AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
zar je stvarno zvanicno?Portillo je napisao/la:Evo ga: http://www.acmilan.com/splash.aspx
Zlatan Ibrahimovic zvani Pinokio novi je igrac Milana!
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma ne bunimo se mi,kvalitetna je to ekipa opet,samo sto je tanak roster.Manji broj igraca,pa nedo Bog kakvih povreda(pu pu pu) bilo bi zaebano.tony-mortale je napisao/la:al šta se bunite opet imate napad prejak samo umjesto ibre-vilja, a messi pedro, bojan kao back up, sve je to po starom, vezni red isti + masherano, doveli ovog novog po bpku adriana, ništa igrački niste puno izgubili, a sad što ste bacili 50-ak miliona je drugi par cipelanidjo_barca je napisao/la:Ma to ti kazem.Mene samo interesuje Barca na terenu,njeni igraci,rezultati i to je to.Sad hocel oni dati 100 mil. za igraca ili prodati za 100 mil nekog igraca,svejedno.Ni iz dzepa ni u dzep.tony-mortale je napisao/la:@niđo
donekle si u pravu, ne trebaju se navijači brinuti za pare, njih interesuje samo rezultat, al uskoro će se morati svi klubovi oko toga dobro zamisliti kad stupi ovaj financijski fair play na snagu, boli i mene briga hoće li berlusconi dati za nekog igrača 50 miliona ili kupiti novu jahtu, renovirati vilu, potrošiti na kurve i sl. ali treba napraviti sistem koji ne ovisi o njemu samo, šta kad on umre ili dođe neko drugi i sl.
evo sad u barsi došao novi predsjednik prodaje igrače starog u bescjenje, pa ne ide ni tako.
evo milan nije imao pare za zlatana, al platiće ga u ratama, a za prvu će prvo prodati huntelara pa uplatiti barci, plus on je marketinški jak lik da će se isplatiti sigurno, a i igrama će se pokazati u to sam još sigurniji
Ali eto necemo o Barci ovdje.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Pise ti A.C. MILAN COMUNICATO UFFICIALEWolverine je napisao/la:zar je stvarno zvanicno?Portillo je napisao/la:Evo ga: http://www.acmilan.com/splash.aspx
Zlatan Ibrahimovic zvani Pinokio novi je igrac Milana!
MILANO - L'A.C. Milan ha acquisito dal F.C. Barcellona il calciatore Zlatan Ibrahimovic, in prestito gratuito con diritto di opzione da esercitarsi alla fine della stagione sportiva 2010-2011 alla cifra di 24 milioni di Euro. Il campione svedese sosterrà lunedì mattina le visite mediche, dopo le quali firmerà un contratto che lo legherà alla Società rossonera per 4 anni.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ne razumijem ovo poslovanje Barse,ali kako god, Ibra dobrodošao 

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
24 miliona = Džaba. 100% sam siguran da će se probuditi iz dugog sna. 

hahahaha Wolverine svaka ti cast, odavno se nisam ovako nasmijao. Portillo je sad glavni 

-
- Kontakt:
Milan sada stvarno ima prejaku ekipu,veoma bi bitno bilo da ostane Famini koji bi sada vjerovatno trebao u prvi tim, tu je dosta dobri Boateng.Što je najbitnije vezni red i napad imaju jaku klupu,u odbrani mali problem predstavljaju bekovi,golmani su dobri. Sve u svemu Milan dosta jaci nego prosle sezone i imaju tim koji bi se trebao boriti za sve titule.Za Ibru dovoljno govori to što 2 trenera iz Intera kažu da je to najbolji napadač.
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Ibri odgovara Seria A. Sad je samo stvar u tome, da li će Milan posvetiti taktiku njemu, što je ključno. Ukoliko budu, vjerovatno će biti najozbiljniji kandidat za titulu 

