Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

am333
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la am333 » 08 mar 2009, 01:22

GunnerS je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:Nemogu ljudi da se pomire da ce igrati dvije gostujuce utakmice :mrgreen:

Pobjedicmo ih i na terenu i na tribinama :)
evo čitam po drugim forumima od naših ljudi iz belgije da su dosta karata kupili na belgijskog strani. ganjaju se razne šeme naših i iz oklinih zemalja....moglo bi belgijanaca biti samo iza gola :lol: :lol: :lol:

prva gostujuća u belgiji nas puuuuno više nego što su belgijanci kontali da će biti, sad uz nekakve zabrane opet isto....možda idući baraž sa nama u grupi odluče igrati pred praznim stadionom :D :D :D
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 mar 2009, 02:12

ako ce marjan komentirati biti ce uzivancija, kako je danas dao komentar , uzivao sam a ne kada repka bude igrala, ma dijaspora ce da to sredi, ma kupiti ce oni karata na stelu, crno trziste itd, biti ce nas 5-8 hiljada aBd, ma prepali se ljudi, sta ces, evo ozljedio se van buten 2 sedmice, nikome zlo ali bilo bi dobro da on ne igra protiv nas, dzeko u vrhunskoj formi neka samo tako nastavi, gorit ce kristal arena.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 mar 2009, 10:04

Van Buyten se povrijedio na zglobu za skakanje vec pri zagrijavanju za utakmicu. Pretrpio je to i igrao je do 76. minute. Sam kaze da je zglob kroz igru postajao sve nestabilniji i da niji mogao vise. Tek ce se u sljedecim danima saznati koliko je teska povrijeda.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

kokoroko
Kontakt:

Post Postao/la kokoroko » 08 mar 2009, 10:12

Evo jedan komsija ovde iz Belgije obezbijedio je sebe ulaznica :D

http://img4.imageshack.us/img4/1803/dsc00095c.jpg

Ja licno sto znam raje nase ima preko 200 ulaznica sto su uzeli za vecina H.HH.I.II.K.KK

Ma bice nas najmanje 7000 :lol:

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 08 mar 2009, 11:06

Rz88 je napisao/la:ako ce marjan komentirati biti ce uzivancija, kako je danas dao komentar , uzivao sam a ne kada repka bude igrala, ma dijaspora ce da to sredi, ma kupiti ce oni karata na stelu, crno trziste itd, biti ce nas 5-8 hiljada aBd, ma prepali se ljudi, sta ces, evo ozljedio se van buten 2 sedmice, nikome zlo ali bilo bi dobro da on ne igra protiv nas, dzeko u vrhunskoj formi neka samo tako nastavi, gorit ce kristal arena.
Ja se nadam da ce on prenositi pa fenonmenalno prenosi ekme, uzivanje je snjim gledati tekmu ;)
mB!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 mar 2009, 11:26

no rules je napisao/la:Evo par sličica tog našeg novog Bilinog Polja ___"Cristal Arena" :P

slika

slika
na kojoj ce tribini biti belgijanci? :D

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 08 mar 2009, 11:27

Konacno pravi komentator poslje Bahe, dosta mi je vise i kristica i suka i ostalih

Do pobjede sa Marjanom :mrgreen:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 08 mar 2009, 13:56

Bosnier je napisao/la:Konacno pravi komentator poslje Bahe, dosta mi je vise i kristica i suka i ostalih

Do pobjede sa Marjanom :mrgreen:
Moraću ja reći nekome da mi ovo snima :)
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 08 mar 2009, 14:22

Ma ovi naši koji budu na onom djelu tribine Belgijske neka svi unesu zastave..
Pa nek onda iztjeraju Pola tribine ako mogu :lol: :lol:
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 08 mar 2009, 14:28

Bice ovo ako Bog da utakmica za pamcenje jos samo ako uspijemo imati povoljan rezultat :D
Veliki broj nasih navijaca je sigrnu jedan od faktora koji mnogo znaci svim nasim igracima... ;)

JEDVA CEKAM OVAJ MEC SA BELGIJIOM :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
mB!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 mar 2009, 19:09

kad se marjan počne derati gooooooooooooolllllllllllll edin džeko je strijelac bosna i hercegovina vodi 1:0 :D :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 mar 2009, 19:37

slika

Mada mu je Salihovic najdrazi igrac :D
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 08 mar 2009, 19:42

To mu skino sa profila na FB sliku :mrgreen: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 mar 2009, 20:04

hammers je napisao/la:To mu skino sa profila na FB sliku :mrgreen: :mrgreen:
Aha :lol: :lol: :lol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kokoroko
Kontakt:

Post Postao/la kokoroko » 08 mar 2009, 20:06

Evo interesantno za one one koji nemaju kartu za utakmicu

http://www.consum-club.com/

SimoK
Kontakt:

Post Postao/la SimoK » 08 mar 2009, 20:09

Fala Bogu da je Hayat angazirao Zmaja za Veče španske lige. Ono kako je odradio sinoć Atletiko-Real je za udžbenike. Nek vidi onaj raniji kloc što je komentarisao kako se ostaje neutralan a interesantan komentator koji prati šta se dešava na terenu gdje je lopta. Samo da li je to nešto trenutno sa Hayatom?

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 08 mar 2009, 21:19

SimoK je napisao/la:Fala Bogu da je Hayat angazirao Zmaja za Veče španske lige. Ono kako je odradio sinoć Atletiko-Real je za udžbenike. Nek vidi onaj raniji kloc što je komentarisao kako se ostaje neutralan a interesantan komentator koji prati šta se dešava na terenu gdje je lopta. Samo da li je to nešto trenutno sa Hayatom?
malo je prvo poluvrijeme bilo onako malo dosadno...al brate drugo....ono je odradio...svaka mu cast...zao mi atletika...al jbg...a kad ce vec barcu prenositi..da ko covjek nesto pogledam...a ne onaj kreten...mrzi barcu iz dna duse...samo kako se zove onaj komentator sto je prije bio...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 08 mar 2009, 21:25

I ja sam primjetio da onaj lik nevoli Barcu, ali eto sad ce biti uzivancija gledati tekmu Bel BiH
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 mar 2009, 10:49

Neznam da li je vec neko ovdje to napisao, ali Jan Vertonghen nece zbog povrijede moci igrati protiv nas.
Poslije van Buyten je najskuplji igrac u odbrani Belgije. Za van Buyten transfermarkt kaze da je uskoro spreman za igru u utorak.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 09 mar 2009, 11:31

eto oporavio se Van Buyten izgleda spreman je sutra za ligu prvaka. A valjalo bi da ne igra gadan je iz prekida majku mu
Jan Vertonghen ozlijeđen do aprila najmanje
-Sasha Vugdalich

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.