OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Nah1d
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Nah1d » 04 okt 2012, 18:34

Brcko87 je napisao/la:
zuka_TM je napisao/la:Taj ne zna zabiti svojoj zeni da ne pricamo o cemu drugom :)
Ti mora da si mu "komšija" pa mu znaš stanje oko žene.. :lol: :lol:
hahahha :D Evo +1 koment xD Ma bice stvarno extra komsijski derbi manekena..Stvarno poslje utakmice cemo malo diskutovat ko je imao najbolju frizuru ko je imao najljepse kopacke itd itd :D
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 okt 2012, 18:39

Nah1d je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:
zuka_TM je napisao/la:Taj ne zna zabiti svojoj zeni da ne pricamo o cemu drugom :)
Ti mora da si mu "komšija" pa mu znaš stanje oko žene.. :lol: :lol:
hahahha :D Evo +1 koment xD Ma bice stvarno extra komsijski derbi manekena..Stvarno poslje utakmice cemo malo diskutovat ko je imao najbolju frizuru ko je imao najljepse kopacke itd itd :D

hahaahah.. a jesi kralj :D zaboravio si i ko je promjenio kopacke na poluvremenu (u nas to rade igraci svaku tekmu, pojedini) ..

Tako smijesno a tako zalosno :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 04 okt 2012, 18:46

Pa sta cemo ocekivat?? Dobar fudbal?? Daj boze samo da se koji igrac oznoji :D Mislim da ce nako poslje utakmice svi zajedno moc na kafu,il stede vodu u klubu stvarno ne znam sta je xD

PirloSTB
Kontakt:

Post Postao/la PirloSTB » 04 okt 2012, 19:08

Što bi se znojili.
Recesija, valja te dresove i oprati, te voda, te struja, deterdžent, omekšivač...

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 05 okt 2012, 10:37

U klubu i oko kluba vlada je atmosfera na onom najnizem nivou,znaci ocajno..mada zejabt to sve,bez obzira ,mi svi govorimo jbt vise i utkamicu,mi opet dolazimo u gradacac abd i punimo onu malu tribinu..ocekujte nas,bit ce nas iz sreb najamnje 600 d0 800 ljudi..uz fer i korektno navijanje..znaci mi volimo gradinu,srebrenik..uprava i igraci su prolazni...
MOdric..MOdric..MOdric..

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 okt 2012, 10:42

Luka je napisao/la:U klubu i oko kluba vlada je atmosfera na onom najnizem nivou,znaci ocajno..mada zejabt to sve,bez obzira ,mi svi govorimo jbt vise i utkamicu,mi opet dolazimo u gradacac abd i punimo onu malu tribinu..ocekujte nas,bit ce nas iz sreb najamnje 600 d0 800 ljudi..uz fer i korektno navijanje..znaci mi volimo gradinu,srebrenik..uprava i igraci su prolazni...
Jest al odbij dvije nule, znači biti će vas od 6 do 8, ili se zafrkamo možda pa dođe max. 30 srebreničana. ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 okt 2012, 11:25

e moj @nah1d koji si ti moron, na osnovu utakmice u kupu gdje nikad nismo imali neku ambiciju, te utakmice dodju kao trening vec evo unazad 5g a zaboravljas kako su ginuli protiv zrinskog i celika gade mi se tvoje izjave ti si jedan obicni kompleksas,zbog takvih kao ti najvise bi volio da nurdo i fadil dignu ruke od zvijezde pa da igramo po seoskim livadama

