18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
Ovo je ista utakmica kao ona protiv Portugala u Zenici (0-1 za Portugal). Prvo poluvrijeme 0-0. U poluvremenu Ciro vadi srednjeg igraca i umjesto uvede Muslimovica. Posle toga, sredina terena je totalno prepustena Portugalu, zbog cega i dodju do 0-1.
Sredina terena je skroz bila pod komandom Argentine. Ovo se lahko moglo promjeniti. Licno mislim da je jedan napadac trebao da se zamjeni za sredinu terenu. Dali to bilo Dzeko za Zahirovica ili Ibisevic za Zahirovica je manje vazno. Ali s tim potezom cijela ravnoteza utakmice bi se promjenila. Sto znaci da Argentina nebi imala toliko prilika iz kontra napada. A nas posjed lopte bi isto tako porastao barem za jedno 5%. Sto bi nam donekle dalo mogucnost u napadu da igraci malo "stanu" na loptu i mozda cak dobio mogucnost za "power play".
Sredina terena je skroz bila pod komandom Argentine. Ovo se lahko moglo promjeniti. Licno mislim da je jedan napadac trebao da se zamjeni za sredinu terenu. Dali to bilo Dzeko za Zahirovica ili Ibisevic za Zahirovica je manje vazno. Ali s tim potezom cijela ravnoteza utakmice bi se promjenila. Sto znaci da Argentina nebi imala toliko prilika iz kontra napada. A nas posjed lopte bi isto tako porastao barem za jedno 5%. Sto bi nam donekle dalo mogucnost u napadu da igraci malo "stanu" na loptu i mozda cak dobio mogucnost za "power play".
Ajde barem smo vidjeli da treba jos uvijek dosta rada i kvalitetnih igraca da bi bili blizu jednoj Argentini.Nasi najbolji igraci bili su bez dvojbe Begovic,Seo i Visca.Edin me je posebno odusevio i momak je pokazao zasto je tu u reprezentaciji.S druge strane,Avdija
.Ne znam ima li Susic imalo morala pa tog igraca zove u repku?.Realno,njemu mjestu nije ni medju 50 igraca naseg "A" tima.Covjek je ko bez glave!

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dobro, na kraju Gaučosi zasluženo pobjeđuju, iskoristili su svoje šanse na vrijeme, mi nismo i to je to. Nemamo za čime žaliti, dobar test i iskustvo za momke. Pape je nadam se uvivdio ko zaslužuju, a ko ne igrati, testirao ove mlađe i dao im priliku da se iskažu
Raduje nastup Rušioca, koji je pokazao o kakvom igraču se radi, a uz njega Asmir naravno jedan od najboljih, što i nije za pohvalu
Medo je odigrao također dosta dobru tekmu, a tu se osjetio nedostatk nekih, uz čiji povratak će ovo izgledati dosta bolje i sigurnije 
Nema razloga za prevelikim kritikama i pljuvanjem igrača, barem naših
, jer smo igrali protiv dosta jačeg protivnika, jednog od favorita za osvajanje WC, a uz to je bila i prijateljska tekma i prilika da vidimo neke nove klince, što je i najveći dobitak za nas iz ove tekme 

Raduje nastup Rušioca, koji je pokazao o kakvom igraču se radi, a uz njega Asmir naravno jedan od najboljih, što i nije za pohvalu

