Prva Liga FBiH 2025/26

Moderator/ica: GracanicaAA

BosnianRahatluk
Kontakt:

Re: Prva Liga FBiH 2025/26

Post Postao/la BosnianRahatluk » 20 okt 2025, 23:51

harden je napisao/la:
20 okt 2025, 23:31
BosnianRahatluk je napisao/la:
20 okt 2025, 23:26
harden je napisao/la:
20 okt 2025, 23:05

Ostao sam i to je maksimum sto se moze desiti, da pogodimo sudiju flasom i dobijemo suspenziju te ispadnemo primitivci kroz medije
Tebe brinu mediji i nas primitivizam. Mene npr brine sto nas sudije pi#aju u sred Bihaća.

Dobar si drug
ma ti drug ne znas citati, probaj opet sve

BAS ZATO STO NISMO OCISTILI SVOJU AVLIJU 15 GODINA NAS PISAJU SVI, JER SMO POKRALI BOGA OCA I SVAKOG SUDIJU IZYEBALI U NEKOM TRENUTKU PA DOLAZE DA NAM SE REVANSIRAJU I BEZ DA IM IKO NAREDI

i ne, necemo uraditi nista povodom toga jer ni ne mozemo, nismo u stanju svoj klub ocistiti, nismo u stanju kantonalni savez ocistiti... samo cemo gledati i eventualno baciti flasu te opsovati
Drug . Pripazi malo dok tipkas i sta tipkas.To sto se ne slazemo ne daje ti za pravo da vrijeđas. Probaj opet sve.
Ti, nismo Mi ili obrnuto., jedna stvar
i druga stvar
Sve to sto mi nismo u stanju odraditi a sto navodis ne daje za oravo nikom da nas gazi ili da se revansiraju do u beskonacnost

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 21 okt 2025, 07:46

Neko ce reci nije mjesto. Ja kazem da jeste, jer uostalom ovo je Nas forum. Tako da
Cestitam 33 godisnjicu formiranja herojskog 5. Korpusa AR BiH- Sile Nebeske
Svojim suborcima kao i svim Dobrim ljudima u BiH zelim dug i uspjesan zivot.

Tzv987
Kontakt:

Post Postao/la Tzv987 » 21 okt 2025, 08:26

21 okt 2025, 07:46
Neko ce reci nije mjesto. Ja kazem da jeste, jer uostalom ovo je Nas forum. Tako da
:bih: :bih: :bih:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 okt 2025, 11:49

Pridruzujem se cestitkama i da ste zivi i zdravi :bih:

VivaLaLiberta
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaLiberta » 21 okt 2025, 12:46

Dajdza11 je napisao/la:
20 okt 2025, 19:57
VivaLaLiberta je napisao/la:
20 okt 2025, 18:07
Dajdza11 je napisao/la:
20 okt 2025, 13:55

Ja sam iz Resetnice, zivim u Sarajevu, i volim Fk Sar. Ali takodje volim i Celik jos vise. Za vreme agresije na BiH, Zenica me je ugostila. To se ne zaboravlja nikad u zivotu. Kada uhvatim slobodnog vremena, nije mi tesko u auto i gas na utakmicu, prva ljubav zaborava nema.
Kozama je to tesko objasnit, ima Celik navijaca u cijeloj BiH, a takodje i van granica drzave.
Jel vas imalo stid sto se vozite u plavom busu TC, jel vas stid sto vam grupa ne postoji, jel vas stid sto vas dolazi 400 na utakmice od toga 50 karti se proda, jel vas stid sto vam se vodja nabijaca Indir slika sa salom Zelje. Ni obraza ni stida nemate, ja bih u zemlji propao bruka i sramota...
“Samo” si poremećen na kraju kao i što sam i mislio.Odgovorio bih ti na ostalo, ali inače nemam naviku ulaziti u raspravu sa mentalnom nestabilnim osobama, još kad vidim kakve su ti “informacije” stvarno nema svrhe. Najbolje da se javiš u najbližu psihijatrijsku kliniku i provedeš tu ostatak i onako beskorisnog života.

Care moj nemas ti meni sta odgovorit sto se tice na relaciji Cel-Slo. Budi posten pa priznaj. U nekom prijasnjim vremenima ok. Ali sada. Mene bi bilo stid ovdje bilo sta napisati, a naveo sam ti to sve u prethodnom postu, a ima jos dosta toga.

Slobodu su vlastiti navijaci sa tribine zaduzili, pokrali, pa sada sisa vraca dugove. A pogledaj sta su u Celiku navijaci uradili, spasili klub od gasenja, vratili dugove. Vi nemate kapacitet za takvo nesto. Sramota da ste do neki dan uzimali pare od karata u svoj dzep. 20 km gostovanje niste odradili, a pogledaj Robije.
Selam za komuniste, kako vi volite reci kada nemate nikakve argumente mentalno nestabilni itd itd
Sa ovom slikom zavrsavam svaki vid rasprave sa komunistima

slika
Pa jesam li 100x pohvalio Čelik i način na koji je klub spašen? Kad sam to ja ili neko drugi spominjao mjerio navijačke skupine i ko je trenutno jači, znamo mi da se to ne može porediti i da je trenutno najgore stanje u historiji grupe.Argument ti Indir koji godinama nije ni blizu grupe, a nit’ je nosio on Željin šal, a eto i ti “navijaš” za dva ljuta rivala istovremeno, ne ide to nikako zajedno nego si ovdje da trolas i pišeš često pogrešne informacija ili se zakačiš za neke koje si pročitao na našoj stranici.

