Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la dubrava » 01 nov 2012, 18:41

Prvo treba srediti papire, tako da sve i da hoće na ovu prijateljsku utakmicu ne može je odigrati. Možda je tu Jagodić malo ishitreno postupio. A možda je i htio poručiti kako se ozbiljno računa na njega i dalje.
A za Real, kao što reče maximus decimus, mislim da je šuplja.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 01 nov 2012, 18:42

cast malom za kojeg daju 8 miliona,al mni nije jasno kako dijete (jest potencijal,vanserijski talenat,itd)koje nema ni 30 minuta ukupno u prvoj ekipi kosta toliko ,a recimo najbolji strijelac bh lige ili najbolji igrac ni 500 000 eura

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 01 nov 2012, 18:49

ciza je napisao/la:cast malom za kojeg daju 8 miliona,al mni nije jasno kako dijete (jest potencijal,vanserijski talenat,itd)koje nema ni 30 minuta ukupno u prvoj ekipi kosta toliko ,a recimo najbolji strijelac bh lige ili najbolji igrac ni 500 000 eura
jbg, danas je potencijal na cijeni. za Alena se očekuje da će još napredovati i biti jedan od najboljih na svijetu (naravno, može i propasti), a za Adilovića ne

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 01 nov 2012, 18:56

Da se niko ne uvrijedi,al Hrvati ovdje pokazuju koliko su ispred nas u načinu razmišljanja.
Gordan Bunoza je izjavio da bi rado igrao i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine i Hrvatske,te da će nastupati za one koji ga prvi pozovu.
E,većina našeg naroda mu je to zamjerila,po onoj logici ako ti srce ne kuca svom snagom za Bosnu i Hercegovinu i ne trebaš nam.
A gledaj Hrvata,Alen daje izjave koje se mogu protumačiti na sličan način,no apsolutno se oni ne uzbuđuju radi toga,i vrlo rado bi ga prihvatili u svoje redove bez da mu i najmanje zamjere.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 01 nov 2012, 18:58

Dylan Dog je napisao/la:Da se niko ne uvrijedi,al Hrvati ovdje pokazuju koliko su ispred nas u načinu razmišljanja.
Gordan Bunoza je izjavio da bi rado igrao i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine i Hrvatske,te da će nastupati za one koji ga prvi pozovu.
E,većina našeg naroda mu je to zamjerila,po onoj logici ako ti srce ne kuca svom snagom za Bosnu i Hercegovinu i ne trebaš nam.
A gledaj Hrvata,Alen daje izjave koje se mogu protumačiti na sličan način,no apsolutno se oni ne uzbuđuju radi toga,i vrlo rado bi ga prihvatili u svoje redove bez da mu i najmanje zamjere.
Ja nisam zamjerio Bunozi.

suradnik
Kontakt:

Post Postao/la suradnik » 01 nov 2012, 19:00

Ma to igranje srcem je precjenjeno. Ako si imalo sportista igrat i dat ćeš sve od sebe da pobjediš pa zakoju god ekipu igrao.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 nov 2012, 19:02

Dylan Dog je napisao/la:Da se niko ne uvrijedi,al Hrvati ovdje pokazuju koliko su ispred nas u načinu razmišljanja.
ti porediš Bunozu i Halilovića :lol: :roll:
DRUG NEBI TI PUNCA

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 01 nov 2012, 19:03

Teoretski,Bunoza je uradio puno više u karijeri :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 01 nov 2012, 19:04

ciza je napisao/la:cast malom za kojeg daju 8 miliona,al mni nije jasno kako dijete (jest potencijal,vanserijski talenat,itd)koje nema ni 30 minuta ukupno u prvoj ekipi kosta toliko ,a recimo najbolji strijelac bh lige ili najbolji igrac ni 500 000 eura
Mali ima vise fudbalskog znanja nego čitava nasa liga, eh sad on ima tek 16 godina tesko je sa danasnjim mesarima igrati.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 01 nov 2012, 19:05

Ne uzbiduju se jer su toliko umisljeni da su uvjereni da ce igrati za njih, pa jesi li citao njihove clanke i komentare ispod?

