Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 avg 2011, 18:50

Victor Ruiz i Antonio Barragan novi clanovi Valencije.Sa njima dvojicom je za nas zavrseno trziste :)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 30 avg 2011, 21:24

Adi_Zepce je napisao/la:Victor Ruiz i Antonio Barragan novi clanovi Valencije.Sa njima dvojicom je za nas zavrseno trziste :)
Ajde makar ce ta desna strana biti jaca nego sa Brunom,ne pretjerano ali i ovo je nesto..
Ruiz bi mogao izrasti u stopera svjetske klase,vidjet cemo kako ce se snaci u Valenciji..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 avg 2011, 23:20

L_blancos je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Victor Ruiz i Antonio Barragan novi clanovi Valencije.Sa njima dvojicom je za nas zavrseno trziste :)
Ajde makar ce ta desna strana biti jaca nego sa Brunom,ne pretjerano ali i ovo je nesto..
Ruiz bi mogao izrasti u stopera svjetske klase,vidjet cemo kako ce se snaci u Valenciji..
Problem je samo sto Bruno ostaje,a iz Valencije ide Miguel :twisted: :roll:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 31 avg 2011, 01:26

Adi_Zepce je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:
Problem je samo sto Bruno ostaje,a iz Valencije ide Miguel :twisted: :roll:
mozda svi grijesimo, pa i ja, al ovaj Barragan mi se ne svidja...ali se nadam da ce me demantovat na terenu...AMUNT VALENCIA!!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Der_Bomber
Kontakt:

Post Postao/la Der_Bomber » 31 avg 2011, 12:16

Marca are saying that Vicente of Valencia has joined Brighton.
Man City, Dortmund, Roma

Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 avg 2011, 13:38

mozda svi grijesimo, pa i ja, al ovaj Barragan mi se ne svidja...ali se nadam da ce me demantovat na terenu...AMUNT VALENCIA!!
Ma lik mozda nije ni los,vidjeti cemo kakav je :D Nekako vjerujem u Braulia :)

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 sep 2011, 01:11

slika
Turnir u Murciji
Valencia 2:0 Malaga (Jonas i Fegohuli)
Villarreal 0:0 Valencia (promasen penal Aduriza)
Valencia na kraju sa četiri osvojena boda osvojila turnir u Murciji :D

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 02 sep 2011, 09:19

Jucer ko je gledo Spaniju u21 mogao je vidjeti kakvog je Valencija igracinu dobila,Canales ma kakav i Thiago za njega,smijem dat ruku u vatru da ce za 3-4 godine biti prvotimac Spanije a za 5-6 jedan od glavnih igraca. Neodoljivo lici na Iniestu,samo mislim da malac ima tu vrlinu tj ima ego da bi bio vodja i to mu daje neku prednost.. Ovaj ce prekucat Matu,ali steta za vas vratit ce se u Real..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 02 sep 2011, 11:37

Adi_Zepce je napisao/la:slika
Turnir u Murciji
Valencia 2:0 Malaga (Jonas i Fegohuli)
Villarreal 0:0 Valencia (promasen penal Aduriza)
Valencia na kraju sa četiri osvojena boda osvojila turnir u Murciji :D
Isti pehar ko u LP :? nego ostaje vam Miguel . Doveli ste Dalmaua iz Barce B,ako se ne varam takodjer igra na poziciji desnog beka .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 sep 2011, 13:27

L_blancos je napisao/la:Jucer ko je gledo Spaniju u21 mogao je vidjeti kakvog je Valencija igracinu dobila,Canales ma kakav i Thiago za njega,smijem dat ruku u vatru da ce za 3-4 godine biti prvotimac Spanije a za 5-6 jedan od glavnih igraca. Neodoljivo lici na Iniestu,samo mislim da malac ima tu vrlinu tj ima ego da bi bio vodja i to mu daje neku prednost.. Ovaj ce prekucat Matu,ali steta za vas vratit ce se u Real..
Canales je sjajan nogometas,u svakom slucaju Valencia ce nesto minimalno dobiti na njemu i ako se vrati u Real.S obzriom na politiku Real Madrida,ne bi se smio zakleti da ce se Canales ikad vise vratiti u Real.
@Juznjak odlika repklika pehara LP :mrgreen: Da,ostali su Miguel i Madrudo,a Dalmau je stigao u VCF Mestallu gdje ce napredovati ka prvoj momcadi Valencije :)

www.valencia-balkan.net

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 09 sep 2011, 20:09

---------------Primera Division--------------
-------------------3. kolo----------------------

slika slika
Valencia CF-------vs-------Atlético Madrid
-------------10.09.2011 / 22:00-------------
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 10 sep 2011, 00:57

idemo ka drugoj pobjedi ove sezone...ovi iz patetica su se i previse uzdigli...ali Sismisi ce ih spustit na zemlju...mislim da ce biti dosta golova na ovoj utakmici...AMUNT VALENCIA!!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 sep 2011, 09:40

Bolji smo od njih,tako da bi ih trebali uzeti barem sa dva pogotka razlike :)

www.valencia-balkan.net

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 10 sep 2011, 19:22

Joj ja nikad nisam bio optimista kad su upitanju utakmice protiv Atletika ili Seville, mrzim kad igramo protiv njih. :mrgreen:
Samo mi zao kolege Juznjaka (cije postove na temi primere uzivam citati) sto ce veceras sa tugom morati napisati neki post :P
Uglavom, nadam se odlicnoj utakmici i nasoj pobjedi pa bar jednim golom razlike, respektujem Atletiko i znam da nisu nimalo naivni, i usput, utakmicu cu gledati sa frendom koji navija za Atletiko. :)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 sep 2011, 21:49

Ma ja Valenciu izuzetno cijenim tako da i ako izgubimo necu biti pretjerano tuzan ,ipak nije sramota izgubiti od sismisa . :)
Vas sastav Guaita; Miguel, Víctor Ruiz, Rami, Mathieu; Albelda, Tino Costa; Pablo, Jonas, Piatti; Soldado .

Neka pobjedi bolji (Atleti :mrgreen: )
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 10 sep 2011, 22:16

Cist gol Valencije ponisten,jbg ove sudije u Spaniji gore nego kod nas :?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 sep 2011, 22:54

jocker92 je napisao/la:Cist gol Valencije ponisten,jbg ove sudije u Spaniji gore nego kod nas :?
Ocito da je tako,nije bio Piatti u offsajdu,bio je taman u liniji :evil:

www.valencia-balkan.net

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 10 sep 2011, 23:59

Valencia 1 - 0 Atletico Madrid

52' [1 - 0] R. Soldado

eto ga ipak pobjeda :D bili su nas pri kraju pritisli ali izdrzali smo, kao sto rece komentator na nekoj stranici gdje sam gledao: " Soldado is on fire" 8-)

Idemo dalje i AMUNT!!!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 sep 2011, 00:04

Cestitam 8-)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 sep 2011, 00:23

Naredna ligaska u Gijon,bit ce tesko no mozemo do pobjede ;)
Veceras smo odigrali solidno,ali svakako moze bolje od ovog.Mjesta za napredak ima u ovom timu jos uvijek.
slika

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.