Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

grgr
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la grgr » 04 nov 2012, 01:48

Ocekivao sam barem 3-4 minute u prvom ali da se bas nikako ne pojavi to ne ...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 nov 2012, 02:03

Šta i ovaj isti ko i Mancini :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 04 nov 2012, 02:04

legenda reala je napisao/la:Šta i ovaj isti ko i Mancini :mrgreen:

i gori :lol: :lol:

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 04 nov 2012, 02:49

Da hoce izgubit cigani kad cjelo vrijeme drzi Mirzu na klupi :evil: ...a onaj Williams mi posebno pici po zivcima s onim gov.n.etom u ustima ...radi cega ja ostado do sabaha.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 04 nov 2012, 02:51

Da neće i ovog tele vadit iz govana ko džeko mancinia :D čak mu neda ni da trenerku skine...jadnik
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 04 nov 2012, 02:57

jel mirza ijednu minutu odigrao? ja gledam od druge polovine nema ga, a sad vidim da jedini na sebi ima trenerku.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 04 nov 2012, 02:58

JohnnyDinamitas je napisao/la:jel mirza ijednu minutu odigrao? ja gledam od druge polovine nema ga, a sad vidim da jedini na sebi ima trenerku.
ni sekunde :(
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 04 nov 2012, 02:59

JohnnyDinamitas je napisao/la:jel mirza ijednu minutu odigrao? ja gledam od druge polovine nema ga, a sad vidim da jedini na sebi ima trenerku.
ni sekundu nije igrao, bzvz :S mogli su ga malo ubacit a to sto kazes za trenerku - to je i meni zapelo za oko :S
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 04 nov 2012, 03:15

Stvarno šteta, toliko sam čekao da odigra taj prvi meč, i evo sjedio do 3 da ga gledam... Ali nema veze, mislim da ovo treba malo gledati i sa druge strane. Za njih je ovdje bila važna pobjeda, pa se trener vjerovatno odlučio da u ovoj utakmici da prednost onim igračima koji imaju iskustva igranja u NBA, evo i ova dvojica što kao ni Mirza nisu igrali ni sekunde su također novajlije u NBA, pa vjerovatno čekaju da se još malo uigraju sa timom i da se priviknu na ovaj stil igranja...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 04 nov 2012, 03:30

ne treba bit na kraj srca - svojevremeno bas kao da se istorija Drazena Petrovica ponavlja:

"In his many statements prior to arriving in Portland, Petrović voiced lack of playing time as the only possible obstacle to his success in the NBA;[17][19] in his first season with the Blazers, coached by Rick Adelman, those concerns were realized. With Portland's starting backcourt of Clyde Drexler and Terry Porter already established, the reigning La Gazzetta dello Sport Euroscar European Player of the Year was reduced to playing 12 minutes per game—minutes collected largely in "garbage time"—allowing him a mere 7.4 points per game.[20] The beginning of the 1990-1991 season brought Petrović's frustration to a climax, as his playing time dropped to 7 minutes a game.[20] At his insistence, 38 games into the season (in 20 of which Petrović didn't see any playing time), a three-way trade with the Denver Nuggets sent him to the New Jersey Nets in exchange for a first-round pick in the following draft"

mi znamo kad smo najbolji - onda kad smo ponizeni i pritisnuti :mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 04 nov 2012, 11:46

Nemojte samo pocinjat pricu da je trener kriv , vilijams i slicno ... Sinoc je bila tijesna utakmica , trener sigurno nije htio da riskira u prvoj utakmici sa novalijama . Mirza ce se itekako morat dokazat sut popravit za 15 % najmanje ako zeli da ima bilo kakvu minutazu ocekujem ga barem 10 min slj utakmicu ali morat ce tu dati svoj maximum.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 04 nov 2012, 12:27

lumani je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
lumani je napisao/la:Nadam se :!:
necekao toliko odoh spavati :?

ma i meni je krivo ;) ali,dobrodosao u nba.
gledao sam ja dugo NBA kada je to bila ubjedljivo najbolja liga svjeta
ova NBA je cirkus i drzi se visoko radi novca, a otisao sam spavati jer ona utakmica bez teletovica je bila bolja od brojanja ovaca za uspavljivanje, sve nesto isprekidano izvjestaceno isto kao da sam gledao americki fudbal

sto se tice mirze i ja sam se nadao barem nekoliko minuta, sada necu puno da kazem dok ne prodje barem desetak utakmica, ali za njega dokazanog igraca sa 27 godina nece biti dobro ako nepocne dobijati barem 10-tak minuta po utakmici u ovoj sezoni
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 04 nov 2012, 13:30