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 05 okt 2012, 11:32

Tkanton je napisao/la:e moj @nah1d koji si ti moron, na osnovu utakmice u kupu gdje nikad nismo imali neku ambiciju, te utakmice dodju kao trening vec evo unazad 5g a zaboravljas kako su ginuli protiv zrinskog i celika gade mi se tvoje izjave ti si jedan obicni kompleksas,zbog takvih kao ti najvise bi volio da nurdo i fadil dignu ruke od zvijezde pa da igramo po seoskim livadama
Ja neznam koji je vama q na forumu zvijezde,vi samo kritikujete i pljujete svoj tim,relano imali ste tezak raspored,pa vi nste ni jedan kiks napravili u prvenstvu dobil iste domace utakmice sem zelje ,noramla niko nije ni ocekivo da dobijete zelju..donijeli ste bod iz bijeljine i to je bilo ko kuca za vas i prije utkamice da vam je neko ponudio bod vi biste to prihvatili,ja vas nerazumijem,jbt imamo derbi u sub a vi tma na svom forumu,pricate o nekim glupostima,..hehehehhe boze,da bi vama da doddjete na jedan trening ofk gradine..hehehhe..
MOdric..MOdric..MOdric..

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 okt 2012, 11:45

ma to su sve ljubomorne duse pricaju sve kako vjetar puse i nevide dalje od svog nosa, sreca samo pa ljudi sto vode zvijezdu ne razmisljaju ko pojedini ovdje, moglo je se ovo para dosad spiskat u jednu sezonu i osvojit nesto,evropu igrat u zenici pa posle toga prst u s.upak i nazad kantonalnu ligu

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 05 okt 2012, 12:15

Ma ti "fanatik" zvijezdin ba pokri se idi lizite kunticu dupe.Kako u BJELJINI ta tvoja "famozna" kunticeva ekipa nije sutnulau okvir gola,ljudi profulali sve zivo? Protiv celika igra? Pa sreca sto celik nije znao zabit gol da je bila kakva malo spretnija ekipa naderala bi nas.Kako stari protiv zrinjskog 2 poluvrijeme igras bunker kuci? PA DOKLE DA TRPIMO VISE? Jel to nama svima HVALA sto ih bodrimo godinama? Nije ovo tema zvijezdina tako da necu vise komentarista izmeduostalog necu ba vise da se nerviram,nek ispadnu bmk gledacemo ih u gracanici i to je to :D

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 okt 2012, 12:58

isto tako protiv celika da smo mi bil spretnij dali bi jos 3-4 gola, cuj branili se protiv zrinskog,pa fudbal se igra napad i odbrana,damije vidit ekipu koja svih 90min napada, i mi smo protiv rudara drugo pol. Napadali pa primili go to ti nista neznaci

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 okt 2012, 16:35

Večeras u Trocu .. petak na subotu svi pevaju ludujuuuuuuu ... i ajmo cijela diskotekaaaa :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 06 okt 2012, 13:38

Sretno danas komsije....... :)

Nixa
Kontakt:

Post Postao/la Nixa » 06 okt 2012, 19:56

kako broje djeca u srebreniku 1 2 3 4 ZVIJEZDA 6 7... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 06 okt 2012, 19:58

Nixa je napisao/la:kako broje djeca u srebreniku 1 2 3 4 ZVIJEZDA 6 7... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nije ni tebi lahko ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Nixa
Kontakt:

Post Postao/la Nixa » 06 okt 2012, 20:21

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Nixa je napisao/la:kako broje djeca u srebreniku 1 2 3 4 ZVIJEZDA 6 7... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nije ni tebi lahko ;)
nek je vama ;) ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 okt 2012, 20:32

cestitke danas na fer i korektnoj igri.steko sam dojam da bi vas bolji trener bolje poslozio i da ne bi bili gdje jeste sad.igracki imate dobru ekipu al fali nesto.sve najbolje u nastavku sezone
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 06 okt 2012, 20:41

astra1922 je napisao/la:cestitke danas na fer i korektnoj igri.steko sam dojam da bi vas bolji trener bolje poslozio i da ne bi bili gdje jeste sad.igracki imate dobru ekipu al fali nesto.sve najbolje u nastavku sezone
Fali trčanje, a prije svega (STARA) odbrana.

Hvala i vama takođe :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 07 okt 2012, 08:38

Jedino sto vam vrijedi je ona 77

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 07 okt 2012, 08:54

Tkanton je napisao/la:Jedino sto vam vrijedi je ona 77
haha.

Ordagić je "Bog" za njih sve :!: :!: :!: :!: :!: :!:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BatistutA19 i 5 gostiju.