Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
31%
2) 10 bodova
23
24%
3) 15 ili više
44
45%

Ukupno glasova: 97

bayer 04
Kontakt:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la bayer 04 » 16 avg 2009, 01:56

Bijeljinac je napisao/la:Nisam maliciozan, ali ovaj Hoffenheim ce ove godine boriti se za opstanak u Bundesligi. Koliko vidim i njih je zadesilo prokletstvo druge sezone, iako su odigrana tek dva kola. Neuvjerljivo proljece, bez nekog znacajnijeg pomaka koliko vidim u ovoj sezoni. Mislim da na kraju nece ispasti, ali da ce biti u gornjem dijelu tabele kao u prosloj sezoni, nema sanse. Profesora Rangnicka su ocigledno procitali, igracki kadar nema kvalitet za vrh njemackog fudbala, a nema vise ni euforije kao prosle jeseni. Borba za opstanak, nema im druge...
Okey,donekle si u pravu...Slažem se da Hoffenheim neće uraditi ni približno ove sezone koliko neki očekuju...Ko god prati fudbal znao je da će Hoffenheim morati pasti,čak su se meni smijali na prošloj polusezoni kada sam govorio da bi trebali biti sretni,ako uhvate kup uefa...Međutim ovo je tek start,a po mom mišljenju Hoffenheim ga je odradio solidno...Uzeli su bod jakom Bayernu,mada su protiv nas morali uraditi više...Ovo je dakle solida,te ja od njih očekujem da iznenade koji put i da završe na sredini tabele...Međutim u Bundesligi uvijek ima iznenađenja... :)

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 16 avg 2009, 02:48

bayer 04 je napisao/la:
Bijeljinac je napisao/la:Nisam maliciozan, ali ovaj Hoffenheim ce ove godine boriti se za opstanak u Bundesligi. Koliko vidim i njih je zadesilo prokletstvo druge sezone, iako su odigrana tek dva kola. Neuvjerljivo proljece, bez nekog znacajnijeg pomaka koliko vidim u ovoj sezoni. Mislim da na kraju nece ispasti, ali da ce biti u gornjem dijelu tabele kao u prosloj sezoni, nema sanse. Profesora Rangnicka su ocigledno procitali, igracki kadar nema kvalitet za vrh njemackog fudbala, a nema vise ni euforije kao prosle jeseni. Borba za opstanak, nema im druge...
Okey,donekle si u pravu...Slažem se da Hoffenheim neće uraditi ni približno ove sezone koliko neki očekuju...Ko god prati fudbal znao je da će Hoffenheim morati pasti,čak su se meni smijali na prošloj polusezoni kada sam govorio da bi trebali biti sretni,ako uhvate kup uefa...Međutim ovo je tek start,a po mom mišljenju Hoffenheim ga je odradio solidno...Uzeli su bod jakom Bayernu,mada su protiv nas morali uraditi više...Ovo je dakle solida,te ja od njih očekujem da iznenade koji put i da završe na sredini tabele...Međutim u Bundesligi uvijek ima iznenađenja... :)
e vidite ja imam ptpno drukcije misljenje, ja ih vidim najmanje u kup uefa, polahko ljudi tek je pocelo a i imali su dvije teske tekme, kuci sa bayernom i gostovanje sa neugodnim leverkusenom gdje ce ove godine malo ko uzimati boodove

rob do bagro
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la rob do bagro » 16 avg 2009, 11:02

mislim da je i ove godine wolfsburg kandidat za titulu, naravno koju i brane...imaju strasnu ekipu sa dzekom,misimovicem,grafiteom i martinsom...takodjer tu ce se i Hamburg umijesat koji ima isto odlicnu ekipu za titulu
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 avg 2009, 11:22