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 01 nov 2012, 19:07

ma pustite to srcem igranje i davanje izjava kako se voli drzava,niko ne zna sta zapravo igraci osjecaju,ko da su svi patriore,ima ljudi koji jednostavno nemaju nekakvu ljubav prema drzavi,ali je osjecaju svojom, igra ko zna igrat
pa sta ima ima veze jel halilovic il bunoza,ili imas kakater do kraja ili nemas, ako gledas s tog apskekta da samo prave patriote igraju (mada mi taj pojam nikad nije bilo jasan) evo pr mase zastavom ,kuen se u drzavu,mrzi susjedne drzave,a ne placa porez jel to poatriota?

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 01 nov 2012, 19:07

Zekoo je napisao/la:Pa sve i da hoće igrat za nas ne može ga pozvat ni njeg ni Kološinca tek tako iz vedra neba, nijedan još nemaju naše pasoše.
Jagodić: Imali smo tri razgovora sa Halilovićem, optimistični smo
pa valjda ga pitao za papire

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 01 nov 2012, 19:09

CUj ne uzbudjuju se a izmisljaju izjave Susica i na svakom portalu po 500 i vise komentara , broje mu krvna zrnca bla bla....
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 01 nov 2012, 19:10

ZZtop10 je napisao/la:CUj ne uzbudjuju se a izmisljaju izjave Susica i na svakom portalu po 500 i vise komentara , broje mu krvna zrnca bla bla....
ja ne vidim razlku izmedju bh i hrvatske javnosti po ptianju halilovica,iste se stvari rade

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 01 nov 2012, 19:12

ciza je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:CUj ne uzbudjuju se a izmisljaju izjave Susica i na svakom portalu po 500 i vise komentara , broje mu krvna zrnca bla bla....
ja ne vidim razlku izmedju bh i hrvatske javnosti po ptianju halilovica,iste se stvari rade
nisam ja rekao da se mi i nasi mediji ne uzbudjujemo nego da se hrvati uzbudjuju , a gore je momak napiso da se ne uzbudjuju ;)
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 01 nov 2012, 19:12

upravo tako, eno na indeksu, svaki drugi komentar je tipa da BiH uopste ne postoji, Teheranu, Bošnjakistanu...ja na ovom forumu jos nisam vidjela da neko spori postojanje Hrvatske kao države ili vrijeda Hrvate

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 nov 2012, 19:37

Ti portali zive od komentara, da pocnu sankcionisati opala bi im posjeta tako da je za njih super kada se krenu prepucavati i svadjati. A to sto ne sankcionise automatski znaci da su privlacni za svakakav sljam. ;) Ma samo zaobici, ili ako vec odes ne uzbudjivati se previse.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 01 nov 2012, 19:43

nego da kazem za alena - sada je odluka.nema vise tamo - vamo.ako odbije igra za hrvatsku,ako prihvati igra za bih.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 01 nov 2012, 19:48

dijalog je napisao/la:
dijalog je napisao/la:evo sa **** od nekog hrvata koji ga je pitao za alena i valjda igranja hrvatske reprezentacije u mostaru :roll:

slika
pogledajte kako im je selektor štimac tek umišljen :roll: :roll:
pa nije umišljen. šta treba reći da nikad neće igrati za Hrvatsku i odreći se takvog talenta unaprijed? ili da će ga prepustiti nama bez ikakve borbe? pa nije Štimac budala, ovom izjavom samo pokazuje da se računa na njega, a sad je do Alena da odluči

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 01 nov 2012, 19:50

ZOI84 je napisao/la:
upravo tako, eno na indeksu, svaki drugi komentar je tipa da BiH uopste ne postoji, Teheranu, Bošnjakistanu...ja na ovom forumu jos nisam vidjela da neko spori postojanje Hrvatske kao države ili vrijeda Hrvate
bas sam danas imao raspravu oko toga...nemam sta drugo reci neko primitivci..ne znaju razliku izmedju nacionalnosti i narodnosti..veca sam ja bio budala sto sam usao u raspravu sa ogranicenim ljudima...

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.