Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Rosas7
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Rosas7 » 06 sep 2011, 21:09

lukaaaa modricccc
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 06 sep 2011, 21:16

killer ostaje killer 2-1,bravo eduardo

al igra je opet slaba
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 06 sep 2011, 21:19

3-1 dudu kralju

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 06 sep 2011, 21:53

3 boda hvala bogu,dobro je,idemo sad u atenu potuci se za prvo mjesto,nezz kakava je grcka ali budemo li ovakvi nemamo sanse

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 06 sep 2011, 22:03

Eduardo je carobnjak, nas najbolji igrac. Svaka cast majstore 8-)

Potpuno druga slika drugo poluvrijeme ali Bilic se mora zapitat sta nevalja, kad se gleda kompletna slika ovo je tragicno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 06 sep 2011, 22:08

Loše ovo izgleda općnito ali evo Latvija vodi 10-tak minuta do kraja, skočit ćemo na 1.mjesto
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 06 sep 2011, 22:08

Ako Grci izgube sigurno prolazimo dalje :D

Sigurno cemo bit najbolji drugi a i prvo mjesto nam sad negine

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 sep 2011, 23:32

Tritolone je napisao/la:Ako Grci izgube sigurno prolazimo dalje :D

Sigurno cemo bit najbolji drugi a i prvo mjesto nam sad negine
Sigurno drugi ?
Kojom logikom,pogledaj trenutnu tabelu najboljih drugoplasiranih reprezentacija Danska i BIH su ispred vas,a sa jednakim brojem bodova Svedska,Irska.A Irska ima najpovoljni raspored ide Andori i ceka Armeniju sto je 98% da ce uzeti 6 bodova i vi automatski ispadate iz tog "vidokruga" najbolje 2 reprezentacije,a ne zna se sta ce uraditi ostale jer oni imaju tu i tamo raspored.

Dakle realno stanje je da vi jedino kao prvi mozete direktno sto je mnogo realnije nego kao najbolja drugoplasirana repka. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 sep 2011, 00:06

ZAr smo mi u konkurenciji za to mjesto..Jer nama se oduzimaju bodovi s poljednoplasiranom ekipom(Luksemburg).
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 sep 2011, 00:10

VanBasten je napisao/la:ZAr smo mi u konkurenciji za to mjesto..Jer nama se oduzimaju bodovi s poljednoplasiranom ekipom(Luksemburg).
Realno i niste u konkurenciji,ali je stanje da ste trenutno jos uvek tu na drugoj poziciji odma' iza Danske. ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 sep 2011, 00:13

Devil je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:ZAr smo mi u konkurenciji za to mjesto..Jer nama se oduzimaju bodovi s poljednoplasiranom ekipom(Luksemburg).
Realno i niste u konkurenciji,ali je stanje da ste trenutno jos uvek tu na drugoj poziciji odma' iza Danske. ;)
Ma idemo direktno :P

helem, čestitke zapadnim susjedima na pobjedi!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 sep 2011, 00:14

VanBasten je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Ma idemo direktno :P

helem, čestitke zapadnim susjedima na pobjedi!
Pa realno i vi i Hrvati mozete videti direktno EP samo kao prvoplasirani,u suprotnom dolazite u bubanj sa nama.
Ali ne budite tuzni vi em imate sanse da budete prvoplasirani,em imate sanse da budete najbolji drugi,mi jadnici zakucani na poslednje mesto najboljih drugoplasiranih ekipa,sreca pa se one ne izbacuju. :lol:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 sep 2011, 00:24

Devil je napisao/la: Sigurno drugi ?
Kojom logikom,pogledaj trenutnu tabelu najboljih drugoplasiranih reprezentacija Danska i BIH su ispred vas,a sa jednakim brojem bodova Svedska,Irska.A Irska ima najpovoljni raspored ide Andori i ceka Armeniju sto je 98% da ce uzeti 6 bodova i vi automatski ispadate iz tog "vidokruga" najbolje 2 reprezentacije,a ne zna se sta ce uraditi ostale jer oni imaju tu i tamo raspored.

Dakle realno stanje je da vi jedino kao prvi mozete direktno sto je mnogo realnije nego kao najbolja drugoplasirana repka. ;)

Eo post sa jednog drugog foruma lika koji je racuna kakvo je stanje za najbolju drugu poziciju :)

Istina da sam malo pretjera ali naravno da nisam mislio sigurni, triba sam stavit navodne znakove :P
Mi u slučaju poraza u Pireju i pobjede protiv Latvije idemo na 16 bodova u poretku drugoplasiranih.

U grupama A, B, C, D drugoplasirani nema šanse da dođe do 16 bodova.

Grupa E - Švedska bi trebala dobiti Finsku i tu ide na 15, i onda dočekuje Nizozemsku, znači može i do 18.

