Ćiro nidokle, odlične kvalifikacije i katastrofalan baraž a pusti Sušića da vidimo dokle će nas dovesti, upravo o tome i govorimo. Dakle, samo ga pustiti da radi a ne ocjenjivati unaprijed. Ćiro je u prijateljskim bio očajan ali u kvalifikacijama dobar, ko kaže da se to ne može ponoviti sa Sušićem? I ja bih volio da tu imamo Halilhodžića ili Bajevića zbog garantiranog kvaliteta i iskustva ili Barbareza pa da pravimo tim za budućnost, ali pošto je Sušić tu onda mu treba dati podršku, pogotovo što je čovjek tek počeo raditi sa reprezentacijom i što mora testirati i analizirati igrače i formaciju.harry_90 je napisao/la:Haj ti suti malo,pametnice nasa,opusti se,svako ima pravo na svoje misljenje,i sta se javljas kojeg ku...,Ćiro jes imao kikseva,al dokle nas je Ćiro doveo,a dokle ce ovaj strucnjakboli mene briga sta navijaci Srbije pisu,ja pisem za svoju repku,koja u dvije tekme prime 7 golova,izadji ti iz kuce,pecinaru,i suti vise,dosta je tvog filozofiranja po forumu.
Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NoName
- Kontakt:
Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ma djabe objasnjavas ovim mamlazima, ne moze se njima dokazati nista.NoName je napisao/la:Ćiro nidokle, odlične kvalifikacije i katastrofalan baraž a pusti Sušića da vidimo dokle će nas dovesti, upravo o tome i govorimo. Dakle, samo ga pustiti da radi a ne ocjenjivati unaprijed. Ćiro je u prijateljskim bio očajan ali u kvalifikacijama dobar, ko kaže da se to ne može ponoviti sa Sušićem? I ja bih volio da tu imamo Halilhodžića ili Bajevića zbog garantiranog kvaliteta i iskustva ili Barbareza pa da pravimo tim za budućnost, ali pošto je Sušić tu onda mu treba dati podršku, pogotovo što je čovjek tek počeo raditi sa reprezentacijom i što mora testirati i analizirati igrače i formaciju.harry_90 je napisao/la:Haj ti suti malo,pametnice nasa,opusti se,svako ima pravo na svoje misljenje,i sta se javljas kojeg ku...,Ćiro jes imao kikseva,al dokle nas je Ćiro doveo,a dokle ce ovaj strucnjakboli mene briga sta navijaci Srbije pisu,ja pisem za svoju repku,koja u dvije tekme prime 7 golova,izadji ti iz kuce,pecinaru,i suti vise,dosta je tvog filozofiranja po forumu.
-
- Kontakt:
uzmite u obzir samo prva dva poluvremena u ove dvije utakmice...tad su nasi igraci imali snage i mogli su ispunjavati zadatke koje im je susic postavio...i gledajuci ta dva poluvremena vecina stvari u igri i formaciji je pozitivna!
kad igraci budu 100 % spremni i u formi nivo nase igre ce biti otprilike isti kao i onaj u proslim kvalifikacijama...a to je neki nas maximum!
kad igraci budu 100 % spremni i u formi nivo nase igre ce biti otprilike isti kao i onaj u proslim kvalifikacijama...a to je neki nas maximum!
