Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
Prvo treba srediti papire, tako da sve i da hoće na ovu prijateljsku utakmicu ne može je odigrati. Možda je tu Jagodić malo ishitreno postupio. A možda je i htio poručiti kako se ozbiljno računa na njega i dalje.
A za Real, kao što reče maximus decimus, mislim da je šuplja.
A za Real, kao što reče maximus decimus, mislim da je šuplja.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
cast malom za kojeg daju 8 miliona,al mni nije jasno kako dijete (jest potencijal,vanserijski talenat,itd)koje nema ni 30 minuta ukupno u prvoj ekipi kosta toliko ,a recimo najbolji strijelac bh lige ili najbolji igrac ni 500 000 eura
- maximusdecimus
- Kontakt:
jbg, danas je potencijal na cijeni. za Alena se očekuje da će još napredovati i biti jedan od najboljih na svijetu (naravno, može i propasti), a za Adilovića neciza je napisao/la:cast malom za kojeg daju 8 miliona,al mni nije jasno kako dijete (jest potencijal,vanserijski talenat,itd)koje nema ni 30 minuta ukupno u prvoj ekipi kosta toliko ,a recimo najbolji strijelac bh lige ili najbolji igrac ni 500 000 eura
Da se niko ne uvrijedi,al Hrvati ovdje pokazuju koliko su ispred nas u načinu razmišljanja.
Gordan Bunoza je izjavio da bi rado igrao i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine i Hrvatske,te da će nastupati za one koji ga prvi pozovu.
E,većina našeg naroda mu je to zamjerila,po onoj logici ako ti srce ne kuca svom snagom za Bosnu i Hercegovinu i ne trebaš nam.
A gledaj Hrvata,Alen daje izjave koje se mogu protumačiti na sličan način,no apsolutno se oni ne uzbuđuju radi toga,i vrlo rado bi ga prihvatili u svoje redove bez da mu i najmanje zamjere.
Gordan Bunoza je izjavio da bi rado igrao i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine i Hrvatske,te da će nastupati za one koji ga prvi pozovu.
E,većina našeg naroda mu je to zamjerila,po onoj logici ako ti srce ne kuca svom snagom za Bosnu i Hercegovinu i ne trebaš nam.
A gledaj Hrvata,Alen daje izjave koje se mogu protumačiti na sličan način,no apsolutno se oni ne uzbuđuju radi toga,i vrlo rado bi ga prihvatili u svoje redove bez da mu i najmanje zamjere.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ja nisam zamjerio Bunozi.Dylan Dog je napisao/la:Da se niko ne uvrijedi,al Hrvati ovdje pokazuju koliko su ispred nas u načinu razmišljanja.
Ma to igranje srcem je precjenjeno. Ako si imalo sportista igrat i dat ćeš sve od sebe da pobjediš pa zakoju god ekipu igrao.
ti porediš Bunozu i HalilovićaDylan Dog je napisao/la:Da se niko ne uvrijedi,al Hrvati ovdje pokazuju koliko su ispred nas u načinu razmišljanja.

