Precijenjeni igraci
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Precijenjeni igraci
Dybala.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Iscov ćuko.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Sacekajmo post Allegri trenera da utvrdimo sa sigurnošću.Mokes je napisao/la:Dybala.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Paul Pogba
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Dele Alli
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dele Alli
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kane
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Delle prevara Alli.
Što Englezi mogu precjeniti igrača to ne može niko, pardon mogu Hrvati sa Modrićem.
Što Englezi mogu precjeniti igrača to ne može niko, pardon mogu Hrvati sa Modrićem.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BosniaBoston
- Kontakt:
Modric je bar odlican igrac,ovaj je krampaSaurman je napisao/la:Delle prevara Alli.
#Punoljetstvo
Tijani Babangida 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Šta igra ovaj lik, koja je on pozicija uopšte
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Danas
Burak yilmaz
Mitroglu
Milinkovic savic
Krste velkoski
Ante rebic
Sead Kolasinac
Ciro Immobile
Josua kimmich
Dele alli
Benjamin Pavard
Isco
Fabinho
Rojo
James rodriguez
Prije
Salpingidis
Baljic
Emre belezoglu
Ivica mornar
Koroman
Zaza
Thomas mueller
Anelka
O shea
David seaman
Morientes
Fred
Nani
Wilmots
Kuyt
Burak yilmaz
Mitroglu
Milinkovic savic
Krste velkoski
Ante rebic
Sead Kolasinac
Ciro Immobile
Josua kimmich
Dele alli
Benjamin Pavard
Isco
Fabinho
Rojo
James rodriguez
Prije
Salpingidis
Baljic
Emre belezoglu
Ivica mornar
Koroman
Zaza
Thomas mueller
Anelka
O shea
David seaman
Morientes
Fred
Nani
Wilmots
Kuyt
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dobaci titulu 1945-46 nisi pravi zeljovac ako to ne uradisOsim13 je napisao/la:Van Dijk

#Punoljetstvo
william carvalho
evo jarane, sa Nevesom(wolves),Carvalho(Betis),Fernandes(Sporting) i Silvom(Mcity) ubi hljeb u švicarcima...samPetardaa je napisao/la:Vidjet ćemo kako će se Ronaldo sada opet snaći u takvoj situaciji i kada više nema toliko kvalitetan vezni red iza sebe. Ako bude davao golove kao onda kada je u Realu igrao sa Khedirom, Lass Diarom, Ozilom, Higuainom crno vam se piše.

23 gola sad bježi

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BosniaBoston
- Kontakt:
Protiv superkvalitetne svicarskeDenchi je napisao/la:evo jarane, sa Nevesom(wolves),Carvalho(Betis),Fernandes(Sporting) i Silvom(Mcity) ubi hljeb u švicarcima...samPetardaa je napisao/la:Vidjet ćemo kako će se Ronaldo sada opet snaći u takvoj situaciji i kada više nema toliko kvalitetan vezni red iza sebe. Ako bude davao golove kao onda kada je u Realu igrao sa Khedirom, Lass Diarom, Ozilom, Higuainom crno vam se piše.![]()
![]()
![]()
23 gola sad bježi

#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.