Jesil ti ocekivao da cemo proci jedan Portugal ??? Meni je drago sto je narod zivio za tekme repke,uzmemo Slovence,uvalimo im 4 gola,Belgijance u 2 susreta razvalimo,sa Turcima se drzali,Spanci da ne pricamo,autsajdere sredili,al sta sa ovim ocekivat ?? Pa Svedjani nas raznesu ko kesu rize,Njemci na ubili u 2 poluvremenu,sta da ocekujem ??? Vi ste optimisti,ja nisam,svako ima svoje misljenje,ja to cijenim i ne napadam,dok cim ja iznesem javi se ova pametnica,i pocne napadat i vrijedjat.NoName je napisao/la:Ćiro nidokle, odlične kvalifikacije i katastrofalan baraž a pusti Sušića da vidimo dokle će nas dovesti, upravo o tome i govorimo. Dakle, samo ga pustiti da radi a ne ocjenjivati unaprijed. Ćiro je u prijateljskim bio očajan ali u kvalifikacijama dobar, ko kaže da se to ne može ponoviti sa Sušićem? I ja bih volio da tu imamo Halilhodžića ili Bajevića zbog garantiranog kvaliteta i iskustva ili Barbareza pa da pravimo tim za budućnost, ali pošto je Sušić tu onda mu treba dati podršku, pogotovo što je čovjek tek počeo raditi sa reprezentacijom i što mora testirati i analizirati igrače i formaciju.harry_90 je napisao/la:Haj ti suti malo,pametnice nasa,opusti se,svako ima pravo na svoje misljenje,i sta se javljas kojeg ku...,Ćiro jes imao kikseva,al dokle nas je Ćiro doveo,a dokle ce ovaj strucnjakboli mene briga sta navijaci Srbije pisu,ja pisem za svoju repku,koja u dvije tekme prime 7 golova,izadji ti iz kuce,pecinaru,i suti vise,dosta je tvog filozofiranja po forumu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ko nam receMadafaka je napisao/la:Ma djabe objasnjavas ovim mamlazima, ne moze se njima dokazati nista.NoName je napisao/la:Ćiro nidokle, odlične kvalifikacije i katastrofalan baraž a pusti Sušića da vidimo dokle će nas dovesti, upravo o tome i govorimo. Dakle, samo ga pustiti da radi a ne ocjenjivati unaprijed. Ćiro je u prijateljskim bio očajan ali u kvalifikacijama dobar, ko kaže da se to ne može ponoviti sa Sušićem? I ja bih volio da tu imamo Halilhodžića ili Bajevića zbog garantiranog kvaliteta i iskustva ili Barbareza pa da pravimo tim za budućnost, ali pošto je Sušić tu onda mu treba dati podršku, pogotovo što je čovjek tek počeo raditi sa reprezentacijom i što mora testirati i analizirati igrače i formaciju.harry_90 je napisao/la:Haj ti suti malo,pametnice nasa,opusti se,svako ima pravo na svoje misljenje,i sta se javljas kojeg ku...,Ćiro jes imao kikseva,al dokle nas je Ćiro doveo,a dokle ce ovaj strucnjakboli mene briga sta navijaci Srbije pisu,ja pisem za svoju repku,koja u dvije tekme prime 7 golova,izadji ti iz kuce,pecinaru,i suti vise,dosta je tvog filozofiranja po forumu.

harrya za selektora. Sve cemo razvaliti...
madafaka je susicev agent ..vidis da je podplacen od susica da mu siri propagandu na ovom forumu ..
da mu je i ciro platio pivu bio bi jedan jedini !
da mu je i ciro platio pivu bio bi jedan jedini !

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
2 utakmice protiv respektabilnih protivnika u gostima, 2 poraza i gol razlika 3-7
Nije to nista strasno, ok je to sve, no sto je ZALOSNO i sto ZABRINJAVA pa i PLASI je cinjenica da nismo imali vise od 7 gol sansi...Jos vise je katastrofalno da nismo probali skoro ni jednog novog igraca (sem te dvojice iz Sibenika) koji nam i ne trebaju toliko na tim pozicijama....
Bravo selektore......
Nije to nista strasno, ok je to sve, no sto je ZALOSNO i sto ZABRINJAVA pa i PLASI je cinjenica da nismo imali vise od 7 gol sansi...Jos vise je katastrofalno da nismo probali skoro ni jednog novog igraca (sem te dvojice iz Sibenika) koji nam i ne trebaju toliko na tim pozicijama....
Bravo selektore......
