NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Kakav vam je bio Cizmic?
A vidim vi još niste skontali, da su navijači pristajali na ovo samo ako se tradicija zadrži. Ali ne, da je Bog reko, opet su manijaci upravu.Buu je napisao/la: Aplauz
Ovako se voli klub, a ne ko pojedini koji su spremni ugasiti klub zbog kojeg postoje i pocet navijati za neki drugi vjestacki.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Da da, sve si u pravu. Sad nastavi pratiti gašenje kluba.VolimTz je napisao/la:A vidim vi još niste skontali, da su navijači pristajali na ovo samo ako se tradicija zadrži. Ali ne, da je Bog reko, opet su manijaci upravu. Valja bit glup, zaista se divim vašim nastojanjima da pokažete svijetu koliki ste idioti, svaka čast.Buu je napisao/la: Aplauz
Ovako se voli klub, a ne ko pojedini koji su spremni ugasiti klub zbog kojeg postoje i pocet navijati za neki drugi vjestacki.
NO PYRO NO PARTY
Sila Nebeska - navijaci su odmah rekli da ne zele Gracica u Bihacu a neki simpatizeri su okarakterisali daj potez prihvatljivim. Ja sam prvi bio za to ali nije vise u tome stvar. Sloboda je veliki klub i nece se ona ugasiti samo ako se Fukare na probude pa svu gamad istjeraju iz kluba.
Moguc je dolazak Stambolije i jos par starih igraca Jedinstva
Moguc je dolazak Stambolije i jos par starih igraca Jedinstva
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Samo onako kako to Sanjo zna srociti u svom stilu, uvijek originalan. Kakav Gracic kakva p**ka materina, sta ce nam ti likovi. Jedinstvo je nas klub, Bihac je nas grad. Kakav-takav ali nas! I sad mi trebaju jos Sarajlije dolaziti i krojiti sudbinu. Niti se ko nudio, niti ce se ko nuditi iz Bihaca za takva sranja.Ako neko zna, neka navede konkretno ko se to nudio? Nije to bila ni medijska spekulacija, jer ako takvu informaciju objavi samo teletext na OBNu, onda to nije ni vijest, ni spekulacija. Vozdra!VolimTz je napisao/la:"Klub Navijača Sila Nebeska
Povodom ovih medijskih špekulacija povodom moguceg Gracićevog projekta u Bihaću radi spajanja 2 kluba izadjemo priopćenje da projekat gosp. Nijaza Gracića nije dobrodošao u Bihać od strane navijačke skupine Sila Nebeska. Taj projekat je prihvaćen u Tuzli na zaprepaštenje svih nas koji smo oštro bili protiv toga jer to nije način spašavanja kluba nego je naprotiv gašenje aparata koji su isti klub činili živim.Stoga u životu se uvijek postavlja jedno bitno pitanje: Da li sve učiniti po cijenu uspjeha ? Naš odgovor je čvrsto NE. Po tome se mi razlikujemo od ostalih,uspjeh nikad ne smije i nikad neće biti motiv našeg odlaska na utakmicu i sigurno je da ima puno bitnijih stvari od toga a to je historija samog našeg kluba koja je bogata(makar za nas) i kad vidimo kakvi su velikani nosili ovaj sveti dres ne damo da uspomena na njih bude ukaljana nekakvom fuzijom. Mi shvatamo kako će to ići i ne želimo biti dio takvog nečega i borit ćemo se do kraja ako taj projekt ikad bude u planu pa morali biti trn u oku svim onim koji lete za uspjehom i jednostavno ne vide sta im se dešava ispred očiju. Stoga želimo jasno poručiti da ovaj projekat u Bihaću ne želimo !
Za očuvanje časti i ponosa našeg kluba pa makar on bio i u zadnjoj ligi.
Against Mod€rn football !"
Svaka čast na ovome !
MENI MOJE, A VAMA VASE
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Onako. Borio se, zalagao se, ali skromnog potencijala. Ne znam da li je to njegov maksimum, ali jedan od onih rijetkih koji mogu i mozda kako-tako dobiti prolaznu ocjenu uz Nuspahica. Ostalo sve je fuseraj, a o tome svjedoce rezultati.soe je napisao/la:Kakav vam je bio Cizmic?
