Sve čestitke momcima, zaslužena pobjeda! Rakočević maestralan (kapitenski odigrano

Pobjeda koja rezultatski ne znači mnogo, ali sa psihološkog aspekta užasno bitna.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
magica znaš da nekad cura voli da je gore....MaGiCa je napisao/la:DANTES je napisao/la:naravno da je serator.... 12 godina seksualno opštiti, a ne oženiti nije kavaljerski... nimalo... naravno da će Covke dovesti koga god treba samo da izlijeci kompleks.... svoj lični kompleks, ne kompleks kluba ili navijača....
07.05.2013.
[youtube][/youtube]
08.05.2013.
Ma one to rade cisto da nas troluju.DANTES je napisao/la: magica znaš da nekad cura voli da je gore....
ženska psiha je mistični svijet nedokučivog...MaGiCa je napisao/la:Ma one to rade cisto da nas troluju.DANTES je napisao/la: magica znaš da nekad cura voli da je gore....
Bilo je i boljih dana, ali kad svinjoliki izgubi nakon sto serenda na presici - to je uvek 1 dobar dan a priori.neno#4 je napisao/la:Inace, sta ima kako si?
I sto se nisi ukljucioVidim da si vodio neke bitke na temi najjace lige na svijetu, kao i obicno sam protiv svih![]()
![]()
Gde dobroDobro, zdravo?
Ko god je probao racionalno da pridje, otisao je sa manje znanja nego kad je dosao. Jbga...DANTES je napisao/la: ženska psiha je mistični svijet nedokučivog...
Djoko Salic za 12 minuta vec 15 poena za Sparse. Sigurno je da ce Srbija opet imati dominantne centre kao i do sada..Devil je napisao/la:Ristic se popisao po Kinezima a jos nije ni pocela 4/4. Double-double.![]()
Mozemo vec sada konstatovati da je prva pobeda da zavrsnom turniru EL ostvarena samo da vidimo koji je konacan rezultat.
Srbija nema dominantne centre jos od kada je trio Divac-Rebraca-Savic fizicki zanemocao i uputio se ka penziji. U medjuvremenu su se izredjali mnogi, ali jedino Krstic i Milicic su to mogli da budu. Nazalost, jedan je potrgao ligamente kolena, a drugi mozak.neno#4 je napisao/la: Djoko Salic za 12 minuta vec 15 poena za Sparse. Sigurno je da ce Srbija opet imati dominantne centre kao i do sada..
Nemoj tako MaGica, Krstic je zasigurno u top 3.MaGiCa je napisao/la:Srbija nema dominantne centre jos od kada je trio Divac-Rebraca-Savic fizicki zanemocao i uputio se ka penziji. U medjuvremenu su se izredjali mnogi, ali jedino Krstic i Milicic su to mogli da budu. Nazalost, jedan je potrgao ligamente kolena, a drugi mozak.neno#4 je napisao/la: Djoko Salic za 12 minuta vec 15 poena za Sparse. Sigurno je da ce Srbija opet imati dominantne centre kao i do sada..
Taj mali Salic se cini dobrim igracem, ali npr. Musli je u njegovom uzrastu izgledao kao Wilt at his best, pa nista nije napravio kasnije. Tako da sve valja uzeti sa rezervom.
" Црвене $ ? на сјајан " су ? % на ?-ејту ? " се $ у $. " $ ? $ су $ ? " са 86:61 уз " " $ ". " " ? ? " у $ " је 18 поена " 16 & за $ " 33, а " је $ је - у ' ? " $-$ " (15 поена, 10 &). Праву $ ? су ', & ", " је & " 18 % уз % " ? ($ 25) " & $ " је " " са $-$ " $ $ поена " $ &.
Црвено-? су " ? " " на ? центра " ($ поена у првој ") ? су 17 поена $ - & $ " " (24:7). ", ? " је ? " 13:4 " ? ? на ' поена (28:20). & тога ? се поен за поен, а " $ ? су & & $ " – " ? $ $ $ ? $ ? (40:29).
$ је снажно ? - ", пре свега у $, па је ? " ? $ " свега 11 поена у тој $. $ " у $ ? је " $ ? поена црвено-? " су пре $ " ? $ 23 поена $ (63:40) " & ? & " $.