Nema razloga za prevelikim kritikama i pljuvanjem igrača, barem naših

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Od rijeci do rijeci +1_dreamer_ je napisao/la:Najveca greska u ovoj utakmici je sto nismo igrali agresivnije. Njima se mora sjeckati igra, mora ih se izbacivati iz ritma, a nasi su tu zakazali, premekani su bili u duelima. Desna strana je bila uzasna, ali drugo nismo ni ocekivali, to je nasa ahilova peta.
Sve u svemu ja nisam razocaran do te mjere da pljujem po nasima, mislim da je to u najmanju ruku sramotno.
Primili smo jedan naivan i jedan eurogol. Mogli smo primiti jos nekoliko, ali smo mogli i zabiti dva. Igrali smo protiv jedne od najjacih reprezentacija i generalno protiv tima koji nam ne lezi.
Safet je naravno zakazao s tim sto je krenuo preofanzivno, ali dobro, bolje neka sada testira neke stvari nego da nam se obije o glavu na SP. Ja vjerujem da kada smo kompletni da mozemo napraviti velike stvari. Ipak treba uzeti u obzir da nam fale 3 igraca iz prvih 11, a za malu reprezentaciju kao BiH to je veliki hendikep.
Bice ovo dobro do SP, uvjeren sam da mozemo proci grupnu fazu ako se stvari poklope.
A ovim pljuvacima da porucim da mi se napuse kurrca.Piccke jedne.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Begovic i Medeni najbolji. Seo prolazna ocjena
aferim 
eh sad.
-Dzeko,Ibisevic, Miske, Avdija, Sunjic
- katastrofa
-Solomon me isto razocarao.
-Visca dosta solidan.
-Pjanic - 'nako, ne znam u cemu je problem bio veceras.
-Hajrovic - zasto ovaj momak ne dobija vise vremena?
-Kvrzic - nema materijala za koment.

eh sad.
-Dzeko,Ibisevic, Miske, Avdija, Sunjic

-Solomon me isto razocarao.
-Visca dosta solidan.
-Pjanic - 'nako, ne znam u cemu je problem bio veceras.
-Hajrovic - zasto ovaj momak ne dobija vise vremena?
-Kvrzic - nema materijala za koment.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nismo izgubili zbog nezalaganja nego se neki igrači nisu zalagali.Tihi je napisao/la:Odhebi bolan, ljudi diskutuju, izgubili smo zbog nezalaganja i imaju pravo da kritikuju..
A vjerovatno bismo izgubili i da jesu.
- legenda reala
- Kontakt:
Za mene očekivan poraz, ima u ovoj utakmici i dobrih stvari Kolašinac i Višća i dosta loših ali bože moj valjda ih popravimo do Brazila
Nema gubljenja lopti na centru protiv ozbiljnih selekcija
Treba nam zadnji vezni i Mujdža da se oporavi što prije
šta Šunjiću uradi Palacio