LUHG!
Bravo za dovodjenje Ibrahimovica,ovo je bilo za sve ko grom iz vedra neba...Ovaj potez ne samo da je dobar za Milan vec i za opcenito Seriu A...!!!!
-
- Kontakt:
hej milanezi ado toni i ostali pitaje ovaj nisam odavno nista cuo oko onoga amera oguchia sta je sanjim gdje je on?
- senad_flamin
- Kontakt:
jel mislis na Onyewua.....on je u Milanu i sad.....za utakmicu sa Lecceom nije pozvan ni na klupu.....ali bit ce vremena kad se neko povrijedi !!!!
-RIVALDO-
-
- Kontakt:
MA ja on ocekivao sam vise nekako od njega nako nekako je robusan igrac al et sto kazes bit ce vremenasenad_flamin je napisao/la:jel mislis na Onyewua.....on je u Milanu i sad.....za utakmicu sa Lecceom nije pozvan ni na klupu.....ali bit ce vremena kad se neko povrijedi !!!!
Uh, kako osjetim neku dozu straha u svojim kostima. Uvijek je bilo teško na početku igrati sa klubom koji se tek "doselio" u ligu.
Lecce će igrati sa 190 posto snage, ali mi moramo biti još jači. Upravo na ovim "sitnim" ekipama smo ranije gubili naslove. Allegri, molim te od prve ninute presing, ali i oprezno.
Evo koje je igrače Allegri pozvao za ovaj meč:
GOALKEEPERS: Abbiati, Amelia, Roma;
DEFENDERS: Antonini, Bonera, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva,
MIDFIELDERS: Abate, Ambrosini, Boateng, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser,
FORWARDS: Borriello, Inzaghi, Oduamadi, Pato, Ronaldinho.
Flamini i Oddo su odsutni, dok pozive nisu dobili Onyewu, Kaladze, Jankulovski, Zambrotta, Yepes, Huntelaar.
Dopada mi se ovaj čovjek - trener.
Lecce će igrati sa 190 posto snage, ali mi moramo biti još jači. Upravo na ovim "sitnim" ekipama smo ranije gubili naslove. Allegri, molim te od prve ninute presing, ali i oprezno.
Flamini i Oddo su odsutni, dok pozive nisu dobili Onyewu, Kaladze, Jankulovski, Zambrotta, Yepes, Huntelaar.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
E gdje je sad onaj lik sto je rekao da nikad necu pronosati Milanov dres sa natpisom Ibrahimovic
NAJJACI SMOO.......DEVIL ev jesam sad realan il si ti pametniji i vise znas od Ibrahimovica,Allegrija i co!!!!!!!!

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Raikkonen je napisao/la:E gdje je sad onaj lik sto je rekao da nikad necu pronosati Milanov dres sa natpisom IbrahimovicNAJJACI SMOO.......DEVIL ev jesam sad realan il si ti pametniji i vise znas od Ibrahimovica,Allegrija i co!!!!!!!!
hehe e to ti je ovaj lik:
Postao/la Unforgotten dana 24 aug 2010, 20:11
Dijete drago, shvati da Ibrahimović nece preći u tvoj voljeni tim, i shvati da 99% nikada neces nositi dres Milana sa naptisom na leđima na kojem piše Ibrahimović.
e sad hoćeš li ti nositi dres sa njegovim imenom na leđima to neznam ali on je definitivno prešao u tvoj voljeni tim

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- senad_flamin
- Kontakt:
i ja osjecam neki strah sjecam se kad je Livorno tek usao pa smo odigrali 2:2 prvu utakmicu u sezoni sedorf 2 gola dao....samo se nadam da veceras nece biti 1:1.....FORZA MILANMinistaR je napisao/la:Uh, kako osjetim neku dozu straha u svojim kostima. Uvijek je bilo teško na početku igrati sa klubom koji se tek "doselio" u ligu.
-RIVALDO-
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma ja otkad sam vidio raspored nisam zadovoljan, jer prve dvije utakmice igramo s novajlijama, evo u njemačkoj klautern čuda pravi, al to je još koje kolo i padaju(ili evo cesena romi bod otkinu), tako da je bolje da smo dobili inter i juve u prva dva nego ove, al šta je tu, na to se nemože uticati(valjda),
ovu danas da je pobjediti makar 1-0, bilo kako, jer samo su bodovi bitni, a onda ova pauza za reprezentacije, valjda će i ibra odraditi do cesene koji trening s timom i onda bi trebalo sve ići lakše, jedva čekam dinjo-ibra-pato napad, pa to će biti milina za gledati
ovu danas da je pobjediti makar 1-0, bilo kako, jer samo su bodovi bitni, a onda ova pauza za reprezentacije, valjda će i ibra odraditi do cesene koji trening s timom i onda bi trebalo sve ići lakše, jedva čekam dinjo-ibra-pato napad, pa to će biti milina za gledati
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Vjerovatna formacija:
Golman: Velika dvoumica Abbiati ili Amelia
Desni bocni: Grk
Lijevi bocni: Antnonini
Stoperi:Silva i Nesta
Zadnji vezni:Pirlo
2 centralna vezna: Boateng Ambrossini
Lijevo krilo: Madzionicar
Desno krilo:Pato
Centarfor:Boriello
Bice gadno to je sigurno. Mucit cemo se garant jer ce Lecce igrati bunker. Bilo bi odlicno veoma rano postici pogodak onda bi sve lakse bilo. FORZA MILAN!
Golman: Velika dvoumica Abbiati ili Amelia
Desni bocni: Grk
Lijevi bocni: Antnonini
Stoperi:Silva i Nesta
Zadnji vezni:Pirlo
2 centralna vezna: Boateng Ambrossini
Lijevo krilo: Madzionicar
Desno krilo:Pato
Centarfor:Boriello
Bice gadno to je sigurno. Mucit cemo se garant jer ce Lecce igrati bunker. Bilo bi odlicno veoma rano postici pogodak onda bi sve lakse bilo. FORZA MILAN!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.