Lista u kojoj Butler nije top 3 je smijesna po meni. Al to je moje misljenje.NEZALAGANJE je napisao/la:http://www.nba.com/2015/news/hca/03/23/ ... bahpsplit3
Zanimljiva lista sa zanimljivim igracima i upravo govori o onome sto cesto pominjem.Oba kraja parketa.Cak je i sam poredak dosta realan,s tim da,vjerovatno sam subjektivan,ali Kawhi moze biti top 3 jako brzo...
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Definitivno u blizoj buducnosti Kawhi je top 3,naravno ako ostane zdrav..a nije ni daleko od DPOY
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije smijesna jer se ocigledno u ovom poretku 2 way igraca ipak mala prednost daje ofanzivi...A ako cemo realno.Davis,James i Leonard su bolji od njega.BIHfan je napisao/la:Lista u kojoj Butler nije top 3 je smijesna po meni. Al to je moje misljenje.NEZALAGANJE je napisao/la:http://www.nba.com/2015/news/hca/03/23/ ... bahpsplit3
Zanimljiva lista sa zanimljivim igracima i upravo govori o onome sto cesto pominjem.Oba kraja parketa.Cak je i sam poredak dosta realan,s tim da,vjerovatno sam subjektivan,ali Kawhi moze biti top 3 jako brzo...
A kako da bude top 3 pored Davisa, LeBrona i Paula? Da ne nabrajam ostale..BIHfan je napisao/la:Lista u kojoj Butler nije top 3 je smijesna po meni. Al to je moje misljenje.NEZALAGANJE je napisao/la:http://www.nba.com/2015/news/hca/03/23/ ... bahpsplit3
2-way lista je u pitanju, dakle ne gleda se samo odbrana. Zato ni Kawhi nije u top 3.
Poredak je realan.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Donnie Darko
- Kontakt:
Fakat ko bi mogao biti DPOY? Nisam ni razmišljao o tome.
Možda Davis kao nagrada za MVP level sezonu?
Green?
Možda Davis kao nagrada za MVP level sezonu?
Green?
Pa Draymond Green je jako blizu,masina je,pokriva sve zivo
Butler postize 20 poena po utakmici, o cemu pricamo, uz to je najbolji lockdown defender u ligi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Kawhi je bolji defanzivac od Butlera 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ima da gori
..ali slazem se i ja da Butler ne moze biti u prva tri svakako ali kotira pri vrhu svakako...James,Davis i CP3 vjerovatno to je trojka ...ali eto neka se malo zakuha
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Najbolji na perimetru sigurno.To govore strucnjaci,ne ja.Nema sta da se zakuha...Onaj ko misli da je Butler bolji igrac nije objektivan...miki_92 je napisao/la:Kawhi je bolji defanzivac od Butlera
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Može se dobar argument napraviti. Ali pošto se gledaju oba pravca parketa, ne smije se zanemariti Butlerovih 20 ppg.
P.S Stručnjaci znači ipak bitni kada ide u (našu) korist
?
P.S Stručnjaci znači ipak bitni kada ide u (našu) korist
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
pa jeste Kawhi bolji u odbrani od Butler, a Butler je bolji od Klaya u odbrani. Cak je meni Butler i bolji igrac od Klaya, ali eto California, tricas, medija puppets.
Sto se tice dalje liste, ako cemo gledati po uticaju na defnzivnoj strani parketa onda ni AD ni LeBron a pogotovo ne Chris Paul ne mogu imati uticaja kao Marc. Jednostavno iz razloga sto je C, C generalno najvise imaju uticaja (jaki PF takodje), defanzivno na tekmu, jer su snaziji, veci, igraju blize kosu, vise skokova (tu Marc-u mala zamjerka ali je elitni defender bez obzira), bolji shot blockeri, rim protection, mjenjaju suteve itd. Generlano su C najjaci sto se toga tice, nea pozicije da moze utjetacti na tekmu defanzivno kao C i PF.
Sto se tice dalje liste, ako cemo gledati po uticaju na defnzivnoj strani parketa onda ni AD ni LeBron a pogotovo ne Chris Paul ne mogu imati uticaja kao Marc. Jednostavno iz razloga sto je C, C generalno najvise imaju uticaja (jaki PF takodje), defanzivno na tekmu, jer su snaziji, veci, igraju blize kosu, vise skokova (tu Marc-u mala zamjerka ali je elitni defender bez obzira), bolji shot blockeri, rim protection, mjenjaju suteve itd. Generlano su C najjaci sto se toga tice, nea pozicije da moze utjetacti na tekmu defanzivno kao C i PF.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma ne,ovo za strucnjaci samo pomenuo jer sam nedavno ima raspravu s alemom na relaciji Kawhi-Allen...NeverGiveUp je napisao/la:Može se dobar argument napraviti. Ali pošto se gledaju oba pravca parketa, ne smije se zanemariti Butlerovih 20 ppg.
P.S Stručnjaci znači ipak bitni kada ide u (našu) korist?
pa meni je jimmy bolji igrac
tj smatram da je on napadacki vise bolji od kawhia nego ovaj od njega obrambeno ako ste shvatili
tj smatram da je on napadacki vise bolji od kawhia nego ovaj od njega obrambeno ako ste shvatili
- NeverGiveUp
- Kontakt:
andro234 je napisao/la:pa meni je jimmy bolji igrac
There you go.
ajde i ti isto mislis ne boj se napisatNeverGiveUp je napisao/la:andro234 je napisao/la:pa meni je jimmy bolji igrac
There you go.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Koga god da izaberem neko će me razapet.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
andro234 je napisao/la:ajde i ti isto mislis ne boj se napisatNeverGiveUp je napisao/la:andro234 je napisao/la:pa meni je jimmy bolji igrac
There you go.
Ne bojim, naravno, istog sam mišljenja. U bobu su defanzivno, Jimmy je bolji ofanzivno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.