Nema gubljenja lopti na centru protiv ozbiljnih selekcija

Treba nam zadnji vezni i Mujdža da se oporavi što prije

šta Šunjiću uradi Palacio

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kako bi smo poginuli da je još Messi igrao, k'o na frontu. Ili njihovih 11 koji će biti udarni na svjetskom, ovo je naših prvih 11 igrač-dva se možda izmjene.
Ali dobro sila su ljudi, valjda utakmica otvori oči stručnom štabu šta ide a šta ne.
Ali dobro sila su ljudi, valjda utakmica otvori oči stručnom štabu šta ide a šta ne.
Kako onaj napuca Dzeksona u tikvu,sreca pa nije Sea,pukla bi lopta odmah.
- DonCorleone
- Kontakt:
--------------------------Dzeko---------------------------------
------Lulic---------------Pjanic---------Hajrovic--------------
-------------Medunjanin---------Besic-------------------------
----Kolasinac------Spahic---Bicakcic---Mujdza---------------
--------------------------Begovic--------------------------------
Nakon Argentine prizeljkujem sledecih II, jer mislim da bi sa ovom ekipom bili jaci za 40-50 % iz sto razloga.
Ubjedjen sam da sa ovom gore formacijom mozemo parirati i ekipama poput Argentine.
Flops of the match: Vrsajevic, Sunjic, Ibisevic, Pjanic, Misimovic
Men of the match: Medunjanin, Kolasinac, Visca, Begovic
------Lulic---------------Pjanic---------Hajrovic--------------
-------------Medunjanin---------Besic-------------------------
----Kolasinac------Spahic---Bicakcic---Mujdza---------------
--------------------------Begovic--------------------------------
Nakon Argentine prizeljkujem sledecih II, jer mislim da bi sa ovom ekipom bili jaci za 40-50 % iz sto razloga.
Ubjedjen sam da sa ovom gore formacijom mozemo parirati i ekipama poput Argentine.
Flops of the match: Vrsajevic, Sunjic, Ibisevic, Pjanic, Misimovic
Men of the match: Medunjanin, Kolasinac, Visca, Begovic
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
- Kontakt:
Jedino pozitivno je da je Medunjanin igrao pravu ulogu zadnjeg veznog, u posjedu lopte medju stoperima, gradio je dosta puta igru preko kratkih ubacivanja begovica. sto bi predlozio je da, pogotovo sto primamo toliko kontra napada jer nam ofanziva igra veoma riskantno je da promjenimo sistem na 4-2-3-1, sa kolasincem kao razbijaca pored kreativnijeg medunjanina.
kolasinac je odigrao solidnu partiju, ali lijevi bek mu mozda i nije najbolja pozicija, iako je morao igrati u schalke-u zadnje sezone radi katastrofalne forme fuchsa.
pjanic kriminalno puno ne tacnih pasova, ali se ne trebali previse brinuti za njega, bit ce to bolje. imao je jednu genijalnu akciju u prvom poluvremenu kada je poslao viscu koji nije potrcao za loptom.
visca je dovoljno dobar za klupu reprezentacije, i mozemo ga povesti kao back-up igraca.
za vrsajevica ne moram rijec potrositi. u poluvremenu je i selektor argentine skontao da je rupa pa su svaki napad izveli preko desne strane u drugom poluvremenu. i ofansizvno katastrofalan, jednostavno nije kaliber za svijetsko prvenstvo.
begovic klasa, zavrsilo bi 5-0 da nije njega u ovakvoj formi, gentlemen s jakim karakterom.
DZEKO WTF?????? KOJI??? u prvom poluvremenu ok, i neki presing. ali u drugom?? u neka doba sam kontao da se sprda, zajebaje se stali, nemogu da dodjem sebi da profesionalac ne cini presing na stopera koji stoji u mjestu jedno 15 sekunda i nema potrebe da doda loptu nekome jer mu ne smeta. A GUBIMO 2-0. svak ko ga brani poslje ovog nek prestane pratiti fudbal, dozivotno.
sto se tice presinga, neznam jel susic igracima naredio da ne vrse pritisak na zadnju liniju u drugom poluvremenu, inace sebi nemogu da objasnim tu pasivnost. dok smo mascherana pritisli u prvim minutima puno im je teze bilo graditi igru.
poucna utakmica, nadam se da je i susic vidio sve ovo.
kolasinac je odigrao solidnu partiju, ali lijevi bek mu mozda i nije najbolja pozicija, iako je morao igrati u schalke-u zadnje sezone radi katastrofalne forme fuchsa.
pjanic kriminalno puno ne tacnih pasova, ali se ne trebali previse brinuti za njega, bit ce to bolje. imao je jednu genijalnu akciju u prvom poluvremenu kada je poslao viscu koji nije potrcao za loptom.
visca je dovoljno dobar za klupu reprezentacije, i mozemo ga povesti kao back-up igraca.
za vrsajevica ne moram rijec potrositi. u poluvremenu je i selektor argentine skontao da je rupa pa su svaki napad izveli preko desne strane u drugom poluvremenu. i ofansizvno katastrofalan, jednostavno nije kaliber za svijetsko prvenstvo.
begovic klasa, zavrsilo bi 5-0 da nije njega u ovakvoj formi, gentlemen s jakim karakterom.
DZEKO WTF?????? KOJI??? u prvom poluvremenu ok, i neki presing. ali u drugom?? u neka doba sam kontao da se sprda, zajebaje se stali, nemogu da dodjem sebi da profesionalac ne cini presing na stopera koji stoji u mjestu jedno 15 sekunda i nema potrebe da doda loptu nekome jer mu ne smeta. A GUBIMO 2-0. svak ko ga brani poslje ovog nek prestane pratiti fudbal, dozivotno.
sto se tice presinga, neznam jel susic igracima naredio da ne vrse pritisak na zadnju liniju u drugom poluvremenu, inace sebi nemogu da objasnim tu pasivnost. dok smo mascherana pritisli u prvim minutima puno im je teze bilo graditi igru.
poucna utakmica, nadam se da je i susic vidio sve ovo.
Ja ne kontam sta su pojedini ovdje na forumu mislili da cemo ih dobiti ? Ljudi su igrali jos bez Messija,Higuaina i Lavezzija, plus je bila prijateljska. Msm ljudi imaju nogometasa ko mi stanovnika, niste mi jasni
Po meni uz Spaniju i Njemacku GLAVNI favoriti za osvajanje mundijala.Nije to ona Argentina iz 2010 koje je vodio nadrogirani.
Btw volio bi ih u grupnoj fazi, zelim vidjeti najboljeg svjetskog nogometasa protiv nas