Zadnja izmjena: analiticar_, dana/u 04 jun 2010, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Tebe za glasnogovornika repkeMadafaka je napisao/la:harrya za selektora. Sve cemo razvaliti...

- Bez_komentara
- Kontakt:
Ako me iko može izludjeti poslije Misimovića zbog gubljenja lopti i nonšalantnog ponašanja koje slijedi poslije toga onda je to Ibišević.
Misimović ima dobrih strana,ali skoro svaki put kada izgubi loptu desi se brza i opasna akcija suprotne ekipe.Malo obratite pažnju.
I obojica su užasno tromi.
Misimovića se,očito,ne može otjerati iz prvog tima jer će mnogi reći da nema adekvatne zamjene ali zato sigurno Ibiševića da.
Lik je kriza totalna,mega kriza.
Utakmica u Sloveniji je njegov posljednji dobar nastup za A tim.
Ostalo...
Zato Muslimović,Zec bilo ko...samo se njega riješiti.
Misimović ima dobrih strana,ali skoro svaki put kada izgubi loptu desi se brza i opasna akcija suprotne ekipe.Malo obratite pažnju.
I obojica su užasno tromi.
Misimovića se,očito,ne može otjerati iz prvog tima jer će mnogi reći da nema adekvatne zamjene ali zato sigurno Ibiševića da.
Lik je kriza totalna,mega kriza.
Utakmica u Sloveniji je njegov posljednji dobar nastup za A tim.
Ostalo...
Zato Muslimović,Zec bilo ko...samo se njega riješiti.
- NoName
- Kontakt:
Ocjene naših igrača za utakmicu protiv Švaba (goal.com):
Hasagic - 6
Mravac - 4
Nadarevic - 7
Spahic - 7.5
Jahic - 4.5
Salihovic - 4
Rahimic - 4.5
Pjanic - 6.5
Misimovic - 4
Ibisevic - 4
Dzeko - 7
Vjerovatno se radi o nekoj zavjeri
Hasagic - 6
Mravac - 4
Nadarevic - 7
Spahic - 7.5
Jahic - 4.5
Salihovic - 4
Rahimic - 4.5
Pjanic - 6.5
Misimovic - 4
Ibisevic - 4
Dzeko - 7

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Iskreno mislim da je samo ovdje "zakinut" neko iz naše reprezentacije. Ipak je cijelo 2. poluvrijeme trčao za dvojicu, jer se vidjelo da od Ibre nema ništa.NoName je napisao/la:Ocjene naših igrača za utakmicu protiv Švaba (goal.com):
Hasagic - 6
Mravac - 4
Nadarevic - 7
Spahic - 7.5
Jahic - 4.5
Salihovic - 4
Rahimic - 4.5
Pjanic - 6.5
Misimovic - 4
Ibisevic - 4
Dzeko - 7
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- NoName
- Kontakt:
@Monolože, i meni je Rahimić bio jedan od najboljih. Čak je i Salihović malo zakinut. Po meni, ocjene bi izgledale ovako:
Hasagic - 5
Mravac - 4.5
Nadarevic - 7
Spahic - 7.5
Jahic - 5
Salihovic - 5
Rahimic - 6.5
Pjanic - 7.5
Misimovic - 1
Ibisevic - 1
Dzeko - 6
Hasagic - 5
Mravac - 4.5
Nadarevic - 7
Spahic - 7.5
Jahic - 5
Salihovic - 5
Rahimic - 6.5
Pjanic - 7.5
Misimovic - 1
Ibisevic - 1
Dzeko - 6
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
NoName je napisao/la:@Monolože, i meni je Rahimić bio jedan od najboljih. Čak je i Salihović malo zakinut. Po meni, ocjene bi izgledale ovako:
Hasagic - 5
Mravac - 4.5
Nadarevic - 7
Spahic - 7.5
Jahic - 5
Salihovic - 5
Rahimic - 6.5
Pjanic - 7.5
Misimovic - 1
Ibisevic - 1
Dzeko - 6

Uh, jesi ih nap'o, jbt. Hasaga je zaslužio veću ocjenu, ipak je odbranio što je mogao, 3 penala(ono Lahmovo je poput penala) niko ne moRe odbraniti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Umjesto Spahića i Nadarevića ubaciti Crnogorca i Šunjića.