DRUG NEBI TI PUNCA
Teoretski,Bunoza je uradio puno više u karijeri 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Mali ima vise fudbalskog znanja nego čitava nasa liga, eh sad on ima tek 16 godina tesko je sa danasnjim mesarima igrati.ciza je napisao/la:cast malom za kojeg daju 8 miliona,al mni nije jasno kako dijete (jest potencijal,vanserijski talenat,itd)koje nema ni 30 minuta ukupno u prvoj ekipi kosta toliko ,a recimo najbolji strijelac bh lige ili najbolji igrac ni 500 000 eura
Ne uzbiduju se jer su toliko umisljeni da su uvjereni da ce igrati za njih, pa jesi li citao njihove clanke i komentare ispod?Dylan Dog je napisao/la:Da se niko ne uvrijedi,al Hrvati ovdje pokazuju koliko su ispred nas u načinu razmišljanja.
ma pustite to srcem igranje i davanje izjava kako se voli drzava,niko ne zna sta zapravo igraci osjecaju,ko da su svi patriore,ima ljudi koji jednostavno nemaju nekakvu ljubav prema drzavi,ali je osjecaju svojom, igra ko zna igrat
pa sta ima ima veze jel halilovic il bunoza,ili imas kakater do kraja ili nemas, ako gledas s tog apskekta da samo prave patriote igraju (mada mi taj pojam nikad nije bilo jasan) evo pr mase zastavom ,kuen se u drzavu,mrzi susjedne drzave,a ne placa porez jel to poatriota?
pa sta ima ima veze jel halilovic il bunoza,ili imas kakater do kraja ili nemas, ako gledas s tog apskekta da samo prave patriote igraju (mada mi taj pojam nikad nije bilo jasan) evo pr mase zastavom ,kuen se u drzavu,mrzi susjedne drzave,a ne placa porez jel to poatriota?
Jagodić: Imali smo tri razgovora sa Halilovićem, optimistični smoZekoo je napisao/la:Pa sve i da hoće igrat za nas ne može ga pozvat ni njeg ni Kološinca tek tako iz vedra neba, nijedan još nemaju naše pasoše.
pa valjda ga pitao za papire
CUj ne uzbudjuju se a izmisljaju izjave Susica i na svakom portalu po 500 i vise komentara , broje mu krvna zrnca bla bla....
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
ja ne vidim razlku izmedju bh i hrvatske javnosti po ptianju halilovica,iste se stvari radeZZtop10 je napisao/la:CUj ne uzbudjuju se a izmisljaju izjave Susica i na svakom portalu po 500 i vise komentara , broje mu krvna zrnca bla bla....
nisam ja rekao da se mi i nasi mediji ne uzbudjujemo nego da se hrvati uzbudjuju , a gore je momak napiso da se ne uzbudjujuciza je napisao/la:ja ne vidim razlku izmedju bh i hrvatske javnosti po ptianju halilovica,iste se stvari radeZZtop10 je napisao/la:CUj ne uzbudjuju se a izmisljaju izjave Susica i na svakom portalu po 500 i vise komentara , broje mu krvna zrnca bla bla....

I onda kada više ne bude me ovdje
upravo tako, eno na indeksu, svaki drugi komentar je tipa da BiH uopste ne postoji, Teheranu, Bošnjakistanu...ja na ovom forumu jos nisam vidjela da neko spori postojanje Hrvatske kao države ili vrijeda HrvateZZtop10 je napisao/la:CUj ne uzbudjuju se a izmisljaju izjave Susica i na svakom portalu po 500 i vise komentara , broje mu krvna zrnca bla bla....
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ti portali zive od komentara, da pocnu sankcionisati opala bi im posjeta tako da je za njih super kada se krenu prepucavati i svadjati. A to sto ne sankcionise automatski znaci da su privlacni za svakakav sljam.
Ma samo zaobici, ili ako vec odes ne uzbudjivati se previse.

nego da kazem za alena - sada je odluka.nema vise tamo - vamo.ako odbije igra za hrvatsku,ako prihvati igra za bih.
- maximusdecimus
- Kontakt:
pa nije umišljen. šta treba reći da nikad neće igrati za Hrvatsku i odreći se takvog talenta unaprijed? ili da će ga prepustiti nama bez ikakve borbe? pa nije Štimac budala, ovom izjavom samo pokazuje da se računa na njega, a sad je do Alena da odlučidijalog je napisao/la:pogledajte kako im je selektor štimac tek umišljendijalog je napisao/la:evo sa **** od nekog hrvata koji ga je pitao za alena i valjda igranja hrvatske reprezentacije u mostaru![]()
![]()
bas sam danas imao raspravu oko toga...nemam sta drugo reci neko primitivci..ne znaju razliku izmedju nacionalnosti i narodnosti..veca sam ja bio budala sto sam usao u raspravu sa ogranicenim ljudima...ZOI84 je napisao/la:upravo tako, eno na indeksu, svaki drugi komentar je tipa da BiH uopste ne postoji, Teheranu, Bošnjakistanu...ja na ovom forumu jos nisam vidjela da neko spori postojanje Hrvatske kao države ili vrijeda HrvateZZtop10 je napisao/la:CUj ne uzbudjuju se a izmisljaju izjave Susica i na svakom portalu po 500 i vise komentara , broje mu krvna zrnca bla bla....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.