Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Safet je katastrofa... razacaro je nas sve.. dabogda on dao otkaz sto prije.. da je on bio neki trener nebi karijeru prokockao po turskoj i drugim ligama...
safet ce ovo EP prokockati 200% zivi bili pa vidjeli... neznam samo kako je mogao da razocara 19000 nasih navijaca, i malu djecu koja su plakala posle tekme, radi LICNO njegove greske.... Kada ti na stadion dodze 95% BIH navijaca ONDA SE MORA POBJEDITI...
Ako neki igraci nisu bili spremni onda nije to do njih, to je Safet opet trebao PRIMETITI.. Safete Dzubretu...
safet ce ovo EP prokockati 200% zivi bili pa vidjeli... neznam samo kako je mogao da razocara 19000 nasih navijaca, i malu djecu koja su plakala posle tekme, radi LICNO njegove greske.... Kada ti na stadion dodze 95% BIH navijaca ONDA SE MORA POBJEDITI...
Ako neki igraci nisu bili spremni onda nije to do njih, to je Safet opet trebao PRIMETITI.. Safete Dzubretu...
BLUE NATION.
Pape budi gospodin kao sto si uvijek i bio...Vidis da ovo nije za tebe....
Sergej dolazi, od svake tekme napravi nam Marakanu......Opet pretvori ove srne u zmajeve....
Sergej dolazi, od svake tekme napravi nam Marakanu......Opet pretvori ove srne u zmajeve....
Ako sad pobijedimo Njemce ima da pice platis,svima nama koji jos podrzavamo najboljeg BiH IGRACA IKAD.Jaydoo82 je napisao/la:Safet je katastrofa... razacaro je nas sve.. dabogda on dao otkaz sto prije.. da je on bio neki trener nebi karijeru prokockao po turskoj i drugim ligama...
Jesi li cuo?

Mozda mi ne razumijemo sta Pape isprobava, mozda mi ne vidimo neke stvari. Molim Boga da je tako, da mi na kraju nismo upravu.
Ali sve mi se cini da se obistinjava ono sto smo nas nekoliko ovdje najavljivali. Jako sam tuzan.
Tuzan sam pri pomisli da nam propadose jos 2-3 godine, koliko vec traju ove kvalifikacije i naredno prvenstvo.
Tuzan sam pri pomisli da nam ova "zlatna" generacija prolazi.
Tuzan sam jer nam odose polako Spaha, Hasagic, Rahimic, Miske, Muslimovic, ... ostarise nam ovakvi igraci.
Tuzan sam jer ponovo necemo iskoristiti ovo sto imamo.
Tuzan sam pri pomisli da mi valja cekat jos nekoliko godina da dodje neko novi pa da mi usadi novu nadu.
itd itd itd
OPET CU REĆI, MOLIM BOGA DA NISAM UPRAVU!
Ali sve mi se cini da se obistinjava ono sto smo nas nekoliko ovdje najavljivali. Jako sam tuzan.
Tuzan sam pri pomisli da nam propadose jos 2-3 godine, koliko vec traju ove kvalifikacije i naredno prvenstvo.
Tuzan sam jer nam odose polako Spaha, Hasagic, Rahimic, Miske, Muslimovic, ... ostarise nam ovakvi igraci.
Tuzan sam pri pomisli da mi valja cekat jos nekoliko godina da dodje neko novi pa da mi usadi novu nadu.
itd itd itd
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Idi uzmi jednu smotanu ko ovaj ''moj''mali na avataru.szlaja je napisao/la:Mozda mi ne razumijemo sta Pape isprobava, mozda mi ne vidimo neke stvari. Molim Boga da je tako, da mi na kraju nismo upravu.
itd itd itd
Sva ce tuga da nestane,garantovano.Ima da se grohotom smijes.
A uz to neces ni nama na muku pristajati.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ili barba ili Amar Osim za selektora.
Netreba biti puno pametan da predvidis sta ce se desiti kad za trenera imas nepismenu osobu bez osnovne skole:)
Molim boga da nas svabe sutra demoliraju pa da ode prije nego sto je i dosao,neka ide farbati Ajfelov toranj ili neka sjece drva ispred Krivaje Zavodovici...
Netreba biti puno pametan da predvidis sta ce se desiti kad za trenera imas nepismenu osobu bez osnovne skole:)
Molim boga da nas svabe sutra demoliraju pa da ode prije nego sto je i dosao,neka ide farbati Ajfelov toranj ili neka sjece drva ispred Krivaje Zavodovici...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Mislim da bi sa Barabarezom prosli deset puta gore nego sa Susicem, Amar Osim bi imao slican pristup kao Susic i mislim da bi on nesto i napravio.Za_raju je napisao/la:Ili barba ili Amar Osim za selektora.
Ljudi dajte vremena Susicu tek je dvije utakmice na klupi, ja sam siguran da ce protiv Njemacke biti nesto "specijalno".
× Plava krv ispod koze ×
A i jakih nam zamjena ko' selektora.Za_raju je napisao/la:Ili barba ili Amar Osim za selektora.

