KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

alan_kardec
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la alan_kardec » 09 maj 2013, 00:07

:D :D :D
Sve čestitke momcima, zaslužena pobjeda! Rakočević maestralan (kapitenski odigrano 8-) ), Nelson i Raško takođe. Mnogo se osjetio nedostatak Savovića pod košem, u prvom poluvremenu pogotovo kad je Partizan napravio kamaru ofanzivnih skokova što ih je i držalo u životu. Mitrović fina rola, dvije bitne trice (a koja to trica nije bitna u derbiju :D ), ali me je iznervirao u dva-tri navrata kad je fulio čista polaganja. Simonović :shock: :shock: , ja nemam riječi.
Pobjeda koja rezultatski ne znači mnogo, ali sa psihološkog aspekta užasno bitna.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 maj 2013, 00:12

MaGiCa je napisao/la:
DANTES je napisao/la:naravno da je serator.... 12 godina seksualno opštiti, a ne oženiti nije kavaljerski... nimalo... naravno da će Covke dovesti koga god treba samo da izlijeci kompleks.... svoj lični kompleks, ne kompleks kluba ili navijača....

07.05.2013.
[youtube][/youtube]

08.05.2013.
slika

;)
magica znaš da nekad cura voli da je gore....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 maj 2013, 00:30

DANTES je napisao/la: magica znaš da nekad cura voli da je gore....
Ma one to rade cisto da nas troluju. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 maj 2013, 00:37

MaGiCa je napisao/la:
DANTES je napisao/la: magica znaš da nekad cura voli da je gore....
Ma one to rade cisto da nas troluju. ;)
ženska psiha je mistični svijet nedokučivog...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 maj 2013, 00:39

neno#4 je napisao/la:Inace, sta ima kako si?
Bilo je i boljih dana, ali kad svinjoliki izgubi nakon sto serenda na presici - to je uvek 1 dobar dan a priori. ;)
Vidim da si vodio neke bitke na temi najjace lige na svijetu, kao i obicno sam protiv svih :mrgreen: :mrgreen:
I sto se nisi ukljucio :?:
Dobro, zdravo?
Gde dobro :?: Ferrari nista, Lakersi prsli, Red Wingsi jedva... Napoli je jedina radost.

Gde zdravo :?: Dioptrija se povecala, trigliceridi opet prave probleme, nesanica je tu... Jedino sto idem u banju za mesec i po. ;)

Nema te nesto da nas prosvetlis na temama o basketu. Vidim samo uleces kad ti neko dira Bosnu ili Partizana. :D

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 maj 2013, 00:48

DANTES je napisao/la: ženska psiha je mistični svijet nedokučivog...
Ko god je probao racionalno da pridje, otisao je sa manje znanja nego kad je dosao. Jbga...

:mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 maj 2013, 17:03

Ristic se popisao po Kinezima a jos nije ni pocela 4/4. Double-double. 8-)
Mozemo vec sada konstatovati da je prva pobeda da zavrsnom turniru EL ostvarena samo da vidimo koji je konacan rezultat. 8-)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 maj 2013, 17:47

Devil je napisao/la:Ristic se popisao po Kinezima a jos nije ni pocela 4/4. Double-double. 8-)
Mozemo vec sada konstatovati da je prva pobeda da zavrsnom turniru EL ostvarena samo da vidimo koji je konacan rezultat. 8-)
Djoko Salic za 12 minuta vec 15 poena za Sparse. Sigurno je da ce Srbija opet imati dominantne centre kao i do sada..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 maj 2013, 18:49

neno#4 je napisao/la: Djoko Salic za 12 minuta vec 15 poena za Sparse. Sigurno je da ce Srbija opet imati dominantne centre kao i do sada..
Srbija nema dominantne centre jos od kada je trio Divac-Rebraca-Savic fizicki zanemocao i uputio se ka penziji. U medjuvremenu su se izredjali mnogi, ali jedino Krstic i Milicic su to mogli da budu. Nazalost, jedan je potrgao ligamente kolena, a drugi mozak.
Taj mali Salic se cini dobrim igracem, ali npr. Musli je u njegovom uzrastu izgledao kao Wilt at his best, pa nista nije napravio kasnije. Tako da sve valja uzeti sa rezervom. ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 maj 2013, 19:27

