Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Mislio je na izdanje Senahida Halilovića, jer je u jednom od postova napis'o da bi se @Los Blancos treb'o posvetiti čitanju Pravopisa.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Objasnio čo'ekMonolog je napisao/la:Mislio je na izdanje Senahida Halilovića, jer je u jednom od postova napis'o da bi se @Los Blancos treb'o posvetiti čitanju Pravopisa.

- Megamon
- Kontakt:
Dobro dodje sala na svoj racunBosco je napisao/la:Četiri velika trofeja
želeli smo mi
Birmingem nas napucao
ostalo ih tri.
Tri velika trofeja
nadah se i ja
Farsa beše prejaka
ostade ih dva.
Dva velika trofeja
Mančester je bedan,
ali ipak nas pobedio,
ostao je jedan.
![]()
Četvrta strofa će vjerovatno ići ovako.
Jedan veliki trofej
United je kula
nabili nas u sred Londona
trofeja ostalo je nula

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
hahahahhahhahhaha ovo je vrhMegamon je napisao/la:Dobro dodje sala na svoj racunBosco je napisao/la:Četiri velika trofeja
želeli smo mi
Birmingem nas napucao
ostalo ih tri.
Tri velika trofeja
nadah se i ja
Farsa beše prejaka
ostade ih dva.
Dva velika trofeja
Mančester je bedan,
ali ipak nas pobedio,
ostao je jedan.
![]()
Četvrta strofa će vjerovatno ići ovako.
Jedan veliki trofej
United je kula
nabili nas u sred Londona
trofeja ostalo je nula

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Gde je ovaj kralj pratio rezultate ragbija i mislio da je rukomet.crnaguja je napisao/la:hehhehehehe,kralju to je ragbi bio....Ezel Fazlic je napisao/la:Italija je jako nezgodna ekipa,i u to se danas uvjerila i Francuska koju je Italija porazila sa 22:21.Znači nismo mi jedini popušili protiv Italijana.To se može desiti i mnogo jačim reprezentacijama kakva je Francuska.crnaguja je napisao/la: hehhee,jesmo osjetljivi...medju 15 sigurno,sa drugim selektorom i par novih igraca.al ne opet demirovica,i s njim je bilo smijesnih poraza u rangu ovih s estonijom(protiv velesile Italije).Pipe i Maglajlija bi bili odlicni...uz malo srece BiH bi otisla na neko takmicenje![]()
![]()
Francuzi su danas sa Srbima igrali i dobili 7 razlike
Six Nations: Italy 22-21 France![]()
![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
A ovde se svega nacitatiGde je ovaj kralj pratio rezultate ragbija i mislio da je rukomet.![]()

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Podeblj'o sam riječ "čitanje", jer je ona ključna(al' kako bi ti to znao). Nego @Paja II, nešto te nisam vidio na Barceloninoj temi nakon što je taj slabašni poluklub izdominiran od strane kraljičine dominacije.edin_tm87 je napisao/la:Zasto si boldov'o dio teksta? Paja II !Monolog je napisao/la:Mislio je na izdanje Senahida Halilovića, jer je u jednom od postova napis'o da bi se @Los Blancos treb'o posvetiti čitanju Pravopisa.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Probisvjet je napisao/la:Bio sam blizu. Izgledalo je da se fata za kitu, ali nije. To je on namjestao ulozak jer je imamo menstruaciju!Megamon je napisao/la:Cujem da ste psovali Avdicu a on se eleganto uhvatio za racku i provocirao vas time![]()
Prvo strumfovima poljubi grb na grbavici a sad na vase provociranje se fata za kitu![]()
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
- Donnie Darko
- Kontakt:
edin_tm87 je napisao/la: Doci cu veceras, kada gejskopoliticki poluklub bude izdominiran od strane slabasne Sevilje.

harishp je napisao/la:Isaretom jedan drugog sa klupe.Željovac je napisao/la:U finalu na Wembleyu će Džeko da nafiluje Begovića.
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHmandraX je napisao/la:harishp je napisao/la:Isaretom jedan drugog sa klupe.Željovac je napisao/la:U finalu na Wembleyu će Džeko da nafiluje Begovića.

amar_giggs je napisao/la:Rooney je najveca legenda Uniteda svih vremena,i najveci igrac od kako postoji fudbal.Stoga ne serite o legendi
a pacijenta majko milaBosco je napisao/la:amar_giggs je napisao/la:Rooney je najveca legenda Uniteda svih vremena,i najveci igrac od kako postoji fudbal.Stoga ne serite o legendi

- Nail for Real
- Kontakt:
A giggs mu u nicku
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Dule 078 je napisao/la:sta je prvo vidio grejem pol kad je izumio prvi telefon?
dva propustena poziva od vlade jagodica
![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Nail for Real
- Kontakt:

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Devil je napisao/la:Dule 078 je napisao/la:sta je prvo vidio grejem pol kad je izumio prvi telefon?
![]()
![]()

- Megamon
- Kontakt:
harishp je napisao/la:To kod kobasicara je pet ili sest vece od sedmice.Nego de procitaj broj od ovih Bugara sto ste fasovali ali naglasTarantino je napisao/la:bolje i to nego petaka kao domaćini naravno 6 od strašnog Baselina

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Netom prije gola Jesusa NavasaJuveSissoko je napisao/la:prejaki ste za ove, ova liga vam ne predstavlja nikakav izazov, postaje smijesno kako lako pobijedjujete, treba vam uvest pravilo igraca manje da bude zanimljivije

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Donnie Darko
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Dule 078 je napisao/la:sta je prvo vidio grejem pol kad je izumio prvi telefon?
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.