Grupa F - samo Crna Gora nas moće prestići, sad je na 11, slijede Engleska doma i Švicarska vani, nerealno da će tu obje dobiti, znači to ništa

Grupa G - tu Portugal, Norveška i Danska mogu do 16 ali Norvežanima igra samo teorija. Portugal i Danska su sad na 13, svaki igra još jednu protiv indijanca znači idu na 16 i čeka ih međusobni ogled u Danskoj. Znači u slučaju remija drugoplasirani će imati 17, ako netko pobijedi 16.

Grupa H - Česi moraju dobiti Španjolce doma i Litvu da dođu do 16. Niš od toga.

Znači prijetnje su nam:

- Švedska, u slučaju remija sa Nizozemskom 16 bodova, pobjeda - 18 (GD +7)
- Portugal(GD +8)/Danska(GD +5), međusobni remi, drugi ide na 17, u slučaju nečije pobjede - 16

Naš GD je sad +6.

Ništa od ovog. Portugal ili Danska će nas zajebat. Nabit će gol razliku protiv Islanda/Cipra i moćemo se frigat. Švedska ako remizira protiv Nizozemska ima isto 16, sad ima GD +7 i još će ju nabildat protiv Finske.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 sep 2011, 00:26

Pa na to sam mislio, kao prvoplasirani naravno. jbg, može se sad i sanjati malo :mrgreen:
Grci :lol: ..No opet biće Hrvatima zafrkano u Atini, nisu ni oni u nekoj aman zaman formi, atmosfera u i oko ekipa kako vidim je niđe veze. Ustvari sva 3 pretedenta za plasman su u nekakvim zajebima. Izraelci se potukli na treningu na Maksimiru :mrgreen: .... Bilića razapinju psolije pobjede, kao i Modrića.... A garant je i u Grčkoj burno.
Biće zanimljivo u Atini, ako s ene bude poklapao termin s našom tekmom, to se ne smije propustiti.
A rezultate vaše repke sam davno prestao da "kontam", očigledno ej da mi fale neke bitne informacije, pa sam se kanio

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 sep 2011, 00:29

Uglavnom da skratim pricu...

Nama treba nerijeseno protiv Grka i mi putujemo na EP, cak ni ovaj Bilic nemoze propustit priliku da pobijedom protiv Latvije osigura ep kao prvi.

Realno je ocekivat bod protiv Grka, ebemti da nije bilo onog kiksa protiv Gruzije sad bi sigurno isli dalje ali sta je tu je...moramo strepit dalje.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 sep 2011, 00:32

Auu vidi ja tek sada ustvari skontah da Irci idu Andorri koja je zadnja ubedljivo.Mislim video sam da su zadnji,ali me nesta okrenulo i zaboravim odbiti bodove Ircima,znaci oni idu maksimalno na 15.Pa vi onda imate lepe sanse za tu najbolju drugu na kraju,ali bojim se da kao sto taj lik na kraju napisa skenjace vas neko od Portugalaca ili Danaca.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 sep 2011, 00:36

Portugal redovito zadnja kola kvalifikacija odigra na razini Andore tako da se iskreno ne ocekujem nesto od te druge pozicije :mrgreen:

Nek Dudu rijesi bunkerase u Ateni i mi u zadnjem kolu mozemo igrat sa Kovacicem,Situmom,Kelavom i trecom ekipom :D

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 sep 2011, 01:12

Neozbiljno je pricati o bilo cemu drugom osim pobjedi protiv Grcke u Ateni, o cemu pricamo? To mora biti imperativ, jedini imperativ. Sramota je za reprezentaciju Hrvatske ne biti prvi u ovoj grupi, a Bilica treba cisto radi ekipe i mira unutar iste trpiti do kraja kvalifikacija i zahvaliti mu se potom i staviti ga negdje na klupu kao suradnika pa nek tada glumi frenda igracima, psihologa, itd.
...Život za Široki...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 sep 2011, 01:25

Priznajte da vam je igra opala od kad Prosinecki nije deo strucnog staba 8-) :mrgreen:

Cestitke na pobedi u svakom slucaju ,korak blize EP.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 07 sep 2011, 21:14

Fidelis je sve rekao,
1.mjesto je jednostavno imperativ, a i dolazimo s reputacijom jedne od 10 najboljih momčadi. To se mora na terenu opravdati i pokazati. Svi su oni dobri, svi znaju igrati nogomet, bla bla bla, ali u svaku tekmu treba ići na pobjedu i tako se i postaviti. Nema cile mile.
Bod u Ateni bi bio neuspjeh, kao i 2.mjesto u skupini. Osim toga, sasvim je irelevantno gdje se igra!
Još smo dobili najlaksu moguću skupinu..
Tribalian je napisao/la:Priznajte da vam je igra opala od kad Prosinecki nije deo strucnog staba 8-) :mrgreen:
Ima tu nečega.

p.s. nadam se i očekujem strogu kaznu za one idiote od "navijača" koji svaki put viču za dom spremni i sl..sve dok se ne budu oduzeli bodovi ili igralo pred praznim tribinama, neće se naučiti, gamad jedna nekulturna..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.