Nermine, slazem se s tobom da su Amerikanci od NBA lige napravili komercijalnu bombu, kao sto u svemu uostalom rade. To je negdje pocelo krajem 90'ih i krajem Jordanove ere. Ali uprkos svemu, ovo je i dalje najbolja igracki liga na svijetu i najveca koncentracija talenta je ovdje.
Sport je lijek za tijelo i duh.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 04 nov 2012, 14:23

Igrao ne igrao, Mirzu nikad nisam sretnijeg vidio :) Kada ga se sjetim na klupi Caje covjek bih rekao, da nema volje da zivi,a ovdje je nasmijan.Prva utakmica kuci,htjeli su dobiti,a mozda je Mirzu odmarao zbog onih Hurricana prolse sedmice,ipak je on novi,nije on to nikad dozivio u Europi.Ostaje nam da sacekamo jos 2,3 sedmice,pa cemo lupit neku analizu.100%sam ubjeden,da ce da bude igrac koji ce igrati.

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 04 nov 2012, 17:15

legenda reala je napisao/la:Šta i ovaj isti ko i Mancini :mrgreen:
Ne, nego isti k'o Bajramović :)

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 04 nov 2012, 17:17

protiv koga igraju sljedecu? nije mi jasno pa ni sekunde da odigra..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 04 nov 2012, 17:45

pintol_TM87 je napisao/la:protiv koga igraju sljedecu? nije mi jasno pa ni sekunde da odigra..
protiv Timberwolvsa u noci izmedju PON i UTO ;)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 04 nov 2012, 20:29

Unknown Genius je napisao/la:Stvarno šteta, toliko sam čekao da odigra taj prvi meč, i evo sjedio do 3 da ga gledam... Ali nema veze, mislim da ovo treba malo gledati i sa druge strane. Za njih je ovdje bila važna pobjeda, pa se trener vjerovatno odlučio da u ovoj utakmici da prednost onim igračima koji imaju iskustva igranja u NBA, evo i ova dvojica što kao ni Mirza nisu igrali ni sekunde su također novajlije u NBA, pa vjerovatno čekaju da se još malo uigraju sa timom i da se priviknu na ovaj stil igranja...
sve je rečeno ovim postom. vremenom će kako utakmice odmiču i on učit i usvajat znanja, skupljat barem neko iskustvo, a samim tim dobijat i šanse... mora bit nekoliko utakmica u sezoni u kojima će netsi imat 15+ u zadnjoj četvrtini, tad će mirza dobit šansu i nadam se da će roknut minimalno tri trice da pokaže da oće i da može. :)

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 04 nov 2012, 21:38

Iz pouzdanih izvora sam saznao da Mirza nije igrao samo zbog jednog razloga. Otekle mu ruke, izbacivao vodu iz kuće limenom kantom. :lol: :lol: :lol:
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 nov 2012, 00:27

azTer je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la:Stvarno šteta, toliko sam čekao da odigra taj prvi meč, i evo sjedio do 3 da ga gledam... Ali nema veze, mislim da ovo treba malo gledati i sa druge strane. Za njih je ovdje bila važna pobjeda, pa se trener vjerovatno odlučio da u ovoj utakmici da prednost onim igračima koji imaju iskustva igranja u NBA, evo i ova dvojica što kao ni Mirza nisu igrali ni sekunde su također novajlije u NBA, pa vjerovatno čekaju da se još malo uigraju sa timom i da se priviknu na ovaj stil igranja...
sve je rečeno ovim postom. vremenom će kako utakmice odmiču i on učit i usvajat znanja, skupljat barem neko iskustvo, a samim tim dobijat i šanse... mora bit nekoliko utakmica u sezoni u kojima će netsi imat 15+ u zadnjoj četvrtini, tad će mirza dobit šansu i nadam se da će roknut minimalno tri trice da pokaže da oće i da može. :)
Samo sto je to garbage time pa nece biti neki preveliki znacaj u tome. Ja bih vise volio da gube 4 minuta do kraja 10 razlike, pa da ga uvede trener nadajuci se da je izgubio utakmicu, pa da da svima sansu, a onda da bljesne Mirza i sam odvede Netse do pobjede, ali tesko :lol: .

Salu na stranu, Mirza jos par utakmica nece vidjeti parket po mom misljenju, jer puno je lakse igracu, ma koliko godina imao, da vidi kako se igra sa klupe, da vidi malo kako to sve izgleda, da ima kada da razmislja, jer puno je to teze na parketu. Mirza je veliki rizik, jer on ako bude na parketu i u tom procesu ucenja ce ispaliti 15 trica, vidjeli smo da to moze :lol: . Mirza je veliki i siguran sam da ce u drugom dijelu sezone biti standardan u rotaciji i imat ce nekih 15-20 minuta po utakmici. Ja bih iskreno vise volio da osposobi tijelo i pocne igrati kao SF, eh tada bi mnogo lakse upao u rotaciju.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.