Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Oj ne mogu da vjerujem pa mater im ..... ne igramo protiv francuske. MAGARAC od trenera daje neke izjave idemo na pobjedu, sazreli smo umjesto da je neku akciju osmislio. Kakva skupina nehljeba, smradova i neznalica. A najgore mi je kad kazu na domacoj tekmi dvorana prazna, pa ko ce ici ovo da podrzi i daje pare da gleda sramotu. Ukinuti rukometnu reprezentaciju i sva njihova sredstva dati sjedecoj odbojci !!!!!!!
Ovi ne zasluzuju vise od jednog posta koji cu im posvetiti,a on glasi- Sramota!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Vrijedi on vrijedi,jeste da je pogodio 2 gola od 10 pokusajabhsport je napisao/la:Ma ovo je skup potrosenih luzera, od Terzica preko Harmandica i Doborca do Toromanovica, ovdje samo Vrazalic vrijedi.
- fanatic1991
- Kontakt:
**** vam bog mater i hljeb tacno sam se sada morao izivcirat znao sam jel mi je lijepo dan dosao da ce bosna i kvazi igraci da "zaigraju" **** ti i rukomet i hljeb i sve...komentator jos vec debil gubimo 10 razlike on kaze nije gotovo nije ****........**** mu mater i ko ga postavi da komentarise sport!! tacno se necu vise zivcirat zao mi samo BHF sto ih prate a nisu zasluzili!@! @RE#RWE Fdjkvfn kvnbsefd vzjukfmnjus l msdf gs ffghrsth drf dfs b
[youtube][/youtube]
muzicka podloga da se malo smirim
[youtube][/youtube]
muzicka podloga da se malo smirim
Zadnja izmjena: fanatic1991, dana/u 31 okt 2012, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Selektor nije tu samo u taktickom smislu nego kako mu ime kaze on selektuje te igrace koji setaju po terenumaximusdecimus je napisao/la:bolan, nema ovo veze sa selektorom. taman da bez trenera igraš, ne možeš gubiti 13 razlike od Austrije. ovo je samo do igrača i nikog drugoggringobih je napisao/la:Pa ovo je za krivicne prijave selektoru

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
A kad sam ja govorio da nam je reprezentacija jad i čemer edinho-bih me napadao 
Sramota nacije
[youtube][/youtube]

Sramota nacije
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 31 okt 2012, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Sramota vala.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sad kad se razljute pa pobijedee

Sta je ovo ba ? ne pratim bas rukomet al ne bi rekao da je ova austrija bas nesto jaka . Ne pamtim da sam ih gledao na nekim velikim takmicenjima.

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
sramota, stidite se sviju!
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Kakav jad i čemer da su jad i čemer to bi bilo dobro oni su gori od najgoreg.Dylan Dog je napisao/la:A kad sam ja govorio da nam je reprezentacija jad i čemer edinho-bih me napadao
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
sacete vidjeti preokreta

KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
- Blek_Stena
- Kontakt:
Sramota!!!!
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
fanatic1991 je napisao/la:**** vam bog mater i hljeb tacno sam se sada morao izivcirat znao sam jel mi je lijepo dan dosao da ce bosna i kvazi igraci da "zaigraju" **** ti i rukomet i hljeb i sve...komentator jos vec debil gubimo 10 razlike on kaze nije gotovo nije ****........**** mu mater i ko ga postavi da komentarise sport!! tacno se necu vise zivcirat zao mi samo BHF sto ih prate a nisu zasluzili!@! @RE#RWE Fdjkvfn kvnbsefd vzjukfmnjus l msdf gs ffghrsth drf dfs b
smiri se,nisu vrijedni tvojih zivaca.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Nemojte se nervirati ovo se i ocekivalo,ja licno sam ocekivao poraz ne bas ovolikom razlikom,najgore je to sto se apsolutno nista ne mjenja vec dugo isto igramo vec godinama.Nemamo akcija,selekcija igraca je grozna,zajebavaju se hoce igrati nece igrati,pa nesto bojkotuju selektore(mada je Radza bio najgori selektor u povijesti rukometa) ali nije ni ovaj daleko.Utakmica protin Njemacke nije mjerilo to je jedna od 150 nismo mi odigralo tako dobro koliko je Njemacka odigrala lose.Zato prebacite na neki film ili slicno i samo opusteno.No sikiriki!!
Za ove ametere svi su jaki . Ne jaki ,nego sila . Sreca pa sam davno digao ruke od ovih levata .ZZtop10 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Sta je ovo ba ? ne pratim bas rukomet al ne bi rekao da je ova austrija bas nesto jaka . Ne pamtim da sam ih gledao na nekim velikim takmicenjima.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
pobjedite srbe i oprastam vam...
sad će te vidit seriju 20-0 za nas...
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.