Svaka vam cast, lijepo vi gurate

Ma i igrali ste u kost,Isakovic je zasluzeno iskljucen,.ziher je napisao/la: Gdje mi je drug Batistuta ima li ga zivog? Na nasem skromnom stadioncicu pade i tvoj Celik i to uz dva igraca vise. Nama iskljucen Isakovic Vama prikljucen Valjic![]()
Salu na stranu teska tekma i jos onaj smrad od Valjica da silji gostima cijelo vrijeme pa tako da ova tri boda dobijaju jos vise na tezini. Sada pauza pa ponovo kuci protiv Rudara, mislim da se mozemo nadati opstanku![]()
Evo mene kazem najrealnije remi je trebo bit a mslm da nismo onaj gol primili da bi pobjedili..Obeco sam ti da ce te biti gosti sto se tice navijanjaRobija je Robija ...Imate realne sanse za opstat ko svi ako ne bude daj navuci za Zeljo za Celik za Borac za Velez ak bude imo sansi za Olimpic a vas npr i Vitez da sjebu a sve je moguce kod nas ...Pozziher je napisao/la:Gdje mi je drug Batistuta ima li ga zivog? Na nasem skromnom stadioncicu pade i tvoj Celik i to uz dva igraca vise. Nama iskljucen Isakovic Vama prikljucen Valjic![]()
Salu na stranu teska tekma i jos onaj smrad od Valjica da silji gostima cijelo vrijeme pa tako da ova tri boda dobijaju jos vise na tezini. Sada pauza pa ponovo kuci protiv Rudara, mislim da se mozemo nadati opstanku
Kakav si ti pesimista bio. Sa ovakvim igračima i pristupom igri, sa pojedincima koji se bore za svaku loptu kao Rizvanović u zadnjoj tekmi, uvjeren sam da ćemo se boriti za četvrto - peto mjesto. Na početku sezone, nakon trećeg kola sam prognozirao da ćemo biti 6 - 7 na tabeli, a sad mislim nakon sedmog mjesta da možemo na petu poziciju i to glat pod uslovom da zadrže način igre. U svakom slučaju, neka završimo i 10. nije bitno, cilj ove sezone je opstanak, ali iduće imamo razloga za puno veći optimizam.ziher je napisao/la:Da mi je neko pricao da cemo biti sedmi nakon prvog dijela sezone, ili bi mu rekao, ili bi pomislio da mu fali koja daska u glavi
Salu na stranu, rezultat u ovih 15 kola je vise nego odlican i daje nam za pravo da se sada vise nadamo opstanku, tj da su nam sanse porasle na 50:50 (na pocetku sam nam davao 90% da cemo ispasti)
Stari, ne pretjeruj...kakvo crno 4,5 mjesto... Vi ako opstanak izborite da se nogom u guzicu udarate 2 dana...kako god,čestitam na dosadašnjim rezultatimaFKMLADOSTDK je napisao/la:Kakav si ti pesimista bio. Sa ovakvim igračima i pristupom igri, sa pojedincima koji se bore za svaku loptu kao Rizvanović u zadnjoj tekmi, uvjeren sam da ćemo se boriti za četvrto - peto mjesto. Na početku sezone, nakon trećeg kola sam prognozirao da ćemo biti 6 - 7 na tabeli, a sad mislim nakon sedmog mjesta da možemo na petu poziciju i to glat pod uslovom da zadrže način igre. U svakom slučaju, neka završimo i 10. nije bitno, cilj ove sezone je opstanak, ali iduće imamo razloga za puno veći optimizam.ziher je napisao/la:Da mi je neko pricao da cemo biti sedmi nakon prvog dijela sezone, ili bi mu rekao, ili bi pomislio da mu fali koja daska u glavi
Salu na stranu, rezultat u ovih 15 kola je vise nego odlican i daje nam za pravo da se sada vise nadamo opstanku, tj da su nam sanse porasle na 50:50 (na pocetku sam nam davao 90% da cemo ispasti)
Zasto bi se udarali nogom u guzicu kad u narednom periodu cekamo kuci ured sve ekipe koje se bore za opstanak osim Drine. Buduci da kuci jako dobro igramo mislim da sa tim domacim utakmicama odlucujemo o svom opstanku. Vec sad imamo finu zalihu bodova. Do zimske pauze imamo dvije kuci Rudar i Borac te u gostima Slavija. Mislim da sa pristupom kao do sad iz ove tri utakmice mozemo fine bodove uzeti. Treba se okanit mastanja o visokim pozicijama nego ici iz utakmice u utakmicu i pobjeci sto dalje od 11 mjesta.staragarda je napisao/la:Stari, ne pretjeruj...kakvo crno 4,5 mjesto... Vi ako opstanak izborite da se nogom u guzicu udarate 2 dana...kako god,čestitam na dosadašnjim rezultatimaFKMLADOSTDK je napisao/la:Kakav si ti pesimista bio. Sa ovakvim igračima i pristupom igri, sa pojedincima koji se bore za svaku loptu kao Rizvanović u zadnjoj tekmi, uvjeren sam da ćemo se boriti za četvrto - peto mjesto. Na početku sezone, nakon trećeg kola sam prognozirao da ćemo biti 6 - 7 na tabeli, a sad mislim nakon sedmog mjesta da možemo na petu poziciju i to glat pod uslovom da zadrže način igre. U svakom slučaju, neka završimo i 10. nije bitno, cilj ove sezone je opstanak, ali iduće imamo razloga za puno veći optimizam.ziher je napisao/la:Da mi je neko pricao da cemo biti sedmi nakon prvog dijela sezone, ili bi mu rekao, ili bi pomislio da mu fali koja daska u glavi
Ma nije bas ni ovako, ali na pocetku je bilo o tome nema polemike. Sada je mnogo povoljnija situacija ali ipak sve to treba dovesti do kraja. Uz par ciljanih poijacanja mislim da je to realno za ocekivati.staragarda je napisao/la:Stari, ne pretjeruj...kakvo crno 4,5 mjesto... Vi ako opstanak izborite da se nogom u guzicu udarate 2 dana...kako god,čestitam na dosadašnjim rezultatimaFKMLADOSTDK je napisao/la:Kakav si ti pesimista bio. Sa ovakvim igračima i pristupom igri, sa pojedincima koji se bore za svaku loptu kao Rizvanović u zadnjoj tekmi, uvjeren sam da ćemo se boriti za četvrto - peto mjesto. Na početku sezone, nakon trećeg kola sam prognozirao da ćemo biti 6 - 7 na tabeli, a sad mislim nakon sedmog mjesta da možemo na petu poziciju i to glat pod uslovom da zadrže način igre. U svakom slučaju, neka završimo i 10. nije bitno, cilj ove sezone je opstanak, ali iduće imamo razloga za puno veći optimizam.ziher je napisao/la:Da mi je neko pricao da cemo biti sedmi nakon prvog dijela sezone, ili bi mu rekao, ili bi pomislio da mu fali koja daska u glavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.