Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Volio bi da odigra vako i na SP,sigurno bi se dobro prodo,zasluzuje ima kvalitet,premlad veliki borac sto je najvaznije
Igracina

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dobili smo strasnog igraca, s vecerasnjom partijom je zacementirao svoje mjesto u prvih 11.
Do zemljeMozambik je napisao/la:![]()
![]()
![]()

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma ide Besa nakon SP-a aBd u ligu petice..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Besa je odigrao MAESTRALNO !!!!
Cista desetka. Prema ocekivanjima mnogih forumasa koji smo znali zasto ga toliko zelimo.
Cista desetka. Prema ocekivanjima mnogih forumasa koji smo znali zasto ga toliko zelimo.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 31 maj 2014, 10:17, ukupno mijenjano 1 put.
MP8 je napisao/la:Dobili smo strasnog igraca, s vecerasnjom partijom je zacementirao svoje mjesto u prvih 11.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Aferim momčino!
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
-
- Kontakt:
Iskoristio maksimalno sansu i nametnuo se na desetkovanoj poziciji. Lijepo je i surađivao s Pjanicem tako da je Medunjanina doveo u situaciju da mora na klupu bar prvu utakmicu protiv Argentine.
Potpuno ocekivano. Covjek je mnogo bolji od Medunjanina i Salihovica defanzivno. Mislim da je imao oko 15-uklizavanja. Trci non stop prava radilica i umara protivnika. Odlican igrac jos bolji nego sto sam se nadao.robijas_Ri je napisao/la:Iskoristio maksimalno sansu i nametnuo se na desetkovanoj poziciji. Lijepo je i surađivao s Pjanicem tako da je Medunjanina doveo u situaciju da mora na klupu bar prvu utakmicu protiv Argentine.

Ovaj momak je životinja
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nema tu sta da se prica,sestica koja nam je prijeko potrebna..Sve cestitke ovom momku,trkacki je usio sve sinoc...Kakav karakter,smirenost i samopouzdanje..
BRAVO MOMCE ....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BRAVO MOMCE ....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
dobro je ovo noćas izgledalo, stvarno dobro!
a to da li smo dobili pravu "šesticu" (što bi vi švabe kazali ili zadnjeg veznog kako to ostatak svijeta zove
)za to je prerano bilo šta reći, to ćemo vidjeti tek protiv argentine. ali da obećava, obećava 

a to da li smo dobili pravu "šesticu" (što bi vi švabe kazali ili zadnjeg veznog kako to ostatak svijeta zove

nismo mi dobili Bešića, on je uvijek bio tu, samo je Pape glumio glumu 

odličan sinoć, igrat' će protiv Mexica sigurno, ako i tu bude dobar kao i večeras, mozemo reci da smo dobili odlicnog igraca u repki
bravoo!

bravoo!
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- 1988risha
- Kontakt:
Ma momak je položio ispit još dok je bio u HSV-u i kad je s nepunih 18 igrao ovu tekmu u prvih 11... Za njega se znalo ranije,kako i sta igra
I nadam se da su napokon svi vidjeli zasto mu je mjesto cijele kvalifikacije trebalo biti u A timu...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 27 gostiju.