U sredini naći mjesta za Bekrića.
Desno krilo Vladavić (ukoliko nije umoran zbog velikog broja utakmica koje je odigrao ove sezone), lijevo krilo Husejinović (ukoliko se sazna gdje je da mu se poziv uruči)
U sredini naći mjesta za Bekrića.
Desno krilo Vladavić (ukoliko nije umoran zbog velikog broja utakmica koje je odigrao ove sezone), lijevo krilo Husejinović (ukoliko se sazna gdje je da mu se poziv uruči)
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
Evo i moje ocjene nasih igraca od 1 do 5 (1 najlosija, a 5 najbolja ocjena)
Hasagic - 4 (vrlo siguran i dobar, nije kriv za golove)
Mravac - 2.5 (bolji nego protiv Svedske ali jeste napravio nekoliko kikseva)
Nadarevic - 3 (prilicno solidan)
Spahic - 3.5 (najbolji u odbrani ali jeste skrivio penal)
Jahic - 2.5 (okej u prvom ali imao velike probleme u drugom poluvremenu)
Rahimic - 3 (uglavnom solidno obavio svoj posao)
Salihovic - 3 (borio se ali mogao i bolje)
Pjanic - 2.5 (nekoliko dobrih akcija ali inace slabo)
Misimovic - 2 (anoniman i mogao puno bolje)
Ibisevic - 1.5 (skroz slab i sa loptom i bez lopte)
Dzeko - 2.5 (dao vrlo srecan gol i bio par puta malo opasan)
Hasagic - 4 (vrlo siguran i dobar, nije kriv za golove)
Mravac - 2.5 (bolji nego protiv Svedske ali jeste napravio nekoliko kikseva)
Nadarevic - 3 (prilicno solidan)
Spahic - 3.5 (najbolji u odbrani ali jeste skrivio penal)
Jahic - 2.5 (okej u prvom ali imao velike probleme u drugom poluvremenu)
Rahimic - 3 (uglavnom solidno obavio svoj posao)
Salihovic - 3 (borio se ali mogao i bolje)
Pjanic - 2.5 (nekoliko dobrih akcija ali inace slabo)
Misimovic - 2 (anoniman i mogao puno bolje)
Ibisevic - 1.5 (skroz slab i sa loptom i bez lopte)
Dzeko - 2.5 (dao vrlo srecan gol i bio par puta malo opasan)
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Hasagić 5 ok njegova sigurnost prosto me svaki put zadivi kad se samo sjetim Supića i njegovih intervencija prilikom prekida.Ništa nije mogao učiniti kod sva tri gola 4-5 sjajnih intervencija.
Mravac - 3 iako nisam ljubitelj njegovih igara i ovog igrača u cjelini ok do boljeg
Nadarevic - 4,5 borio se trudio ok
Spahic - 5 nema se šta reći kapitenski autoritet bez njega nam je odbrana švicarski sir
Jahic - 3 bolje mi izgledao na ljevoj strani univerzalac može on i bolje
Salihovic - 4,5 da mi je ko govorio da je Sejo u repki za zanjeg veznog uz Elu ja bih ga demantirao ali nakon sinoć Sejo treba igrat u repki u sredini 100%
Rahimic - 4 iskustvio po meni u godinama je i optimalno je da igra 60 minuta a Murat 30
Pjanic - 4,5 klasa ok može bolje
Misimovic - 3 navikli smo od njega bolje malo mi je njegov pristup u zadnjih par tekmi upitan vjerovatno griješim
Ibisevic - 3,5 vedo ok ali na onoj poziciji po krilu i u top formi nema snage za 90 minuta poslije 55 jednostavno stao i po meni Muslimović ili Zec trebali ga zamjeniti u 55 minuti
Dzeko - 4 može on i više malo je sinoć pokušavo na individualne poteze ali nije imao ni priključka u pojedinim situacijama
Još da dodam ipak Švabe se pripremaju za svjetsko i u naponu su snage a i klupa im je jaka ta naši su što Amar Osim kaže došli sa ljetovanja i to se najbolje vidjelo u drugom poluvremenu.Možemo biti u cjelini zadovoljni pogotovo pristupom u 1 poluvremenu dok je bilo snage.Jedino mi žao žto nismo mogli vidjeti na djelu Mujdžu biće prilike.
