UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: UFC
Zadavi je Miša. Posla je na spavanje.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
zagrizla ko pit bul kostL'Avvocato je napisao/la:Zadavi je Miša. Posla je na spavanje.

svi gledaju Mieshu

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Bravo Miesha ! 
Ima li netko dobar stream za Conora ?

Ima li netko dobar stream za Conora ?
Ja ovdje gledam
http://livetv.sx/en/eventinfo/393411_co ... |840|75|en
ako ima neki bolji nalijepite
http://livetv.sx/en/eventinfo/393411_co ... |840|75|en
ako ima neki bolji nalijepite
100% sportski i krajnje opušten potpis
- L'Avvocato
- Kontakt:
Uze ga Nate. Svaka mu čast. Dosta je više i ovog bahatog go*nara.
★★★
Mqjstoree !!! Svaka cas Nate, stvarno 

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!
nate je majstorcina!

nate je majstorcina!

Nate mu je bo mader i to out of shape / bez trainingscamp.
Unbelievable...
Unbelievable...
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma potcijenio ga ovaj bahati žutalj. Počeo se za*ebavati kad je vidio da je Nate pustio krv, al kad ga puče ljevicom skontao je da se momak ne šali. Mislim da je već tada shvatio da će izgubiti.
★★★
- anonymousHD
- Kontakt:
Ne može Conor udarit jako koliko Nate može primit, tvrda brada, navikao na rat, takav je on a i buraz mu.
Celi dan govorim svima koji me pitaju za borbu da Nate uzima, ali svi tvrde da neće, a ni ne znaju ko je **** Nate. Spektakularna pobeda bez **** trening kampa, to ne može svako.
Conor hmm podcenio ga, digao se previše u nebesa a još kako treba nije ništa prošao u UFC, biće mu ovo fina lekcija za budućnost.
Strašan je potencijal i ima sve predispozicije da bude jedan od najboljih ikada.
I'M NOT SURPRISED MOTHERFUCKERS!
Celi dan govorim svima koji me pitaju za borbu da Nate uzima, ali svi tvrde da neće, a ni ne znaju ko je **** Nate. Spektakularna pobeda bez **** trening kampa, to ne može svako.
Conor hmm podcenio ga, digao se previše u nebesa a još kako treba nije ništa prošao u UFC, biće mu ovo fina lekcija za budućnost.
Strašan je potencijal i ima sve predispozicije da bude jedan od najboljih ikada.
I'M NOT SURPRISED MOTHERFUCKERS!
Ma ne moze se Conor tuci na 170, znao sam da ce Diaz uzet
Conor se moze izivljavat na 140.....
Nije mi ni Conor mrzak, ali ono presampouzdanje, pa smijanje coj'ku u facu, nek mu se vala odbilo od glavu
Nije mi ni Conor mrzak, ali ono presampouzdanje, pa smijanje coj'ku u facu, nek mu se vala odbilo od glavu
to mu je stil,ali je dokazao da slabo podnosi udarcealemsa je napisao/la:Ma ne moze se Conor tuci na 170, znao sam da ce Diaz uzet

Randy Couture je pokusao sa jacima i nije mu uspjelo...
UFC
Bas sam fulio prognoze, iznenadjen sam.
Kakva je Holly bila do choke-a?
To je to kada imas rupe u repertoaru, isto je ona uradila Rondi, a sada se i njoj desava.
To je to kada imas rupe u repertoaru, isto je ona uradila Rondi, a sada se i njoj desava.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
E neka je priklo smrada 

- L'Avvocato
- Kontakt:
Držala se stajanja, pokušala boksanjem i nogama da je dobije. Ova Miša cijelo vrijeme išla na obaranje i bila blizu u drugoj rundi da je zadavi. Na samom kraju je joj to i uspjelo.Pogba je napisao/la:Bas sam fulio prognoze, iznenadjen sam.
★★★
Jel ima iko link za skidanje cijelog eventa? Kakav sam ja bolid, navijem sat a ne ustanem. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Odlične borbe vrijedilo je ostati budan, danas nadoknaditi propušteni san.
McGregor razočarao, nakon što je silovito krenuo u nastavku skinuo gaće i pokazao da nije sposoban ratovati sa čvrstim momcima, čelične brade. Svaka čast Diazu jer se vratio iz mrtvih nakon prve runde, biće zanimljivo gledati kako će sve djelovati na buduće mečeva Irca.
Svi koji prate Ufc- sigurno su sretni zbog pobjede Miše, napokon uzima ono što godinama sanja.
Očekujem povratak Nurmagomedova da počisti ovu kategoriju jer nijedan borac nije u stanju da odgovoriti na njegovo hrvanje i nevjerovatnu pripremljenost.
McGregor razočarao, nakon što je silovito krenuo u nastavku skinuo gaće i pokazao da nije sposoban ratovati sa čvrstim momcima, čelične brade. Svaka čast Diazu jer se vratio iz mrtvih nakon prve runde, biće zanimljivo gledati kako će sve djelovati na buduće mečeva Irca.
Svi koji prate Ufc- sigurno su sretni zbog pobjede Miše, napokon uzima ono što godinama sanja.
Očekujem povratak Nurmagomedova da počisti ovu kategoriju jer nijedan borac nije u stanju da odgovoriti na njegovo hrvanje i nevjerovatnu pripremljenost.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
kako mi je drago zbog nje, zaslužila je, još da prebije Rondu i ne treba joj ništa više 
Miesha Cupcake Tate

Miesha Cupcake Tate

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.