RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Velež
edinko procitaj moj post i sve ce ti bit jasno,jos cu na to da dodam da ce vjerovatno savez opalit po velezu...jbg niko vas ne gura niste partijsku klub nit produkt svercera i kvazi tajkuna,opstajete samo zato sto vas ljudi vole sto imate svoju publiku...ali to je dovoljno samo da se nalazite u ovoj satro premijer ligi ali za nesto vise trebaju vam ovi gore navedeni...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
edinko-
bicu simpaticno kratak i zamolit cu te u ime svih velezovaca
ajde ne seri vise zivota ti- meni te muka citat te vise,
svako ti slovo tonu kila tesko a o crnilu da ne pricam..
ohladi buraz loma-
popij koje pivo- hladan tus pomaze isto, probaj..
bicu simpaticno kratak i zamolit cu te u ime svih velezovaca
ajde ne seri vise zivota ti- meni te muka citat te vise,
svako ti slovo tonu kila tesko a o crnilu da ne pricam..
ohladi buraz loma-
popij koje pivo- hladan tus pomaze isto, probaj..

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
-
- Kontakt:
u sedmom kolu nam dolazite
mostar_mo je napisao/la:skidaš kapu kad ceš ti ovo napravit odgovrat za kehnjazu koju si napraviobrazzo7 je napisao/la:ROĐEN , ŽIVIO , PREŽIVIO , ŽIVIM I ŽIVJEĆU U SARAJEVU ... VOLIM NAŠU RAJU , STARU TRADICIJU NAŠEG GRADA !!! HORDAŠ DO GROBA , UVIJEK BIO , UVIJEK ĆU OSTATI !!
ali ...
moji roditelji su hercegovci , cijela familija također ... okorjeli ROĐENI !! zato sam uvijek simpatisao Velež i tako će uvijek biti ... volim Mostar , mostarke pogotovo![]()
I BOLI ME **** ŠTA PRIČAJU POJEDINA **** NA VAŠOJ I NAŠOJ TEMI !!! MENI NIKO NEMOŽE MOSTAR I VELEŽ UČINITI MRSKIM![]()
sad mogu i ban dobiti , rekao sam sto mislim , zaboli me ....
ne preostaje ti nista drugo nego gledat kako to pravi muskarci rade papak jedan
bravo majstore za post ..., skidam kapu !!!
pa dobro , dosta nam u Sirokom bod ... 

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Izvještaj s tekme:
Zadnja izmjena: Log Out, dana/u 17 avg 2009, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''
- bayernovac
- Kontakt:
Ljudi ja se zahvaljujem ovom Maksumiću što je promašio penal.On je to uradio sa namjerom jer čovjek od malena navija za Velež kao i većina ljudi iz Konjica i Hercegovine, momak je iz Konjica.I ja sam iz konjica i Velež u srcu nosim. Jučer je na Koševu Velež pokazao ko je i gdje pripada
Fooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaa Veeeeeeelllllllllllllleeeeeeeeežžžžžžžžžžžžž

Fooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaa Veeeeeeelllllllllllllleeeeeeeeežžžžžžžžžžžžž

zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
bayernovac je napisao/la:Ljudi ja se zahvaljujem ovom Maksumiću što je promašio penal.On je to uradio sa namjerom jer čovjek od malena navija za Velež kao i većina ljudi iz Konjica i Hercegovine, momak je iz Konjica.I ja sam iz konjica i Velež u srcu nosim. Jučer je na Koševu Velež pokazao ko je i gdje pripada
Fooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaa Veeeeeeelllllllllllllleeeeeeeeežžžžžžžžžžžžž![]()
Ako je stvarno namjerno promasio onda ne sumnjam da je Velezov navijac ...samo se Velez moze tako fanaticno voljeti da ga stavis ispred licnih interesa , steta sto nije nikad zaigrao u svom voljenom klubu , al ima vremena..
- bayernovac
- Kontakt:
Ma kakav bod 3 jaranemostar_mo je napisao/la:pa dobro , dosta nam u Sirokom bod ...
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
Evo klip iz Sarajeva, našao sam jedan na youtube.
http://www.youtube.com/watch?v=uSSxOEXLDt0
Izgleda lijepo
, samo ne razumijem neke stvari, nekako šušti.
http://www.youtube.com/watch?v=uSSxOEXLDt0
Izgleda lijepo

ma to ja iz kurtoazije ovom skriparu da ne kaze da ih potcjenjujem ...bayernovac je napisao/la:Ma kakav bod 3 jaranemostar_mo je napisao/la:pa dobro , dosta nam u Sirokom bod ...

- el-fighter
- Kontakt:
Prema prikazanoj igri naših ljubimaca na Koševu, mogu reći da su se stvari u Veležu promijenile. Uzeli smo bod ekipi koja igra play-off za Evropsku ligu, a to nije mala stvar. Gledao sam nešto malo utakmice i moglo se vidjeti da je tim dobro uigran i da ove se zone možemo dosta očekivati od njega.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
brijeg široki je napisao/la:a jesi tetkicamostar_mo je napisao/la:ej admine , nemoj me banovat please , nisam stvarno mislio nista lose ... plasi me ovaj skripar
nemoj ga pakat ce to si trebo prije mislit nego što si piso ali ovi admini su blagi pa imaš izgledne šanse da ne budeš banovan nisi ti puno sgriješio ovi namijerno nas izazivaju sa nazivom lištica pa opet niko ništa samo se mi ko budale pjenimo ovaj nam se pleska po supku prošo bez bana
aj,majko moja,jesam se sad ismijao citajuci ovo,jest se lik prepao hahaha,svaka ti cast