Ne zaboravi, ima jos kandidata za titulu. Tu je najveci Bayern, koji ce dok malo udje u formu stici vukove i naravno prestici.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 16 avg 2009, 13:24

jel ovo bayern više nije kandidat za titulu, dva remija iz dvije tekme :D :D šalim se ali ako hoće titulu treba dosta truda uložiti da se osvoji bundesliga a vukovi bježe 4 boda
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 avg 2009, 15:07

Mirza_Hordas je napisao/la:jel ovo bayern više nije kandidat za titulu, dva remija iz dvije tekme :D :D šalim se ali ako hoće titulu treba dosta truda uložiti da se osvoji bundesliga a vukovi bježe 4 boda
Nije,u Njemackoj se sve zna nakon dva kola :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 avg 2009, 16:40

Borrusia Monchengladbach vodi sa 2:0, da vidimo hoće li ovaj put ispustiti prednost. Imaju odličan tim, ovaj Arango je munja od igrača. Hertha ko Hertha bezveze ekipa. Idemo Schalke , da i ono hoće pobjediti, neka se malo Konigsblauen raduju.

Nisam ni rekao za Gladbach kad primiše gol za 2:1 .

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 16 avg 2009, 16:46

kačar smanjio na 2:1, mislim da je zabio i u prošlom kolu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 avg 2009, 16:50

Jeste, zabio je i u prošlom kolu. I Magath je ovoga igrača hvalio i htio ga je dovesti u Schalke, ali budžet od mizernih 5 miliona eura mu to nije dozvoljavao. Također mislim da je cijena ovoga igrača na transfermarktu oko 7 miliona eura. Inače momak ima 9 nastupa za Srbiju i nijedan gol, 22 godine te 1.83cm visine. Osvojio je drugo mjesta sa Srbijom na prvenstvu do 21 godine. (2007 godine), Učestovao je na Olimpijadi 2008, te također igrao sa mladu repku do 21 godine 2009 . On je stiga prošle godine za 3 miliona eura iz Vojvodine. I usput, ime mu je Gojko. Ovo sam morao napisati, jer momak je mlad, perspektivan i dobar napadač.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 16 avg 2009, 16:51

Cekajte ljudi dok Vedo pocne trpati, ici ce oni u LP sigurno...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 16 avg 2009, 16:55

Rz88 je napisao/la:Jeste, zabio je i u prošlom kolu. I Magath je ovoga igrača hvalio i htio ga je dovesti u Schalke, ali budžet od mizernih 5 miliona eura mu to nije dozvoljavao. Također mislim da je cijena ovoga igrača na transfermarktu oko 7 miliona eura. Inače momak ima 9 nastupa za Srbiju i nijedan gol, 22 godine te 1.83cm visine. Osvojio je drugo mjesta sa Srbijom na prvenstvu do 21 godine. (2007 godine), Učestovao je na Olimpijadi 2008, te također igrao sa mladu repku do 21 godine 2009 . On je stiga prošle godine za 3 miliona eura iz Vojvodine. I usput, ime mu je Gojko. Ovo sam morao napisati, jer momak je mlad, perspektivan i dobar napadač.
pred njim je blistava karijera a i šta će prelaziti u schalke, njemu treba veći klub

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 16 avg 2009, 16:59

U Schalke treba preci zato sto ce Magath od njega napraviti jos boljeg igraca, a i imace prostor za igru, sto u nekom "velikom" klubu ne bi imao :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 avg 2009, 17:05

Eto Schalke nije velik klub. Pazite šta pričati, i gledajte ko su top 10 najbogatijih klubova u Europi., gledajte top 5 najboljih navijača u Europi. Budžet jeste mal, ali zato jer još plačaju onaj ceh od pravljena SCHALKE-ARENE. Sječam se kada su harali Kup uefom i to protiv Intera, Ronaldo je tada igra za Inter.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 avg 2009, 18:05