Btw volio bi ih u grupnoj fazi, zelim vidjeti najboljeg svjetskog nogometasa protiv nas

27.10.2020
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mnogi na forumu su dobili odgovore na svoja pitanja koja provlace vec godinu-dvije zasto Dzeko ne igra u svom timu...
Seo je pokazao da je zvjer i kako se bori za drzavni dres
Izdvojiti dobru partiju Visce,fali mu malo hrabrosti kad su prodori u pitanju ali doci ce i to s vremenom...
Vrsajevicu svaka cast za one centarsuteve i pregleda svi akcija koje su Argentinci odigrali po lijevoj strani,bar je on vidio kako treba gol Aguera i ako kamera nije ufatila pravi kadar...
Seo je pokazao da je zvjer i kako se bori za drzavni dres

Izdvojiti dobru partiju Visce,fali mu malo hrabrosti kad su prodori u pitanju ali doci ce i to s vremenom...
Vrsajevicu svaka cast za one centarsuteve i pregleda svi akcija koje su Argentinci odigrali po lijevoj strani,bar je on vidio kako treba gol Aguera i ako kamera nije ufatila pravi kadar...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
sabela je pojeo susica taktikom ,susic ko amater djeco hajmo u napad svi
bolje bi mu bilo da je ubacio makar na pocetku drugog pol.jednog veznog vise a izbacio nekog napadaca ako to nije vec uradio na pocetku utakmice.on kad ljudi povedose 2:0 onda mjenja a vidi da miske i pjanic ne mogu nista protiv onoliko argentinaca .znao je sabela kako zatvorit njih dvojicu ,znace to i ostali na SP
ne moze se na SP otici igrati protiv ozbiljnih ekipa ovako ofanzivno,od 10 igraca susic na terenu imo samo 4 icu koji znaju oduzet loptu ,udarit igraca ,niko ne zna napravit faul sprijecit kontru argentinaca .ovo ostalo sve tehnika ovo ono napram jedne argentine koja je ko takva sila opet igrala sa gotovo 6 odbrambenih ,pa ljudi su pojeli nas vezni red.
moram pohvalit viscu veceras je dobro odigro,iznenadio me
bolje bi mu bilo da je ubacio makar na pocetku drugog pol.jednog veznog vise a izbacio nekog napadaca ako to nije vec uradio na pocetku utakmice.on kad ljudi povedose 2:0 onda mjenja a vidi da miske i pjanic ne mogu nista protiv onoliko argentinaca .znao je sabela kako zatvorit njih dvojicu ,znace to i ostali na SP