Red or Dead je napisao/la:brijeg široki je napisao/la:a jesi tetkicamostar_mo je napisao/la:ej admine , nemoj me banovat please , nisam stvarno mislio nista lose ... plasi me ovaj skripar
nemoj ga pakat ce to si trebo prije mislit nego što si piso ali ovi admini su blagi pa imaš izgledne šanse da ne budeš banovan nisi ti puno sgriješio ovi namijerno nas izazivaju sa nazivom lištica pa opet niko ništa samo se mi ko budale pjenimo ovaj nam se pleska po supku prošo bez bana
aj,majko moja,jesam se sad ismijao citajuci ovo,jest se lik prepao hahaha,svaka ti cast![]()
![]()
aj valja da si se nasmijao ... lozim ovoga Skripara bola , a on se navukao ! 35 godina je meni u prknu

HAHAHAH sto se ismijah majko mila pa to Sarajevo ima dvije titule bivse Juge,titulu bih skoro svake godine u evropi igra plus pravi dobre rezultate poslije rata najuspjesniji BH klub u evropi i ovaj pise ovakve komentare haha pa tvog Zelje nema u evropi godinama samo nas na tv mozete gledati kad igramo u evropi i doci na Kosevo da gledate posto do juce ni reflektore niste imali al mozda ove godine budete barem malo blizi evropi ako nista!čamac je napisao/la:Čitam ove komentare i prepucavanja i nikako mi nije jasna jedna stvar. Kako vama veležovcima, barem ovoj starijoj raji, nije odavno jasno ko je i šta je taj da oprostiš Torpedo. Nešta se ibretite, nešta se čudite k'o da ste s Marsa pali. Na vašoj koži se ponovilo ono što smo mi doživili prije 60 i kusur godina. Malo su režimi i ideologije drugačiji, ali princip je isti. Daj ba progledajte već jednom. Eto u komšiluku imate nešto slično onome što su naši preci doživili od strane Torpeda '46. godine. Lizali ste s njima decenijama, a oni vas čini mi se '89/90. umalo iz lige ne izbaciše. Nikog oni nisu bendali i poštovali osim Zvezde obzirom da su bili Zvezdina filijala. Sreća što Velež nije repa bez korijena pa se te godine proširi liga na 19 klubova. Nas su gazili kad god su mogli i kad nam je najviše trebalo (umalo titulu 72. godine nismo zijanili zbog njih, hem su puštali Zvezdi zadnje kolo hem nas dernuše na Grbavici golom u zadnjoj minuti). Fala Bogu njihovo vrijeme je davno prošlo i oni više nisu nikome nikakva opasnost, to je samo jedan bijedni lokalni klub. Ove Hz i one prije rata su nidje veze. Onih je zaista bilo za respekt u svakom pogledu, a ovi ne mogu sjever da napune godinama već se skupe k'o hudnjaci kakvi. Ni na Zubandan nije bio pun. Zato Veležovci manite se Torpeda barem ste vi za njih klub sa svijetlom tradicijomi historijom. Da je vas režim pomagao kao njih uzeli bi i vi dvije titule sigurno, a i mi najmanje još dvije ('71. i '85.) kad smo bili sigurno najbolji u državi.
-
- Kontakt:
Red or Dead je napisao/la:brijeg široki je napisao/la:a jesi tetkicamostar_mo je napisao/la:ej admine , nemoj me banovat please , nisam stvarno mislio nista lose ... plasi me ovaj skripar
aj,majko moja,jesam se sad ismijao citajuci ovo,jest se lik prepao hahaha,svaka ti cast![]()
![]()
aj valja da si se nasmijao ... lozim ovoga Skripara bola , a on se navukao ! 35 godina je meni u prknu

da navukao ,nasuko si me !baš si bezobrazan što mi nisi rekao da me ložiš ja se zaplio ovako

ajde mostarac smrducka do ovde kolko si se usro
- Crveni_1922
Samo kod nas tog ima samo kod nas!!!!

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
svaka cast na odradjenom poslu....nema nas svijet.........Crveni_1922 je napisao/la:Samo kod nas tog ima samo kod nas!!!!
[youtube][/youtube]
Red or Dead

Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
Samo mi nije jasno otkud u svoj ovoj priči ovaj brijeg široki ?? 

''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''
- edo_malesak
bravo...jedva cekam da dodjete u GradacacCrveni_1922 je napisao/la:Samo kod nas tog ima samo kod nas!!!!
[youtube][/youtube]
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
pozdrav velezovci,
da li bi velez opet igrao na stadionu pod ''bijelim brijegom'' kad bi se naslo nekakvo rijesenje pa da moze opet igrat na svom starom stadionu ili su se velez i velezovci odrekli ''bijelog brijega'' i iz svojih nekih principa i ne traze i ne bore se da igraju vise na njemu, ili se mozda borite, nisam bas nesto upucen, al et interesuje me pa ako nije kome tesko da mi kaze.
pozdrav i sretno u PL BiH.
da li bi velez opet igrao na stadionu pod ''bijelim brijegom'' kad bi se naslo nekakvo rijesenje pa da moze opet igrat na svom starom stadionu ili su se velez i velezovci odrekli ''bijelog brijega'' i iz svojih nekih principa i ne traze i ne bore se da igraju vise na njemu, ili se mozda borite, nisam bas nesto upucen, al et interesuje me pa ako nije kome tesko da mi kaze.
pozdrav i sretno u PL BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.