$ " за " $ ? на ' је у & $ 12 ¥ " 45 " $ - црвено-? " / са " $. $ је у $ " првог ? групе А $ ? " ? 77:65.
Црвена $ ? – " 86:61 (24:10, 19:16, 23:11, 23:21)
Црвена $ ?: " 11 (5ас), " 2, $ 10 (&), " 2, " 2, ?, " 6 (5ас), $, ? 11 (&), " 6, " 18 (&), " 18 (&).
": %, ?, Ву 10 (&), &,Р. Жао, ?, Јанг, ? 19, Хенг 10, " 11, " 3,Т. Жао 8.
Pa šta će biti sa Zvezdom ako Rakočević ode?On je najzaslužniji za Kup i za plasman u Euroligu.FKKrajina je napisao/la:Koji invalidi igraju u ovoj Zvezdi u pm.
Edit: Rakocevicu,idi u penziju,nemoj se brukati vise molim te.
Ne znam smijel li primjetiti da se konacni rezultat ne poklapa sa rezultatima po cetvrtinama,ako se saberu oni rezultati dobije se 89:58Devil je napisao/la:" Црвене $ ? на сјајан " су ? % на ?-ејту ? " се $ у $. " $ ? $ су $ ? " са 86:61 уз " " $ ". " " ? ? " у $ " је 18 поена " 16 & за $ " 33, а " је $ је - у ' ? " $-$ " (15 поена, 10 &). Праву $ ? су ', & ", " је & " 18 % уз % " ? ($ 25) " & $ " је " " са $-$ " $ $ поена " $ &.
Црвено-? су " ? " " на ? центра " ($ поена у првој ") ? су 17 поена $ - & $ " " (24:7). ", ? " је ? " 13:4 " ? ? на ' поена (28:20). & тога ? се поен за поен, а " $ ? су & & $ " – " ? $ $ $ ? $ ? (40:29).
$ је снажно ? - ", пре свега у $, па је ? " ? $ " свега 11 поена у тој $. $ " у $ ? је " $ ? поена црвено-? " су пре $ " ? $ 23 поена $ (63:40) " & ? & " $.
$ " за " $ ? на ' је у & $ 12 ¥ " 45 " $ - црвено-? " / са " $. $ је у $ " првог ? групе А $ ? " ? 77:65.
Црвена $ ? – " 86:61 (24:10, 19:16, 23:11, 23:21)
Црвена $ ?: " 11 (5ас), " 2, $ 10 (&), " 2, " 2, ?, " 6 (5ас), $, ? 11 (&), " 6, " 18 (&), " 18 (&).
": %, ?, Ву 10 (&), &,Р. Жао, ?, Јанг, ? 19, Хенг 10, " 11, " 3,Т. Жао 8.
Ne dominira on koliko-toliko već itekako dominira, a isto tako je bilo i u ABA ligi kao i u Evrokupu. I u 35oj je ubjedljivo najbrži igrač u timu.FKKrajina je napisao/la:Rakocevic koliko-toliko moze dominirati u ovoj ligi,ali ja se bojim da Zvezda u EL nece pobjediti nikoga budu li se oni oslanjali na ovakvog Rakocevica.
To sam sinoc napisao jer sam bio ljut sto je prado 1,2 lopte u zadnjoj minuti, kad se odlucivao pobjednik,kao kakav junior.
I verovatno,gotovo sigurno,jedan od dvojice koji sigurno ostaju u Zvezdi nakon ove sezone , mozda ostane jos neko,ali pitanje je kakvu ce minutazu taj neko imati u narednoj sezoni.braoolyo je napisao/la:Ne dominira on koliko-toliko već itekako dominira, a isto tako je bilo i u ABA ligi kao i u Evrokupu. I u 35oj je ubjedljivo najbrži igrač u timu.FKKrajina je napisao/la:Rakocevic koliko-toliko moze dominirati u ovoj ligi,ali ja se bojim da Zvezda u EL nece pobjediti nikoga budu li se oni oslanjali na ovakvog Rakocevica.
To sam sinoc napisao jer sam bio ljut sto je prado 1,2 lopte u zadnjoj minuti, kad se odlucivao pobjednik,kao kakav junior.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.