Osim ima vecu platu od Brkovica u Zelji.
Nego selektori u repci.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 30 maj 2010, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sušić
2 (prijateljske) utakmice
1 pobjeda
1 poraz
i vec ga tjerate...
1 pobjeda
1 poraz
i vec ga tjerate...
100% sportski i krajnje opušten potpis
-
- Kontakt:
Ti da imas veze o fudbalu i zbivanju oko nase repke,nebi pisao kako da nas svabe (sutraZa_raju je napisao/la:Ili barba ili Amar Osim za selektora.

Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Evo slike kaja govori vise od hiljadu rijeci

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
-
- Kontakt:
To samo kod nas ima,izgleda fali im cirkusa Mikado cokolada,sprdacina,konzuma ,fali im da se neko sere po igracima,da ih krivi za sve osim sebe. Ima ona PEPINA (znas ti nas,**** ti nas)RiNo je napisao/la:Sušić
1 pobjeda
1 poraz
i vec ga tjerate...
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
Veze sa vezom.Uske je imao taj dresZa_raju je napisao/la:Evo slike kaja govori vise od hiljadu rijeci![]()
![]()
![]()

Oni su mu na kraju krajeva i zabiberili.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma bit je koje crnacharishp je napisao/la:Veze sa vezom.Uske je imao taj dresZa_raju je napisao/la:Evo slike kaja govori vise od hiljadu rijeci![]()
![]()
![]()
![]()
dok je Barba sav sretan pricao sa njim.
Oni su mu na kraju krajeva i zabiberili.

"No God is Good God "
"No God is Good God "
Onda si pogodio ko prstom u ...... 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
molim Boga da ti da malo pametiZa_raju je napisao/la:Ili barba ili Amar Osim za selektora.

A Mikado startovao sa porazom protiv Bugarske, pa svi jedva cekali da vide njegov sljedeci showPasodzigera je napisao/la:To samo kod nas ima,izgleda fali im cirkusa Mikado cokolada,sprdacina,konzuma ,fali im da se neko sere po igracima,da ih krivi za sve osim sebe. Ima ona PEPINA (znas ti nas,**** ti nas)RiNo je napisao/la:Sušić
1 pobjeda
1 poraz
i vec ga tjerate...
xPasodzigera je napisao/la:(znas ti nas,**** ti nas)
100% sportski i krajnje opušten potpis
Kakve samo bljuvotine na racun Safeta. Jednog Safeta kome cijela Francuska ustaje, kad se njegovo ime spomene. Stvarno sramota, pa imate li mozga ljudi sta je vama.
.
Kriv vam Safet sto su primadone vec otisle na odmor, i sto im je odnos prema svetom dresu ravan nuli. Neka se ugledaju na momke sto igraju sjedecu odbojku. Malo bi naucili neke stvari kako se igra za drzavu. To su pravi sampioni i nasi zlani ljiljani......

Kriv vam Safet sto su primadone vec otisle na odmor, i sto im je odnos prema svetom dresu ravan nuli. Neka se ugledaju na momke sto igraju sjedecu odbojku. Malo bi naucili neke stvari kako se igra za drzavu. To su pravi sampioni i nasi zlani ljiljani......
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ako Pape zna nabrojat sve igrace repke a da ne čita sa papira ja cu pojest sve svoje postove 

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Pa sta ako Safet nema skole ( kako vi kazete ) ko da je ima Anceloti susio sir ko djete kaze pomoglo mu to dosta u zivotu naucio bit strpljiv, da ne navodim jos primjera. U malom broju su fudbaleri,sportasi nesto extra pismeni sto zbog odsutnosti zbog sporta sto ne daje Bog svima i da su spretni a i za skole
Ko da su ovi brazilci,argentinci ( npr Tevez lik ne moze naucit osnove engleskog da se moze sporazumit, jezik koji gdje da god se nadje i taj je jezik tu ) i ko da su oni nesto bolje odrasli i zivjeli negdje, jesu u divljim naseljima pored nebodera. Ovo navodim mada to nema veze sa sportom,fudbalom ali dosta vas smatra da ima !!!

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.