Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Čestitke Egiptu, da smo igrali na neutralnom terenu sa njima opet bi nas dobili
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
vecerasnji gol je diskutabilan, fakat je bilo u pola sekunde. vezano za ovo boldovano, mislim da je baš njemacka na identican nacin izgubila finale evropskog ili svjetskog, dali regularan gol i ponistili imelninho_resTO je napisao/la:Ma mi smo takav narod, **** nas je zivot odkad postojimo u svim sportovima
I ovo malo kvaliteta sto skupimo u bilo kojem sportu, pa se poklopi i da dobro odigramo ali opet kradu, potrefi se i da igramo kuci pa nas opet kradu eeej, pa mi smo jedini narod kojem ovo smiju uraditi.
Nek Njemackoj poniste regularan gol u zadnjoj sekunde prijateljske utaknice, zavrnula bi Merkel kredite molili bi ih da im priznaju pobjedu.
Ne znam sta se uopste nadam, vako ce i zeljo sutra ako kojim slucajem bude blizu, cim se priblizi kraj mozemo zaboravit na pobjedu pitanje je samo da li ce nas pokopati kvalitetan protivnik ili sudija.

nema potpisa
Nisam to ni mogao gledati, odmah poslije onog smrdljivog gola sam otisao, koji peh mora biti da se ono primi, a šta je momak skidao, držao nas u životu 60 minuta.Damian je napisao/la:Tuzno mi vidjet Damira kako kao da sebe otpuzuje nakon one lopte sto mu je prosla kroz ruke. Peric jedva stoji na nogama.
Svi su zasluzili nakln, svaka cast momcima. Nista drugo nemam za reci.

Yebem te srećo.
Zadnja izmjena: Chapman, dana/u 22 jul 2013, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Egipat odigrao strasnu odbranu,nasa bezidejnost u napadu plus promaseni ziceri ili nedostatak srece i to je to..O sudijama necu dok ne vidim kakav video,ako postoji,jel bilo isteklo vrijeme..Sve u svemu momci su se borili u svim utakmicama,ima par finih igraca za seniorske repke..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- adriano_leite
- Kontakt:
Momci su dali sve od sebe, ali smo jednostavno pokradeni, nismo mogli nikako dobiti. Fulili smo par zicera, fulili smo penale, ali ovo sto je bilo je kradja. Mora se nekada i zicer fuliti, pa i penal, ali sudije ne smiju ovoliko da jebu i ostete nikoga, a pogotovo domacina prvenstva.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- tuzlak1987
- Kontakt:
eto nek si ti mudonjaBatko je napisao/la:da, a oni ce igrati i slijedeci put a mi ko zna kad i ko zna gdje......Consigliere je napisao/la:jedina utjehabrzi je napisao/la:Lakše ti je kad vidiš da su ispali:Njemačka,Slovenija,Danska,Srbija...
nasa ekipa je skupina bezmudasa, sve su ucinili kako bi sebe pobjedili, apsolutno sve....Ni sjena od ekipe koja je igrala u grupnoj fazi.
- sagitarius
- Kontakt:
RedBlue je napisao/la:Litvanci? I nas su protiv Tunisa sjebali, e sta smo docekali da nas afrikanci jebu...
Joj kad napise "nas su protiv tunisa sjebali" a covjek iz Banja Luke -.-
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Litvanci, vidimo se u oktobru.
Bice gusto bice 0:5

Bice gusto bice 0:5

Ne znam za gol stvarno ja nisam cuo ni sirenu ni nista,a ovi hadalji cini mi se ni jednom nisu vratili usporeni snimak ne znam zasto..Ako je bio gol onda je bas bezobrazluk extra klase,to samo Bosni u svijetu na domacem terenu mogu uraditi i nikom visesajo10 je napisao/la:Nema tu druze nista diskutabilno. Gol je bio 100 %. Sa dvije sekunde tacno je Malinovic opuco.. Ne mogu da vjerujem na kakav nacin oprostiti se od turnira.ennis je napisao/la:Momci su se puno istrosili u prvim tekmama,vidjelo se da je zafalilo i snage i svjezine.Sto se tice gola u zadnjoj sekundi,diskutabilno je veoma
SLOBODA NAVIJAČIMA
hoće .. kad budemo igrali protiv levata poput Konga, itdedi05x je napisao/la:Bože,hoćeš li nas kad pogledati ?

