2015-16 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015-16 NBA Off-Season
Ovo jarane nije bilo malo manje para, ovo je bio nivo Ruhame za Pippena.
I kitalgin bi on osvojio bez Skotija, da se ne lažemo.
I kitalgin bi on osvojio bez Skotija, da se ne lažemo.
Daj bq sramota sto su cojka poderali k'o rostilj kobasice, a i on je paglu sto je pristajao na ove ugovore.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 10 jul 2015, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
nije poenta u tome, poenta je da se spocitava Jamesu ovi opt-outi kako bi uzeo onaj 200+ mil. max a Jordan dobricaSlatinash_7 je napisao/la:Slazem se ja sa tim,ali je tako moralo biti,hoces da igras sa najboljim uzmi brato malo manje pare..Hoces pare,idi igraj za Orlando ili gdje vec,probaj oteti Jordanu titulu pa ces vidjeti kako ces se provesti..
nije timski to sto rade, ali i jedan i drugi vrijede svakog dolara
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Isto k'o da je neko vezao Pippena za Chicago. Niđe veze. Mogao je otići gdje je htio za veće pare, ali je sam pristao na to. Zato je Houstonu i Portlandu naplatio sve što su mu zakinuli u Bullsima (a igrao je već puno lošije).
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Slatinash_7
- Kontakt:
Sto nije potpisao odma 2 godine a ne 1+1,iste je pare mogao uzeti,ali onda nebi mogao otici poslje jedne godine,nebi mogao ucjenjivati za TT i sta vec sve ne radi..miki_92 je napisao/la:nije poenta u tome, poenta je da se spocitava Jamesu ovi opt-outi kako bi uzeo onaj 200+ mil. max a Jordan dobricaSlatinash_7 je napisao/la:Slazem se ja sa tim,ali je tako moralo biti,hoces da igras sa najboljim uzmi brato malo manje pare..Hoces pare,idi igraj za Orlando ili gdje vec,probaj oteti Jordanu titulu pa ces vidjeti kako ces se provesti..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
nije istina ovako moze vece pare uzetiSlatinash_7 je napisao/la:Sto nije potpisao odma 2 godine a ne 1+1,iste je pare mogao uzeti,ali onda nebi mogao otici poslje jedne godine,nebi mogao ucjenjivati za TT i sta vec sve ne radi..miki_92 je napisao/la:nije poenta u tome, poenta je da se spocitava Jamesu ovi opt-outi kako bi uzeo onaj 200+ mil. max a Jordan dobricaSlatinash_7 je napisao/la:Slazem se ja sa tim,ali je tako moralo biti,hoces da igras sa najboljim uzmi brato malo manje pare..Hoces pare,idi igraj za Orlando ili gdje vec,probaj oteti Jordanu titulu pa ces vidjeti kako ces se provesti..
mislim da je svima jasno da on do kraja karijere ostaje u cavsima osm mozda tebi i titu
a ovo za Jordana je poznto da je covjek imao vecu placu nego ostatak ekipe (inace olicenje morala)
Jordan je tri puta do sad prokockao ovo sto je Pippen zaradio
A sto se Kobija tice, on je donio Buss porodici onaj cuveni tv ugovor, zato su mu i dali ovo sto ima. A nije glup da to odbije...

Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Boban Marjanovic mozda prijedje u San Antonio 

- IlCapitano
- Kontakt:
Caron Butler u Kingsima.
Alonzo Gee u NOP.
Alonzo Gee u NOP.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Marc Stein @ESPNSteinLine 27m27 minutes ago
ESPN **** say Deron Williams is expected to sign a two-year deal with Dallas in the $10 million range once he hits the open market
ESPN **** say Deron Williams is expected to sign a two-year deal with Dallas in the $10 million range once he hits the open market
- IlCapitano
- Kontakt:
Jeff Zillgitt @JeffZillgitt
Amar'e Stoudemire reaches deal with Heat, the team announced. I've been told it's a one-year contract worth $1.5M.
Sklopiše oni i klupu Boga mi...
Dragić, Wade, Deng, Bosh, Whiteside
Chalmers, Napier, Green, Winslow, Stat, Birdman
Amar'e Stoudemire reaches deal with Heat, the team announced. I've been told it's a one-year contract worth $1.5M.
Sklopiše oni i klupu Boga mi...
Dragić, Wade, Deng, Bosh, Whiteside
Chalmers, Napier, Green, Winslow, Stat, Birdman
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ima li kakav kvalitetan link?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Zdrav Heat je legitiman contender...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
bice zanimljivo pratiti Wolvese ove sezone
[youtube][/youtube]
ko vam je ovaj Aleme
[youtube][/youtube]
‘The Lowe Post’ Podcast: J.J. Redick on the DeAndre Jordan Saga, Emoji, Free Agency, and More
http://grantland.com/the-triangle/the-l ... rantlandFB

[youtube][/youtube]
ko vam je ovaj Aleme

[youtube][/youtube]
‘The Lowe Post’ Podcast: J.J. Redick on the DeAndre Jordan Saga, Emoji, Free Agency, and More
http://grantland.com/the-triangle/the-l ... rantlandFB
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Humble you say
I just want to thank the coaches who feel I wasn't good enough, the fans that didn't think I was good enough , and Adam Silver also for not thinking I was good enough. This isn't unfamiliar territory for me , it's actually what my life has been inspired by. I'd be lying if I said I wasn't disappointed or that I don't feel disrespected but it's not too much to handle. Not the first or last guy to be snubbed. "You should have been there" isn't good enough for me. But anyway, The reason I'm in these shoes is because I've always use the hand I was dealt to my advantage... A wise man once told me... " it ain't always gone be peaches and cream but somebody has to pay for the reason it's not ... One way or another " ... #ImThankful #Real #NonAllStar #RipCity #YellowTape
i kakve to veze ima sa humble?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
adjective, humble, humbler, humblest.
1. not proud or arrogant; modest:
#ImThankful #Real #NonAllStar - oh sweet irony
definicija skromnosti
1. not proud or arrogant; modest:
#ImThankful #Real #NonAllStar - oh sweet irony
definicija skromnosti
I just want to thank the coaches who feel I wasn't good enough, the fans that didn't think I was good enough , and Adam Silver also for not thinking I was good enough.

Keith Pompey @PompeyOnSixers
According to ****,#Sixers center Joel Embiid will have a second surgery and is likely to miss 2015-16 season.
Embid propusta i ovu sezonu [PERSEVERING FACE]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.