ne moze se na SP otici igrati protiv ozbiljnih ekipa ovako ofanzivno,od 10 igraca susic na terenu imo samo 4 icu koji znaju oduzet loptu ,udarit igraca ,niko ne zna napravit faul sprijecit kontru argentinaca .ovo ostalo sve tehnika ovo ono napram jedne argentine koja je ko takva sila opet igrala sa gotovo 6 odbrambenih ,pa ljudi su pojeli nas vezni red.
moram pohvalit viscu veceras je dobro odigro,iznenadio me
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 19 nov 2013, 04:36, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Druze, ne kontas, agresivnije u smislu da sjeckas napade, da pravis sitne faule, da isprovociras protivnika i onemogucis mu da iz polukontre razvije 100% priliku kakvih je bilo 4-5 danas. Tako se igra protiv ovakvog protivnika, za to ti ne treba nuzno igrac koji pretrci 100 km (mada bi nam dobro dosao jedan na DM-u), nego svi igraci moraju sa takvim stavom uci u mec. Nasi su bili premekani i inace su takvi, ne znam da je iko dobio zutog kartona...stokton je napisao/la:Kako ćeš igrat agresivnije bez zadnjeg veznog sa misketom pjanketom i medom ko će da pritiska_dreamer_ je napisao/la:Najveca greska u ovoj utakmici je sto nismo igrali agresivnije. Njima se mora sjeckati igra, mora ih se izbacivati iz ritma, a nasi su tu zakazali, premekani su bili u duelima. Desna strana je bila uzasna, ali drugo nismo ni ocekivali, to je nasa ahilova peta.
Sve u svemu ja nisam razocaran do te mjere da pljujem po nasima, mislim da je to u najmanju ruku sramotno.
Primili smo jedan naivan i jedan eurogol. Mogli smo primiti jos nekoliko, ali smo mogli i zabiti dva. Igrali smo protiv jedne od najjacih reprezentacija i generalno protiv tima koji nam ne lezi.
Safet je naravno zakazao s tim sto je krenuo preofanzivno, ali dobro, bolje neka sada testira neke stvari nego da nam se obije o glavu na SP. Ja vjerujem da kada smo kompletni da mozemo napraviti velike stvari. Ipak treba uzeti u obzir da nam fale 3 igraca iz prvih 11, a za malu reprezentaciju kao BiH to je veliki hendikep.
Bice ovo dobro do SP, uvjeren sam da mozemo proci grupnu fazu ako se stvari poklope.![]()
Što je najgore sušić je tvrdoglav ko mazga i opet i nakon pete utakmice neće ništa mjenjat, nek nam je bod na pomoći sa ovom taktikom.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Begović odličan
Spahić solidan sobzirom na godine i kako mu brzina nije jača strana
Bičakčić slab skroz
Vršajevic..neocijenjen kao i u 70% utakmica koje je odigrao od početka...još čeka na prvi centaršut za repku
Medunjanin možda jedan dobar pas, dobra ona bomba inače jako loš...na centru nije dobio ni jedan duel
Misimović..neocijenjen (najlošiji igrač utakmice)
Džeko sem one dvije prilike nije ništa uradio, al opet nije ni lopte upotrebljive dobio
Ibišević ispod prosjeka, loše izdanje
Pjanić strašno loš.ovo mu je najgora tekma za repku...imao je previše izgubljenih lopti...al hajd nije njegova pozicija
Hajrović super za ono malo minuta...bila ona jedna lopta na pjanića dobra..
Kvržić nije nešto ni dobio lopte...
Šunjić nista posebno
Višća ok
KOLAŠINAC odličan, predobar debi...dobili smo strašnog igrača!
S obzirom da smo s Argentinom igrali i kako smo igrali dobro smo prošli. Ako s ovom igrom naletimo na Švabe il na Špance katastrofa se sprema.
Spahić solidan sobzirom na godine i kako mu brzina nije jača strana
Bičakčić slab skroz
Vršajevic..neocijenjen kao i u 70% utakmica koje je odigrao od početka...još čeka na prvi centaršut za repku
Medunjanin možda jedan dobar pas, dobra ona bomba inače jako loš...na centru nije dobio ni jedan duel
Misimović..neocijenjen (najlošiji igrač utakmice)
Džeko sem one dvije prilike nije ništa uradio, al opet nije ni lopte upotrebljive dobio
Ibišević ispod prosjeka, loše izdanje