MENI MOJE, A VAMA VASE
Ne bih se slozio sa tobom. Odlicnu ocjenu su zasluzili Endi i Eli jer su definitivno najbolji bili a i Trejic je solidan bio iako je nekad znao kiksati. A onako protiv Bratstva odigrati ... Bez greske !
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Mesica tu i ne racunam, jer je on kvalitetom visoko iznad raanga kvalitete u ovoj ligi. A sto se tice ostalih, sve je to u pet deka, manje-vise. A o tome svjedoci i nase stanje na tabeli.
MENI MOJE, A VAMA VASE
Danas bila prozivka. Janjos dosao, predstavljen novi kondicioni trener i direktor stadiona. Koji su igraci bili na prozivci to se jos ne zna.
kako se ne zna bolan ? gdje se moze procitati izvjestaj sa prozivke igraca ? jesu krenule pripreme ?tropic je napisao/la:Danas bila prozivka. Janjos dosao, predstavljen novi kondicioni trener i direktor stadiona. Koji su igraci bili na prozivci to se jos ne zna.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Kako će se pročitati vijesti kad su dva od četiri-pet ljudi iz Bihaća koji su radili na informiranju o Jedinstvu doslovno istjerani.
Kad neko ko godinama održava službenu klupsku stranicu dočeka da ga novi trener izbaci sa sastanka i ne dopusti mu da poprati prozivku i sve to objavi i prenese navijačima, onda se samo treba pitati kolike će pare Alagić dobiti.
Kad neko ko godinama održava službenu klupsku stranicu dočeka da ga novi trener izbaci sa sastanka i ne dopusti mu da poprati prozivku i sve to objavi i prenese navijačima, onda se samo treba pitati kolike će pare Alagić dobiti.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
-
Korektorsedmica
- Kontakt:
Znate kad neko hoće da da pokaže kako je njegova zadnja a u stvari napravi kontra efekat e to vam je to.Sa ovim današnjim potezom Janjoš je sam sebi dao jedan ogroman minus jer već portali bruje odnosno forumi a ljudi su u pravu jer kako drukčije objasniti njegovo ponašanje prema tim ljudima koje je de fakto istjero sa prozivke .Ako je već htio pokazati da je njegova zadnja onda je totalno pogriješio adresu jer je to trebao pokazati igračima a ne novinaru i momku koji radi na forumu kluba. Očito je da je kao čovjek mali a kao trener tek treba da vidimo.
cekajte ljudi meni nista nije jasno. koga je trener janjos istjerao ? jesu mu se zamjerili ti ljudi ? zasto ???
aleXBIH je napisao/la:cekajte ljudi meni nista nije jasno. koga je trener janjos istjerao ? jesu mu se zamjerili ti ljudi ? zasto ???
Ovo je stvarno fuj sto cujem! Trener je istjerao potparola Alju Bobica i Nermina Stamboliju koji je novinar. Oni su i osnovali web Nk Jedinstva i uvijek su bili uz ekipu i davali nam friske i provjerene informacije.
-
Korektorsedmica
- Kontakt:
alexbih dobio si odgovor valjda ti je sad jasno
Jednom me je napao da pricam gluposti i da znate ko sam a on pojma sigurno nema ni ko je Tehnicki ni Stamby 
Nije mi prijatelju jasno ? Dobro zna Alju,jos od kad je on slikao za bivsu stranicu Jedinstva, pa onda preuzeo na sebe ovu trenutnu. Ali, jesu oni Janjosa uvirjedili kad ih je izbacio. Znam da Aljo vrsi funkciju glasnogovornika u klubu.
Nista ni mi vise ne znamo. Njih 2 su dosli na prozivku danas i primorani su napustiti istu na zahtjev Janjosa. Na Aljino mjesto je dosao Edin Alagic. Nisu im ni rekli ni kako ni sta ni zbog cega su OTJERANI!
I sad cemo citati o Jedinstvu u Krajini svakog drugog petka, a novine kupi 50 ljudi. Pa Boze dragi,sve gore vijesti u svetinji.
Novi igrači: Elvir Šušnjar, Damir Šahinović, Halid Delić, Mahir Iftić ...
nije loše

nije loše
Trenutno korisnika/ca: pomocniDJUBRE i 19 gostiju.