Slobodu i jesu zavalili oni koji su se kleli u nju,zato ovdje i ne može biti sloge jer nema povjerenja na tribinama i u koga bi se mogli pouzdati, nije budala da se zauzima za tako nešto zbog raznih opstrukcija.Da je od prije 10 godina krenulo se modelom poput Čelika, zajedno sa tadašnjim Azmirom, moglo bi se dosta uraditi, ali znamo mi zašto to ovdje nikad neće uspjeti.I bilo je oko 30-tak momaka u Gračanici, moguće da ima na videu od onog momka što prati i snima svaku utakmicu Slobode.

Pojedince svrstavaš u sve navijače, dobro znam koliko sam dao i pomogao ovom klubu tokom svih ovih godina, u tišini i ne hvaleći se time.

Alejkumu selam od “komuniste” a vidim da se kačiš stalno na navijačke grupe i smatraš to nekim argumentima, a ovdje su argumenti donekle davno rečeni samo što tvoj mozak ne može da dokući to pa i ne vrijedi ulaziti u dalju raspravu.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 21 okt 2025, 17:12

21 okt 2025, 12:46
Dajdza11 je napisao/la:
20 okt 2025, 19:57
20 okt 2025, 18:07

“Samo” si poremećen na kraju kao i što sam i mislio.Odgovorio bih ti na ostalo, ali inače nemam naviku ulaziti u raspravu sa mentalnom nestabilnim osobama, još kad vidim kakve su ti “informacije” stvarno nema svrhe. Najbolje da se javiš u najbližu psihijatrijsku kliniku i provedeš tu ostatak i onako beskorisnog života.

Care moj nemas ti meni sta odgovorit sto se tice na relaciji Cel-Slo. Budi posten pa priznaj. U nekom prijasnjim vremenima ok. Ali sada. Mene bi bilo stid ovdje bilo sta napisati, a naveo sam ti to sve u prethodnom postu, a ima jos dosta toga.

Slobodu su vlastiti navijaci sa tribine zaduzili, pokrali, pa sada sisa vraca dugove. A pogledaj sta su u Celiku navijaci uradili, spasili klub od gasenja, vratili dugove. Vi nemate kapacitet za takvo nesto. Sramota da ste do neki dan uzimali pare od karata u svoj dzep. 20 km gostovanje niste odradili, a pogledaj Robije.
Selam za komuniste, kako vi volite reci kada nemate nikakve argumente mentalno nestabilni itd itd
Sa ovom slikom zavrsavam svaki vid rasprave sa komunistima

slika
Pa jesam li 100x pohvalio Čelik i način na koji je klub spašen? Kad sam to ja ili neko drugi spominjao mjerio navijačke skupine i ko je trenutno jači, znamo mi da se to ne može porediti i da je trenutno najgore stanje u historiji grupe.Argument ti Indir koji godinama nije ni blizu grupe, a nit’ je nosio on Željin šal, a eto i ti “navijaš” za dva ljuta rivala istovremeno, ne ide to nikako zajedno nego si ovdje da trolas i pišeš često pogrešne informacija ili se zakačiš za neke koje si pročitao na našoj stranici.

Slobodu i jesu zavalili oni koji su se kleli u nju,zato ovdje i ne može biti sloge jer nema povjerenja na tribinama i u koga bi se mogli pouzdati, nije budala da se zauzima za tako nešto zbog raznih opstrukcija.Da je od prije 10 godina krenulo se modelom poput Čelika, zajedno sa tadašnjim Azmirom, moglo bi se dosta uraditi, ali znamo mi zašto to ovdje nikad neće uspjeti.I bilo je oko 30-tak momaka u Gračanici, moguće da ima na videu od onog momka što prati i snima svaku utakmicu Slobode.

Pojedince svrstavaš u sve navijače, dobro znam koliko sam dao i pomogao ovom klubu tokom svih ovih godina, u tišini i ne hvaleći se time.

Alejkumu selam od “komuniste” a vidim da se kačiš stalno na navijačke grupe i smatraš to nekim argumentima, a ovdje su argumenti donekle davno rečeni samo što tvoj mozak ne može da dokući to pa i ne vrijedi ulaziti u dalju raspravu.
Ne znam zasto se buraz trudis ovom idiotu ista objasnit.
Vidis kroz njegovo pisanje da je to totalno ogranicen lik, koji u manjku pravih informacija pise gluposti koje veze s vezom nemaju, al pokusava ispast zanimljiv njemu slicnim likovima.
Za mene barem, relevantni likovi iz Zenice su prison, phillies i mozda jos 1-2 lika.
Vidi se da su poprilicno upuceni i razumni likovi, ovo ostalo sve dijagnoze neke.
Volim tebe, više od sebe

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 21 okt 2025, 17:21

:bih: :bih:
Zivi i zdravi bili svi branioci lijepe nase Bosne i Hercegovine.
Volim tebe, više od sebe

schalke
Kontakt:

Post Postao/la schalke » 21 okt 2025, 18:19

A ti asli smatraš sebe normalnim?

Tuzlak na ovom pdf i da je normalan, je jednostavno oximoron

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 21 okt 2025, 18:32

Bio sam na utakmici Vitez-Gosk. Prisustvao sam verbalnom vredjanju domaceg trenera Armina Duvnjaka od strane domace publike. Dosta domacih navijaca je jedva cekalo da Vitez izgubi sto sam i slusao po komentarima domacina. I na kraju psovke i uvrede treneru. Nemogu da shvatim ove igrace bosnjake da poslije svega sto su ustase ucinle u Vitezu i okolini za vrijeme agresije na Bosnjacko stanovnistvo da oblace dres UZP sa šaharom na prsima. Ima FK Vitez gdje su normalni ljudi nisu nacisti nemrze nikog i postuju tudu vjeru i kulturu. Valjda je jasno i ovom glavnom sponzoru iz Amerike kome daje svoj novac.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.