Los ti pos'o..dubrava je napisao/la:Ja u okladu da će Gruzija otrest Litvu...
Eurobasket 2015
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2015
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:Los ti pos'o..dubrava je napisao/la:Ja u okladu da će Gruzija otrest Litvu...
uz duzno postovanje

Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
Upravo to sam te i pitao, da li i zbog čega, tj. da li sam dobro shvatio razlog(e). To je sve na temu tvog navijanja u tom (eventualnom) meču.samocelik je napisao/la:Ček ček ček da se razumijemo, za Srbe ću u toj utakmici navijati samo zbog poganog stava javnosti u hrvatskoj zadnjih godina prema košarci. Godinama uzdižu Dražena i svaka usporedba je sa njim. Zatim,nervira me što su Šarić i ekipa došli na turnir kao da su Amerika,najavili su medalju najsigurnijie. Taj mene stav nervira, to "drsko" ponašanje. Srbi čitave prirpeme šute i rade. Bjelica,Teo i Bogdan pokazanim i u Španiji i u Berlinu imaju potpuno pravo da se pričom klinče,al ne rade to. Hezonja,Šarić su strašni talenti,Hezonja možda najveći poslije rata na našim prostorima ali uz ovakav stav prije će Poljska ili mi uzeti medalju nego susjedi. Možda sam ja previše drzak, ali uvijek ću za hrvate navijati prije Čeha, Izraelaca,Francuza ali protiv nas ili Srba koji igraju tu igra koja se meni lično dopada,nikada neću.
Eto vidiš stariji Šarić se našao govoriti javno protiv viceprcaka svijeta. O tom stavu i bezobrazluku ja sam pokušao pisati gore.
Ja bih takođe voleo da dođe do te utakmice, jer imam dobar osećaj (što zbog dobrih partija na SP i sad na EB, što zbog ove veoma uspešne godine za srpske sportiste gde nam bukvalno sve ide od ruke) da bi taj meč završio kao finale SP u vaterpolu ili nedavni duel Đokovića i Čilića. Tresla se gora, rodio se miš.
I think I'm a pussy one.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kufur je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Los ti pos'o..dubrava je napisao/la:Ja u okladu da će Gruzija otrest Litvu...
uz duzno postovanje,mora da se salis
Ma jok. Ozbiljan sam. Sada ce tek litva proraditi

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nema Litva igru, pokušavaju sve na onog mladog centra, a Gruzijci su tu najjači.BernardBarnjak je napisao/la:Los ti pos'o..dubrava je napisao/la:Ja u okladu da će Gruzija otrest Litvu...
Ne igra ime

Da su bili u berlinskoj grupi, možda ne bi ni prošli dalje...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Šteta što se nisi potrudio i saznao da Čosić i slicna ekipa ne komentiraju turnir.samocelik je napisao/la:I ja bih volio. Nema mi ništa draže od kmečanja "stručnjaka" sa HRT-a. Da me neko ne shvati pogrešno, favorizujem "naše" reprezentacije ali ipak više volim kad se košarka igra timski,a ne da se forsiraju pojedinci i na silu pokušava uzeti medalja.
Izbori

Protiv Sisija se ne moze navijat, onakvog igraca je nemoguce ne volit 

Kako mozete s.rat, stvarno.Texi je napisao/la:Upravo to sam te i pitao, da li i zbog čega, tj. da li sam dobro shvatio razlog(e). To je sve na temu tvog navijanja u tom (eventualnom) meču.samocelik je napisao/la:Ček ček ček da se razumijemo, za Srbe ću u toj utakmici navijati samo zbog poganog stava javnosti u hrvatskoj zadnjih godina prema košarci. Godinama uzdižu Dražena i svaka usporedba je sa njim. Zatim,nervira me što su Šarić i ekipa došli na turnir kao da su Amerika,najavili su medalju najsigurnijie. Taj mene stav nervira, to "drsko" ponašanje. Srbi čitave prirpeme šute i rade. Bjelica,Teo i Bogdan pokazanim i u Španiji i u Berlinu imaju potpuno pravo da se pričom klinče,al ne rade to. Hezonja,Šarić su strašni talenti,Hezonja možda najveći poslije rata na našim prostorima ali uz ovakav stav prije će Poljska ili mi uzeti medalju nego susjedi. Možda sam ja previše drzak, ali uvijek ću za hrvate navijati prije Čeha, Izraelaca,Francuza ali protiv nas ili Srba koji igraju tu igra koja se meni lično dopada,nikada neću.
Eto vidiš stariji Šarić se našao govoriti javno protiv viceprcaka svijeta. O tom stavu i bezobrazluku ja sam pokušao pisati gore.
Ja bih takođe voleo da dođe do te utakmice, jer imam dobar osećaj (što zbog dobrih partija na SP i sad na EB, što zbog ove veoma uspešne godine za srpske sportiste gde nam bukvalno sve ide od ruke) da bi taj meč završio kao finale SP u vaterpolu ili nedavni duel Đokovića i Čilića. Tresla se gora, rodio se miš.
Javnost u Hrvatskoj je prije prvenstva se nadala medalji, kao i igraci. Ja nigdje nisam cuo ni procitao da je itko od igraca rekao da "sigurno uzimamo medalju".
Znamo cija se javnost najvise bahati, moze bit s razlogom, ali vidjet cemo