Pjanić strašno loš.ovo mu je najgora tekma za repku...imao je previše izgubljenih lopti...al hajd nije njegova pozicija
Hajrović super za ono malo minuta...bila ona jedna lopta na pjanića dobra..
Kvržić nije nešto ni dobio lopte...
Šunjić nista posebno
Višća ok
KOLAŠINAC odličan, predobar debi...dobili smo strašnog igrača!
S obzirom da smo s Argentinom igrali i kako smo igrali dobro smo prošli. Ako s ovom igrom naletimo na Švabe il na Špance katastrofa se sprema.
Brine me Džeko i Miske....dobro Džeko bi mogao kad bi htio,ali Miske nije sto je nekad bio...on napravi toliko prostora protivnickim igracima da neko drugi mora krpiti to :/...pa General Rahimic bi bolje odradio posao...sto se tiče Avdije,lik je drama loš..to je znao i trener Argentine pa je 95% napada islo na tu stranu...Spaha nije bio 100% u svom elementu ,kao i Pjanic...o Dzeki da ne govorim.....Hare se je trudio...
Prolazne ocjene: Sea,Beg i Višća...
Prolazne ocjene: Sea,Beg i Višća...
Ma dobro je ovo, bice puno bolje sa Lulom i Mujdzom, iako je mali Edin strasno idgrao, jedini u ofanzivi valjao. Al Lula je zvijer i u odbrani.
Sta koji **** pljujete Dzeku, kaze onaj jedan nece ga pitat loptama i stvarat mu sanse, ovaj drugi govori Dzeko nosioc igre podbacio, istina nije ni blizu svom najboljem bio veceras, al normalno da ce ga pitat, pa on je klasicni Target Man napadac, trpaj ga i trpace, 2 lopte da valja nije dobio...
Pjanica volim ko brata, al se veceras nije vidio, i to je najveci razlog losoj igri unaprijed, hem sto ga gusi miske hem sto je bio prelos. Vedu pljujete.... boze sacuvaj. Vedo je Pippo, nemozete ocekivati majstorije od njega, on je tu da pokupi otpadak i snadje se u sesnest, a mi lopte u sesnest nismo imali....
Seo me odusevio, kakav lik, rusi sve zivo
nemre to normalno izgledat kad mi igramo neku kvazi formaciju
Beg
Kurt0n.......Bico............Spaha...........Seo
................Medo............Pjana
......................Miske...............Visca
...............Vedo............Edin
Dje ovo ima, mi desnog krila nismo imali dok je usao Izet, ne igramo 4 3 3 vec neku nenormalnu 442 sa jednim krilom i Misketom i Vedom ko satro krilima satro veznim/napadacem.. Miske mora na klupu ako ce igrat vedo i edin...
Mjesto Misketa Izet, mjesto Avdije Mensur, mjesto Visce Lula, i eventualno Sejo mjesto Mede, mada moze i Medo solidno igrat ovo sto sad igra, bio je jedan od boljih na terenu. To se meni cini kao idealno. Al me strah ovih Papetovih pulena.....
Kako god, htjeli smo vidjeti kako stojimo sa najjacim ekipama svijeta, saznali smo. Stojimo na vrlo tankom ledu kad je tu Svrsaj. Ne krivim samo njega ali isto tako ni jedna, ama bas ni jedna nije prosla Rusioca.. Svaki, al svaki **** napad i prilika za njih je otisla po lijevoj, il Avdija kasni, il ga nema, a kad ga ima, ko da ga nema...
Ja nisam previse razocaran, samo naprijed Zmajevi. Jedva cekam **** Brazi.
Ohanite sa pljuvanjem, moze se biti realan, a moze se biti i retardirani pljuvac, koji vam je qrac. Prijateljska je utakmica. U Americi...
A sto se tice Messija, pa Aguero je trenutno, po formi, bolji..
Sta koji **** pljujete Dzeku, kaze onaj jedan nece ga pitat loptama i stvarat mu sanse, ovaj drugi govori Dzeko nosioc igre podbacio, istina nije ni blizu svom najboljem bio veceras, al normalno da ce ga pitat, pa on je klasicni Target Man napadac, trpaj ga i trpace, 2 lopte da valja nije dobio...
Pjanica volim ko brata, al se veceras nije vidio, i to je najveci razlog losoj igri unaprijed, hem sto ga gusi miske hem sto je bio prelos. Vedu pljujete.... boze sacuvaj. Vedo je Pippo, nemozete ocekivati majstorije od njega, on je tu da pokupi otpadak i snadje se u sesnest, a mi lopte u sesnest nismo imali....
Seo me odusevio, kakav lik, rusi sve zivo