MaGiCa je napisao/la:
neno#4 je napisao/la: Djoko Salic za 12 minuta vec 15 poena za Sparse. Sigurno je da ce Srbija opet imati dominantne centre kao i do sada..
Srbija nema dominantne centre jos od kada je trio Divac-Rebraca-Savic fizicki zanemocao i uputio se ka penziji. U medjuvremenu su se izredjali mnogi, ali jedino Krstic i Milicic su to mogli da budu. Nazalost, jedan je potrgao ligamente kolena, a drugi mozak.
Taj mali Salic se cini dobrim igracem, ali npr. Musli je u njegovom uzrastu izgledao kao Wilt at his best, pa nista nije napravio kasnije. Tako da sve valja uzeti sa rezervom. ;)
Nemoj tako MaGica, Krstic je zasigurno u top 3.
Nego da se vratimo na malog Salica posto sam ga gledao cesto u posljednje vrijeme. Dominira u ovoj konkurenciji, ali vidjet cemo sta ce biti. Ima veliku snagu, raspon ruku, mekanu ruku, sve sto je potrebno. Potrebno je da poslozi neke stvari u glavi i to je to.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 maj 2013, 23:48

" Црвене $ ? на сјајан " су ? % на ?-ејту ? " се $ у $. " $ ? $ су $ ? " са 86:61 уз " " $ ". " " ? ? " у $ " је 18 поена " 16 & за $ " 33, а " је $ је - у ' ? " $-$ " (15 поена, 10 &). Праву $ ? су ', & ", " је & " 18 % уз % " ? ($ 25) " & $ " је " " са $-$ " $ $ поена " $ &.

Црвено-? су " ? " " на ? центра " ($ поена у првој ") ? су 17 поена $ - & $ " " (24:7). ", ? " је ? " 13:4 " ? ? на ' поена (28:20). & тога ? се поен за поен, а " $ ? су & & $ " – " ? $ $ $ ? $ ? (40:29).

$ је снажно ? - ", пре свега у $, па је ? " ? $ " свега 11 поена у тој $. $ " у $ ? је " $ ? поена црвено-? " су пре $ " ? $ 23 поена $ (63:40) " & ? & " $.

$ " за " $ ? на ' је у & $ 12 ¥ " 45 " $ - црвено-? " / са " $. $ је у $ " првог ? групе А $ ? " ? 77:65.

Црвена $ ? – " 86:61 (24:10, 19:16, 23:11, 23:21)

Црвена $ ?: " 11 (5ас), " 2, $ 10 (&), " 2, " 2, ?, " 6 (5ас), $, ? 11 (&), " 6, " 18 (&), " 18 (&).

": %, ?, Ву 10 (&), &,Р. Жао, ?, Јанг, ? 19, Хенг 10, " 11, " 3,Т. Жао 8.
8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 maj 2013, 15:49

Zajeba nas sut. :(
Poraz od Joventuta 77:67 koji nas je izbacio iz trke za finale posto je tesko ocekivati da i pored toga da racunamo da cemo dobiti Rytasa,tesko Kinezi mogu da dobiju Joventuta.

Utakmica u svim parametrima egal,osim u jednom.Sut za tri poena gde smo gadjali tragikomicnih 5/23 dok su Spanci ubacili iz 16 pokusaja 6 trojki.
Ostalo je sve bilo bara-bara sto bi rekli.Za dva poena identicnih 51%,slobodna bacanja oba tima oko 80%, Zvezda jedan skok vise,Zvezda dve izgubljene lopte manje...
Kod nas Rebic 23 poena,Ristic 12 poena te Guduric 12 poena. Ostali nisu vredni nekog preteranog pomena.
Kod Spanaca Xavier Assalit 17 poena od toga 13 sa slobodnih bacanja,Alberto Abalde 16 poena 6 skokova,Jose Nogues 15 poena...

Sledi mec protiv Rytasa koji mozemo odigrati gotovo bez opterecenja i ja se nadam pobediti.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 maj 2013, 22:50

Pobeda nad Konstantinom 83-70.

Detalje ne znam.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 maj 2013, 19:15

Da rezimiramo stvari...

Crvena zvezda - Kina 86:61
Crvena zvezda- Joventut 67:77
Crvena zvezda- Lietuvos Rytas 73:54

Dakle na F8 koji se odigrao u Londonu nas tim je zabelezio 2 pobede i jedan poraz koji ih je na kraju i kostao finala sasvim ocekivano. Tesko mi je pricati da li se moglo bolje to odraditi ili ne jer jedini pristup informacijama bio je putem live statistike sto i nije bas neki relevantan pokazatelj odnosa snaga na terenu i ko je podbacio a ko je odigrao iznad ocekivanja. Ipak ako pogledamo kako je Joventut odigrao protiv Barce u finalu ovog turnira mislim da mozemo reci da ipak mozemo biti zadovoljni sa ovim trecim mestom u konacnom poretku jer smo jedini koliko toliko pruzili otpor timu iz Badalone.