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Rudež konstantno loš. Vrijeme je da proradi.
- JohnCleese
- Kontakt:
Pojacaj sanse Italiji, a oduzmi Litvikovacic je napisao/la:Ja se slažem. Šanse su:
Hrvatska-Češka 55-45
Srbija-Finska 70-30
Litvanija-Gruzija 75-25
Italija-Izrael 65-35
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hrvatska-Ceska 60-40, sto znaci da Ceska ima dobre sanse da pobjedi tu. Svasta se moze desiti. Uglavnom neizvjesna utakmica se ocekuje..
Srbija-Finska 95-5, Srbija kao i Francuska odradjuje posao tu za prolaz dalje
Litvanija-Gruzija 50-50, ne treba nista prognozirat. Litvanija igra ispod svog prosjeka. Svasta se moze desiti
Italija-Izrael, 60-40 Italiji bih dao blagu prednost zbog par igraca koji znaju proraditi, a kada to krene mozes samo da se nadas da ce stati
Srbija-Finska 95-5, Srbija kao i Francuska odradjuje posao tu za prolaz dalje
Litvanija-Gruzija 50-50, ne treba nista prognozirat. Litvanija igra ispod svog prosjeka. Svasta se moze desiti
Italija-Izrael, 60-40 Italiji bih dao blagu prednost zbog par igraca koji znaju proraditi, a kada to krene mozes samo da se nadas da ce stati
Serem što želim da dođe do meča i što verujem da bi ''moja'' reprezentacija lako izašla na kraj sa ''tvojom''Lillard je napisao/la:
Kako mozete s.rat, stvarno.
Javnost u Hrvatskoj je prije prvenstva se nadala medalji, kao i igraci. Ja nigdje nisam cuo ni procitao da je itko od igraca rekao da "sigurno uzimamo medalju".
Znamo cija se javnost najvise bahati, moze bit s razlogom, ali vidjet cemo

Serem što verujem u Đorđevića i momke

Serem što imam dobar osećaj i što sam optimista

I think I'm a pussy one.
Seres sto pricas da smo mi bahati, a uopce nismo. Pa procitaj malo medije i forume pa ces vidjet ko je bahat.Texi je napisao/la:Serem što želim da dođe do meča i što verujem da bi ''moja'' reprezentacija lako izašla na kraj sa ''tvojom''Lillard je napisao/la:
Kako mozete s.rat, stvarno.
Znamo cija se javnost najvise bahati, moze bit s razlogom, ali vidjet cemo![]()
Serem što verujem u Đorđevića i momke![]()
Serem što imam dobar osećaj i što sam optimista
Lijepo je bit optimist, i ja sam, ali u nekim dozama se pretjeruje.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- JohnCleese
- Kontakt:
@samocelik Sve ono sto sam i sam mislio o susjedima si manje vise napisao, bravo, imam osjecaj da ce oni vec danas ispast ali opet volio bih da gledamo to cetvrtfinale nasih komsija u kojem ce" mega zvijezde hrv." da se naigraju protiv "tamo nekih Kalinica i Markovica" ha-ha
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
A gde sam to napisao da ste Vi bahati (ili konkretno ti)Lillard je napisao/la: Seres sto pricas da smo mi bahati, a uopce nismo. Pa procitaj malo medije i forume pa ces vidjet ko je bahat.
Lijepo je bit optimist, i ja sam, ali u nekim dozama se pretjeruje.

- Pitao sam čoveka da li sam dobro shvatio za koga će navijati u tom eventualnom duelu i da li sam dobro shvatio njegov(e) razlog(e) za tako nešto.
- Napisao sam da imam dobar osećaj i da verujem u pobedu Srbije, čak lakše nego što mnogi (koji očekuju pobedu Srbije) očekuju
- Spomenuo sam usput bahatost (bez pokrića) Šarićevog oca
- Čitam hrvatske forume i pišem, čak me i prozivaju da sam ovde bahat i vređam, a tamo kao pišem drugačije.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Za medije u Hrvatskoj znam da znaju preterati, a znali su i hrvatski košarkaši najavljivati sve i svašta u prošlosti. Tako i jedni i drugi stvaraju pritisak, mediji igračima, a igrači sami sebi. I na kraju ne bude ništa od toga. To nigde nisam pomenuo.
- Čak mislim da neće ni doći do duela Srbija - Hrvatska. Imam li pravo na mišljenje

Ali ostaje pitanje gde sam napisao/rekao da ste Vi bahati

I think I'm a pussy one.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Momci samo da vam kazem da smo mi ispali davno, ovo sada susjedi igraju 

ko bi rekao da je vesely prije 3 godine igrao iskljucivo na krilu a sad je vecinom na centru
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Hezonja dobro otvorio...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:ko bi rekao da je vesely prije 3 godine igrao iskljucivo na krilu a sad je vecinom na centru
cini mi se da je dosta dobio i na tezini...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.