Rz88 je napisao/la:Jeste, zabio je i u prošlom kolu. I Magath je ovoga igrača hvalio i htio ga je dovesti u Schalke, ali budžet od mizernih 5 miliona eura mu to nije dozvoljavao. Također mislim da je cijena ovoga igrača na transfermarktu oko 7 miliona eura. Inače momak ima 9 nastupa za Srbiju i nijedan gol, 22 godine te 1.83cm visine. Osvojio je drugo mjesta sa Srbijom na prvenstvu do 21 godine. (2007 godine), Učestovao je na Olimpijadi 2008, te također igrao sa mladu repku do 21 godine 2009 . On je stiga prošle godine za 3 miliona eura iz Vojvodine. I usput, ime mu je Gojko. Ovo sam morao napisati, jer momak je mlad, perspektivan i dobar napadač.
Kacar nije napadac! :D On je, usudjujem se reci, jedan od najuniverzalnijih igraca u Evropi! Za Vojvodinu je recimo igrao skoro sve po potrebi(stopera, zadnjeg, prednjeg veznog, spica :D ) i uz to na polusezoni kada je presao u Hertu bio je najblji strijelac lige... :D Sad na prelaznom roku se pominjalo da ga i Ferguson cak prati! Trenutno u Herti igra nekog ofanzivnog veznog i po meni je jedan od najboljih igraca Srbije! ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 avg 2009, 18:11

Heh, pa dobro u Herthi je u veznom redu, a naravno da je orijeniran prema napadu. Nije klasičan napadač.

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 16 avg 2009, 20:49

bayer leverkusen u sljedece 2 tekme trebao bi upisat sigurne pobjede protivfreiburga i bochuma...oni su kandidati za titulu pod uslovom da kad im se vrati helmes nastavi tamo gdje je stao prosle sezone

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 avg 2009, 00:47

I opet Magath prvi. I u Schalkeu , dvije utakmice, dvije pobjede. :mrgreen:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 avg 2009, 00:54

Magath je pravi trener za dizanje onih klubova kojima i nije išlo baš najbolje. Šteta što je Bayern ispustio onakvog trenera. Šta bi on uradio sa ovom ekipom. U Wolfsburgu je počeo sa igračima za koje sam ja prvi put čuo i pogledajte gdje dogurao, sa Bayernom bi harao Evropom.

Bundeska će biti veoma zanimljiva ove sezone. Wolfsi brane titulu, a Bayern je želi svim silama uzeti i sezonu su počeli tradicionalno slabim igrama.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 avg 2009, 01:07

bubooty je napisao/la:bayer leverkusen u sljedece 2 tekme trebao bi upisat sigurne pobjede protivfreiburga i bochuma...oni su kandidati za titulu pod uslovom da kad im se vrati helmes nastavi tamo gdje je stao prosle sezone
Nikad u zivotu! Sada si me iznenadio sa svojom prognozom :shock: vidim da cjenis i pratis mlade igrace, koje Bayer ima nekoliko, ali njihov krajnji domet bi mogao biti izmedju 4-7 mjesta. Jaki protiv "velikih" a kiksaju protiv "zwergi", Freiburg ce ih iznenaditi ;) Jos njihov los proljecni dio sezone, a Helmes se vjerovatno nece vratiti do tada...
Rz88 je napisao/la:I opet Magath prvi. I u Schalkeu , dvije utakmice, dvije pobjede. :mrgreen:
Felix-sretni nek' uziva dok moze, tesko on sta moze uraditi sa ovakvom ekipom. Ako bi ipak uspjeo onda bi tamo postao Konig. Ne, ove godine tesko, ali ako iko mogne sa SO4 nesto napraviti to ce biti on.
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 avg 2009, 03:06

Ma uživa on i kada gubi, ima titulu velikoga stručnjaka. Od njega se ništa ne očekuje ove godine, zato je sve i moguće. Po meni je po formi i ono što sam vidio u ova 2 kola, Wolfsburg favorit, ali i Sttutgart. iznenađenje lige Gladbach.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.