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- skyisthelimit
adriano_leite je napisao/la:Momci su dali sve od sebe, ali smo jednostavno pokradeni, nismo mogli nikako dobiti. Fulili smo par zicera, fulili smo penale, ali ovo sto je bilo je kradja. Mora se nekada i zicer fuliti, pa i penal, ali sudije ne smiju ovoliko da jebu i ostete nikoga, a pogotovo domacina prvenstva.
Jesil ti covjece svjestan sta pises ?
15.10 - 15.06 ...
Protiv koga igramo za 5 mjesto pa da nam se naplati sve ovo
Al ne vjerujem,lopta na 9m,dolazi do Malunovica i ovaj sutira i ide prema gol 59,00 (ulazi),01 trese se mreza.Nasi skacu a skandinavska djubrad (dabogda nikad nigdje ne otisli )pokazuju da su produzeci.

Al ne vjerujem,lopta na 9m,dolazi do Malunovica i ovaj sutira i ide prema gol 59,00 (ulazi),01 trese se mreza.Nasi skacu a skandinavska djubrad (dabogda nikad nigdje ne otisli )pokazuju da su produzeci.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
**** EHF, **** OBA LITVANCA, **** ONOG KOSONJU STO JE CIJELI MEC SIMULIRO, PIVOTA IGRA, **** MUSTAFU I CIJELI EGIPAT!!!
SVAKA CAST NASIM MOMCIMA, DRZAVA JE PONOSNA NA NJIH!!!
Odigrali su odlicno, osim par profulanih zicera, sve je uredu. Jedino sto mene malo boli jeste cinjenica da igraci nemaju MUDA da sutiraju sad u produzecima, izuzmem li Perica.
Sta se moze...

SVAKA CAST NASIM MOMCIMA, DRZAVA JE PONOSNA NA NJIH!!!
Odigrali su odlicno, osim par profulanih zicera, sve je uredu. Jedino sto mene malo boli jeste cinjenica da igraci nemaju MUDA da sutiraju sad u produzecima, izuzmem li Perica.
Sta se moze...

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- adriano_leite
- Kontakt:
Naravno da sam svjestan, to mislis da nas sudije nisu ostetile???skyisthelimit je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Momci su dali sve od sebe, ali smo jednostavno pokradeni, nismo mogli nikako dobiti. Fulili smo par zicera, fulili smo penale, ali ovo sto je bilo je kradja. Mora se nekada i zicer fuliti, pa i penal, ali sudije ne smiju ovoliko da jebu i ostete nikoga, a pogotovo domacina prvenstva.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jucer je izgubio Dzumhur kojeg su dva poena djelila do pobjede i titule ali ovo danas mi je 3x gore nego jucer, pogotovo ako znam da je pbjeda bila ali nam djubrad sudijska uzese pobjedu. Ne ocekujte dobre rezultate jer uvijek kad imamo dobru sansu tu su uvijek sudije. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Serdarevic, Eres, Peric, Gradjan, Malinovic, Milas... su neki od oni koje ODMA zelim da vidim u A-repci. Znaci Markovicu ako ti budes ili ne, obavezno se vecina od ovi momaka MORA zvati u reprezentaciju jer su pokazala da talenta, volje, zelje i ljubavi ima i to je najbitnije. Ako sam nekog "bitnog" zaboravio halalite jer je ovo tezak trenutak za ista "pametno" pisati...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Hajde vise ne se.ri.Svakako ste usrali temu,sta hoces koji ku...sagitarius je napisao/la:RedBlue je napisao/la:Litvanci? I nas su protiv Tunisa sjebali, e sta smo docekali da nas afrikanci jebu...
Joj kad napise "nas su protiv tunisa sjebali" a covjek iz Banja Luke -.-
Ako nemas sta napisati o rukmoetu nemoj ni pisati nikako,sta ti ispravljas krivu Drinu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
mislim da te nije razumio .. "nikoga" > "nekoga"adriano_leite je napisao/la:Naravno da sam svjestan, to mislis da nas sudije nisu ostetile???skyisthelimit je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Momci su dali sve od sebe, ali smo jednostavno pokradeni, nismo mogli nikako dobiti. Fulili smo par zicera, fulili smo penale, ali ovo sto je bilo je kradja. Mora se nekada i zicer fuliti, pa i penal, ali sudije ne smiju ovoliko da jebu i ostete nikoga, a pogotovo domacina prvenstva.

Zadnja izmjena: JTS, dana/u 22 jul 2013, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
gleda se kada je opucao, ne kada je bila u mreziOtelo je napisao/la:U 60:01 lopta je bila u golu
Momcima svaka cast.Borba do zadnje sekunde.Ponos drzave

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Momcima se nema sta zamjeriti bili su odlicni. Gol je regularan al kad smo mali zato nam je sve tako... Budimo ponosni na ovu nasu djecu jer su se borili do kraja... Glavu gore momci, sad bar znam da ce i ovaj sport napokon da ide naprijed kao fudbal, kosarka...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.