BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2013, 12:42

Elegant je napisao/la:Utakmicu u Litvaniji sudi Felix ZWAYER (GER).

Reda radi i ovo da spomenemo.
Jedan od učesnika 'afere Hoyzer', tada se provukao, nadam se da je naučio lekciju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 okt 2013, 12:47

Suđenja kao takvog u zadnjoj utakmici se ne bojim niti 1 %.
Bitno je da mi budemo pravi, to je je jedini recept za pobjedu. Džaba Grcima stipendiranje, mi imamo svoju računicu, čitave kvalifikacije igramo hladno, osim utakmice protiv Slovaka kući, i prosto ne vjerujem da nam se može desiti nešto ne predviđeno na kraju kvalifikacija.

I ne, ne smatram da smo već u Brazilu, nego, vjerujem u ove momke, vjerujem da nas neće razočarati, jer motiva ne nedostaje, kvalitet je na našoj strani, imati ćemo i našu publiku, tako da pred ovu utakmicu ne osjećam neku veliku nervozu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 12 okt 2013, 12:48

Protiv Litvanaca samo pazit da se ne padne ko nakon Lihtenstajna nakon 15 minuta. Litvanci nas mogu gadno kaznit za opustanje. Nemamo nikakvu odbranu i jedino konstantni napad i pritisak na Litvance ce nam donijet rezultat. Jednostavno kad ih uhvatimo u masinu treba ginut do tog gola. Onda se moze lagano odmarat i lagano ih kontrama dokrajcit. Ona utakmica sinoc nije bila dobra. Ko god sta rekao, ono je bilo ispod mogucnosti. Ja se nadam da je i Susic uocio problem sa naglim padom u igri i da ce znat naci rjesenje, jer kao sto sam rekao, Litvanci nisu Lihtenstajnci. Bolji jesmo, ali to moramo dokazati u svih 90 minuta.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 okt 2013, 12:54

Sta reci nego boze,alahu,buda,mahatma gandi,tito,john lenone,elvise prisley,zuko dzumhure,niele armstronze,lense armstronze,isuse,hare krisna,keopse,davorine popovicu,dzemale bijedicu,marylin mansone,fred krugeru,greta garbo,brizit bardo,isack newtone,ferenc puskasu,bosko buha,nikola tesla i ostali pomozite nam da pobijedimo u utorak i obradujemo ovaj napaceni narod kojem je ovo jedina radost. Forza BIH i idemo zavrsit ovu zadnju stepenicu
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2013, 12:56

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sta reci nego boze,alahu,buda,mahatma gandi,tito,john lenone,elvise prisley,zuko dzumhure,niele armstronze,lense armstronze,isuse,hare krisna,keopse,davorine popovicu,dzemale bijedicu,marylin mansone,fred krugeru,greta garbo,brizit bardo,isack newtone,ferenc puskasu,bosko buha,nikola tesla i ostali pomozite nam da pobijedimo u utorak i obradujemo ovaj napaceni narod kojem je ovo jedina radost. Forza BIH i idemo zavrsit ovu zadnju stepenicu
Gdje ti je Ivo Andrić? Ne možeš njega u ostale.
Voli te tvoje Sarajevo.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 okt 2013, 12:59

Virtu4l je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sta reci nego boze,alahu,buda,mahatma gandi,tito,john lenone,elvise prisley,zuko dzumhure,niele armstronze,lense armstronze,isuse,hare krisna,keopse,davorine popovicu,dzemale bijedicu,marylin mansone,fred krugeru,greta garbo,brizit bardo,isack newtone,ferenc puskasu,bosko buha,nikola tesla i ostali pomozite nam da pobijedimo u utorak i obradujemo ovaj napaceni narod kojem je ovo jedina radost. Forza BIH i idemo zavrsit ovu zadnju stepenicu
Onda bi morao stavit i Branka Copica a njega ne gumo :lol: :lol: ma salim se Ivo tata obavezno
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 12 okt 2013, 13:01

Virtu4l je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 okt 2013, 13:12

Sinocnja pobjeda vise nego ocekivana i nema se tu vise sta dodati...
Ali mene je onaj gol Lihtensteina toliko iznervirao da se na kraju nisam mogao radovati pobjedi kako treba. Pa hebote zivot nedopustivo je da te amateri onako izigraju i postignu gol.

Nadam se da grijesim, ali imam osjecaj ukoliko Susic u Utorak izvede istu formaciju kao sinoc da bi mogli imati velikih problema. Mislim da bi najbolje bilo osigurati sredinu terena tako sto ce izbaciti iz prve postave Misimovica (koji je sinoc odigrao dosta tromo i vecinu akcija usporavao) i ubaciti Rahimica ili Zahirovica koji bi trebali igrati pored Pjanica u veznom redu, a isto tako izbaciti Medjunjanina i na desnoj strani dati priliku Hajrovicu koji na toj poziciji po mom mislljenu moze biti veca korist nego li Pjanic da pomogne Vrsajevicu, jer koliko god mi bili kvalitetnija ekipa uvijek treba imati na umu da Litvanija nije nimalo naivna reprezentacija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 12 okt 2013, 13:14

Fališ Mensure, majka mu stara :roll: Avdija sinoć na mišiće prolazio (50/50) konobare i ostale uslužne djelatnike, al' protiv Litvanaca će biti mnogo, što bi se reklo, zafrkano.Ja bih stavio Zukana na štopera a Solomona na beka, jbg. nek jedna strana ispašta u napadačkom smislu na uštrb sigurnosti u odbrani.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 12 okt 2013, 13:15

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 12 okt 2013, 13:15

amerosm je napisao/la:Sinocnja pobjeda vise nego ocekivana i nema se tu vise sta dodati...
Ali mene je onaj gol Lihtensteina toliko iznervirao da se na kraju nisam mogao radovati pobjedi kako treba. Pa hebote zivot nedopustivo je da te amateri onako izigraju i postignu gol.

