatio sam te za prijatelja, jer ti stvarno imas 36 godina, ili samo farbas forumase????

Imam 36.
Moglo je i bolje.majestic24 je napisao/la:Idemo danas do 1000 stranice na temi chat..vrijeme je vise za to![]()
![]()

- alfarouqaminu
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Prihvatio si me za prijatelja ?alfarouqaminu je napisao/la:Prihvatio sam te za prijatelja, jer ti stvarno imas 36 godina, ili samo farbas forumase????Ili dodao ?
![]()
Imam 36.
Moglo je i bolje.majestic24 je napisao/la:Idemo danas do 1000 stranice na temi chat..vrijeme je vise za to![]()
![]()
Ja kako vidim ti se jedan od najstarijih na forumu....Jel to tacno????
Dje si nasho toliko godina OTNYS ? 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Ma pustite te ga, vidite da laže ko kakav kočijaš
BTW.dobro jutro

BTW.dobro jutro

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
- Kontakt:
Joj ljudi kakvu sam balu izvalio iz nosa, za nepovjerovati...Napipao sam je u nosu, onaj vrh, bio tvrd i kontam samo cu povuci i otkinuti, no kako sam povukao onaj trvdi vrh za njim se povuce i onaj tecni, ko zelatin.....Oca mi ako nije bilo 10 cm u bali.....rasteglo se ko zvakaca.....Ostavio sam ga na stolici da se nekome zakaci na farmerke hahahaha
Starigrad1977 je napisao/la:Joj ljudi kakvu sam balu izvalio iz nosa, za nepovjerovati...Napipao sam je u nosu, onaj vrh, bio tvrd i kontam samo cu povuci i otkinuti, no kako sam povukao onaj trvdi vrh za njim se povuce i onaj tecni, ko zelatin.....Oca mi ako nije bilo 10 cm u bali.....rasteglo se ko zvakaca.....Ostavio sam ga na stolici da se nekome zakaci na farmerke hahahaha

- alfarouqaminu
- Kontakt:
Ljudi jos jedna jedinica iz mate
Dokle bre vise........

daj ba, ne tjeraj me da mjenjam nickStarigrad1977 je napisao/la:Joj ljudi kakvu sam balu izvalio iz nosa, za nepovjerovati...Napipao sam je u nosu, onaj vrh, bio tvrd i kontam samo cu povuci i otkinuti, no kako sam povukao onaj trvdi vrh za njim se povuce i onaj tecni, ko zelatin.....Oca mi ako nije bilo 10 cm u bali.....rasteglo se ko zvakaca.....Ostavio sam ga na stolici da se nekome zakaci na farmerke hahahaha

ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Onda kada se kaniš foruma i budeš vježbao je, onda će stat jedinicealfarouqaminu je napisao/la:Ljudi jos jedna jedinica iz mate![]()
![]()
![]()
Dokle bre vise........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Tako jeGunnerS je napisao/la:Onda kada se kaniš foruma i budeš vježbao je, onda će stat jedinicealfarouqaminu je napisao/la:Ljudi jos jedna jedinica iz mate![]()
![]()
![]()
Dokle bre vise........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ji Sung is back again!
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Onda kada se kaniš foruma i budeš vježbao je, onda će stat jedinicealfarouqaminu je napisao/la:Ljudi jos jedna jedinica iz mate![]()
![]()
![]()
Dokle bre vise........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To mi je najveca kazna

Trenutno korisnika/ca: haklamas, napoleon72 i 7 gostiju.