Mravac - 3 iako nisam ljubitelj njegovih igara i ovog igrača u cjelini ok do boljeg
Nadarevic - 4,5 borio se trudio ok
Spahic - 5 nema se šta reći kapitenski autoritet bez njega nam je odbrana švicarski sir
Jahic - 3 bolje mi izgledao na ljevoj strani univerzalac može on i bolje
Salihovic - 4,5 da mi je ko govorio da je Sejo u repki za zanjeg veznog uz Elu ja bih ga demantirao ali nakon sinoć Sejo treba igrat u repki u sredini 100%
Rahimic - 4 iskustvio po meni u godinama je i optimalno je da igra 60 minuta a Murat 30
Pjanic - 4,5 klasa ok može bolje
Misimovic - 3 navikli smo od njega bolje malo mi je njegov pristup u zadnjih par tekmi upitan vjerovatno griješim
Ibisevic - 3,5 vedo ok ali na onoj poziciji po krilu i u top formi nema snage za 90 minuta poslije 55 jednostavno stao i po meni Muslimović ili Zec trebali ga zamjeniti u 55 minuti
Dzeko - 4 može on i više malo je sinoć pokušavo na individualne poteze ali nije imao ni priključka u pojedinim situacijama
Još da dodam ipak Švabe se pripremaju za svjetsko i u naponu su snage a i klupa im je jaka ta naši su što Amar Osim kaže došli sa ljetovanja i to se najbolje vidjelo u drugom poluvremenu.Možemo biti u cjelini zadovoljni pogotovo pristupom u 1 poluvremenu dok je bilo snage.Jedino mi žao žto nismo mogli vidjeti na djelu Mujdžu biće prilike.
onoaj hasagic je grehota frajer brani u nekom kvazi klbu ali lik je medju top 30 golmana evrope
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
"Vjerujem da Njemačka može daleko, skroz do borbe za naslov. Uvijek se dokazujete na velikim takmičenjima, a nadam se da ćete to ponoviti i u Južnoafričkoj Republici. Navijat ću za vas", kazao je Džeko pojasnivši uzroke poraza u prijateljskom susretu u srijedu: "Ostali smo bez daha u drugom poluvremenu. Ne čudi to, već smo tri sedmice na odmoru."
Vjerovatno je Pape kriv sto su igraci bili na odmoru 3 sedmice.

Pa izgleda da je tako....trebao je Pape uci u teren predriblati komplet odbranu švaba zabiti 3 gola za 10 minuta i pobjedili bi 4-3 i boli nas ki.ta - bili bi beton...sad svi sretni bili i pisali hvalospjeve o našoj igri....ha ja.Madafaka je napisao/la:"Vjerujem da Njemačka može daleko, skroz do borbe za naslov. Uvijek se dokazujete na velikim takmičenjima, a nadam se da ćete to ponoviti i u Južnoafričkoj Republici. Navijat ću za vas", kazao je Džeko pojasnivši uzroke poraza u prijateljskom susretu u srijedu: "Ostali smo bez daha u drugom poluvremenu. Ne čudi to, već smo tri sedmice na odmoru."
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.