Nadam se da grijesim, ali imam osjecaj ukoliko Susic u Utorak izvede istu formaciju kao sinoc da bi mogli imati velikih problema. Mislim da bi najbolje bilo osigurati sredinu terena tako sto ce izbaciti iz prve postave Misimovica (koji je sinoc odigrao dosta tromo i vecinu akcija usporavao) i ubaciti Rahimica ili Zahirovica koji bi trebali igrati pored Pjanica u veznom redu, a isto tako izbaciti Medjunjanina i na desnoj strani dati priliku Hajrovicu koji na toj poziciji po mom mislljenu moze biti veca korist nego li Pjanic da pomogne Vrsajevicu, jer koliko god mi bili kvalitetnija ekipa uvijek treba imati na umu da Litvanija nije nimalo naivna reprezentacija.
Odjavi se i traži da te banuju na ovome forumu a po mogućnosti i na svim ostalima! Nasikira se kad sam ovo pročitao
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 12 okt 2013, 13:18

Miske je maestro. Jedan njegov potez vrijedi kao neciji pedeset. Nije fudbal samo trka, frka, glavom kroz zid.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 12 okt 2013, 13:21

Al siguran sam da ce Rahimic ubrzavati akcije,taj ne moze sebe ubrzati a kamoli akcije.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 12 okt 2013, 13:23

samocelik je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Sinocnja pobjeda vise nego ocekivana i nema se tu vise sta dodati...

Odjavi se i traži da te banuju na ovome forumu a po mogučnosti i na svim ostalima! Nasikira se kad sam ovo pročitao
Čovjek je apsolutno upravu ... onaj ko ne vidi da Salihovic i Misimovic koče našu igru , taj nema pojma o fudbalu :!:
Zar ne vidiš da je Pjanic zrtva cinjenice da Misimovic sa 100 kila mora igrat :?: ... najbolji igrac Rome u vrijeme kada Roma dominira Italijom biva utušen tamo negdje na desnoj strani.
Za ovu reprezentaciju bi najbolje bilo da Pjanic igra sinocnu Misimovicevu poziciju a da Hajrovic igra na Pjanicevom mjestu ( znaci izmjena Misimovic :arrow: Hajrovic )
PS ... Medunjanin je sinoc bio nas ubjedljivo najbolji igrac do momenta izmjene
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 12 okt 2013, 13:24

Misketa izbacit? :lol: Miske naš najbolji igrač sinoć bio, šta im je radio, kako ih je driblo, maestralno apsolutno. Bez njega smo truba, najveća!
Miske naš najbolji igrač svih vremena, otkako smo samostalni. :roll:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2013, 13:25

anonymousHD je napisao/la:Miske naš najbolji igrač svih vremena, otkako smo samostalni. :roll:
Vjerovatno da jeste, uz Salihamidžića i Džeku.
Voli te tvoje Sarajevo.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 12 okt 2013, 13:26

Neko ne kontaju igru klasicnog zadnjeg veznog.Rahimic je klasicni zadnji vezni, njegovo je da presječe napada protivnika i to je to, nema on sta ici naprijed i praviti neke akcije.A to je greska (ako se moze nazvati gresko) sto Medunjanin ide naprijed i tesko se vraca nazad i nastaje rupa..
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 okt 2013, 13:26

Gdje sam ja to rekao da ce Rahimic biti zaduzen za kreiranje akcija na terenu...
Procitajte jos jednom moj post, pa mozda shvatite poentu istog.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 12 okt 2013, 13:27

http://www.fifa.com/worldcup/matches/index.html
kako bi volio da kad se plasiramo na SP budemo u ovoj grupi D i da igramo ovu 8 utakmicu
da se gleda utakmica na otvorenom u 3 sata i da se doceka zora :D
Naravno tu jos dodati i pobjedu

slika

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 12 okt 2013, 13:35

AlanSmith14 je napisao/la:
samocelik je napisao/la:

Odjavi se i traži da te banuju na ovome forumu a po mogučnosti i na svim ostalima! Nasikira se kad sam ovo pročitao
Čovjek je apsolutno upravu ... onaj ko ne vidi da Salihovic i Misimovic koče našu igru , taj nema pojma o fudbalu :!:
Zar ne vidiš da je Pjanic zrtva cinjenice da Misimovic sa 100 kila mora igrat :?: ... najbolji igrac Rome u vrijeme kada Roma dominira Italijom biva utušen tamo negdje na desnoj strani.
Za ovu reprezentaciju bi najbolje bilo da Pjanic igra sinocnu Misimovicevu poziciju a da Hajrovic igra na Pjanicevom mjestu ( znaci izmjena Misimovic :arrow: Hajrovic )
PS ... Medunjanin je sinoc bio nas ubjedljivo najbolji igrac do momenta izmjene
Nemas ti pojma o fudbalu, hajd za Saloihovica ali Misomovic koji potezom rjesava utakmicu, stvarno ne znam, napisat da je visak covjek koji je "napravio" Dzeku. Sjeti se samo nase najbolje igre protiv Francuske i Miske i Pjana su igrali. Po meni jedini visak je Ibisevic, njega treba zamjeniti zadnji vezni, bas kao u Francuskoj. Nemamo mi jos igraca koji zna podvaliti loptu kao Misimovic, kao i sinoc dvije asistencije i gol i naravno igrac utakmice.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.