nemre to normalno izgledat kad mi igramo neku kvazi formaciju
Beg
Kurt0n.......Bico............Spaha...........Seo
................Medo............Pjana
......................Miske...............Visca
...............Vedo............Edin
Dje ovo ima, mi desnog krila nismo imali dok je usao Izet, ne igramo 4 3 3 vec neku nenormalnu 442 sa jednim krilom i Misketom i Vedom ko satro krilima satro veznim/napadacem.. Miske mora na klupu ako ce igrat vedo i edin...
Mjesto Misketa Izet, mjesto Avdije Mensur, mjesto Visce Lula, i eventualno Sejo mjesto Mede, mada moze i Medo solidno igrat ovo sto sad igra, bio je jedan od boljih na terenu. To se meni cini kao idealno. Al me strah ovih Papetovih pulena.....
Kako god, htjeli smo vidjeti kako stojimo sa najjacim ekipama svijeta, saznali smo. Stojimo na vrlo tankom ledu kad je tu Svrsaj. Ne krivim samo njega ali isto tako ni jedna, ama bas ni jedna nije prosla Rusioca.. Svaki, al svaki **** napad i prilika za njih je otisla po lijevoj, il Avdija kasni, il ga nema, a kad ga ima, ko da ga nema...
Ja nisam previse razocaran, samo naprijed Zmajevi. Jedva cekam **** Brazi.
Ohanite sa pljuvanjem, moze se biti realan, a moze se biti i retardirani pljuvac, koji vam je qrac. Prijateljska je utakmica. U Americi...
A sto se tice Messija, pa Aguero je trenutno, po formi, bolji..
Zadnja izmjena: chi3llo, dana/u 19 nov 2013, 04:39, ukupno mijenjano 3 puta.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- anelbavarac
- Kontakt:
Poslije SP,definitivno se zahvaliti nekim igracima,neke uopste ne pozivati traziti rijesenje na desnom boku,mada tu imamo Mujdzu ali on je gotovo uvijek povrijedjen.
Ovoaj poraz je nam dobro dosao,da nas malo spusti i vrati u realnost.
Ovoaj poraz je nam dobro dosao,da nas malo spusti i vrati u realnost.
Nemoj tako ti Allaha opet dosta mi je ovo večeras bilo vidjet kako nas silujuleorey je napisao/la:Ja ne kontam sta su pojedini ovdje na forumu mislili da cemo ih dobiti ? Ljudi su igrali jos bez Messija,Higuaina i Lavezzija, plus je bila prijateljska. Msm ljudi imaju nogometasa ko mi stanovnika, niste mi jasniPo meni uz Spaniju i Njemacku GLAVNI favoriti za osvajanje mundijala.Nije to ona Argentina iz 2010 koje je vodio nadrogirani.

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.