Standardno smem reci kao i cele sezone ekipu je nosila "proverena" ekipa, Rebic, Ristic, Guduric, Djukanovic. Od njih ocekujem bar dvojicu da sledece sezone dobiju prostora sa seniorima u nekim mecevima gde se ne namece neki imperativ,mada je za njih najbitnije da igraju pa makar to bilo i u FMP-u. U sustini ja sam zadovoljan ovim turnirom, ali ipak cekam da cujem od pravih ljudi kako je to stvarno izgledalo u Londonu i da li bas imam razloga da budem toliko zadovoljan.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 15 maj 2013, 19:50

Koji invalidi igraju u ovoj Zvezdi u pm.

Edit: Rakocevicu,idi u penziju,nemoj se brukati vise molim te.

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 16 maj 2013, 00:25

FKKrajina je napisao/la:Koji invalidi igraju u ovoj Zvezdi u pm.

Edit: Rakocevicu,idi u penziju,nemoj se brukati vise molim te.
Pa šta će biti sa Zvezdom ako Rakočević ode?On je najzaslužniji za Kup i za plasman u Euroligu.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 16 maj 2013, 11:36

Rakocevic koliko-toliko moze dominirati u ovoj ligi,ali ja se bojim da Zvezda u EL nece pobjediti nikoga budu li se oni oslanjali na ovakvog Rakocevica.

To sam sinoc napisao jer sam bio ljut sto je prado 1,2 lopte u zadnjoj minuti, kad se odlucivao pobjednik,kao kakav junior.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 maj 2013, 12:49

Devil je napisao/la:
" Црвене $ ? на сјајан " су ? % на ?-ејту ? " се $ у $. " $ ? $ су $ ? " са 86:61 уз " " $ ". " " ? ? " у $ " је 18 поена " 16 & за $ " 33, а " је $ је - у ' ? " $-$ " (15 поена, 10 &). Праву $ ? су ', & ", " је & " 18 % уз % " ? ($ 25) " & $ " је " " са $-$ " $ $ поена " $ &.

Црвено-? су " ? " " на ? центра " ($ поена у првој ") ? су 17 поена $ - & $ " " (24:7). ", ? " је ? " 13:4 " ? ? на ' поена (28:20). & тога ? се поен за поен, а " $ ? су & & $ " – " ? $ $ $ ? $ ? (40:29).

$ је снажно ? - ", пре свега у $, па је ? " ? $ " свега 11 поена у тој $. $ " у $ ? је " $ ? поена црвено-? " су пре $ " ? $ 23 поена $ (63:40) " & ? & " $.

$ " за " $ ? на ' је у & $ 12 ¥ " 45 " $ - црвено-? " / са " $. $ је у $ " првог ? групе А $ ? " ? 77:65.

Црвена $ ? – " 86:61 (24:10, 19:16, 23:11, 23:21)

Црвена $ ?: " 11 (5ас), " 2, $ 10 (&), " 2, " 2, ?, " 6 (5ас), $, ? 11 (&), " 6, " 18 (&), " 18 (&).

": %, ?, Ву 10 (&), &,Р. Жао, ?, Јанг, ? 19, Хенг 10, " 11, " 3,Т. Жао 8.
8-)
Ne znam smijel li primjetiti da se konacni rezultat ne poklapa sa rezultatima po cetvrtinama,ako se saberu oni rezultati dobije se 89:58 :mrgreen: Nebitno al' eto i u svakom slucaju pohvale momcima :D Poz Delije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 16 maj 2013, 15:22

FKKrajina je napisao/la:Rakocevic koliko-toliko moze dominirati u ovoj ligi,ali ja se bojim da Zvezda u EL nece pobjediti nikoga budu li se oni oslanjali na ovakvog Rakocevica.

To sam sinoc napisao jer sam bio ljut sto je prado 1,2 lopte u zadnjoj minuti, kad se odlucivao pobjednik,kao kakav junior.
Ne dominira on koliko-toliko već itekako dominira, a isto tako je bilo i u ABA ligi kao i u Evrokupu. I u 35oj je ubjedljivo najbrži igrač u timu.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 maj 2013, 15:28

braoolyo je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:Rakocevic koliko-toliko moze dominirati u ovoj ligi,ali ja se bojim da Zvezda u EL nece pobjediti nikoga budu li se oni oslanjali na ovakvog Rakocevica.

Ne dominira on koliko-toliko već itekako dominira, a isto tako je bilo i u ABA ligi kao i u Evrokupu. I u 35oj je ubjedljivo najbrži igrač u timu.
I verovatno,gotovo sigurno,jedan od dvojice koji sigurno ostaju u Zvezdi nakon ove sezone , mozda ostane jos neko,ali pitanje je kakvu ce minutazu taj neko imati u narednoj sezoni.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.